Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8469-8470. rész

2017. július 26. 10:00 - Gillotte

Kristóf úgy felidegesíti magát, amiért a Herr fenyegeti Kristófot, hogy elmasírozik a halottnak hitt kalaposhoz, hogy megmondja neki: le lehet szállni Tóbiásról. Kristóf tehát mint egy dicső lovag átcsörtet a Herrhez, hogy Tóbiás védelmére kelljen, s a Herr láss csodát: méltó ellenfélként tekint Kristófra.

bk_julius3_1.png

Ági kétségbeesve megy Emíliához, hogy annyira készen vannak az idegei, hogy gyógyszer kell neki mindenképp. Mivel Emília pszichológus, nem pediglen pszichiáter, nem áll módjában gyógyszert felírni, viszont miután Ági elmegy áthívja Félixet, hátha tud valamit a Herről, de Félix nemlegesen válaszol, elrendezte a Németországi kezelését és ennyi. Ági eközben már-már őrjöng Attilának, érzi, hogy a Herr él, nem is érti, hogy mondhatta rá az összeroncsolódott vonatbalesetes hullára, hogy a Herr az, valószínűleg csak azt akarta hinni, hogy a férjét látja holtan. Azért várom már, hogy kiderüljön, hogy honnan tudta a Herr, hogy vonatbaleset lesz, és hogy juttatta oda az iratait… bár biztos elsiklanak felette. Ha Ági idegei nem lennének kikészülve így is, még a lift felé menet a nyomógomb helyén szembetalálja magát egy falra celluxozott képpel Ulmról, ahol a Herr elvileg a vonat balesetben meghalt, és alatta egy sakkfigurát, úgyhogy fejvesztve menekül. Mondjuk egy ilyentől én is sikítófrászt kapnék.

bk_julius3_2.png

Juli kipróbálja azt a felállást, hogy Attila a titkára, de Attila begerjed a magyarázó Julira, hogy szex a lesz a vége, úgyhogy mondjuk úgy: nem kifizetődő a dolog. A jelenetet trombitás és csettintgetős zenei aláfestéssel mutatják, mert nyilván halk trombitaszó kell az ilyen jelenetekhez. Mivel Ági idegei kezdenek atomjaira hullani, Attila kénytelen neki segíteni, úgyhogy Juli keres inkább másik titkárt, úgyhogy fel is ajánlja a munkát Tóbiásnak.

bk_julius3_3.png

Alíz boldogan jön el a bankból, ugyanis úgy tűnik, kapnának hitelt, hogy megvegyék Zsolt lakását, úgyhogy szuper. Hát ha hitelt kapnék, tuti húznék a Mátyás király térről, de biztos velem van a baj.

bk_julius3_4.png

Peti elutazik Esztergomba filmezni, Natasa meg szenved, mint a kutya. Anyja azt tanácsolja neki, hogy várjon, s mire Peti visszajön, tudni fogja, mit kell tennie. Hát Natasa már most tudja: műszak ide, vagy oda, Ottót egyedül hagyja a KisSzékben, és lerohan Esztergomba Peti után.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása