Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8473-8474. rész

2017. augusztus 01. 10:00 - Gillotte

Natasa nem fogadja túl jól, hogy Peti Hannát választja, pláne, hogy míg Hanna nem jött vissza Magyarországra, addig még Natasa felé billent Peti mérlegének a nyelve…meg hát Petié is. Petinek olyan rossz kedve lesz ezután, hogy félbehagyja a forgatást, és Ádámmal – és Natasával, mert minek vonatozzon – visszamennek Pestre kocsival. Mire visszaérnek, Ottó jóvoltából már Hanna is tudja, hogy Natasa lement Peti után a forgatásra, és számonkér, elsőként Petit: mégis hogy volt pofád?! Semmi extra nem volt Hanna, ne félj, csak egy csók volt, semmit nem jelentett, csak úgy megtörtént – sorolja a kliséket Peti. Hannát nem érdekli, rohan Natasához, hogy a lehető leggázabb ,,pasitolvaj” szóval illesse, hjaj, mintha egy ’90-es évekbeli tinisorozat lennétek, komolyan, lányok!

bk_julius5_1_1.png

Novákra rájár a rúd, elvesztik a gyerekek a meccset, úgyhogy lehet, hogy nézhet más karrier után, mert lecseréli valami Artúrbá, ha tovább bénázik. Laci legnyugszik, bocsánatot kér Stellától, mert elég rendesen lebarmolta az elvesztett meccs miatt, úgyhogy minden idilli, míg meg nem érkezik Piros, és be nem jelenti Novákéknak: többet akar leni Stellával, mégiscsak az anyja.

bk_julius5_2_1.png

Nóra feltesz pár kérdést Lalinak, a srácnak, akit Miki szerzett, hogy tanúskodjon Bandi mellett, de a gyerek az első pár kérdés után felsül, úgyhogy Nóra rögtön rájön, hogy nem igazi a tanú. Miki szerint pedig mivel a srác ténylegesen látta a suliban, ahogy Bandit bántalmazzák, tök mindegy, hogy látta-e azt is, hogy Bandi mire ütött, de Nóra szerint nem mindegy. Viszont arra tényleg jó lenne a srác, hogy legalább azt igazolja, hogy Bandit tényleg bántották a suliban, ez is valami! Nórának egyelőre nincs ötlete, és Bandi esélyeit az sem javítja, hogy Vili bácsi elmondja az ügyvédnőnek, hogy Ábel ügyvéd birtokában van a felvétel arról, hogy Bandi felpofozza Bandit, és beidéztetné Vilit tanúnak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása