Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x15 - Kérje meg a kezed Pumped Gabó!

2017. június 20. 07:00 - sixx

Velencében, a cuppogós szopások városában vagyunk, a rettenetes Ági őrmesteres szerepjátékszex másnapján. A megébredés iszonyatos, Pumpedné cincogva affektál, ennél sok fokkal az is jobb lenne, ha Bayer Zsolt keltene, pedig azt az ellenségemnek nem kívánom, ha jobban belegondolok. A "teszi" szót úgy mondja, hogy "teci". Mármint Pumpedné, Bayer úgy mondja, hogy a büdös liberális kurva anyád, mégis jobban elviselném. Pumpedné lelkesen, de megkérdőjelezhető eredménnyel sminkel, a szemöldök baszki, az tetoválva van permanensen csodálkozóra, vagy van valami ceruza, amivel fel kell rajzolni? Pumped valami kék gatyát húz, mert azzal lesz vagány, ha jól értem, nem tudom hová mennek, tán karnevál van?

Muszáj gizdának lennem, kicsim!

Múzeumba menés lesz, Pumpedné ennek annyira nem örül, de ha már a produkció kifizette, menni köll. Pumped inget is vesz, amitől azt várja, hogy a nője benedvesedjen. Az ingre kék zakó, a lábra makkos cipő kerül, ehhez pont passzol Pumpedné városi sétához kiválasztott, a célra tökéletesen alkalmatlan, húszcentis sarkú térdcsizmája, ami fölött egy vörös miniruha van, amiből csak azért nem lóg ki a nagyajak, mert szerencsénk van. Fent valami paszományos kiskabát teszi teljessé az összképet, amit a helyi lakosság a messziről felismerhető "kurva" (nők) és "sunáznám" (pasik + leszbikusok) tekintettel nyugtáz. Pumped beígér egy különleges napot Pumpednénak, majd sétálnak tovább, és Puped minden utcasarkon, gondolában, gagyiárus bódéban templomosokat lát, mert egy infantilis hülyegyerek, azért. Elmennek végre egy templomba, ahová Pumpedné a kurvaruhában csak azért tud bemenni, mer mákjuk van, bár az üvöltöző papot kár volt kihagyni.

Pumpedné: -Milyen vallású vagy?
Pumped: -Én? Zsidó.
Pumpedné: -És azok is így imádkoznak, térden?

Pumped megint a videójátékban képzeli magát, lapozzunk. A mászkálás során elérnek a Grande Canalhoz, és Pumpednétől megkapjuk a kanál-anál párost, Pumpedtől meg a csatorna feletti hídon bepucsító Pumpedné farának szárazbaszását, hogy a kultúrának is adjunk egyet. Közben a hajókat annyit mutatják vágóképben, hogy a hülye is tudja, ebből előbb-utóbb gondolázás lesz, meg hozzá sóhajokhídja, és ugye nagy napot ígért Pumped, szóval ha leánykérés lesz a befejező rész utolsó jelenete, ne tessék meglepődni. Na, Pumpedné nyíg a csizma miatt, érthetően, de hát nem volt köztelező felvenni azt a szart szerintem. Pumped is ezen a véleményen van, de ennyivel ezt nem lehet lerendezni.

A következő 12 perc azzal telik, hogy

  • Pumpedné idegbeteg, mer' fáj a lába.
  • Pumpedné leveszi a csizmát, meg a fehér zoknit, és ott áll az utcán mezítláb.
  • Pumpedné nem mozdul, mer' hová menjen mezítláb.
  • Pumped szolidál, leveszi a makkost meg a titokzoknit, és ott áll mezítláb az utcán.
  • Pumpedné az istennek nem mozdul.
  • Pumped felbassza magát és a csizmát felhajítja egy falra szerelt doboz vagy miafaszom tetejére.
  • Pumpedné összeomlik, és nem megy sehová Pumped cipőjében sem, pedig fel van neki ajánlva. 46-os.
  • Pumped elmegy, és hoz egy pár vietnami papucsot Pumpednének, majd leszerencsétlenkedi a csizmát.
  • Happy end.

Mennek tovább, Pumpedné papucsban, irány egy múzeum, Pumped megint asszasszinozik. A múzeumban Pumpedné minden kiállított tárgyat meg akar fogni, én hagynám, börtönszexes jelenet eddig még úgysem volt. Nem hagyják. Pumpedné nem érti a szobrokat és a képeket sem. Mutatom a kálvária stációit képregényben:

page_1_13.jpg

page_2_15.jpg

page_3_7.jpg

Egy templom és egy múzeum, plusz a csizma okozta trauma sok volt Pumpednénak, menni kell gondolázni. Pumped műfelháborodik, mintha nem PONT ezt akarta volna, ugye, kurva drága az, nem elég Velence?

Egy évig most befogod a szádat!

Egy csapat iskolás megtapsolja Pumpedné miniruhás picsáját, Pumped elégedetten vigyorog, kezében két pestisálarccal, amit meg is vesz. Mert majd jó lesz valamire. Na, mennek végre gondolázni, kész csoda, de nem esnek bele a vízbe. Pumped egyébként egész jól elboldogul angolul, csak mondom.

Na, és akkor a nagy bejelentés a gondolázás közben: a Sóhajok hídjához érve Pumped bejelenti, hogy nagyon nagy dolog van az életében, és ezt gondosan fel is vezeti, de úgy, hogy Pumpedné tökre azt hihesse, hogy ebből mostan leánykérés lesz, de nem. Pumped lemegy Balatonra melózni két hónapra, amit Pumpedné úgy ért, hogy Pumped lemegy Balatonra mindenféle ribancokat baszni. És kikészül, nekem komoly kapcsolat kell, nem ez, ez így nem jó, menj a kurva anyádba. Kiszáll a gondolából és elindul a szállásra.

Ennyi volt az első évad, kösz a kitüntető figyelmet, ha lesz második kör (lesz), akkor jövünk. Addig is van itt egy tonna más hogyvót, tessék olvasgatni!

Címkék: 18+ pumpedék
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2017.06.20. 11:19:56

sixx,

komolyan elismerésem és köszi a hogyvoltokat. Szerinted komolyan lesz második évad? Hozott ez a szar akkora bevételt, hogy ezeket a gyökereket még egy 3 hétnyi "történésre" leszerződtetik, elviszik őket Bivalybasznád alsóra lovakat hágatni (olé!) és ezuttal bemutatják Ágica véres tampongyűjteményét is? Pumped kalandjai a Balaton Soundon, avagy Roten Hosen auf Techno kapalodzasch bei Plattensee.

igenember 2017.06.20. 12:57:57

Én sem értem mi lehetne egy 2. évadban. Szétmentek és ahogy látom Somával vannak összeragadva. Az meg nem sokakat érdekel hogy felkel, lemegy gyúrni, aztán buzulnak Somával, meló meg nuku.

2017.06.20. 14:57:18

Minden elismerésem Sixx hogy te ezt végignézed. Számomra még olvasni is fájdalmas.

nyüff 2017.06.20. 15:21:11

@igenember: Most jön az izgalom mikor a Balatonon akciózik majd.

bekov 2017.06.20. 17:23:09

bevallom őszintén, ezt a rettenetet én néztem. minden egyes részt, ha épp nem voltam otthon, akkor néztem online, pedig gyűlölöm a mai magyar celebvilágot és sikítva menekülök a mai műsorfelhozatal 95%-tól... de ezt én néztem baszki, és a második évadot is fogom. hogy miért, én magam sem tudom. ha másért nem, hát legalább azért mert így betekintést kapok a mai fiatal fiúkák csajozási szokásaiba és tudom, hogy egy sörétes puska kurva kevés lesz majd távol tartani a retardált kanokat ha lesz egy lányom. minimum egy railgun kell majd :D

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2017.06.20. 22:30:46

Bevallom, én a felét megnéztem.
Már megbántam.
Sokkal jobbak voltak a hogyvolt összefoglalók, mint a műsorok...
Azt nem értem, mitől ilyen szerencsétlen ez az ország, hogy a "sztárjai" is ilyen nagyonhülyék?
Miért? Miért? Miért?

Lynette21 2017.06.21. 18:13:56

Én is mindig megnéztem, és közben azt találgattam, hogy ez mekkora labda Sixxnek es milyen jókat fogok azon röhögni, ahogy leírja! Imádom az írásaidat! Köszi!

bitfighter 2017.07.09. 15:46:01

Baszki, a múzeumban akkor is igazuk volt :D
süti beállítások módosítása