Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8431-8432. rész

2017. június 27. 12:00 - Gillotte

Novákék ledermednek Piros láttán, de Stella nyilvánvalóan nagyon örül az anyjának, így a kislány kérésére Novákék Pirost is meghívják a vacsorára, amire egyébként hármasban készültek. Megtudjuk, hogy Piros szerzett munkát és pasit is, úgyhogy teljes az élet. Mivel a börtön előtt villamosvezető volt, most takaríthatja a villamosokat. Stella nagyon lelkes, hogy látja az anyját, sőt, a villamosok is nagyon érdeklik, úgyhogy Piros megígéri neki, hogy megpróbálja elintézni, hogy villamost vezethessen. Novákék egymás közt temetik Stellát, tuti elveszi tőlük Piros – aggódnak jogosan.

bk_junius6_1_1.png

Brigitta egy üveg borral érkezik Ágihoz, hiszen be kell adnia Áginak a méregadagot. Jól meg is mutatják nekünk. Arra azért kíváncsi lennék, honnan szerzi be a cuccot! Liza megérkezik Horvátországból tele élményekkel. Brigitta őt is kínálja a borból, és Ági szívesen adna a sajátjából, ami ugye mérgezett, mint Hófehérke almája, úgyhogy Brigitta ,,teljesen véletlenül” elejti Ági poharát, mert az már feltűnő lenne, ha ketten produkálnának tünetet ugyebár.

bk_junius6_2_1.png

Gigi tudja, hogy Ádám valójában csak bosszút akar állni Zsófin, azért akar vele elutazni, de némi unszolásra belemegy a dologba. Viszont a mulatsághoz Bence is kell, úgyhogy csak úgy mellékesen jelzi a teljesen elfoglalt Tóbiásnak, hogy mivel Zsófi tovább marad az olaszoknál, szívesen vigyáz Bencére. Tóbiás anyja nem ér rá vigyázni a gyerekre csak ma este, Ádám dolgozik másnap, Tóbiás szintén, úgyhogy Tóbiásnak nincs más választása, Gigire bízza Bencét. Amint Gigi megtudja hírt, hogy babysitterkedhet, már tárcsáz is, hogy Horvátországban legyen kiságya a gyereknek. Milyen népszerű hely, Lizáék is ott voltak! Arra azért kíváncsi leszek, hogy egy idegen gyereket hogy visz át útlevéllel a határon.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása