Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8441-8442. rész

2017. július 05. 10:00 - Gillotte

Tóbiás és Zsófi hazaérnek, lefektetik Bencét, majd borozgatnak a nagy ijedségre. Zsófi magát hibáztatja a történtekért, és milyen jól teszi. Úgy tűnik, ez a kaland egyben Zsófi és Ádám kapcsolatának a vége is, ugyanis Ádám inkább Gigivel marad. Hazaviszi, lefekteti, bead neki nyugtatót. Ahogy hat a gyógyszer, Gigi kezdi felfogni mit csinált, és megfontolja Ádám javaslatát, miszerint szakemberhez fordul. Ádám ezután átmegy Zsófihoz, és nem túl szerencsésen előadja, hogy szegény Gigi beteg, nem akart ártani senkinek, és Zsófi úgy felidegesíti magát, hogy kiteszi Ádám szűrét. Ádám Tóbiást kéri, hogy kicsit enyhítse meg Zsófit az érdekében, de Tóbiás is pipás rá, hisz szerinte is így van, Ádám is hibás amiért Gigi elrabolta Bencét. Hát ez egy kicsit erős, mivel Tóbiásnak sincs soha ideje a fiára, úgyhogy mivel a kérdést nem tudják megoldani, férfiasan összeverekszenek.

bk_junius13_1_1.png

Emília és Miki szóba elegyedik, hiszen van közös téma: mindkettőjüknek problémás az unkaöccse. Mikit annyira nyomasztja Bandi ügye, hogy beavatja Emíliát, aki azt javasolja, hogy kérjenek fel egy pszichológust, hogy állítson ki egy szakvéleményt Bandiról, így a pszichés állapotára lehet majd hivatkozni, amiért elkövette a támadást. Nóra előadja az ötletet Bandinak, aki mivel annyira nem akarja részletezni, hogy mi történt vele, amikor zaklatták, belemegy.

bk_junius13_2_1.png

Stella segít Gizinek a Rózsában, de az idillt Piros rombolja szét, hogy vigye Stellát a munkahelyére villamost vezetni. Gizi elengedni őket, de figyelmezteti Stellát, hogy a meccsre érjen haza, hiszen ő is játszik. Novák nem lát a pipától, amikor megtudja, hogy Stella elmegy villamosozni egy ilyen fontos meccs napján. Közben Stella és Piros végeznek a villamosozással, de Stella még lángost akar enni, úgyhogy Piros küld egy sms-t Gizinek, hogy nem hazaviszi Stellát, hanem a meccsre. Novák nem lát az idegtől, mi az, hogy telezabáltatja a gyereket foci előtt?! Ez még hagyján, a végén oda sem érnek Stelláék a meccsre, mert baleset volt, le se tudtak szállni a troliról, úgyhogy nem lehetett mit csinálni. Nováknak ez nem vigasz, ugyanis kikapott a csapata.

bk_junius13_3_1.png

Rudi hallja a hírt, hogy Peti krav magára akar járni Natasával, és jelzi Petinek, hogy egy fenékkel nem kéne két lovat megülni, mert sírás lesz a vége. Peti ezzel ne törődik, és kitöltik Natasával a regisztrációs lapot. Natasa ekkor látja meg Peti személyijén, hogy másnap van a születésnapja. Peti nem csinálna ebből nagy ügyet, de Natasa meglepetés bulit akar szervezni Ottóval, és ugyan Ottó nincs teljesen meggyőződve róla, hogy Peti erre vágyik, belemegy. Javasolja, hogy hívni kéne akkor már Hannát is, mégiscsak Peti barátnője. Natasa lenyeli a békát, és felhívja Hannát, de a lány túl elfoglalt, úgyhogy nem tud eljönni – Natasa legnagyobb örömére.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása