Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x03 - Going In Heavy

2017. június 09. 09:00 - Scott Pilgrim

Ismét 15 évvel korábbról indítunk, Bob éppen a hullákat veszi szemügyre az akció után. Elkezd kitüntetésekről dumálni, amikor a kollégái vázolják, hogy le fogják nyúlni a cuccot, Bob nélkül, éppen lelőnék, amikor egy még élő sebesült rabló leszedi mindkettőjüket. Leszedné Bobot is, de pont kifogy a tára és elszelel. Ugrunk a jelenbe, a srácok megkapják a képüzenetet a gyémántokról Lottitól. Kitalálják, hogy megpróbálják rábeszélni Lottit, bentről segítsen nekik visszarabolni. Saul közben felhívja Vic-et, jelezni, hogy eléggé kellenek neki a gyémántjai, és a börtönprivilégiumai, amiket Saul biztosított, mostantól megvonva. Lotti csak akkor egyezik bele, ha egyenlő arányban kap az aranyból, mint a srácok és partnerek lesznek, nehezen, de Al belemegy. Bob közben a posh családok címereit futja át és megtalálja Charlie rabláshoz használt mamuszán látott logót köztük, ami a Cavendish családi címer, kinyomtatja az összes Cavendish nevét, majd a főnöke érdeklődik nála az ügyet illetően. Megfenyegeti, hogy ha megtudja, hogy a háta mögött nyomozott, akkor szétrúgja a seggét. Bob elmegy Cavendish-ékhez, ahol monogrammos mamuszt keres, az inas feltratja, de végül kíszúr egy képet Charlie-ról a falon, amin pont az a mamusz van rajta. Lotti befotózza Sonny páncélszobáját, még a széf kódját is sikerül lekapnia, további szerepe, hogy lefoglalja Sonny-t. Bob felbérel egy Henry nevű verőembert. Charlie hívást kap az inastól, hogy egy rendőr a mamuszáról érdeklődött, amitől leesik neki, hogy szarban van, de eltitkolja a többiel elől a dolgot.

vlcsnap-2017-06-08-03h07m57s343.png

Al megállapítja, hogy szükségük lesz egy rendes széftörőre. Bemegy az apjához látogatóba, aki eléggé ideges. Elmondja, hogy helyrehozza, de ahhoz össze kellene kötnie őt Norman Gordonnal, a fickóval, aki a flashbackben az elején a túlélő volt, aki le akarta lőni Bobot, mivel a legprofibb széftörő szakember. Azt mondja az apja, amikor legutóbb látta, idegenvezető volt valamelyik sarkon. Al azzal köszön, lelép, és felkeresi azt a sarkot Norman Gordonnal, akit hamar meggyőz a melóra. Charlie belefut Bobba, próbál elfutni előle, de Henry útját állja, Charlie elmondja a jogait, Bob meg megyfenyegeti, hogy adja át az aranyat, vagy el fog menni érte. Charlie lelép gyorsan. Közben a takarító Alberték virágboltjában megtalálja az aranyat, amit Charlie elhullajtott, és odaadja Al anyjának, Lily-nek, aki azt mondja, Al biztos elhullajtotta a nyakláncáról. Charlie találkozik az aranyos aranyaslánnyal, aki visszaszerezte a családi óráját, és közben simán tisztára mosta a kapott aranyat, szóval igénye lenne mégtöbb bizniszre. Alberték elkötnek egy szállítóautót, bejutnak az épületbe, Lotti elcsalja a főőrt, Manny-t, akivel Billy bunyózni kezd, Lotti felmegy lefoglalni Sonny-t. Normanre akció közben rájött az önbizalomhiány, mondván kit akar átverni, nem fog ez összejönni. Közben Charlie altatógázzal elaltatja az őröket, a gázmaszkot felhúzva bemegy hozzájuk, de az egyikőjükben van még annyi erő, hogy lekapja róla a gázmaszkot, szóval Charlie is bealszik. Mint kiderül, Lotti társasjátékokkal foglalja le Sonny-t, csak akkor fognak hupákolni, ha társasjátékozik vele. Al lelket önt Normanbe nosztalgiázva, bemennek a széfszobába a széfhez, Billy közben döntetlenezik Manny-vel, kidőlnek mindketten. Al magára hagyja Normant, benéz Billy-hez, akit a földön folytogat Manny, hátulról lecsapja egy hordóval.

vlcsnap-2017-06-08-03h09m00s421.png

Al közben ránéz Normanre, aki pont feltöri a széfet, kinyitja, de van benne egy kisebb széf. Al elmegy ránézni Billy-re, aki pont fellocsolja Charliet, mindeközben Norman ráköt némi bombát a kisebb széfre, felrobbantja, a robbantás hangja viszont még Sonny-ig is eljut és bekapcsolnak a riasztók. Sonny felkap egy gépfegyvert és elindul lefele. Norman beragad a széfszobában, mert a riasztóval együtt a szoba is lezáródott. Alék megpróbálják kiszabadítani, de odaér Sonny a gépfegyverrel és rohanni kell. Kimenekülnek az autóba és elhajtanak, otthagyják viszont Normant. Bajban vannak és közben az óra eléggé ketyeg. Közben Vic kezd eléggé megborulni a korábban élvezett privilégiumai nélkül, bár nem kéne, mert fél éven belül jó magaviselettel szabadulhat is. De kimegy panaszkodni idegesen, amire hívják az őröket, ő meg verekedni kezd velük, úgyhogy magánzárkába küldik. Megkérdik, melyik nyugtatót szeretné, ő a "The Sleepert" szeretné, aminek, mint elmondják, durva mellékhatásai lehetnek, beadják neki és magára hagyják. Visszanézünk Normanhez, aki éppen Sonny padlóján fekszik befóliázva, megkötözve, egy szál alsónadrágban. Kiderül, hogy egy szaunában van és éppen vallatják, de nem tudnak semmit kiszedni belőle. Manny elejti Sonny-nak, hogy hagyják a fenébe az öreget, Lotti adta nekik a tippet, őt kell megtalálni - ő amúgy lelépett az autóval Albertékkel. Alék bemennek a virágboltba, Lily észreveszi, hogy Alberten van a nyaklánca, és nem hagyta el róla az aranydarabkát, szóval amit talált a takarító, az mégsem a minirög a fuxról. Al eldönti, hogy nem hagyják hátra Normant, de bukó a gyémántok, kénytelenek aranyból kifizetni. Charlie előrántja kvázi Chloe-t, hogy ő majd segít tisztára mosni az aranyat, és akkor ki tudják fizetni Sault. Először megrökönyödnek, hogy Charlie beavatta, de aztán a csaj simán lenyűgözi őket és közli velük, hogy mennek New Yorkba tisztára mosni. Ezzel pedig vége.

Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása