Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8513-8514. rész

2017. augusztus 31. 10:00 - Gillotte

Miután Attila meghallja a híreket Lizáról, átmegy Tóbiáshoz megkérdezni, hogy nem talált-e valamit a lakásban miután a Herr elment. Csak egy fából készült ládikát – és meg is mutatja Attilának. Attila, a mindenhez értő félisten rögtön rámondja, hogy ebben pisztolyt szoktak tartani. Ezután elmegy a régi vadászházba, ahol még tavaly rendezett be a Herr Lizának egy kamrát, de nincsenek ott, ami várható volt, azért ennyire ne becsüljük alá a Herrt, annál is inkább mert érdekes sms-eket küld Áginak olyan kérdésekkel, hogy bizonyos dolgok mikor történtek, hányadik kerületben, milyen korban. Attila, a magánnyomozó hamar rájön, hogy ezek kódok lesznek, úgyhogy hazasiet, hogy együtt találják ki, mi a teendő. Attila nyomozó rájön, hogy a dátumokból és egyéb számokból kijön egy telefonszám. Felhívják, és Liza hangját hallják: ,,Mama, a Herr azt üzeni, hogy ha látni akarsz még élve, 200 millió forintot akar készpénzben”. Hú, nem szarral gurít…

bk_augusztus2_1_1.png

Ottó hazarohan valami színjátszó táborból, és Hanna elmondja neki, hogy az anyjával gáz van Németországban, mert a volt férje aláíratott vele egy papírt, hogy az egyik veséjét adja oda neki. Hannát állították rá az ügyre, hogy nyomozza ki, mi a helyzet. (Most újságíró, vagy nyomozó, tisztázzuk már!) Megtudja, hogy valaki aláírta Ottó helyett a papírt, hogy az anyját áthelyezhetik egy másik intézménybe, úgyhogy most ott van. Ottó tehát a terv szerint elmegy Németországba az anyjáért, de Hanna nem szívesen menne vele, mert ezért is küldték el az újságtól, hogy ne legyen szem előtt az ügy miatt, ugyanis Judit volt férje már tudja, kicsoda Hanna. Ottó addig bizonytalankodik, hogy mi a teendője egyedül, hogy Hanna mégis bevállalja, hogy elmegy vele.

bk_augusztus2_2_1.png

Piros megkérdezi Krisztiánt, hogy nem jöhetnének-e el enni a Rózsába ,,a Ferivel” mert sosem ették még ilyen puccos helyen. Nyilván arra megy ki a játék, hogy Krisztián féltékeny legyen, hogy Pirosnak van barátja, de nem történik semmi extra, Krisztián belemegy, jöjjenek csak. Alíz megfejeli azzal, hogy lehetnének Pirosék a ház vendégei, de Krisztián nem örül az ötletnek, mert akkor lavinát indítanának el, és mindenki dolgozói kedvezményt akarna. Alíz mégis kikönyörgi, ki tudja miért olyan fontos neki. Mindenesetre a ház vendégei Pirosék, akik gyakorlatilag rögtön rávágják, hogy rántott hús és sült krumpli. Krisztián jófej, ehelyett ,,fullos vegyestálat” kapnak amin természetesen van rántott hús. A kulturált étkezés jegyében zajlik az este, míg meg nem érkezik Novák, és ki nem akad, amiért Piros itt szórja a pénzt ahelyett, hogy Stella tanfolyamába fektetné, ahogy ígérte.

bk_augusztus2_3_1.png

Mivel Natasa kibékül az anyjával, hazaköltözik, aminek Rudi nem igazán örül. Mint egy kis óvodás szégyenlősen odanyújt Natasának egy bögrét, ami felvidította amíg ott lakott (nem értem, csak az van rajta, hogy ,,I szív Tea”). Natasát szeretettel fogadják otthon, de Emília még mindig nem teljesen boldog, ugyanis továbbra is lógatja az orrát Félix miatt. Hát akkor vissza kell fogadni, oszt’ kész!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása