Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 4x08 - Titkos!

2017. június 21. 09:00 - Pácsó Ármándó

Magányos lovas vágtat sebesen a hajnali New Providence földútjain, titkos úton jár! Egy romos tanyához tart, amely mellett (titkos) lejárót talál a ház pincéjébe. Ott fegyverek vagy arany helyett, egy (tikos) dokumentumot vesz magához. Az egész nagyon titokzatos! De a hűséges olvasók kedvéért megosztok veletek egy titkot: Woodes Rogers az! Sőt, kettőt! Egy bizonyos Avery (titkos) naplóját viszi a fogoly Billyhez aki kinéz belőle egy félreeső (titkos) szigetet, ahol lebonyolíthatják a Madi-Urca Kincse cserét. (Ez lehet, hogy három titok volt?)

01.jpg

A Rozmáron Flint tájékoztatja Silvert arról, hogy Kofi és emberei már a Nassau közelében járnak kémkedni, és amint megtudják hol tartják fogva Négerbabát, visszatérnek az infóval. Valószínűleg másnap reggel ki is szabadítják a nőt. A Kalózkirályt ez nem hatja meg, már a jövőt firtatja, mi lesz azután? Mi van, ha a háború nem éri el a célját? A barátja szerint nem lehetnek mindig szolgák, muszáj harcolniuk ellene. És majd az új Nassaut Madi és Silver foglya kormányozni, kettesben.

02.jpg

A havas Philadelphiában Max ápolgatja Anne szétvágott kezeit és elmeséli neki, hogy milyen sokat tárgyal titokban Guthrie nagyival és lassan kezdenek megbarátkozni. Kedvenc vörösöm szerint ne élje bele magát, hogy nekik közös jövőjük lesz, az a hajó már elvitorlázott! A barna bőrű szépség a hajó után megy, helyette jön Idelle a kajával és kap egy (titkos) feladatot Bonnytól.

03.jpg

A kormányzói rezidencia csendes, Rogers elkésett az általa összehívott tárgyalásról. Soames képviselő pattog kicsit neki, hogy szarul kormányoz, mert nincs bevétel, és ha újra harcolni akar a kalózokkal, akkor le fogják váltani. Nahiszen!

04.jpg

Mrs. Hudson a komorna, Eleanor ruháit válogatja a Jófogásra. Az egyik fiókban talál egy (titkos) naplót! Sajnos most semmi érdekes nem jut a tudomásunkra, mert jön a kormányzó, hogy reggelre legyen vasaltruha és vízhatlan alsógatya, mert holnap kihajózik.

05.jpg

Nem is akármilyen terve van! A tengeren találkozik a Rozmárral és megmutatja a fedélzeten a távcsövező kalózoknak az elfogott fogolyfelderítőket, plusz Billyt és Madit. A kalózokat rögtön ki is végezteti, hullájukat a tengerbe dobatja. Flint már lövetne rájuk, de Silver máshogy dönt. Hozzák fel a kincset a raktárból! És hoppá! Most derül ki, hogy a barátja nem is tudott arról, hogy kiásta és elhozta a lóvét. A nyomás fokozása érdekében épp Négerbabát készítik elő a fejlövéshez, mire a szerelmes Kalózkirály egyből mutogatni kezdi, hogy itt a kincs, létrejöhet a csere. Persze nem itt a tengeren, hanem Billy terve szerint Avery kapitány (titkos) szigetén!

06a.jpg

06b.jpg

Ezalatt a gúnárnyakú komorna felkeresi a bordély jelenlegi ügyvezetőjét, a koros Mrs. Mapletont. Szerencsénkre nem ágyjelenet következik, hanem újabb (titkos) tárgyalások. És végre ismét hiányos öltözetű kéjhölgyek szerepelnek egy jelenetben! Az alku a következő: Mivel az agg markotányosnőt kirakták a Tanácsadói Testületből, Mrs. Hudson visszajuttatja őt. Cserébe segít neki lelépni és hazatérni Angliába. Gondolom egy kanos hajóskapítány hazaviszi majd egy kis ingyenkefe ellenértékeként. És remélhetőleg egy bordélyalkalmazottal fogja ezt végrehajtani, nem a vasalódeszka komornával. (Bár a gúnárnyakban mély torok lapulhat, teszem hozzá elgondolkodva) De nincs idő ábrándozni, az izgalmas események tovább fokozódnak. Mrs. Mapleton a (titkos) tárgyalásokat ugyanis jelenti valakinek, aki a Flint hollétére kíváncsi. A Dörzsölt-ebb olvasóim már biztos tudják kiről van szó!

07a.jpg

07b.jpg

Karib-tenger, vihar. Az Euridiké és a Rozmár a (titkos) találkájuk helyszínére igyekszik a tengeren. Tájékozottságomnak köszönhetően újabb rejtélyt oldok fel olvasóimnak: a Csontváz-szigetre tartanak. Picit segítségemre volt DeGroot, aki Ben Gunnnak számol be feltételezéséről. Eközben a kapitányi kabinban Flint és Silver veszekszik a kincs átadásáról, elég vehemensen! Végül a Kalózkirály akarata érvényesül.

08.jpg

Anne unatkozik Philadelphiában egy szobában, ezért elkezdi próbálgatni, mennyire gyógyultak meg a kezei, tudja-e használni őket a jövőben. Egyelőre sajnos még kenyeret sem tud szelni magának. Jön Idelle és hozza a megbízásának eredményét, a kikötőben horgonyzó hajók listáját. Vajon mire készül Duplapengés Bonny kisasszony? El akar tűnni? A kurtizán kicsit még fényezi neki Maxet, hátha meggondolja magát.

09.jpg

A város érdekesebb részén keresztül Guthrie nagyi kocsikáztatja a kikötőbe leendő üzlettársnőjét. Egy csajos beszélgetésős-sétálós délutánt tartanak. Az idősebb nő elmeséli, hogy mindig is várta vissza Eleanort hozzájuk, hogy megtaníthassa mindarra amit tud, de ő már nem jön. És ha ló nincs, szamár is jó, úgyhogy Max lehetne a mentoráltja. Estére bálba mennek, ahol a nagyi bemutatja a lehetséges férjjelöltet, aki kellően gazdag családból származik és kellően mulya. Mert ha nem említette volna, a Nassaui kormányzóság megszerzésére hajtanak. És oda férj kell és ifjú feleség, a társadalmi elfogadottság miatt. Magányos leszbikus női kormányzó nem játszik! Mondjon igent és abban a pillanatban teljes jogú üzlettársa lesz és onnantól folyamatos méznyalás várható.

10.jpg

Mikor, ha nem most váltunk helyszínt, de egy panaszszavunk se lehet, hiszen ismét a hangulatos nassaui bordélyban vagyunk a fedetlen dúlt és feldúlandó keblek melegágyában. Mrs. Mapleton talált egy vén trottyot, aki még Avery kapitánnyal járt a Csontváz-szigeten. Featherstone szerint nem elég, hogy Flintet ki kellene nyírni, még a kormányzó katonáit is kerülgetniük kell majd és ez igencsak nehéznek ígérkezik. Jack döntést hoz, most kell megpróbálniuk, mert minden egy helyen van. Flint kapitány, a kormányzó és a kincs. És a vén kalóz ki tudja hány lerészegedést él még túl? A maival együtt.

11a.jpg

11b.jpg

A Rozmáron Israel Hands tovább folytatja Flint besározását Silvernek, mintha fizetnének neki érte. Ő szívesen elintézi a kapitányt, ha a Kalózkirály megkéri rá. De nem kéri. És hanyagolják a témát örökre. És haja szála sem görbülhet a barátjának.

12.jpg

Max a hideg városban beszámol Annenek, hogy tervük majdnem sikerült, de Jack Rackham helyett más lenne a kormányzó, ezért lemondta az alkut. És meg kellene megházasodnia, és ezzel egyre távolabbra kerülne a vörös kalózcsajtól, akivel még mindig ki akar békülni. Sőt, szerelem meg minden. A másikat meghatja a dolog, úgy néz ki, meg fog bocsájtani Jack elárulójának.

13.jpg

Párszáz tengeri mérfölddel arrébb feltűnik a horizonton a Csontváz-sziget, aminek elég rossz híre van a kikötőkben. Beszélnek különös hangokról és egymást élve felfaló kalózokról, szóval az alaphangulat adott! Flint nem ül tétlenül a hátsófelén, összefogva Dooleyval nyakon vágják a kincset őrző kalózt. Már a ládát bontogatják, mikor Israel Hands tűnik fel, de inkább megmenti őket a feléledő őrtől, mert szerinte Silver őt vonná felelősségre a kapitány haláláért, ami ebben a helyzetben kevésbé helytálló, hiszen el akarták lopni (titokban) a pénzt. De cseles az öreg, hagyja kivinni a kincset a partra és távcsövön megmutatja Silvernek a jelenetet, hátha az ráébred a másik álnokságára. Ráébred.

14a.jpg

14b.jpg

14c.jpg

A Kalózkirály átmegy a kormányzó hajójára időt kérni, és beszámol róla, hogy hat embere megkeresi Flintéket és a kincset a parton. De kaphattak még egy parancsot is - kotnyeleskedik közbe Billy! Igen, kaptak még egy (titkos) parancsot – ismeri el Long John Silver. (Hogy mit, azt most nem árulom el, mert … titkos.)

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2017.06.21. 12:48:43

ennyire übertitkos részt, hát tiszta ideg vagyok mán!

ráadásul a mély torokhoz érve félrenyeltem a mákostésztát, nem lehet PÁ hv-t ebédidőben olvasni :)

köszönet és külön grat a feldúlt/feldúlandó keblekért!

Pácsó Ármándó 2017.06.21. 16:01:30

@Gabba: @Gyöngypipi: Köszönöm kedves olvasóim! :-)
Állítólag az igazi ínyencség a Mákosgabba! :-)))

2017.06.21. 20:02:27

van még olyan, hogy Titokminiszter? (ezek szerint igen)

Gabba 2017.06.21. 20:14:57

@Biriksz_Krokiksz!: én titokzokniról is tudok :)

@Pácsó Ármándó: szerénységem tiltja a válaszadást, de a bólogatást nem :)

Pácsó Ármándó 2017.06.21. 20:47:37

@Biriksz_Krokiksz!: Nyilván nem fogják elárulni! :-)

@Gabba: Sejtettem! :-)
Látod, ha van bordélyjelenet, a hogyvolt is jobban csúszik :-)

@Gyöngypipi: Megerősítelek! :-)

2017.06.21. 20:58:43

@Pácsó Ármándó: de te vagy az, rájöttem! wáháháhá
@Gabba: most vagy zokni, vagy titok, de a kettő együtt nem. (lecsuk a stílusrendőrség)

Gabba 2017.06.21. 21:02:30

@Biriksz_Krokiksz!: nekem nincs olyanom, de hallottam valakiről, aki már látott olyat - állítólag

2017.06.21. 21:19:50

@Gabba: ha látott, onnantól nem titok! :)

9Kitti2 2017.11.30. 15:22:52

Bocsi, hogy majd félévvel megcsúszva kérdezek ilyet, de az utolsó 2 részből is készült hv? Mert egyszerűen nem találom, bármilyen címszóval is keresem, pedig most annyira benne vagyok az olvasásban, imádom!
Az egyik best hv volt a Black Sails az oldalon, szerintem.

Pácsó Ármándó 2017.11.30. 18:19:40

@9Kitti2: Még nem, de ebben az évben várható. Ez sajnos nem azt jelenti, hogy már holnap, de hamarosan. Elnézést a késlekedésért!

Gabba 2017.12.05. 20:01:28

@9Kitti2: @Pácsó Ármándó: ha nem is holnap, de holnapután :))

Pácsó Ármándó 2017.12.05. 20:40:10

@Gabba: Te csak ebéd közben nézheted! :-)
süti beállítások módosítása