Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8507-8508. rész

2017. augusztus 18. 10:00 - Gillotte

Ági ugyebár üzente Tóbiással a Herrnek, hogy visszaköltözött a villába, úgyhogy csőre töltött fegyverrel vár, ám a Herr nem érkezik, így Ági utasítására Tóbiás átmegy a Herrhez valami ürüggyel a lejárt müzliről amit véletlenül vitt a Herrnek reggelire, ugye nem fosatta meg? Szerencsére nem, a Herr elmondja, hogy sötétedés után indul, de hogy hova, ahhoz semmi köze Tóbiásnak, de ettől még mint egy jó gazda a dzsinnt, felszabadítja Tóbiást mindenfajta további kötelezettség alól. Ági nem bírja megvárni, hogy a Herr elmenjen, ha leszállt az éj, ő maga lopakodik be hozzá, és a Herr őszinte meglepetésére fegyvert fog rá. Viszont a Herr megint előrébb jár Áginál, előhúzza a zsebéből a telefonját, amin élő kapcsolásban mutatja meg Áginak, ahogy Liza egy székhez kötözve beragasztott szájjal küszködik. Hú…ez kemény lesz!

bk_julius28_3_1.png

Ádám nagyon magas lovon ül, onnan kéri Tóbiástól a galériáját egy kiállításra ingyen, s cserébe Sári nem tud meg semmit Kristóf és Alíz házasságáról. Tóbiás sík idegen panaszolja el a többieknek a sérelmeit, úgyhogy Alíz megkörnyékezi Ádámot, hogy jól beolvasson a seggfejségért, de Ádifiú felvette a kemény álcát, és nem érdekli semmi, csak az ingyen galéria. Kristóf nem leseggfejezi Ádámot, ahogy a többiek tették igen kedvesen, hanem könyörög neki, elmondja, miért olyan fontos, hogy Sári ne tudjon meg mindent a kamu házasságról. Elmondja, hogy nem is az a baj, hogy Ádám ki akarja állítani a fotóit, hanem hogy zsarolással akarja ezt elérni, de ígéri Ádámnak, hogy megteszi, amit tud. Békítené hát a feleket, de azért Ádám letép a postaládák mellől egy hirdetést, mely szerint a házban (hát hol máshol?) garzonlakás kiadó a tetőtérben.

bk_julius28_2_1.png

Vilibá összetörik lelkileg, hisz rossz látnia, hogy Laci ki van akadva Mikire, amiért nem hívta meg a Berényi Víz megnyitójára, Miki pedig Nórával balhézik azért, amiért elvesztette Bandival a pert, Nóra pedig az új ügyvéd, Gedeon ellen emel kifogást. Nem jó ez Vili lelkének, hisz ezek a kölkök a sorozat legrégebbi szereplői, nem kéne folyton vitatkozniuk.

bk_julius28_1_1.png

Natasa nem bírja már, hogy haragban van Petivel, úgyhogy elássák a csatabárdot, együtt pogácsázva mennek haza, éppen jókat röhögnek, mikor beállít a rég nem látott Hanna. Ahogy mondani szokás: ,,már csak te hiányoztál”… És hogy fokozza Hanna a hatást, bejelenti, hogy hazaköltözik, mindenki örömére. Ja nem…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása