Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8477-8478. rész

2017. augusztus 03. 10:00 - Gillotte

Miki whiskeyt reggelizik, úgy tűnik, vacsorára nem volt elég. Bandi lekezelően kérdezi, hogy ez-e a megoldás ahelyett, hogy segítene neki Miki, ám a nagybácsi ,,te kis szarházi” felszólítással jelzi Bandinak, hogy ő mindent megtett, innentől nem érdekli a téma, lehet menni a túlontúl becsületes ügyvédnőhöz. Bandi magára maradt, úgyhogy Attilához megy segítségért, aki átmegy Mikihez, és végre kiderül, mi az igazi baj: az, hogy Bandi pont attól az embertől várja a segítséget, aki miatt elvesztette az apját, és Miki már nem bírja ezt a nyomást, könnyekben tör ki, és hamár Bandi is hazaér, elmondja neki, hogy miatta halt meg András. Legalább megkönnyebbült.

bk_julius7_1_1.png

Nóra megkéri Ábelt, hogy a kettejük kalandja maradjon zárt ajtók mögött, úgyhogy az udvaron semmi lopott simogatás, semmi szöszlevétel a kabátról. Dúl a szerelem, még a liftben is alig bírnak egymással, és a parkban is úgy csókolóznak, mint két szerelmes tini. Szimpatikusabb ez az Ábel, mint Robi volt, és korban is jobban Nórához illik, úgyhogy részemről ámen.

bk_julius7_2_1.png

Stella két tűz között érzi magát, úgyhogy felmegy Julihoz, és nagy nehezen elmondja neki, hogy nagyon nem jó ez így, hogy Giziék és Piros folyton veszekszenek miatta. Pláne, hogy az új suliban nem lesz kezdő angolcsoport, csak haladó, úgyhogy marhára fel kéne zárkóznia, de egyik szülőnek sem meri elmondani, mert ebből is csak balhé lesz, hogy ki oldja meg, és hogyan. Még jó, hogy Juli pont találkozik Pirossal, így legalább elmondhatja neki, hogy Stella nem meri nekik elmondani, hogy nem tud elég jól angolul, és segíteni kéne rajta. A felnőttek hát körbeülnek, úgyhogy Stella előadhatja a problémáját. Laciék nyelvtanfolyamban gondolkoznak, Piros azt javasolja, hogy egy londoni nyelvtanfolyam kéne. Megállapítják, hogy ez lenne a legjobb, de tény, hogy iszonyú drága lenne, még ha Stellát Lindánál szállásolnák is el, dehát nem lehet rábízni egy vadidegen gyereket öt hétre Gizi lányára. Nem akarok beleszólni, de egy londoni nyelvtanfolyam is akkor igazán hatásos, ha hazaérve is csak angolul tudsz megszólalni, dehát mit tudhatok én erről 9 év Birmingham után, ez mégsem London!

bk_julius7_3_1.png

Natasa és Peti nem szándékozik találkozni egymással, úgyhogy szerencsétlen Ottó úgy kell, hogy megírja a beosztást, hogy ezek ketten ne lássák egymást. Natasa ugyanis be van rágva Petire, amiért az a csók átverés volt a részéről, és nem jelentett neki semmit, Peti pedig Natasát nem akarja látni, mert miatta tűnik úgy, hogy elveszti Hannát. Persze, könnyű rá fogni, ennél azért felnőttebbnek hittelek, Peti…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása