Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8475-8476. rész

2017. augusztus 02. 10:00 - Gillotte

Hanna az udvar kellős közepén osztja ki Petit, és Natasát, Ádám csitítaná, de elhangzik az sz-betűs szó: ,,Ádám, momentán leszarom, kit ébresztek fel!” Hanna és Peti hazatér, Peti próbál bocsánatot kérni Hannától, de úgy tűnik, nem sokra megy a szavakkal. Natasának sincs nagyobb sikere, ,,örihari” van, úgyhogy Hanna vissza is megy újságot írni Hannoverbe.

bk_julius_6_1png.png

Az már Mikinek is sok, hogy Nóra eljátssza a széplelket, aki nem használ hamis tanút, mert az törvénytelen, és Nóra szerint amúgy is, Bandi felnőtt ember, feleljen a saját tetteiért. Végre kimondja valaki! Miki nem ért egyet Nórával, úgyhogy átmegy az irodába befejezni azt a whiskeyt amit nemrég egy tárgyalás alatt nyitottak ki. Juli rengeteget dolgozik mostanában, így az irodában találja a részeg Mikit, és azonnali hatállyal hazazavarja józanodni, mert így a Berényi Víz el fog úszni. Miki még másnap is aznapos, Bandi nekiáll nyafogni, hogy ó jaj, Nóra elküldte a hamis tanút, s mit mond erre az ittas Miki? Bandikám, leülöd azt a pár évet, én mindent megtettem, engem innentől nem érdekel!

bk_julius6_2_1.png

Nórához eközben pedig ellátogat Ábel ügyvéd úr, hogy megbeszéljék, mennyire gátlástalan dolog volt ellopni Nováktól a felvételt, amin Bandi felpofozza Vilit. Ábel kiáll magáért, ugyanis igaz, hogy a védence is bűnös, hiszen bántotta Bandit, de a vitás esetben Bandi a bűnös, kár tagadni. Nóra annyira begerjed, hogy félretesz mindent, és mondhatni konkrétan lesmárolja a kollégát.

bk_julius6_3_1.png

Piros tehát gyakrabban szeretné látni a lányát, ami Novákéknak érthető okokból nem tetszik, Stellának azonban annál inkább. Gizi próbálná békésen rendezni, de Laci nem lát a pipától, fél, hogy elveszíthetik Stellát. Én azért bízom abban, hogy Piros nem olyan, de hát ki tudja.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása