Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8413-8414. rész

2017. június 13. 12:00 - Gillotte

Nóra, Miki és az ügyvéd lökdösődésének következtében ráesik a csuklójára, és bibis lesz neki. Ki lehetett volna használni, szerezhetett volna egy koponyasérülést, lehetett volna amnéziája, így Miki a nulláról tudta volna meghódítani, mert még nem unjuk eléggé ezt a ,,Miki Nórát akarja” vonalat. Az ügyvéd, Ábel -  mert ilyen név még nem volt a sorozatban - továbbra is csapja a szelet Nórának, de ő elhajtja. Viszont most nem greenbox előtt nyomták, hacsak be nem szereztek egy galambot, hogy minden stimmeljen.

bk_majus23_1_1.png

Mivel Kristófnak csak egy évig kell házasnak lennie (eredetileg az volt, hogy egy éven belül kell megházasodnia, de mindegy) és Alízéknak ennyi ideig nem lesz pénze a nagy lagzira amit Alíz akar, rábólintanak: Alíz hozzámegy Kristófhoz, s ekkor Kristóf előhúzza a meglepetést: a gyár bevételéből fizeti Alízék lagziját. Magyarán nem is kell pénzt spórolni, hurrá! Végül megállapodnak, hogy Kristóf és Alíz összeházasodnak egy évre, juhéjj! Az öregék közben szerveznék az esküvőt a fiataloknak, csak ugyebár hivatalosan még nem tudnak a házasságról, úgyhogy ki kell szedni belőlük a titkot. Novák már szerzett is kukoricasört, ami mindjárt lejár, úgyhogy sietni kell a bulival. Kertészék felmennek hát Alízékhoz, hogy tessék szépen elmondani, hogy esküvő lesz. Hát esküvő lesz nagyi, de nem azzal, akivel gondoljátok…

bk_majus23_2_1.png

Zsófi elpanaszolja aktuális legjobb barátnőjének, Giginek, hogy Ádámmal mostanában hullámvölgyben van a kapcsolatuk, úgyhogy Gigi beszél Ádámmal, kezdeményezve egyfajta békülést. Mindezt úgy intézi, hogy Zsófi is nála legyen közben, ő el is hagyja a díszletet, így Ádám és Zsófi kénytelen beszélgetni, és kibékülni. Végül az győzi meg Ádámot Zsófi zsenialitásáról, hogy a híres norvég fotós nála állít ki.

bk_majus23_3_1.png

Nóra nem akarja, hogy újra előforduljon ez, hogy Miki nekimegy a másik fél ügyvédjének, úgyhogy kéri Bandit, hogy csak neki beszéljen a hivatalos dolgokról, és ha be kell vallania valamit, most tegye. Bandi hallgat, ám este, amikor Mikivel kettesben vacsoráznak, annyira nyomja a lelkét a dolog, hogy elmondja Mikinek: valóbaján bosszúból ment neki a másik gyereknek, mert az a gimiben folyton a bandájával együtt csesztette, a vécébe nyomták a fejét, és egyebek. Az mondjuk kellemetlen.

bk_majus23_4.png

Ági nehezen hiszi el, hogy Brigitta monoklija igazi, hisz a férje nem olyan brutális, mint a Herr volt. Mégis ad neki egy esélyt, mert tudja, milyen bántalmazott nőnek lenni. Ági, csapda lesz ez, ne menj lépre!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.06.13. 13:09:16

de, Ági sétáljon bele a csapdába, megérdemli
süti beállítások módosítása