Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8411-8412. rész

2017. június 12. 10:10 - Gillotte

Mivel Áginál megszűnt a Herr nevű probléma, újra beszállna a Berényi bizniszbe, úgyhogy felajánlja, hogy megszervezi a Berényi Víz megnyitó partiját. Wow, ezzel aztán kiveszed a részed, Ágikám! Mindenesetre tojik rá Miki, úgyhogy rámondja az áment. Ági ezután jókedvűen sétálgat hazafelé, amikor szembejön vele Brigitta, hogy megmutassa monokliját, amit a férjétől kapott. Valahogy lehetne gyorsabban haladni ezzel a sztorival, mert eléggé nyögvenyelős így apró momentumokkal haladva.

bk_majus22_1.png

Kristóf ugyebár kínjában azt mondja a húgának, hogy van menyasszonya, és Tóbiás nem úgy reagál a hírre, ahogy kéne, inkább lerohan a Rózsába kávézni, ahol meghallja amint Kristóf húga kéri Nórát, mint öccse ügyvédjét, hogy győzze meg Kristófot arról, hogy nem tud elvezetni egy gyárat, és el kell adni az egészet csokoládéstul. Krisztián ezután nekiáll panaszkodni Tóbiásnak, hogy Alíz csili-vili lagzit akar, úgyhogy még gyűjteni kell rá, szóval Tóbiás átgondolja, és arra jut, lehet, hogy mégis az lenne a megoldás, hogy Kristóf elveszi Alíztí, így bedobják a kérdést az ifjú házasulandók, Alíz és Krisztián elé. Jaj, vajon mit fognak mondani?

bk_majus22_2.png

Megható zenei háttérrel vallja meg Miki Nórának, hogy talált Bandinál egy órát, ami Andrásé volt, és bele volt gravírozva, hogy ,,Apától”, és elgondolkodott rajta, hogy miatta nincs Bandinak apja. Nóra kirángatja a gödörből, Bandi ügyével törődj, ne a lelkivilágoddal! Közben Bandit megkörnyékezi a másik fél ügyvédje, aki rá van gerjedve Nórára, és utal rá neki, hogy jobb lenne, ha elmondaná a bíróságon, hogy mi történt valójában, úgy a büntetése is barátibb lenne. Bandi elmeséli Mikinek a történteket, aki sík ideg lesz, de szerencséjére ott van a házban az ügyvéd, úgyhogy jól nekimegy Miki. A nagy kakaskodásban nem veszik észre Nórát, úgyhogy Miki Nórát is fellöki, ami aztán a dráma netovábbja. Megsértette az ügyvédnő a kezecskéjét…

bk_majus22_3.png

Ádám és Zsófi közt puskaporos a levegő. Zsófi sms-t kap, és majd’ kiugrik a bőréből, ugyanis Mikkel Knudsen ír neki sms-t, amiben megköszöni, hogy Zsófi kiállítja a képeit. Ugyan az újdonsült galériatulajdonos legszívesebben világgá kürtölné az sms-t, Ádámnak csak annyit mond, hogy Gigi érdeklődött, hogy mikor kell vigyázni Bencére. Titkolózunk a párunk előtt? Ajjaj…

bk_majus22_4.png

Irma nagyon örül a lánya boldogságának, és annak is, hogy Félix hozzájuk költözik, de úgy érzi, hogy ő akkor már nagyon útban lesz. Emília meggyőzi arról, hogy ez nem így van, de mégis úgy érzi, hogy csak ő lesz szegény a harmadik kerék.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása