Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x06 - Fly Away You Nutters

2017. július 06. 15:00 - Scott Pilgrim

Ezúttal is a múltban kezdünk, de most nem egy konkrét eseményt látunk, hanem Lily elnarrálja az arany útját az évek alatt. Egyik bandától a másikhoz került, az előző gazdája rendszerint meghalt és teljes bandák tűntek el közben. Ugrunk a jelenbe, ahol Charlie körbevezeti a menedékháznak használt óriási villában Chloe-t, elmondja Billy-éknek, hol a pia, Al meg morcos, mert mintha mindenki megfeledkezett volna róla, hogy van egy aranykád az autóban, amit be kéne talán hozni. Közben Vic a böribe' körbeküldi az üzenetet, hogy holnap lesz az Őrült Kalapos Teaparty-ja, szóval lemennek a nyúl üregébe, szóval holnap szöknek. Megvan még Bob főnöke, aki megfenyegette Bobot, hogy letépi a tökeit, ha fusiba dolgozik az ügyén? Na, hát most valaki elejti neki Bob Fink nevét, amikor kiér helyszínelni az előző rész helyszínére a halott paphoz. Mindeközben Bob kihallgatja Lily-t, megfenyegeti, és mondja, hogy csak beszélni akar Alberttel, hogy elsimítsák a dolgot, és már ejti is a vádakat. Lily nincs igazán beszarva tőle, kéri a telefonhívását, hívná az ügyvédjét, de Bob kihúzza a telefont a konnektorból, miután rájön, hogy nem a fiát hívja. Charlie-ék közben kitalálják, hogy ez egy nehéz hét volt, szóval kirúgnak a hámból, bepiálnak, és randalíroznak a házban. Chloe végül Albert mellkasára borulva alszik el, amitől Charlie-nak összetörik a pici szíve.

vlcsnap-2017-07-04-00h50m48s953.png

Közben Vic tervezi már a szökést, az egyik besúgó rabnak gyanús lesz, és el is mondja az őröknek, hogy valamire tuti készül. Másnap felkelnek Alberték, mindenki másnapos, de a házban se kaja, se kávé, csak a közeli faluban, Charlie pedig morcos. Odaadja az unokatesója autóját, hogy Lotti és Chloe menjen el kajáért vele. Út közben Lotti rákérdez, hogyhogy egy menő new yorki Saulnak dolgozik Angliában, Chloe elmeséli egy unalmas kamusztorit, hogy bement, ember kellett, ő meg azt mondta, miért is ne. Lotti nem veszi be. De kiderül, hogy tényleg az volt, unalmas középosztálybeli életet él, és ráunt simán, a szülei úgy tudják, most fog diplomázni. Közben nincs tűzifa, szóval a fiúk elmennek fát vágni, Alnek feltűnik, hogy Charlie morcos. Billy elárulja, hogy miért, Al tagadja, hogy ráment volna Chloe-ra. Chloe is tagadja Lottinak, hogy bármi lenne köztük, Lotti elárulja, hogy Charlie-nak viszont eléggé bejön, Chloe mondja, hogy cuki, de nem igazán érdekli. Charlie elmondja, hogy szerelmes Chloe-ba, mire Al és Billy kiröhögi mindeközben. Kicsit később Billy és Al is összekap. Billy szerint Al hülyesége miatt tartanak ott, ahol, ő meg ebből kimaradt volna, és az egész csak azért van, mert überelni akarja az apját. Közben Bob hereletépéssel fenyegető kollégájának feltűnik Lily az őrsön, megtudja, hogy Bob vitette be, meg azt is, hogy miért. Vic-ék akciójába hiba csúszik, amitől a cellatársával bepipulnak és leharapja az egyik őr fülét, ami miatt 18 hónap plusszt kap és elküldik a börtönpszichiáterhez. Csakhogy ez mind a terv része volt igazából, és a pszichiátertől simán megszöknek, szabadon engedve út közben az összes őrültet is a problémás rabokat szállásoló részéről a börtönnek. Út közben mindenki az őrültek okozta felfordulással van el, közben ők kislisszolnak a börtön vezetőjével, túszul ejtve, orvosnak öltözve, megfenyegetve, hogy hátba szúrják, ha beárulja őket. Simán elsétálnak a riasztott rendőrök mellett.

vlcsnap-2017-07-04-00h51m08s034.pngBob arra ér haza, hogy a lakása szét van verve, a kutyája meg meg van jelölve FS monogrammal. A fenyegetőző kollégáját sejti a dologban, akit Dwyernek hívnak. Ő közben a főnökével beszél arról, hogy Vic Hill megszökött, pont 7 nappal azután, hogy az a bizonyos arany is újra eltűnt. Mivel nincs gyanúsított, ezért Hillt kell elkapnia. Közben Vic és cellatársa, Hate 'Em elmennek a virágbolthoz, látják, hogy szét van verve, meg hogy zárva van, Lily meg sehol, úgyhogy elmennek egy földalatti kocsmába. Bob bemegy az őrsre, mondják, hogy Lily-t elengedték, méghozzá a Flying Squad, tisztázták minden vád alól. Charlie rákérdez Chloe-nál, hogy úgy gondol-e rá, mint vonzó heteroszexuális nő egy vonzó heteroszexuális férfire, de nem a válasz, szóval lőporossá válik a hangulat. Chloe próbálja feldobni egy tószttal a vacsoránál, de senki nem vevő rá. Vic-ék bejutnak közben a közös lakásukba Lily-vel, ahol egy megkezdett és kiszáradt vacsorát találnak az asztalon, meg Lily táskáját, amit nem vitt magával, bárhova is ment. Közben Al üzenetet kap Normantől, hogy az anyját letartóztatták, úgyhogy összepakolnak, hogy visszamenjenek a városba, de Charlie nem tart velük, marad ott a vityillóban kitisztítani a fejét, meg nyalogatni a sebeit. Lily szabad, Normannel vacsorázik, Norman szerelmet vall neki így sok év után, kopognak, Vic az, beállít, és látszólag hamar levágja, mi a szituáció. De a következő epizódból majd kiderül, miért nézett olyan szúrósan, miután felmérte a szituációt, mert ezzel vége.

Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása