Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x04 - Across The Pond

2017. június 20. 11:00 - Scott Pilgrim

A szokásos módon 15 évvel korábbról indulunk. Látjuk, ahogy Bob azt mondja Vic-nek, hogy mehet az akció, minden tiszta, látjuk a rablást, majd egy rövid összefoglalót a korábban már látott flashbackekből. Letartóztatják Vic-et, a rendőrautóba beül Bob és elmondja, hogy azért dobta fel őket, mert csak 5%-ot kapott, majd üzletet ajánl. Elmondja, tőle is lenyúlták az aranyat, de ha ad egy tippet, merre lehet az arany, segít visszaszerezni és osztoznak. Vic nem rajong az ötletért, aztán már csak annyit látunk, ahogy vallatás után összeverve felhívja a Lily-t, hogy elmondja, mi történt. Ugrunk a jelenbe, és ott folytatjuk pont, ahogy abbahagytuk: New York. Chloe kifejti a tervet bővebben, felkeresnek egy Nas Stone nevű menő gyémántkereskedőt, 24 óra alatt vissza is érnek, első körben pedig 250 ezer fontnyi aranyat venne előlegként. Jobb ötletük nincs, szóval belemennek. Sonny-ék mindekőzben tovább kínozzák és vallatják az öreget, aki továbbra is hallgat. Chloe közben minden kidolgozott, az aranyat ruhaként és kiegészítőként viszik át az ellenőrzésen. Közben Vic a magánzárkában van és halucinál a gyerek Alról a kapott erős szertől. Billy pedig elviszi Lottit a romákhoz üzletelni. Egy bizonyos Dean nagybácsival akar tárgyalni.

vlcsnap-2017-06-15-05h00m25s937.png

Közben Charlie kissé féltékeny, mert Chloe repülés közben Al vállára hajtotta a fejét. Kiderül, hogy Billy, aki a romáknál élt sokáig, a segítségüket kéri, hogy kiszabadítsák Normant. Felmutat egy nyakláncot, amivel elvileg jár egyszeri hadbahívás. Dean bá' mondja, hogy nem mennek háborúba csak úgy senkiért, meg kell harcolnia érte. Átmennek Alék az ellenőrzésen, megérkeznek New Yorkba, megismerkednek egy taxissal, aki próbál meggazdagodni éppen, majd megérkeznek Nas Stone-hoz, ahol kiderül, Charlie rohadtul a taxiban felejtette a táskányi aranyat. Illedelmesen távoznak és próbálják visszaszerezni. Chloe hívja a taxistársaságot, akik jelzik, 48 órán belül megpróbálják visszaszerezni. Közben Vic halucinációiból kiderül, hogy Lily le akarta beszélni a rablásról, mondván, hogy rossz előérzete van. Alék közben a taxis által elmondott infók alapján kitalálják, hogy fogják megtalálni, el is mennek, jól ki is faggatják, de a fickó mondja, hogy már feltette aukcióra a feketepiacon és már nem tudja visszavonni. Némi fenyegetéssel és erőszakkal elérik, hogy bejuttassa őket az aukcióra. Bob közben meglátogatja fenyegetőleg Lily-t, majd elmegy a borbélyhoz, akitől a verőembert szerezte, és közli, hogy ezúttal a rettegett Windrush kell neki, de közli a borbély, hogy ő most nincs. Cserébe felajánl 4 fiatal, punknak látszó fickót. Közben kiderül, hogy Billy úgy tudja maga mellé állítani a romákat, ha legyőz boxban két adott embert egyszerre. Billy lazán kiüti mindkettőt. Szóval Deanék elmennek kiszabadítani Normant, Lotti és Billy az épület előtt kint várják a fejleményeket, Billy-től pedig megtudjuk a háttérsztoriját. Félvér, az apja roma vándor volt, az anyja punkénekes, az apja éppen kidobó volt az anyja egyik koncertjén és ott ejtette teherbe. Csakhogy az apja oda volt már ígérve valaki lányának és nem vették túl jó néven, hogy fel kell bontani a házassági megállapodást, mert az apja teherbe ejtett valakit. A születése napján halt meg és sosem ismerte Billy az apját, tizenkét késszúrással végeztek vele.

vlcsnap-2017-06-15-05h01m03s593.png

Dean bácsiék lazán kinyírják Sonny-t, kiszabadítják Normant, és még a széfet is megszerzik a gyémántokkal. Alék elmennek a bárba, ahol a titkos feketepiaci licitet tartják. Chloe és Al bemegy licitálni, Charlie a bárnál marad és iszik. Az aranytáskáért elképesztő összegeket licitálnak, Al eléggé be is szar az összegeket látva. Közben Charlie a púltnál találkozik Heimmelékkel. Végül 350 ezer dollárért megnyerik a licitet, de fizetésnél szimplán sokkolóval elintézik az őröket és felmarkolják a cuccot, Al pedig bekészíti a fegyverét. Kiérnek a bárhoz, de az egyik lesokkolózott őr kiér és szól, hogy állítsák meg őket. Rögtön útját állják, de Heimmelék úgy döntenek, lógnak Charlie-éknak egyel, szóval fegyvert rántanak és segítenek nekik meglépni. Elviszik a táskát Nas-nak, kifizeti őket készpénzzel, és máris sínen vannak. Lily közben hallja, hogy valaki betőr hozzájuk, lemegy fegyverrel, de csak Norman az, aki a sérüléseivel nem mehet kórházba, úgyhogy segítséget kér. Lily ellátja és lefekteti aludni. Közben a romák feltörik a lopott széfet, Billy visszakapja a gyémántokat, cserébe minden más, amit a széfben találnak, a romáké. Bob meg bemegy a négy punkkal a virágboltba, akik elkezdenek szétverni mindent, hogy megtalálják, hol rejtegeti Al az aranyat. Vic-et meg visszaengedik a magánzárkából a cellájába, és elmondja a cellatársának, hogy megvilágosodott ott. Alék pedig visszaérnek Londonba. Ezzel pedig vége.

Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása