Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8515-8516. rész

2017. szeptember 04. 11:00 - Gillotte

Ági eléggé kiakad annak hallatán, hogy a Herr 200 milliót követel tőle Lizáért, Attila próbálja lenyugtatni, és logikus gondolkodásra ösztökélni. Ági felajánlja Julinak, hogy eladná a Kft-ben lévő 8%-át 200 millióért. Juli persze köpni-nyelni nem tud, ez iszonyat mennyiségű pénz, nem tudnák hirtelen előteremteni. Furcsállom, hogy nem azt kifogásolja, hogy vacak 8%-ért ennyit képes kérni Ági. Herrné ezután Tóbiáshoz megy, hogy derítse ki, mennyit érhet a Fittlabor, ugyanis az is Ági tulajdona, és mivel ott üzemel a jól menő KisSzék lehet, hogy ez megdobja az ingatlan értékét. Tóbiás hamar jön a válasszal: 120 milliónál nem ér többet a Fittlabor, úgyhogy a villa eladását javasolja Áginak, mint utolsó lehetőség.

bk_augusztus3_1_1.png

Novák balhézik Pirossal, amiért ott pezsgőzik, eszik meg urizál a Rózsában, ahelyett, hogy Stella tanfolyamára küldené a pénzt. Magyarázatot sem vár, dúvadként távozik a Rózsából. Krisztián utánamegy, és elmagyarázza Nováknak, hogy hülye volt, eközben Piros még igazat is ad Lacinak, hiszen tény, hogy magára nem kéne költenie, hanem minden felesleges pénz Stella tanfolyamába kéne, hogy menjen. Alíz szerint ez hülyeség, mint mondja ,,én is nevelek egy gyereket” (igen, és mióta?!) és szerinte néha kell szórakozni is, nem kell ebből drámát csinálni. Piros ennek ellenére előleget szeretne Krisztiántól, és meg is kapja, úgyhogy Novák örülhet.

bk_augusztus3_2_1.png

Natasa és Emília újra őszintén beszélnek egymással, úgyhogy előjön a Félix téma. Emília szerint csak színház minden, amit Félix tesz vagy mond, de Natasa állítja, hogy nem így van. Emília mindenesetre sok szép dolgot lát az életben Félix nélkül is, például írhatna egy szakkönyvet a börtönpszichológiáról. Natasa azonban úgy gondolja, hogy még nem lefutott ez a dolog, úgyhogy felhívja Félixet, hogy bátorítsa: menjen még egy kört Emíliánál (és közben amúgy össze is tegeződnek).

bk_augusztus3_3_1.png

Ottó és Hanna nem akarják beavatni Petit a Juditos dologba, úgyhogy külön-külön bekamuzzák, hogy különböző indokokkal Németországba kell menniük, természetesen nem együtt, és nem is tudnak a másik utazásáról. Kicsit sem gyanús, Peti aggódik is, hogy Hanna talán mégsem miatta ment vissza…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása