Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x09 - Amikor mindenki átbaszott mindenkit

2017. szeptember 08. 09:06 - Dzsudibí

Ibonéknál nyitunk, jó is, kíváncsi vagyok, milyen egy újabb vereség utáni másnap a szeretet táborában. Lilla az éjjel bebábozódott, ez speciel sokmindent megmagyaráz, reméljük, amikor kikel, minden sokkal jobb lesz. Gergő hamuval mos fogat, amitől így kora reggel a belem kifordulna, akkor már inkább maradjon az a másnapos fokhagymás romlott tejszag és íz, blehh. Doktoranita és Klaudia versenyt nyígnak, ki fáradtabb és kinek van több nyűgje, Benedek csendben hallgatja a panaszáradatot, de aztán csak nekünk megvallja, hogy neki bizony a dicsőséges nagy barna hadművelet az, ami minden áldott nap problémát okoz, szívesen szarna már inkább egy igazán kiadósat porcelánba, mint két fűcsomó közé. Ez most egyébként szöget is ütött a fejembe, mi a rendszer vajon? Van egy kijelölt hely, amit kiástak maguknak (vagy inkább az eddig látottak alapján előre kiástak nekik), és rétegesen megpakolják egymás után? Vagy mindenki szarik valahol, elássa, és imádkozik, hogy ne pont oda kullantson, ahol tegnap már a Józsi is tiszteletét tette? Kínzó kérdés, kérlek segítsetek, ha ez az eddigi Survivorokból már kiderült, én nem emlékszem.

1_1.png

2_2.png

3_2.png

"De mostmár jók voltunk a versenyen, csak pont a védettséget buktuk el, így, hogy jók voltunk." (Klaudia)

9_2.png

Hamar rátérünk a lényegre, vagyis hogy mi lesz este a törzsi tanácson, Tamás kihasználjva a remek lehetőséget meglengeti a védettséget jelentő amulettjét, ami egy picit profibban néz ki, mint amit Nóri gyártott magának, had' tegyem hozzá a magam örömére, hogy ráadásul tök feleslegesen. Egymás után volnulnak el kisebb csoportokban megbeszélni, hogy akkor mostan mi lészen, Benedek szerint hazafiatlan lépés lenne egymásra szavazgatni, csak hogy ne kelljen döntést hozni. DrAnita és Klaudia Zoli és Lilla között hezitálnak, mert ugye lehet, hogy Zolit rühellik, de azért mégiscsak több hasznot húz a csapat a jelenlétéből, mint ha valaki magára vállalja, hogy minden megmérettetés előtt elénekli a teljes Dzsungel könyvét kappanhangon. 

4_2.png

5_2.png

"Mert még öten így is hazaküldhetnénk bárkit. Mármint a Zolit." (DrAnita)

Buvájjááá. Titkos szavazás keretében a törzs tagjainak meg kell neveznie azt, akinek a védettséget köszönhetik, vagyis ki volt a legerősebb láncszem az előző napi megmérettetésen. Picit Bálintot is mutatja a kamera, hogy nehogy aggódjunk, hogy Feri megette vacsorára, hiszen tegnap is jutott neki 3 másodpercnyi adásidő, amikor Feri közölte, hogy ő nem vesz részt a védettségi játékban. A neveket homokba vésik, majd banánlevéllel fedik le, közben mindenki elmondja egyenként, mit gondol, nyilván Feri az egyetlen érdekes, aki természetesen sajnálja, hogy magára nem szavazhatott. A szavazás vége 4 szavazat Ferire, 3 Iliászra és 1 Szandira (merthogy Feri ugye magára nem szavazhatott), Feri jutalma egy gyümölcs és hústál, fürdés és fogmosás, melyet megoszthat 3 társával. Feri lányokat visz, értelemszerűen Bianka ebből a körből kimarad, kellett neki visszapofázni. A 3 kiválasztott lány háromvonalas C magasságában vinnyog Ferinek, miközben ugrálnak és ölelgetik egymást, a többiek pedig a táborba visszafele úton tökéletesen prezentálják nekünk, hogy milyen az a csalódott kullogás. 

6_2.png

7_2.png

giphy_1.gif

Feriék érkeznek a jutalom terülj terülj asztalkához, további visongás tapasztalható a lányok részéről, melyből arra következtetek hézagos biológia tudásom alapján, hogy ez valamilyen párzási rítus felvezetője lehet, melynek során a nőstény egyedek minél magasabb hang kiadásának segítségével igyekeznek az általuk erősnek vélt hím egyed figyelmét felhívni magukra, hátha aztán a hús mellé lőcs is jut. Ennyi idő után valószínűleg egyébként engem sem zavarna, de azért kicsit undorító, hogy a kaját belepik a legyek, mire a szerencsés brigád rávetheti magát. Kaja előtt a lányok egymást mosogatják, temrészetesen tovább sikoltozva, Feri meg a háttérben figyeli a fejleményeket perverz tata fejjel, bár a kamerának azt hazudja, csak a fogmosás váltott ki belőle gerjedelmet. 

11_2.png

12_2.png

13_2.png

A táborban eközben Iliász sértetten csépel egy bambuszt, ami szegény nem tehet semmiről, mégis rajta csattan, hogy Iliásznak most esik le, hogy Feri Szandira szavazott, és ha rá szavazott volna, akkor holtverseny, és akkor neki is juthatott volna egy szappancsücsök meg egy kis inas hús a csontról leszopogatva. 

16_2.png

Ibonéknál Tamás ajánlgatja az amulettjét Zoltánnak, aki nagyon szarul próbálja rejtegetni a félmosolyt szája sarkában. Az, hogy Tamás szegény ennyire ostoba, különösebben nem kommentálnám, mert csak azért lemond egy ekkora fegyverről, hogy szövetségesévé tegyen egy a csapatrangsorban utolsó(előtti)ként kullogó embert nem vall túl sok sütnivalóra. Cserébe ráadásul nem vár semmit Zolitól, én minimummegpróbáltam volna vele elhitetni, hogy egy szenvedélyes cida az ára a védettségnek, csakhogy lássam, mennyire elszánt Zoli barátunk. 

14_2.png

Feri és a csajok igazán sportszerűen úgy térnek vissza a táborba, hogy egymást túlharsogva versenyeznek, ki van szarabbul, annyit zabált - Az utolsó 5 sütit nem kellett volna megennem - mondatra én legalábbis minimum torkonharapnám az összeset, és még csak bűntudatom sem lenne utána, ahogy végignézem, hogy hörögve kimúlnak a parti homokban. Feri rákontráz - Nem tudtuk mind megenni - ennél a pontnál döntenék úgy, hogy a hörögve kimulás közben még le is hugyozom őket. Kétszer. Bálint interjúvolja Ferit, hogy miért a lányokat vitte, Iliász kagylózik a háttérben munkát színlelve. Feri állítása szerint ez nem taktikai döntés volt, amit csak azért hiszek el neki, mert ilyen primitív ösztönlényeknél a fajfenntartás felülír mindent, és fontosabb a lehetséges párzásra alkalmas egyedek elkápráztatása, mint a taktika. Amúgy meg, nem Ferit védve, de egy ilyen helyzetben nyilván nincs jó döntés, valaki mindenképp kimarad, valaki mindenképp elégedetlen lesz, nyilván ez a cél, nem az, hogy Ferinek ne legyen átható szájszaga két napig. 

Hunnia

15_2.png

Zoli átveszi az amulettet Tamástól a dzsungel jótékony sűrűjében, ettől rögtön nyeregben is érzi magát, és olyan terv is megfogalmazódik benne, hogy mekkora sztár lehetne, ha most közölné a csapattal, hogy szabad az út Tamás kipaterolásában, de aztán ezt hamar elveti, mert ő nem OLYAN. Aztán úgy dönt, mégis, én meg üvöltve, könnyes szemmel tapsolok, hogy ez mekkora húzás. Klaudiát átbaszták már párszor a palánkon ahhoz, hogy elhiggye, hogy ekkora szerencséjük lehet, ő tartani akarja magát az eredeti tervhez. Benedek megkéri Zolit, hogy a szavazáson majd rá tegye a voksát, Tamás eközben kismiult arccal ecseteli a kamerának, hogy 100%-os biztonságban van. 

18_2.png

Tehát. A törzsi tanácsra úgy érkezünk, hogy nekem fingom nincs, végül ki kire fog rakni és milyen megfontolásból, Balázs Bence (először tényleg elírtam) interjúvol. - Tamás, szerinted te biztonságban lennél akkor is, ha nem lenne amuletted? - Szerintem igen, én biztonságban lennék, ha nem lenne amulettem - ismétli el Tamás, amit Lilla egy ttttehülyevagyöcsém?? tekintettel díjaz. 

22_3.png

Lilla egyébként olyan arckifejezéssel rángatja a fejét jobbra balra, mint akinek most esik le, hogy itten vele senki nem beszélt meg ma tattikát, hogy kire szavazzanak. Bencus meg is kérdezi - Veszélyben érzed magad Lilla? - Igen - mondja a lány, bár aztán kiderül, szerinte sem a lányok, sem a fiúk nem szavaznának rá, akkor meg nem biztos, hogy értem. Bencus se, vissza is kérdez - akkor mégse vagy veszélyben? - Ja, akkor mégse - összegez újra Lilla. Mindenki elvonul szavazni egyenként, Bence kérdésére Zoli jelzi, hogy ellövi az amulettet. Egy szavazat Tamásra, egy Lillára, egy Benedekre, aki egy néma BAZDMEG elsuttogásával, konstatálja, hogy akkor Zoli igazat mondott. Aki viszont a második Lilla szavazat után érti meg, hogy őt is átbaszták a palánkon, és hiába árulta el Tamást, mert a többiek ennyire ostobák. 4 szavazat Lillára, és Zoli már hiába tekintget hátrafelé tanácstalanul, hogy mi a fasz történt gyerekek, mert Tamás marad (aki persze mit sem sejt az egészből, és ugyanazzal a kifejezéstelen bamba arccal üli végig a tanácsot), Lilla meg húzhat haza. 

21_3.png

20_3.png

27_3.png

28_3.png

29_3.png

30_3.png

31_2.png

23_3.png

24_3.png

26_3.png

Besztof pillanat

25_3.png

Címkék: rtl klub survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy kerültem én ide? 2017.09.08. 09:15:41

Végre elindult a játék! Még a végén felnőnek a Survivor lényegéhez.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.08. 09:21:55

Múltkor gondolkodtam, hogy azokon a játékokon kívül, amikhez ész, erő, ügyesség és gyorsaság kell, milyen játékot tud még az Ibon elveszteni. Tegnap sikerült ezt is megválaszolniuk: a bizalmit.

Hümérosz 2017.09.08. 09:32:00

Ami a kaka-témát illeti: kizárt, hogy össze-vissza csinálhatják. Több ország stábjai váltják ott egymást, nem tojhatják körül a helyszínt. Van ott valami - nem is olyan kezdetleges - wc. Talán még vízöblítés is.

És sok minden van ott még. Például a tegnapi rész 4. percétől nézzétek: Klaudia elővesz egy hajkefét, és használni kezdi, ahogy kell.

Hogy kerültem én ide? 2017.09.08. 09:36:34

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet, hogy ha neked kéne lehúznod 10 napot egy sátorban Lillával, te is kapva kapnál az alkalmon, hogy kipaterold. :-) Bizalom ide vagy oda.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.08. 09:44:07

@Hogy kerültem én ide?:
Ha akkora konfliktusa lett volna a csapatnak vele, akkor arra nyilván rájátszott volna a stáb is.

Meg egyébként is mindegy, hogy eddig mi épült ki, ha ma úgyis felrúgják a kisasztalt a csereberével...

Chuck Νorris 2017.09.08. 09:56:42

a megrendezett dzsungelbeszélgetések továbbra is baromira mesterkéltek, de ettöl függetlenül ez a rész jobb volt mint az átlag. Lilla kiesését sztem a stáb határozta el, mert féltek töle hogy komolyan megsérülvagy megbolondul.
Feri döntése : Ha tudja hogy másnap ujraosztás lehet máshogy dönt de abban a helyzetbe, ez teljesen rendbe volt sztem.
Láttam egy uj csajt Adri 22, ö mikor ment be? vagy már benn volt? beszarás hogy nem vettem észre pedig helyeske, bár lehet kevertem a hasonlo kinézetü szandikával.
jo lenne egy ilyen ujraosztás
Feri, Szandi, Anita, Benedek, Adri, Gergö, Zoli a másikba meg, Krisztián, Tamás, Bálint, Iliász, Barbi, Klaudia, Bianka.
fu ezt a klaudiát amugy egyre jobban rühellem, remélem jo sokáig bennmarad hogy nagyobb legyen az örömöm mikor a végefele koppan majd.
A kakatéma: valoszinüleg van egy dzsungelpottyantosuk, nem olyan vészes az sztem, csak a városi ficsuroknak :)
az is lehet hogy felfedeztek vmi vizi áramlatot és oda tojnak, a viz meg elviszi floridáig vagy mittomén :)

Hogy kerültem én ide? 2017.09.08. 10:07:40

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nekem sem jött le az eddigi részekből, hogy ő ennyire körön kívül lett volna, de ha mégis, akkor már a Lilla - Zoli - Tamás triónak akár esélye is lehetett volna arra, hogy a négyesfogatot valami mentén megbontsa, és ezzel túlsúlyba kerüljön. (Ha csak annyit elért volna Lilla, hogy a vele - látszólag - kiegészített négyesfogat 3-2 arányban ossza meg a szavazatait a Zoli - Tamás páros közt (bízva abban, hogy amelyiknél mégsincs a totem, az így kiesik), és a szavazáskor Lilla átáll Zoli és Tamás mellé harmadiknak, és összeszavaznak, akkor a négyesből bárkit ki tudtak volna rakni. Persze ehhez az is kéne, hogy Tamásnak legyen agya.)

Costanza 2017.09.08. 10:18:35

kapanyel osszekeverte az euforiat az alufoliaval. Lesznek majd nagy gondok ha veletlen az eufemizmust is meghallja egyszer valahol

penna 2017.09.08. 10:19:30

mivel a két törzset holnaptól összekeverik és újraosztják a lapokat, így a Lillát kiszavazó sárgák duplán elbénázták a dolgokat. benn hagyták a bamba, de azért fizikailag jóval erősebb Tamást a lány helyett. persze ezt a szavazáskor még nem tudhatták, de akkor sem értem őket. ha Tamást golyózzák ki, ahogyan Zoli felajánlotta nekik, még egy újabb védettségi elbukása esetén is együtt maradhattak volna ők öten, a nagy szeretetcsapat, ha a stáb nem keveri össze és osztja szét másképp a tagokat, mert ott volt Zoli, akit következőben ki tudtak volna szavazni.

penna 2017.09.08. 10:23:23

@penna: az sem lepne meg, ha Tamásnak a stáb dobta volna fel az ötletet, hogy az amulettjét át is adhatja valakinek, mert akkor ezzel duplán jól járhatna. nem nézem ki ebből a srácból, hogy ez a húzása önálló szellemi terméke lett volna. :D

Szonjabarbi 2017.09.08. 10:42:30

Nekem ez a tegnapi rész konkrétan fájt!Ez az amulettesdi-árulósdi nagyon rossz volt! Kicsit mindenki eltaktikázta magát,de megérdemlik ha ennyire hülyék.
Amugy végre megtörtént az amire vártam és talán felpezsdíti a müsort ez a törzsi összekavarás...

Jimbo75 2017.09.08. 10:51:28

Ez a csapatkeverés egyrészt jó poén, másrészt sajnálom is. Jó, hogy kicsit megkeverik az állóvízet, szövetségesekből ellenfelek lesznek. Másfelől kár, mert megnéztem volna a sárgákat, amikor csak négyen maradnak, hogy kezdik el kinyírni egymást....

Diótörő46 2017.09.08. 10:51:58

Ez a Lillás dolog elég gerinctelen húzás volt a happy family részéről. Kidobták az egyetlen embert, aki képes volt egy játékot megnyerni a sárga csapatból. De ha úgy is döntenek, hogy Lilla menjen, akkor is egy fokkal korrektebb lett volna, ha azt mondják neki, mi ebben a Zoliban nem bízunk. 4-en közelebb állunk egymáshoz, ezért rád tesszük, ne lepődjél meg, de ez van, valakinek menni kell. De nem, ehelyett kollektíven hazudtak Lillának, és elhitették vele, hogy mindenki Tamásra szavaz. Ez volt az igazán gerinctelen tőlük, főleg úgy, hogy a nagy szeretet és összetartás miatt érezték magukat különbnek bárkinél.
Ezek a sárgák tényleg minden szinten buknak. Most már emberileg is. Talán ott a legnagyobbat.
Azon meg nagyon csodálkozom, hogy az ostoba szőke Klaudia rá tudta erre venni Anitát. Mert azt még elhiszem, hogy Klaudia ehhez van kint is szokva, hogy mindenkin átgázol, mert különben nincs munka (kuncsaft), na de DrAnita?? Azért tőle mint elvileg tanult embertől többet vár az ember, mint egy bugyuta "hostess"-től.

Laura Ingalls 2017.09.08. 11:33:36

@Chuck Νorris: Akkor sok ajándékot mosott partra a víz Floridánál idén nyáron, mert a dánok is akkor forgatták a szigeteken a Survivort, mint Bencusék. O.o XD

Kíváncsi vagyok milyen lesz az átszervezés! (Drop your buffs, we're switching tribes! - mondaná Jeff, aztán Feri meg jól megszívja... Remélem. Megnézném mit csinálna, ha a többiek nem bólogatnának neki olyan lelkesen és neki is törzsi tanácsra kell mennie. Muhaha.)

beacska 2017.09.08. 11:38:24

ennek a résznek az eseményeit én is nehezen tudom értelmezni.

Azt kell, h gondoljam, h Feri olyan szinten öntelt, h meg sem fordult az agyában, h itt a remek alkalom, h Iliászt és a Bálintgyereket véglegesen maga mellé állítsa

a Lilla kirakását meg nem is minősítem....bááááár, hozzá tartozik, h ha NEKEM kellett volna választanom Lilla-Zoli-Tamás közül, h melyik menjen, akkor én is Lillát választottam volna: Tamás igyekszik beilleszkedni. Nem egy észlény, de 10 nap energiafórban van. Kár lenne eltékozolni, valljuk be. Zoli is teper rendesen. Lilla meg tunképpen mindig csak a gyertyát tartotta. Nem volt véletlen, h amikor még a Nóri is ott volt, igyekeztek bevonzani...

beacska 2017.09.08. 11:39:56

@Laura Ingalls: azért is vagyok rá kíváncsi, mert most végre vmi edényt véltem felfedezni Bence előtt, remélem, húzni fognak, nem a Retek dönti el az erőviszonyokat, mert a legutóbbinál nagyon egyoldalúra sikeredett a dolog...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2017.09.08. 11:46:21

Ferit nagyjából a végtelenségig fogják benntartani a szerkik, magasan a legjobb karakter bent, nem elég hogy tényleg hozza a játék lényegét, pont emiatt még kiváló konfliktusforrás is, mindig lehet számítani rá hogy egy egy részhez hozzá tud tenni vagy 15-20 percet.

Tusán 2017.09.08. 12:03:03

Mindig megállapítom, amikor a kommenteket olvasom, hogy végül is mi gondolkozunk a szigetlakók helyett.

kisbutters 2017.09.08. 12:06:54

@Diótörő46: Szerintem a két lány azért akarta kitenni Lillát, mert kitartóbb mint ők. Takarót nélküle nem nyerték volna meg,plusz utolsó védettség@beacska: játékon is nagyon tepert így valójában féltek a konkurenciától.
Szerintem Feri már el is hiszi, hogy minden játékot ő miatta nyernek meg.
Szandrában van valami ami nagyon idegesít. A gesztusai, a túlmozgása, nagyon zavar.

Laura Ingalls 2017.09.08. 12:48:38

@beacska: Egyet kell értsek. Hacsak nem ez volt a cél, hogy az egyik csapat a másik felé kerekedjen, kifejezetten rosszul osztották el a játékosokat. (Nagyban hozzájárul a folyamatos vereségekhez, hogy nem volt még kifejezetten logikai feladat, pl.: nehezebb puzzle. Csinálhattak volna egy olyan feladatot aminek az eleje gyorsasági és egy puzzle-lel fejeződik be, vagy olyan ügyességi feladatot, amihez nem kell sok erő. Számos kombinált feladatot találtak ki az amcsik, amikből lehetne válogatni. Gondoljatok bele, eddig olyan versenyek voltak ahol jó fizikummal nyerni lehetett, a feladatok -mégha összetettek voltak is- 80 %-ban épültek a versenyzők erejére. A tisztán ügyességi feladat (kicsomózni a görcsöket) Iboné lett, az endurance challange (homokzsákok tartása) szintén az övék lett, ehhez képest a többit a pirosak nyerték és nekem úgy tűnik pusztán az erőbeli fölényük miatt.)
USA-ban a switch-nél húzni szoktak, szerintem itt is úgy lesz (krossz dö fingörz!).

Pen Island 2017.09.08. 13:31:16

Valaki magyarázza már el, hogy mégis mit tudott meg Benedek abból, hogy Zoli rá szavazott? Hiszen az hogy Zoli igazat mondott, már akkor kiderült, amikor magára használta a védettséget... Ehhez képest Benedek is csak akkor bazmegel, meg fogja a fejét, amikor kihúzzák a nevét..

Chuck Νorris 2017.09.08. 13:47:44

@beacska: sztem nem igy van, ez nem az önteltségröl szólt, inkább egy gesztus + hogy a 2 vacilálo csajszit picit maga mellé állitsa. Bálint már igy is a spanja, ök ketten a ratyíutálo páros. :) Iliásztol nem volt tul uriemberes ahogy a csajoktol sajnálta a zabát, nekem inkább ö tünt önteltnek ahogy puffogott :)

Diótörő46 2017.09.08. 13:48:36

@Laura Ingalls: Nem értek egyet. A puszta fizikai erővel nem lehet menni semmire. Lásd Tamás a korongfelforgatós feladatnál. Hiába bivalyerős valaki, ha buta mint a föld.
A sárgák minden feladatot logikai alapon buktak el. Vegyük csak a legutóbbit. Mit csináltak? Hátrafutottak a legutolsó kockához és azt kezdték el görgetni. Felszántották, megdögönyözték az teljes útszakaszt. Sokkal nehezebb volt így a felpuhított dagonyában már a közelebbi kockákat is elgördíteni, mert sokkal jobban belesüppedt. Valahol meg olvastam, hogy azt feltételezte valaki, hogy a sárgák kockái biztos nehezebbek voltak. Dehogy voltak nehezebbek, csak brutálszar logikával álltak neki a feladatnak. Nem véletlen voltak az ő kockáik sokkal sárosabbak és csúszósabbak. Szerencsétlen Lilla is akkorát esett, mint az ólajtó.
Aztán az ágyús játék. Szintén logikai bukás. Két (!) fiú is elment tűzet gyújtani az elején, míg a lányok maradtak a kötél kibogozására. A sárgákkal az a baj, hogy nem látják át komplexen a feladatokat az elejétől a végéig (ahogy az egész Survivor játékot sem). Nincs logikájuk.

Chuck Νorris 2017.09.08. 13:53:05

@Pen Island: sztem ez olyan megrendezett beszélgetés volt, de a szerkik addigra belekavarodtak a (ahogy Éden Naomi mondotta vala) nagy manuperálásba :)

Chuck Νorris 2017.09.08. 13:59:05

akkor lenne jo a müsor ha feri mellé betennének pár igazi tulélöt, pld Farm Atit, Alekoszt, meg Fekete Pákot

doktor faktor 2017.09.08. 14:07:08

@Chuck Νorris: Biztos ego is volt Iliasz puffogasaban, talan tulsulyban is, de egy _versenyben_, ahol idaig kb mindig ero alapon nyertek, es messze meg az egyesules, nem megetetni a masik ket eroembert, akik tiz napja koplalnak, ( es amugynem egyertelmu szovetsegesek) kicsit ontelt elbizakodottsagra utal sztem, meg ha el is fogadnam Feri szempontjabol, hogy elobb vesziti el a jatekot, mint hogy Krisztiannal tusoljon. De Iliaszt egyszeruen hulye dolog volt nem magaval vinni. Azt meg, hogy ujraosztas lesz es o tobbet er, ha a tobbi eros legyengul, nem tudhatta.

jasszgeri 2017.09.08. 14:08:18

@Pen Island:
hat ezt en se ertettem. :D igaz nem en irtam a scriptet.

amugy rohadt bosszanto, hogy latod, mennyi zsuga van ebben a projektben es megis milyen sz@r a kivitelezes.

doktor faktor 2017.09.08. 14:20:56

@Chuck Νorris: Lehet, hogy tenyleg feladta Balint (vagy valaki mas) a jatekot, ahogy nagyon sugallni akartak. Nem eetem, miert jo mindent leloni az elozetesekben.. :-o Balintot sajnalnam, egy kibiztositott repeszgranat a srac, caak ido kerdese, hogy bekattanjon, sajnalnam, ha lemaradnank rola. :D

Chuck Νorris 2017.09.08. 14:21:44

@doktor faktor: koplalnak? :) egyik nap csirke, másik nap süti, harmadik nap kábitott halak, nem mellesleg annyi kokuszt ehertnek amennyit nem szégyellnek, szo sincs koplalásrol, iliász puffogása csak az én megérdemeltem volna tipikus eeete volt.

doktor faktor 2017.09.08. 14:22:02

@Chuck Νorris: Ha igy lenne, helyette johetne uj jatekos.

kisbutters 2017.09.08. 14:23:06

@Pen Island: Fogalmam sincs. Szerintem őket úgy irányítják, hogy már ők maguk sem tudják mi van akkor.
Mentségükre legyen mondva, hogy Zoli már egyszer át akarta veri őket, így nem hittek nekik. Mondjuk attól még gondolkozhattak volna.

doktor faktor 2017.09.08. 14:23:42

@Chuck Νorris: Lehet, hogy csak ez volt, irtam, hogy talan nagyreszt szerintem is, de azert akkor is baromsag volt Feritol. Es ketnaponeknt egyszer megenni egy fel csirket, vagy ket szelet sutemenyt, kozben meg kokuszt, azert az teljesitmenycsokkenest okoz.

kisbutters 2017.09.08. 14:24:16

@Chuck Νorris: Abban igaza volt, hogy ő korrekt volt és ha Feri is az rá teszi a jelet és akkor döntetlen.

Baaden 2017.09.08. 14:30:18

A logikai részéhez már mindent elmondtak előttem, amit gondolok, a kínzó nagydolog kérdésre viszont a kiesett Gergő valamelyik reggeli műsorban azt mondta, hogy nincs kijelölt hely, ásót ragadnak, aztán ad-hoc, amíg elérnek, vagy nem tudom.

doktor faktor 2017.09.08. 14:37:05

@Baaden: Hat ez eleg ocsmanyul hangzik, hiszen folyamatosan megy a forgatas, ha meg lenne egy godor, akkor meszet ra, azt szevasz, meg nem kene kerulgetni az aknakat. :-o

Hümérosz 2017.09.08. 15:14:54

@Baaden: Ezt akkor se hiszem, ha Gergő így mondta. Akkor már csak aknák lennének mindenfelé.

Ingyonbingyom 2017.09.08. 17:11:48

Azért csak legyen már fizikális része is a feladatoknak, vagy, jobb lenne, ha másodfokú egyenletek megoldásában versengenének? :) Bár Zoli azt mondta az elején, hogx majd ésszel megoldja... :P
Az előzetes alapján vmi undormányt kell inniuk, itt mondju nem számít majd a fizikai erő... ;)
Az újraelosztás jó, de szerintem Feri és BenedeK nem lesz egy csapatban, mert akkor még erősebbek lennének. Én őket kettőjüket tartom a legnagyobb esélyesebbnek.

Ingyonbingyom 2017.09.08. 17:13:10

@Ingyonbingyom: szóval a legesélyesebbnek a végső győzelemre...

Baaden 2017.09.08. 17:15:04

@doktor faktor: @Hümérosz: Nem allitom, hogy igaz, de o ezt mondta :) Hogy nincs annyira megszervezve, mint gondoljuk.

csillagporszem 2017.09.08. 17:48:09

@doktor faktor: írják a velveten, hogy ma valaki feladja. Gondolom Bálint, még így is tovább húzta mint kellett volna. Az is lehet az rtl szólt rá, hogy húzzál haza mielőtt még bekattansz teljesen :)

Puncylla 2017.09.08. 18:08:46

@csillagporszem: És beküldik a póttartalékot.
Felkészül: a póttartalék-helyettes.

csillagporszem 2017.09.08. 18:12:14

@Puncylla: aki persze kap egy védettségi amulettet, amit majd odaad Ferinek, mert ő áll hozzá a legközelebb és nem szeretné ha kiesne :)

Halasi Gábor 2017.09.08. 18:34:10

Miért nem lepődök meg ezen? (Klaudia)

www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph58eb7bec11f9e

ugyanitt további gyöngyszemek találhatóak

Hümérosz 2017.09.08. 18:48:30

@csillagporszem: És két hét múlva már csak új fiúk lesznek Feri mellett.

Diótörő46 2017.09.08. 19:28:56

@Halasi Gábor: Ez a Klaudia VV Iza barátnője. Annak is vannak ilyen pornóvideói. Most is együtt kurválkodnak Olaszországban hostess címszó alatt. Csak szét kell nézni az oldalaikon. Persze posztolják a pózer képeket a strandról, dehát csak a hülye nem látja át, hogy mit csinálnak ott.

beacska 2017.09.08. 19:30:20

szegény Ibon: VÉGRE nyertek vmi igazán értékeset, erre szétszedik őket. mi lesz? a két tyúk megy kétfelé???

beacska 2017.09.08. 19:32:09

@Diótörő46: és akkor mi van? jelen pillanatban indiferens

perszepolisz 2017.09.08. 19:35:37

Ezek inkább olyan japán kakasok. Abból meg nem lesz tojás. De lehet, hogy tévedek.
Amúgy most megint kiegyenlítődnek az esélyesek, de érdekes. Véletlen persze.

,, 2017.09.08. 19:45:08

Remélem szétszedik a sárgáknál a párocskákat

beacska 2017.09.08. 19:49:24

@,,: én meg remélem, h húzás lesz

Diótörő46 2017.09.08. 19:53:01

@beacska: Semmi. Csak még emlékszem arra, hogy mikor Nóri jött a kamuamulettel, akkor Klaudia kijelentette, hogy rosszul van azoktól az emberektől, akik nem őszinték. Nézd csak vissza. Aztán kiderül, hogy egy merő hazugság az egész élete amit be akar adni a nagyközönségnek a közösségi oldalán. Olvasd el pl a bemutatkozását az RTL oldalán.
"Miért jelentkeztél a műsorba? Mert világéletemben céltudatos voltam és törtető, addig a pontig, amíg történt az életemben egy utazásom során egy olyan dolog, ami rettenetesen megtört és ezáltal elveszettnek éreztem magam. Céltalan lettem és agresszív. Ezért változásra vágytam, ekkor láttam meg a reklámot."
Vajon mi történhetett vele? Nem nehéz kitalálni.... Nyilván nem attól tört meg és lett hirtelen céltalan és agresszív, mert lekésett a külföldi útján egy vonatot...

,, 2017.09.08. 20:02:19

Vki írja le hogy lettek a csapik, aki ki tudta venni az előzetesből
Fbm cliffhanger

beacska 2017.09.08. 20:03:28

@Diótörő46: még mindig nem értelek, a bemutatkozó filmek nem jelentenek semmi, azontúl meg a játék szempontjából az a fontos, ami ott történik

beacska 2017.09.08. 20:04:25

@Diótörő46: amúgy a leírás alapján azt gondolom, h meghalt vki, vagy hasonló

,, 2017.09.08. 20:06:59

@Diótörő46: baromira ellenszenves a csaj, de ízléstelen dolognak tartom tippelgetni h milyen rossz dolog történt vele

Peti1899 2017.09.08. 20:08:32

@,,: Ha jól láttam, akkor: Buwaya: Anita, Gergő, Alexandra, Iliász, Krisztián ; Ibon: Feri, Benedek, Klaudia, Adrienn, Tamás ... Zolit és Barbarát nem tudom.

kisbutters 2017.09.08. 20:12:26

@Peti1899: Ibonnál láttam Biankát is. Vagyis párbaj előzetesben, neki magyarázott egy ketrecben.
Plusz Nóra talán az első kiesőt visszaküldték a lelépő helyére.

perszepolisz 2017.09.08. 20:12:35

Feri, Benedek, Tamás egy csapatban? Az érdekes.

kisbutters 2017.09.08. 20:14:04

Azért mennyire látszik, hogy a játékosok is tudják, hogy a sárgák szívatva vannak. Mikor megérkeznek az új sárgák még nem is jártak ott de már mondják, hogy jaj ez a kisebb sziget itt nincs semmi.

,, 2017.09.08. 20:14:19

@Peti1899: kösz!
hehe, klaudia és feri egy csapatban, dominanciaharc szagot érzek:)
Feri és benedek viszont jó team lehet, hacsak a klaudia közbe nem okvetlenkedik.

beacska 2017.09.08. 20:14:49

este 7-8-ig jó nézni a műsort. marha éhesnek ÉREZTEM magam....vacsora HELYETT tök jó...már nem is vagyok annyira éhes...:D...

ja, de, mégis...

beacska 2017.09.08. 20:16:05

...ééés, megint Feri fog jóllakni :DDDD

kisbutters 2017.09.08. 20:17:59

@,,: Szerintem Benedek a csajok felé fog fordulni. Cél kitenni Ferit azt meg egyedül nem érheti el. Ehhez pedig tökéletes társ Bianka.

Diótörő46 2017.09.08. 20:20:05

@beacska: Hát persze :) biztosan úgy volt....

2bullfighter2 2017.09.08. 20:20:09

@Halasi Gábor: nostmár értem hogy klaudia miért tudta ilyen villámgyorsan lenyelni azt a sok gusztustalanságot a mai adásban.

,, 2017.09.08. 20:20:39

A sárga párokat azért nem szedték szét hátha dugnak?
Ehhh

Peti1899 2017.09.08. 20:21:53

A piros csapat azért nem semmi, az az Anita, Gergő, Alexandra, Iliász és Krisztián (bár ő most "haldoklik") egy nagyon erős mag. A sárgáknál.. pedig van egy Feri és egy Benedek + talán Klaudia. Tamás kérdőjeles, mert ő is a feladáson elmélkedett, és szegény olyan sötét, mint az éjszaka.. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy marad a buwaya dominancia. Az is érdekes, hogy a párokat, a Feri-Alexandra kivételével nem szedték szét.

,, 2017.09.08. 20:22:19

@kisbutters: hát nem tudom ebben a szituban mi lenne jobb

,, 2017.09.08. 20:26:42

@Peti1899: tipikus rtl, tökmindegy milyen műsorról van szó, de ahhoz ragaszkodnak h dugás legyen

Peti1899 2017.09.08. 20:29:08

Na feltették az rtl oldalára, az előzetest:
Buwaya: Anita, Gergő, Alexandra, Iliász, Krisztián, Adrienn
Ibon: Feri, Benedek, Tamás, Zoli, Klaudia, Barbara és Bianka + Nóri (kérdőjeles, hogy végleg)

kisbutters 2017.09.08. 20:35:52

@,,: Szerintem Biankába több van. Lehet azért látom így mert Feri nagyon nekiment, de szerintem neki van ereje meg esze is.

Hümérosz 2017.09.08. 20:36:16

@,,: Ugyammá! Klaudia szűz, nem fog dugni. Aníta meg doktor, őt meg dugásért kizárhatják a jogászkamarából.

Diótörő46 2017.09.08. 20:36:37

@Peti1899: Na most derül majd ki igazán, hogy a játékok során a stratégia és a logika mennyit számít az erő mellett.

,, 2017.09.08. 20:46:12

@kisbutters: benedek ahhoz fog húzni akihez Klaudia mondja, eddig is a csajok főnökösködtek.
Ha egyedül lenni, ferihez csapódna mert úgy láttam tényleg jó köztük az összhang
Úgyhogy a kérdés az h Klau mit akar

Theriad 2017.09.08. 20:49:05

Mait még ne láttam, de tegnap Feri abszolút sportszerűtlen volt Íliásszal, újabb lépcsofókot koppant lefelé, szóval nálam mínuszba került.

Lilla attitűdje pedig dícséretes, Bálint hasonló esetben hisztivel egybekötött vérengzést rendezett volna.

kisbutters 2017.09.08. 20:56:05

@,,: Akkor neki sincs sok esélye nyerni.
@Theriad: Szerintem Lillában is több volt. Nem véletlenül akarták a csajok kiszavazni. 100. kg súlyt megtartott percekig, meg nagyon küzdött. Örültem volna, ha ő jön vissza, a csajokkal ellentétes csoportba.

bElannaTorres 2017.09.08. 21:27:03

mindig mennyi jutalomkaját osztanak... Feri már tényleg hízni fog. Viszont nekem nem tetszett ez az egész, ki viszi előre a csapatot szavazás, meg a jutalmazás is bőven ráért volna.

Mutyuer 2017.09.08. 22:04:29

@Halasi Gábor: konyorgom mostantol legyen klau neve a hogyvoltokban Robert Foot :D sirok a rohogestol xD

Mutyuer 2017.09.08. 22:06:04

Bocsanat!! Roberta Foot! :D:D

bElannaTorres 2017.09.08. 22:18:35

azt alig akartam elhinni, mikor Zoli azt mondta, hogy lehetne rendes és hazamehetne ? miért jön a játékba az aki nem akar nyerni? ezt sose fogom megérteni. hogy egyáltalán miért kell ilyeneket mondani, gondolom számít a nézők szimpátiája is, nehogy szarral dobálják meg ha hazajön, mint majdnem az éden hotel 2-ből a nagypofájú csajt. nekem se volt szimpatikus, de azért mégis túlzás volt a gyűlölködés :D sok majom

másik, hogy volt aki írta hogy a sárgáknak szurkol, ez egy egyéni játék, vannak ezek az újraosztások és az egyesülés is szokott meglepiket okozni.

HufnágelSteve 2017.09.08. 22:43:27

@bElannaTorres: Pedig könnyen érthető, hisz kiment kicsit nyaralni "fogyi-táborba", most meg már elege van. Mi ebben a meglepő. Ha nekem azt mondanák kimehetek 2 hétre ingyen, de kaja alig, szállás elég nomád, de szép idő+ tengerpart és ingyen repülőút, akkor azt mondanám: Úgyis fogynom kell, mikor indulunk? :)
A kavarás mindig új helyzetet teremt. Az újabb védettségi játék előzetesében viszont hiányoztak páran (leginkább a ketrec viteléből Feri az új törzséből az Ibonból). Majd meglátjuk.

bElannaTorres 2017.09.09. 09:41:57

@HufnágelSteve: igen végül is így az, bár én biztos nem csinálnék hülyét magamból emiatt a tévében.

Pietrosz Abroszbatosz 2017.09.09. 09:43:55

@Halasi Gábor: Azért egy bugyivillantás még belefért volna

Puncylla 2017.09.09. 09:56:14

@Sanda.Ipse: Nemnem. Nóri slattyogott a sárgák felé. Klaudia nagyon fintorgott, mikor meglátta.

Mutyuer 2017.09.09. 13:18:10

En birtam norit, tudta o is hogy kifogjak szavazni azert csinalta a kamu amulettet. Nagyon kepmutato dolog volt hogy elkezdtek hazugozni. Bezzeg annak mindenki orult volna, ha kussol es kiszavazzak siman. Szerintem okosan csinalta, igazabol mindenki elhitte csak a szemuveges moszerolta be. Ott hibazott hogy megbizott a voroskeben. Igazi kuzdo a csaj, nem adta fel. Ebbol is latszik hogy a sargak pisz end lav omlengese mekkora hazugsag mar az elejetol. Ez az egesz baratsag 4 emberre korlatozodott le. Meg lilla se fert bele, pedig allokepessegben ott volt a toppon. Szerintem zolika se birta volna addig tartani a zsakokat mint o. Balintnak meg orulok hogy elhuzott, szegeny buta volt meg agressziv, a legrosszabb parositas.

Mutyuer 2017.09.09. 13:22:52

Ja, csak szerintem igazsagtalan az ujraelosztas? Ilyen erovel nem is volt ertelme kuzdeniuk a csapatokert eddig. Persze ez megkavatja az allovizet poennak jo. De igy minek kotelezodik el barki is lelekben? Bar nem is tudtam hogy letezik ilyen, lehet hogy ott szamitottak ra. Csak neztek 1-2 survivort :)

Theriad 2017.09.09. 18:10:56

@kisbutters: Bocs, közben elmentem röpke időre. :D

Egyetértek, szerintem is volt még benne potenciál, ráadásul nagyon tudott küzdeni. Mondjuk jó döntést ebben a helyzetben nem igazán lehetett hozni, tekintve hogy Zoli védettség kapott. Tamást nem dobtam volna ki (aki az én szememben a tetkókat leszámítva esztétikus látványt nyújt, ami sokadik szempont, de akkor is) kegyetlen erős faszi, elvileg kitartása is kell, hogy legyen.

A pénteki adást még mindig nem láttam, majd holnap

kisbutters 2017.09.09. 23:14:49

@Mutyuer: Szerintem erre a sárga, piros dologra ők sem izgultak rá. Nekik az a fontos, hogy nyerjenek és kapjanak kaját meg védettséget. Az pedig megkapták, és az a lényeg.

@Theriad: Nekem Tamással az a bajom, hogy nagyon rájátszik a butaságra. Ennyire nem lehet hülye, és ennyire nem készülhet ki egy hét alatt. Nekem bejönnek a tetkói. Mondjuk már mondtam, hogy nekem emberen igazán egy tetkó tetszett. Az pedig egy Andy felírat a talpon a Toy Storynak megfelelően.
Holnap megint ismétlik az egész részt, újranézheted a péntekit :)
süti beállítások módosítása