Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8463-8464. rész

2017. július 17. 12:00 - Gillotte

Bizony, a Herr él, és teljes életnagyságban találkozik Brigittával, aki ki akar szállni a buliból, Ági enyhe mérgezése még belefér, de egy erősebb már nem. Liza hazarohan és pánikolva mondja el anyjának, hogy a Herr él. Ági hisz neki, Attila viszont nem, de azért felhívják a villába Brigittát egy rövid vallatásra. Közben a Herr sem tétlenkedik: a parkban a botjával elgáncsolja a futó Tóbiást, ugyanis rá is szüksége van gonosz tervéhez.

bk_junius28_1.jpg

Sári továbbra is Alíz és Kristóf nyakára jár, most éppen azt ellenezni, hogy friss házasokként társbérletben laknak. Lenyugtatják, hogy most fordulnak majd hitelkérelemhez, úgyhogy le lehet róluk szállni. Sári nem tesz így, hanem meglepi testvérét és Alízt egy nászúttal, és mivel annyira szeretnek együtt lakni a tanúikkal, Tóbiás és Krisztián is mehet, de mivel ő sem akar kimaradni a buliból, ő is megy a férjével.

bk_junius28_2.jpg

Novák megtudja, hogy Peti felvette amint Bandi megpofozza Vilit, és ez olyan jó mókának ígérkezik, hogy meg akarja nézni. Peti nincs otthon, de rámondja Ádámnak, hogy már meg volt beszélve, hogy Laci átmásolhatja magának a felvételt, úgyhogy meg is szerzi, hogy jót szórakozzon az öregen. Végül nem szórakozik, hanem mérhetetlenül felháborodik, amiért a kis szaros megüti a ház szentjét, aki mindenkinek az apja volt. Pont sikerül akkor lebarmolnia Bandit, amikor Ábel ügyvéd a kisboltban van, és jól meghallja, hogy a srác öregeket pofoz fel. Lesz ebből még baj!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása