Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8479-8480. rész

2017. augusztus 04. 10:00 - Gillotte

Bandi kiborul annak, hallatán, hogy Miki hibájából halt meg András, el is masíroz gyorsan, mielőtt kárt tesz valakiben. Ezt akár szó szerint is vehetjük, ugyanis az új információkat hallván elkezdi nézegetni a karóráját, amit apjától kapott, és ökölbe szorított kézzel és fogakkal mered maga elé. Itt bajok lesznek! Ehhez képest másnap reggel Bandi reggelivel várja Mikit, és megértően mondja, hogy tudja, hogy nem direkt volt, nincs gáz. Miki úgy megkönnyebbül, hogy igaz könnyeket hullat, ilyet is ritkán látni egy sorozatban. Nagyon megölelgeti Bandit, de látjuk a gyerek arcán, hogy nagyon nincs ínyére az ölelés, valóságos undor van az arcán, úgyhogy csak idő kérdése, hogy Miki is kapjon egy maflást.

bk_julius10_1.png

A Herr továbbra is csicskáztatja Tóbiást, ám a srácnak már kezd kinyílni a csipája, és levezeti, hogy ha Ági tudná, hogy a Herr itt van oké, hogy Tóbiás a Herr jóvoltából menne a dutyiba hamis tanúzásért, de Ági is, akire a Herrnek nyilván idekint van szüksége. A Herr elismeri, hogy valóban szüksége van Ágira, ugyanis sok pénze van Ági alapítványában, azért jött vissza, de megcáfolja Tóbiás tippjét, miszerint megölni is meg akarja Ágit, mert azzal nem érne el semmit. Tóbiás ezután dolgozni megy a kisboltba, ahol Ági és Liza beszélik meg, hogy vajon merre jár a Herr, és hogy félnek tőle. Tóbiás pedig nem bír tovább elszámolni a lelkiismeretével, rágódik picit, majd felmasírozik, elmondja Áginak, hogy a Herr a házban van.

bk_julius10_2.png

Peti nem akar haragban lenni Natasával, és kerülni sem, de azért feszült a viszony, úgyhogy felvezeti Natasának, hogy szeretné megvenné a részét a KisSzékben, elvégre Natasának úgyis annyi dolga van az egyetemen, meg amúgy is. Natasának esze ágában sincs eladni a részét, úgyhogy hazamegy nyugtató teát inni az idegeire. Elmondja Emíliának, mi van, és hogy elment Esztergomba megmondani Petinek, hogy szerelmes belé, ahogy Emília tanácsolta. A pszichológus anya teljesen megrökönyödik, hiszen ő csak azt mondta Natasának, hogy beszéljen Petivel, nem azt, hogy rohanja le Esztergomban. Natasának itt lesz elege, neki az anyjára lenne szüksége, nem egy pszichológusra, akinek meg kell fejteni a mondanivalóját!

bk_julius10_3.png

Novákék tovább filóznak azon, hogy Stella hogyan jusson ki Londonba nyelvtanfolyamra, mert nem csak a pénz a gond, hanem kicsi is Stella ahhoz, hogy tök egyedül kiutazzon öt hétre. Gizi kitalálja, hogy ő is mehetne Stellával, így ezt az öt hetet legalább a lányával és az unokájával tölthetné, míg Stella tanul. Hát nem tudom, ha ennyire gond a pénz, tán nem kéne tetézni még egy repülőjeggyel és plusz kajapénzzel, arról nem is beszélve, hogy Linda élettársának lehet, hogy lesz ahhoz egy-két szava, hogy öt hétig szállodásdit játsszon ingyen. Mindenesetre úgy döntenek, hogy akkor London lesz a vége, és Piros ragaszkodik hozzá, hogy beszálljon a költségekbe. Piros nem bír magával, amikor sétál Stellával elmondja neki, hogy elintéztek neki egy londoni nyelvtanfolyamot, de nem éri el a kívánt hatást, Stella nem akar a ,,hülye Londonba” menni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása