Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X18 (Évadzáró) - Moonshadow

2017. július 14. 13:00 - Bruti

Elérkeztünk ennek a nagyszerű évadnak a végéhez, nézzük, mit tartogat számunkra a finálé. Nem jött be az amire sokan számítottak, hogy Jack részegen balesetet szenved. Hál’ istennek épségben odaért a koncert helyszínére. Kicsit még filózik a kocsiban, mi addig visszarepülünk a múltba és megnézzük mi történt vele fiatalkorában. Egy bizonyos Mrs. Peabody-nak szereli az autóját, szerintem pont azt, ami később az ő imádott kocsija volt.

vlcsnap-00002_16.jpg

Nem sokkal a vietnami háború után vagyunk, és Jack miután hazatért, bármilyen munkát elvállal, csak legyen melója. Mrs. Peabody a munka mellett ajánl neki valami mást is, egy nagyon kedves fiatal lánnyal szeretné összehozni. Jack nem nagyon örül, de végül belemegy egy randira. Ugrunk Rebeccára, aki a barátnőivel ebédel. Az egyik lánynak most lesz az esküvője és mivel Becca szingli, gondolják összehozzák egy sráccal, de a lány inkább az énekesi karrierjére koncentrálna.

vlcsnap-00003_16.jpg

Jack végül erőt vesz magán és besétál a bárba. Aztán mielőtt megkeresné a feleségét, úgy dönt, hogy iszik egy párat a pultnál. Ben bekopog Rebecca öltözőjébe és mivel a nő meglehetősen izgul, megpróbálja megnyugtatni. Ebben odáig merészkedik hogy megcsókolná a nőt, de az durván kiosztja és elrohan. Kimegy a bárba éppen csak elkerüli Jacket.
Ugrunk a fiatal Jackra, aki a nem túl barátságos otthoni légkörbe toppan be. Az apja kötekedik és iszik, Jack meg arról ábrándozik, hogy miután összespórol egy kis pénzt lelép otthonról.
Vissza a koncertre: Rebecca Jacket hívja otthon, és mivel nem veszi fel, üzen neki, hogy bárcsak együtt lennének, mert nagyon szereti.
A fiatal Jack egy barátjával iszogat és azon agyalnak, honnan kéne több pénzt szerezni. Ismernek egy zsugabarlangot, Jack szerint érdemes lenne szerencsét próbálni. A haverja szerint nem jó ötlet, de hősünk optimista.

vlcsnap-00004_15.jpg

Miután Jack elég bátorságot gyűjtött a pultnál, elindul megkeresni a feleségét. Ide-oda rohangál az öltözőkben, amíg össze nem találkozik Bennel. Az meg elszólja magát, hogy átlépett egy határt az asszonynál, mire Jack leveri. Erre toppan be Rebecca és csak les, hogy mi történt itt. Mivel Ben nem akar rendőrt hívni, a nő közli, hogy annyi a koncertnek, meg az éneklésnek is, ők lelépnek.
Most Becca múltjába repülünk vissza, aki nagyon bízik a karrierjében, de lesújtó hírt kap a demójáról, ezért úgy dönt, megpróbálkozik azzal a randival. Jacket is hívja Mrs. Peabody a randi ügyében, meg is beszélik, hogy pénteken találkozik a lánnyal, majd elindul kártyázni a nagymenő közé. Bár a haverja óvva inti ezektől a fickóktól, Jack nem fél. Bele is megy egy húzós partiba, amire felteszi az összes addig spórolt pénzét. És még szerencséje is van, mert az ő lapjai a legjobbak, csúnyán megkopasztja a főnököt. Kb. 1500 dolcsit húz össze és elköveti azt a hibát, hogy azonnal le is lép. Kint persze nem sokáig örülnek a pénznek, mert két verőember elveszi tőlük az összest.

vlcsnap-00005_16.jpg

vlcsnap-00006_16.jpg

Rebecca és Jack nagy csendben hazafelé tartanak. Jack próbálkozna, de a nő egy szót se akar hallani, amíg részeg. A fiatal Jack is hazaér és eldönti, hogy visszaszerzik a pénzüket, mert nem akar úgy élni, mint az apja.
Miután Rebecca és Jack hazaértek, végre megbeszélik a történteket. Kiderül, hogy Jack már pár hete újra iszik, pont mióta tudják, hogy Rebecca turnézni szeretne. Ebből aztán borzasztó nagy veszekedés kerekedik. Előjön hogy ki mennyit gürcöl, felszínre törtnek a sérelmek, a lehetőségek, az álmok. Egyikük akarja megérteni a másikat, arra a kérdésre, hogy Jack mit szeret a feleségében meg nincs jó válasza ma.
Reggel Rebecca felkel, és a kanapén találja a férjét. Nagyon ronda dolgokat kiabáltak egymásra, megbeszélik, hogy Jack elköltözik egy időre.
A fiatal Rebecca megérkezik a randira, de a pasi még nincs ott. Közben Jack még a haverjával próbálnak kirabolni a nagyfőnök bárját. Megvan a terv is: amikor kinyitja a pultos a kasszát a társa egy telefonnal elcsalja. Addig Jack kiszedi a pénzt és lelépnek. Közben megérkezik Rebecca ma esti partnere is, és amint azt már sejtettük, nem Jack az.

vlcsnap-00007_9.jpg

Ezzel párhuzamosan kapunk több másik szálat is: Jack beszélt Miguellel, hogy hozzáköltözik pár napra. Majd arra a kérdésre, hogy mit mondjanak a gyerekeknek, mindhez odakapcsolunk egy pillanatra. Kate eldönti, hogy énekelni szeretne, Kevin elfogadja a rendező meghívását, de nehezen búcsúzik Sophie-tól, majd látjuk Randallt, aki közli a feleségével, hogy örökbe szeretne fogadni egy gyereket. Közben a fiatal Rebeccának nem jön be a randi, így közli a sráccal, hogy bár nagyon jól érezte magát, de most elmegy inkább énekelni. Jack terve bejött, mert a kassza nyitva, a pultost el is csalja a telefon. Éppen menne kivenni a pénzt, mikor meglátja Rebeccát énekelni a színpadon. Egyből elfelejti a nagy rablást, és csak vigyorog, mint a tejbe tök.
Ezt a történetet meséli most Rebeccának a konyhában, mielőtt elmenne. Elmondja, hogy miért is szereti a feleségét, meg azt is, hogy az ő szerelmük csak most kezdődik igazából, majd kilép az ajtón.

 

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása