Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8443-8444. rész

2017. július 06. 12:00 - Gillotte

Tóbiást és Ádámot Krisztián választja szét, úgy tűnik, örihari van. Ádám újra próbálkozik Zsófinál, de a nő elhajtja: igazából elmúlt minden Ádifiú, ennek itt és most vége, arrivederci amore! Zsófi hazamegy, majd angolul beszél telefonon a norvég fotóssal, majd Gigi csenget. Zsófi vérnyomása az egekbe szökik, de aztán megengedi Giginek, hogy előadja amiért jött: Zsófié lehet a galéria Gigire eső része, ha nem jelenti fel, cserébe Gigi elmegy kezeltetni az idegeit. Zsófi nagyon pökhendin beszél Gigivel, de ez a galériás dolog még az ő érdeklődését is felkelti, úgyhogy ennyit az elvekről, menj kezelésre Gigi, és felejtsük el egymást, csak add ide a galériát. Elfoglalt napja van Zsófinak, ezek után Tóbiással találkozik, és elmondja neki, hogy a norvég fotós felajánlotta neki, hogy ő lehetne a római galériájában galériavezető. Nyilván tudja az ürge, hogy most nyílt a legelső galériája Zsófinak Budapesten, tök életszerű, hogy egy tapasztalt ember helyett őt kéri fel, hogy legyen galériavezető Rómában. Mindenestre ehhez Bencével együtt ki kellene költözniük Rómába, csak hát ugye Tóbiás mit szól ehhez?

bk_junius14_1_1.png

Novák vigasztalhatatlan, amiért Stella nem ért oda a meccsre, úgyhogy Piros kér bocsánatot, elvégre az ő felelőssége. Ráérez, hogy mi Novákék igazi baja: az, hogy félnek, hogy Piros elveszi tőlük Stellát. Piros megnyugtatja őket: esze ágában sincs elvenni a kislányt, mert oké, van kecója, van pasija, de ez nem azt jelenti, hogy mindent meg tud adni Stellának, úgyhogy sokkal jobb helyen van Laciéknál. Szent a béke, Stella a nap emlékére kap Pirostól egy zöld villamost. (Hévet?)

bk_junius14_2_1.png

Bandi savanyú szájízzel megy át Emíliához, neki bőven elég a szakvélemény, nem akar beszélgetni. A pszichológus próbálja megpuhítani Bandit, ami nem megy könnyen, de szerencsére van közös téma: Keszthely, ahol ugye Bandi lakik az anyjával, és ahol Emília nászúton volt a férjével, és annyiszor jártak vissza. Bandi egyből megszelídül, és egész jól elbeszélgetnek.

bk_junius14_3.png

Petinek szülinapja van, 25 éves, a család is megünnepli. Peti ezt az alkalmat használja ki, hogy elmondja Attilának, hogy nem is tudja, hogy Hannát még nevezheti-e a szerelmének. A barátai közben bulit szerveznek, Natasának az a terve, hogy a lakásban koccintanak Petivel, ezalatt a többiek a KisSzékben befejezik az előkészületeket, majd Natasa és Peti beállítanak a meglepetés buliba. Natasa így hazamegy Petivel, koccintanak, Natasa kéri a szülinapost, hogy öltözzön át kulturáltba. A beszélgetésből viccelődés lesz, a viccelődésből játék, a játékból csók. Milyen meglepő.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása