Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8419-8420. rész

2017. június 21. 12:00 - Gillotte

Ági Brigitta ügyvédjével akar beszélni, de Brigitta csak beszél össze-vissza a nem létező ügyvédjéről, aki nem ér rá hirtelen, stb, de Ági ragaszkodik az ügyvédhez. Brigitta SOS-ben felhívja a számunkra ismeretlen partnerét, aki segít tönkretenni Ágit. Nem akarom Herrnek nevezni, mert csak 99%-ban vagyok benne biztos. Mindenesetre a másik fél lenyugtatja Brigittát, és még aznap meg is jelenik Áginál az ügyvéd. Ági mindenre rákérdez, mellékletekre, névjegykártyára, mindenre, és a magát ügyvédnek kiadó fickó minden teszten átmegy, még a kamarai tagságának is van száma. Miután végeznek, Brigitta és az ügyvéd rendkívül körültekintően Ági ajtaja előtt beszélik meg, hogy vajon bevette-e Ági a dolgot, sőt, Brigitta a titkos másik felet is onnan értesíti arról, hogy minden a terv szerint ment. Nem hiszem el, hogy Ági nem hallotta az ajtó mögül, ilyet kihagyni… Megemlítenek valami BK42/10 nevű lötyit, amit ha Ági a borába csurgatva elfogyaszt, hallucinálni fog. BK? Oh, milyen eredeti! Amikor este borozgatnak Brigitta bele is csempészi az első adagot Ági italába.

bk_majus26_1_1.png

Az idegtől nem látó Rudi hazaküldi Félix villájából Milánt mielőtt még kettészelné. Átviszi Zsófihoz a szétszakadt festményt, és érdeklődik, hogy nem tudná-e rendbe hozni, vagy festeni egy ugyanolyat helyette. Zsófi azonban művész, akinek elvei vannak, és nem hamisít. Rudi tehát kénytelen Félix elé állni, aki felvilágosítja, hogy az a festmény bizony 1,5 millió forintot ér, és mivel el akarta épp adni, Rudinak kell előteremtenie a pénzt, méghozzá gyorsan. Milán is meghallja e szavakat, és mivel van némi lelkiismeret furdalása a dolog miatt, előadja Rudinak zseniális ötletét: lopjanak el pár képet, többek közt a szakadtat is, és Félixnek fizetni fog érte a biztosító, így nem Rudinak kell kifizetni. Rudi ellenzi az ötletet, hazaküldi Milánt, hogy otthon okoskodjon a párnájának.

bk_majus26_2_1.png

Peti visszatér Hannoverből. Azt nem tudjuk, hogy a kapcsolata Hannával is over-e, mindesetre nagyon kötözködős kedvében van. Még Natasát is ledorgálja úgy főnökösen, amiért a lány minipálmákat vett a KisSzék dizájnját feldobandó.

bk_majus26_3_1.png

Bözsi nagyon ki van akadva Alízra, amiért miatta hazudnia kell Novákéknak az esküvőről. Alapjában véve nincs bajom Bözsivel, de most jó lenne, ha inkább sorozatot nézne, és nem baromságokkal lenne elfoglalva…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása