Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x05 - The Smelt Down

2017. június 27. 11:00 - Scott Pilgrim

A szokásos módon 15 évvel korábban indulunk, az összevert Vic a vallatószobából hívja Lily-t és kéri, hogy adjon le „füstjelet”, üzenje meg az összes utcai bandának, hogy egy zsarunál rengeteg arany van, aki kapja, marja, nem érdekli. Bob Fink a neve, mondja Lily-nek, közben pedig látjuk, ahogy Bob éppen megtalálja ezzel párhuzamosan az aranyat. Folytatjuk a jelenben, Albert és Charlie megkapja a tisztára mosott pénzt a new yorki balhéból Chloe-tól, majd Al kifizeti az adósságát Patsy-nek. Elmennek a virágboltba, látják, hogy szét van verve, rohannak a titokszobába, és látják, hogy az aranynak lába kélt. Kiakadnak, majd ott terem Lily és kérdőre vonja Alt, hogy mikor akarta mégis beavatni őt. Al beavatja, az anyja mesél Bob látogatásáról, és hogy valószínűleg ő volt, de az aranyat nem találta meg. Al kérdi, hogy hol van, az anyja mondta, hogy leadta John atyának, Al örül és elindul visszaszerezni. Lotti közben felveti Billy-nek, hogy lépjenek le a gyémántokkal, az arany úgyis ott van Albertéknek és kezdjenek új életet valahol máshol. Billy-nek nem tetszik az ötlet, összeveszik Lottival és kidobja. Billy elviszi a gyémántokat Albertnek, Charlie bevallja, hogy jó eséllyel miatta van az egész, meg a címeres papucsa miatt. Al visszaviszi a gyémántokat Saulnak, Saul rögtön adni akar még egy hasonló melót, de nincs ideje befejezni, Al lelép. Charlie-val elmennek Chloe-hoz, aki szerzett potenciális vevőt az aranyra egy sejk révén, aki ajándékot szeretne az új feleségének. Oxfordra járt és előkelő brit kell a feladatra, úgyhogy Charlie fog menni tárgyalni.

vlcsnap-2017-06-24-04h00m21s093.png

Vic apja behívja beszélgetni a börtönbe Albertet, érdeklődik az aranyról, de Al azt mondja, hogy nem tud róla semmit. Elmeséli az apja, hogy bent volt a lyukban és megvilágosodott. Albert és Billy elmennek John atyához, de Bob követi őket titokban, aztán lelép. John atya ötvenezret kér az aranyért, cserébe biztonságban lesz és megvédi, Al beleegyezik. Közben Billy és Lotti sms-ben már elkezdték békülőre fogni. Chloe és Charlie elmennek a sejkhez, közben Chloe elmondja, hogy elég hisztis, Saul egy éve úgy bukott egy bizniszt vele, hogy Sir-nek nevezte és nem Sejknek. A sejk szállodája szét van lakva, látszólag durva buli lehetett, nem tűnik túl lelkesnek és mondja, hogy valami különleges és váratlan kell a feleségének. Chloe rögtönöz és kitalál egy aranyfürdőkádat 10 millióért, a sejknek tetszik, megrendeli, holnap estig kell, utána visszarepülnek haza. Charlie nyilván majdnem elszúrja azzal, hogy leSir-özi. Lotti és Billy kibékül és újra szent a béke. Vic hívja Lily-t, elmondja, hogy elborult az agya és mégse szabadul jó magaviselettel három hónap múlva, de sebaj, mert megszökik. Lily dühösen próbálja lebeszélni, de nem sikerül neki. Charlie-ék vázolják Al-nak, hogy a sejk megvenné az összes aranyat, a bibi, hogy csak kádként. Hívják Billy-t, hátha van ötlete és van: Dean bácsi simán káddá tudja önteni. Elviszik hozzá, egy bulival egybekötve pedig el is kezdik önteni a kádat. El is készül hajnalra, tökéletes, mindenki örül. Mindeközben Bob a skinheadekkel vár egy autóban a templomnál, ahol John atya őrizte az aranyat.

vlcsnap-2017-06-24-04h00m53s166.png

Másnap megbeszélik a találkozót a sejkkel, megérkezik, megnézi, tetszik neki a kád. Megjelenik John atya is az embereivel, hogy biztosítsa a biztonságos tranzakciót. A sejk leokézza, már utalná is a pénzt, de ott terem Bob egy rakás skinheaddel, a sejk beparázik, autóba pattan és elhajt, a tranzakció nem jött létre, Alberték feldühödnek, és egy utcai bunyó alakul ki John atya emberei és Alberték, meg Bob skinheadjei közt. Chloe és Lotti az autóba menekülnek, amiben az aranykád van, rájuk támadnak, de Charlie sikerrel leszereli mindkét támadót. John atya szembekerül Bobbal, fegyvert rántanak egymásra, mindketten lőnek, Bob simán lelövi Johnt, míg John csak Bob karját találja el. Ekkor farolnak be Charlie-ék, jelzik Albertéknek, hogy gyorsan szálljanak be, beugranak és elmenekülnek. Bob lő utánuk, de nem találja el az autót, szóval lelép a helyszínről gyorsan. Alberték úgy döntenek, hogy lelépnek egy időre Charlie-ék vidéki családi birtokára. Bob egy autóban ellátja a lőtt sebét. Később Norman, aki gyakorlatilag beköltözött, éppen Lily-vel vacsorázik, amikor kopognak, a rendőrség az Bob vezetésével. Norman lelép gyorsan, Bob beállít egy házkutatási paranccsal, engedély nélküli fegyvert keresnek. Miközben tart a házkutatás, Bob elrejt egy pisztolyt, az emberei jelzik, hogy nem találtak semmit, Bob mondja, hogy nézzék át újra a lakást, és hopp, megtalálják a Bob által elrejtett fegyvert. Bob letartóztatja Lily-t. Közben Alberték megérkeznek Charlie-ék hétvégi házához, ami Monty unokatesójáé, aki éppen Zürich-ben van. Ezzel pedig vége az epizódnak.

Címkék: blöff snatch
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.06.28. 09:22:02

Hát nem irigyellek, inkább sajnállak hogy kifogtad a Blöfföt :)
Ebből többet nem lehet kihozni, nézni nem bírnám, de még olvasva is gyenge :)
süti beállítások módosítása