Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8505-8506. rész

2017. augusztus 17. 10:00 - Gillotte

Rudi a Lucának szánt virágok felével tér haza, mert Luca nem bírta az egészet, és Alíz pont abba a vázába tenné őket, amiben Rudi Félix festményét tartja. Vagyis tartotta, ugyanis rá kell jöjjön az izompacsirta, hogy Félix rájárt a vázára, és eltulajdonította a festményt - ,,hogy a medve igyon rád vizet, te rohadt szemét!” – mondja Rudi az elmés szidalmat, hiszen figyelni kell a 12-es karikára. Rudi hát találkozót beszél meg Félixszel, akitől megtudja, hogy a kép már egy múzeumnál van. Rudi agya eldurran, hát nem az volt, hogy ,,közös biznisz, társak vagyunk”, és egyebek? Hát ezek szerint nem, ahogy Koppány vezér is mondja: ,,a becsület mindennél többet ér”.

bk_julius27_1_1.png

Sári megbízza Ádámot, hogy buktasson le két embert, hogy valójában szeretők, meg persze kérdezgeti is Ádámot Kristófról, de semmit nem tud meg. Ádám a lift felé megy, mikor Tóbiásnak sikerül megint belekötni, úgyhogy Ádifiú arra inti Tóbiást, hogy kicsit nyugodjon le, mert most sem köpte be. Kristóf is rápirít barátjára, hogy mi van, ha Ádám nem kamuzik, és Gigi tényleg orvosilag igazoltan sem százas, meg kéne nézni, mi van vele. Tóbiás elmegy hát Gigihez, aki egy padon görnyed, és beszél a nem létező gyerekéhez… szerencsétlen nő, még rosszabb állapotban van, mint a kezelés előtt. Tóbiás így bűnbánóan elmegy Ádámhoz, de Ádifú eddigre úgy be van sokallva, hogy végig sem hallgatja Tóbiást és nekiáll zsarolni: Zsófi galériát akarja egy fotókiállításhoz, és megtartja a befolyó pénzt, vagy Sári meg fogja tudni, hogy Kristóf tényleg meleg, és csak kamuzza a házasságot Alízzal.

bk_julius27_2_1.png

Peti és Milán a folyosón, ráadásul Zsófiék lakása előtt tárgyalja ki, hogy Liza épp Tihanyban van a Komolyzeneszigetes dolgon, úgyhogy be kéne ugrani helyette. A Herr persze fülel rettenetesen, és már írja is be az Internetbe a Komolyzenesziget és Tihany kifejezéseket, hogy lássa, hol is van a nevelt lánya. Tóbiás érkezik a napi betevővel, aki Ági utasítására megemlíti a Herrnek, hogy Ági amúgy már lenyugodott, és visszaköltözött a villába. ,,Oh” – fogadja a Herr a hírt, s nem is sejti, hogy Ági lesben állva várja (áh-áh) áldozatára várva…

bk_julius27_3_1.png

Attila és Peti úgy gondolja, Juli túlzásba viszi a munkát, és ezért nehéz vele mostanában, úgyhogy kiengesztelik egy családi reggelivel. Szerencséjükre össze is jön, ugyanis másnap reggel Miki felelősségteljes felnőtt módjára józanul bemegy dolgozni, megdicséri Julit a helytállásért, és ad neki egy szabadnapot. Az idill teljes a családban, Peti még az elkészült vágott filmjét is megmutatja, úgyhogy mindenki boldog.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása