Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x02 - Ez itt nem hímzőszakkör vagy valami sakktábor

2017. augusztus 30. 09:00 - Chat Géza

Harmadik napnál járunk. Ezzel jobban beindult a műsor, mint a szereplők hasmenése az ananászos rizstől. Bence szóban, vizuális aláfestéssel hogyvoltozza az előző részt, de nekünk itt van Sixx könyvtárba illő írása. A második részben már nincs extra hosszú felszopó, hisz már tudjuk, hogy ki kicsoda. Vagyis azt, hogy van Feri, akinek minden szavát az alaptörvénybe kellene iktatni, meg vannak a többiek.  A sárga csapattal nyitunk, ahol Pöttöm Panka már beokádik az ananásztól, ezért inkább csak kókusztejet kér reggelire. Hadd ne mondjam, hogy mikor ettem utoljára ananászt vagy ittam kókusztejet, erre azt kell néznem, hogy a szenvedéspornó egyik főszereplője a Fülöp-szigetek paradicsomi könryezetében finnyáskodik. Jó, ez nem móka, leesett a vércukra vagy mi, nem evett rendesen már mióta, aztán a pillanatnyi szédölgése kitartott egész délelőttig, amit a parton való meditálás se hozott rendbe. Meglepő módon. Nu, máris kapcsolunk a Mufasza, mármint a Buwaya törzsre, mert ott épp az egyik noname csajszi igyekszik tüzet kovácsolni. Feri nem szívesen adja ki a kezéből a tűzgyújtó eszközt, de azért meglágyul a szíve. Biztos jót tett neki, hogy a többi hülyével ellentétben ő nem a dzsindzsában aludt, hanem a part mentén, mert ott ad egy, jobb a klíma, ad kettő, nincsenek bogarak, amik megkeseríthetik az édes szunyókálást, ugye. Ferkó nem ma jött le a falvédőről, merthogy ő varrta azt a bizonyos közmondásos falvédőt.  Ránéz, hogy a leány mit szerencsétlenkedik a tűzzel. Már füstölög valami, mire a szerencsétlen tovább nyeszetüli a szikrapattintót. Hát hova akarsz még szikrát, amikor parázslik az a lófasz? Feri ennél kedvesebben próbálja terelgetni a lányt, de nem sikerül, inkább cselesen átveszi a lehetőséget és megoldja ő maga egy szempillantás alatt. Eközben a piros társaság másik fele a vízben áztatva magát beszéli meg, hogy Feri azért fasza gyerek, de amikor a böszmeséget mérték neki, akkor pont úgy voltak vele, mint a viccben, hogy "kettő lett, maradhat?"

Lélekbúvárkodásra még lesz bőven idő, de a Fülöp-szigeteki posta meghozta a levelet, mire Feri egy éles füttyszóval lábhoz is hívja alatvalóit. Azt írja a pergamen, hogy védettségi játék lesz máma. Motivációs Feri előadja a nagy hegyi beszédet, hogy akkor tolják neki, mint paraszt az ültetett BMW-t, de akkor nincs sumákolás, mindenki beleadja a maximumot, mert addig nincs vége, amíg vége nincs. A két csapat az ünnepi felöltőben masíroz Bencus felé, aki a villámjópofizás után közli, hogy szívesen dumálna még, kábé annyira, amennyire a fasza is randevúzna egy sajtreszelővel, de most inkább elmondja, hogy ez egy ilyen partraszállás szimuláció lesz. Víz alatt kell menni, lépcsőt kell építeni, kúszni kell, ördöglakatot kell feltörni, plusz mászásból se lesz hiány. Ja, és mindezt úgy, hogy az egész csapat rá lesz fűzve egy kötélre. Már a feladatra való rákészülésnél látszik, hogy a piros csapat annyira ott van fejben, mint egy NB1-es focista bármelyik vesztes tétmeccs után. Bencus elindítja játékot, és a két csapat már küzd is. A sárgák nyerik a víz alatti szakaszt, sőt a lépcsőépítésben is elég pengék, de ott a piros csapat már erősen felkapaszkodó ágon van. És át is veszik a vezetést, mert amíg a sárga csapat tagjai egymásra nem figyelve ugranak le és esnek egymásra, addig a pirosak teljes összhangban vannak, mint a koleszos szobatársak menstruációs ciklusa. Innentől már kegyetlen fossá alázás történik. Feri kiássa a holnaputánt is, mint egy vakond, majd egy lelkesító "Figyeljetek már a kurva életbe!" eldörrenése után a többiek is követik. Átmásznak a falon, és így tovább, és így tovább. 

Nem látom a tüzet az arcotokon - üvölti Bencus a sárga csapatnak, de hiába, mert a pirosak nyerik a védettségi játékot, mivel ott Feri, az önjelölt százezredes nem engedi, hogy bárki is elönzőzze a dolgot. A sárga caspat nem csügged, azt mondja az egyik, akin az egész buli elúszott, mert annyira akart elsőnek menni, hogy

Megyünk tovább, és ráadásul vidáman, mint a Happy Gang.

Az biztos, amíg a piros táborban Ferenc egy macsétával hadonászva summázza a lényeget, hogy

Az, hogy itt töketlenkedünk meg kislányoskodunk, abból nem lesz semmi. Ez itt nem valami hímzőszakkör vagy valami sakktábor

addig a sárgák megbeszélik, hogy ki kinek a kurva anyja.

kepernyofoto_2017-08-29_23_18_29.png

kepernyofoto_2017-08-29_23_18_33.png

Kezd mindenkinek kinyílni a csipája, a kis picúr már visszakaffog, hogy lehet bekussolgatni, közben Zoli azon duzzog, hogy mindent három ember dönt el, de ami a lényeg, amire valamelyik rá is világít, hogy mindenki úgy kezdi a panaszáradatot, hogy nem működtünk jól csapatként, majd kipécéz egy embert, aki elkezd fossá gyalázni, hogy igazából, minden az ő hibája, még az is, hogy 26 éve a lakótelepi játszótéren a Zsuzsi kilökte a hintából és pofára esett. A szájtépés ugyan ritka mód fasza dolog, de a tűz nem fogja meggyújtani magát, gyerekek. Ezzel egymás sündörgős faszba való elküldése új időpontra kerül.

A piros Mufasza törzsben kirobban a Fakanál-Gate. Hol a túrós csuszába van, gyerekek, a fakanál? Azt is csinálnom kell, basszátok meg?! Mondja Feri, csak ennél jóval szofisztikáltabban, hisz lehet, hogy nyers egy faszi ő, akinek inkább kiállt a sorból, amikor a jóisten a tapintatosságot osztogatta, de azért nem egy kő faszfej. Mint kiderül, az egyik nő rakta el, hogy megviccelje Ferit, aki ugyan érti a tréfát, de nem szereti. Eközben a sárgák csináltak tüzet, de ha valaki azt hinné, hogy ezzel egy centivel is beljebb vannak, hát az nagyot téved. Itt derül ki, hogy lukas a lábos, amiben elkezdték főzni a rizst. Akkor újratervezés, elő a wokot, amibe megint ki lehet porciózni az adott adag rizshez dupla annyi vizet. Erre valamelyik gyógyegér, hát nem ráborít a négy bögre rizsára 6 liter vizet? Dehogynem. Ez nem a Bocuse d’Or, nem is a Konyhafőnök VIP, de az ananászos főtt rizs menü megugrása se sikerül nekik, csak igen nehezen.

- Nyelném a forró... 

- mit?

- ételt.

Majdnem kibukott valakinek a geci a szájából, de még nem vetkőzték le teljesen úrinő mivoltukat a Survivor jeányai. Lassan elindul valami taktikázásszerűség, de mivel még igen az elején vagyunk, ahol úgyis a fizikailag leggyengébb és/vagy legkirekesztettebb/depressziósabb ember esik ki, ezért a nagy szövetségek megalkulásától megkímélnék mindekit. A következő részben ez úgyis csumára meg lesz tolva. 

Címkék: rtl klub survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2017.08.30. 10:58:40

@Gugyerák Alalyos: szar ez a szisztéma. egész reggel vártam az új posztot, de csak az első hsz. után jelenik meg...fos...

beacska 2017.08.30. 11:19:24

ti értettétek, h miért volt sarkalatos kérdés a rizsfőzéskor a VÍZ mennyisége?? ezek még soha nem főztek rizst?

Diótörő46 2017.08.30. 11:38:13

A többségük nagyvárosi. Ez a mirelit, gyorsétterem generáció. Főzni ezek nem szoktak. Inni annál inkább. Csak ugye itt nem az lenne a feladat....

Sanda.Ipse 2017.08.30. 12:16:56

@beacska: Bő vízben is lehet rizst főzni, mint a tésztát, de szükséges hozzá egy szűrő, ami nincs nekik. Hacsak a lukas lábost nem nevezik ki annak:)

beacska 2017.08.30. 13:01:46

@Sanda.Ipse: és ha leves lesz belőle? akkor mi van? inkább több, mint kevesebb...én sose méricskélem...sőőőt...@PeniValdes:

enzo23 2017.08.30. 15:44:34

Ferinek lavíroznia kéne a "győzelmeket hozó őrmester" és a "mindenkit leugatok a faszba" között ügyesen, de sanszos hogy egy idő után utóbbi felé fog hajlani sokszor, és kivágják.
A sárga csapat meg nem annyira happy camp mostmár, megy a sárdobálás rendesen. Hogy lesz a tribalre egy egész rész elsózva, azt nem tudom, de elvileg a pirosak is fognak csinálni valamit alatta.
A kedvenc jelenetem az volt, mikor a sárgáknál a 3fős szövetség (Zoli, Gergely, Nóri talán?) be akarta szervezni Lillát negyediknek (a 8 fős törzsben, bazmeg!), hogy "jó lesz ez neked, mert rád fognak szavazni amúgy biztos, inkább bevállaljuk a döntetlent" :D :D hát ha a lánynak egy csöpp esze van, akkor azt mondja nekik hogy nyasgem, és a másik oldalra áll :D (egyébként megszólalásai alapján így lesz)

2017.08.30. 17:09:06

az is mulatságos volt (nekem), ahogy a sárgik leszólták az elején a pirosakat, mert amazoknak van vezérük és majd hogy fel fognak lázadni a katonadiktatúra ellen, most meg az fáj nekik, h nekik viszont nincs, viszont hirtelen akarnak egyet maguknak is :)))))
A törzsegyesítésig csúnyán meg fog csappanni a sárgik létszáma.

Chuck Νorris 2017.08.30. 19:10:12

jo estér, elkezdtem én is nézni.
mindkét nemböl van egy kedvencem, doktoranita és vállalkozosrác

2017.08.30. 19:24:12

éééés tessék! szemüveges geri felhasználja és meglépi a kamu amulettes sztorit!!! jeszoké, innentől ő a kedvencem! wáháháhá!
xD

nicu71 2017.08.30. 23:52:23

@Chuck Νorris: melyik a vállalkozósrác? amugy annyira örülök hogy Norika esett ki...és én a sárgáknak szurkolok/bár biztos bekukik velük ezuttal is :D

Chuck Νorris 2017.08.31. 03:47:25

@nicu71: Bálint nevü, a pirosaknál van

beacska 2017.08.31. 07:52:49

@Chuck Νorris: és mit csinált eddig Bálint Nevű A Pirosaknál??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 18:20:47

@Gugyerák Alalyos:

Klaudija meg az enyém ;)
De Barbarával isch elcsónakáznék....asszem az a felnyírthajú "mellesleg" :ugral

Pasi szemmel az az arab telivér gyerek nem rossz, ha mondjuk nem lennék hideg persze ;)

Cimili 2017.08.31. 19:02:57

Na mizu, senki sem nézi? Geri az egyik kedvenc, mert olyan amilyen. :)
süti beállítások módosítása