Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8481-8482. rész

2017. augusztus 05. 10:00 - Gillotte

Ági teljesen megrémül, hogy a Herr meg akarja ölni őt, de Tóbiás megnyugtatja, hogy elvileg nem, csak vissza akarja szerezni a pénzét. Ági körül akar néz ki a lakásban, hogy meglesse, mit tartogat neki a halottnak hitt férj, úgyhogy Tóbiás azzal megy át a Herrhez, hogy Alíz mindenképp meg akarja nézni a lakást költözés miatt, és nem tudja sehogy lebeszélni, úgyhogy mit tud csinálni a Herr, összepakolja a cuccait, eldugja az alsó konyhaszekrénybe ahogy Tóbiás mondja, és lelép.

bk_julius11_1_1.png

Natasa nagyon bepöccen az anyjára, amiért páciensként próbál segíteni rajta, nem úgy, mintha a lánya lenne, úgyhogy most először, igazán összebalhéznak. Emília hiába próbál utána bocsánatot kérni, Natasa iszonyatosan be van rágva, semmire nem hajlandó, és ezentúl nem is enged semmibe beleszólást.

bk_julius11_2_1.png

Stella jól beolvas Laciéknak amiért a londoni úttal el akarják szakítani őt az anyjától, úgyhogy Pirosnak el kell beszélgetni a lányával, hogy azért nem kell drámázni, pláne, hogy Piros ötlete volt az egész Londonba menés. Stella így bocsánatot kér Novákéktól, úgyhogy mindenki boldog, és mivel Linda is örömmel látja őket öt hétig, nyílt a pálya.

bk_julius11_3_1.png

Miki kijózanodik, sőt, madarat lehet vele fogadni, amiért Bandi (látszólag) megbocsátotta neki András halálát. Bocsánatot kér Nórától,amiért hamis tanút szerzett, meg Julitól is, amiért egyedül hagyta a cégben, és újult erővel szándékozik belevetni magát újra a munkába.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása