Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X14 – I Call Marriage

2017. június 07. 09:00 - Bruti

A múltban kezdünk, mégpedig Jack és Rebecca esküvőjén járunk. Legjobb barátjuk Manuel mond szívhez szóló beszédet, miközben belepillanthatunk a pár meglehetősen boldog pillanataiba. Majd ugrunk egy nagyot az időben és Pearsonék vacsorázni mennek a barátaikkal, mikor Miguellel és Shelly bejelenti, hogy elválnak. Jack teljesen lefagy és nem tudja elképzelni, hogy unhatja meg egymást két ember. De hát nem mindenki olyan, mint ő.

vlcsnap-00001_12.jpg

Randall hazaér a munkából, de szokatlanul csendes a lakás. Sehol senki, míg végül az apját a zongoránál találja meg holtan. Ekkor felriad a rémálmából, mert a kisebbik gyerkőc felzavarja. Kimennek a nappaliba, ahol a nagyobbik lánya és az apja sakkoznak. Nem nagyon értik, hogy miért hajnal háromkor, de az öreg tudja. Hamarosan kifut az időből és még annyi mindent szeretne az unokáinak tanítani.
Kevin randira készül a volt feleségével. Arra a helyre hívta, ahol először megcsókolták egymást, és rábeszél egy idős párt, hogy adják át neki azt a boxot, ahol mindez történt. Ekkor érkezik Sophie, és rettentően ki van kelve magából, hogy mégis mit képzel Kevin, hogy csak így rátör 12 év után.

vlcsnap-00002_13.jpg

Kate még mindig a fogyitáborban sanyargatja magát, mikor üzenetet kap Toby-tól, hogy csomagja érkezik. Meglepetésére a csomag maga Toby, aki már is elrángatná egy motelbe, de Kate ellenáll a kísértésnek. Ő fogyni akar, és kötött programja van, szóval nem megy sehová!
Randallnak nem indul jól a napja, az apja orvosa se hoz jó híreket, majd a munkában is összecsapnak a hullámok felette, ami miatt ma le fogja késni a lánya sakkversenyét.
Kevin mindent tudni akar, hogy mi történt az exével, mióta nem találkoztak. Feltolulnak a régi emlékek, majd Sophie rájön, hogy hülyeség volt idejönnie és ezzel a lendülettel elviharzik, Kevin meg utána.
Toby összefut Duke-al a gondnokkal, akiről kiderül, hogy már ismeri Kate-et.
Jack nem tudja feldolgozni, hogy Manuel és Shelly válnak, ezért nekitámad a barátjának. Manuel elmondja, hogy simán csak elmentek egymás mellett. Nincs harag, nincs dráma, egyszerűen csak nem akarnak már egymás mellett élni.

vlcsnap-00003_13.jpg

Rebecca a bandájával játszik, majd mikor végeznek, egy jó hírt kap. Meghívták őket egy keleti parti turnéra, ahol nagymenő zenészekkel lehetnének játszhatnának. Örül is meg nem is, ezt meg kell beszélnie Jackkel. A zenekarvezető szerint, ha Jack igazán szereti, akkor meg kell oldaniuk valahogy. Erre Rebecca kiakad és kiosztja a férfit, mert szerinte ez nem is kérdés. Jack a legjobb férj és egyben szuperhős!
Beth szeretné felkészíteni a lányait William halálára, de Randal kiakad. Még nem kéne temetni az öreget, mert itt él velük. Nagyon nem akarja felfogni, hogy ez hamarosan véget ér. Aztán közli, hogy nem tud elmenni a lánya versenyére sem, mert közbe jött egy üzleti vacsora, de Beth nem hagyja. Most már a házasságukról van szó!

vlcsnap-00004_12.jpg

Toby újabb meglepetéssel készül, ugyanis visszatért a táborba, és beállt ő is sportolni Kate mellé.
Kevin még nem adta fel, és próbálkozik Sophie-nál, aki láthatóan megenyhült kicsit és a családról érdeklődik. Majd kiderül, hogy Kevin is mindent tud róla, mert létrehozott egy kamu facebook profilt, hogy Sophie közelében lehessen. Aztán a lány elmeséli, hogy nagyon boldogtalan volt, mikor Kevin elhagyta, de azóta megtalálta önmagát, és van egy megbízható férfi is az életében. Kevin bevallja, hogy még mindig szerelmes belé és várni fogja reggel az éttermükben.
Randall és a családja végül csak a sakkversenyen kötnek ki, amit meg is nyer a lánya. De Randall nem tud felhőtlenül örülni a győzelemnek, tele van kétségekkel.

vlcsnap-00005_13.jpg

Kate a foglalkozás után kicsit kiosztja Toby-t, aki végigbohóckodta a tornát. De arra nem gondolt, hogy a férfinak mennyire szüksége lenne rá a műtétje után, és helyette folyamatosan csak elutasítást kapott. Toby átadja az ajándékát, ami a nagyanyja gyűrűje, majd lelép. Nemsokára érkezik Duke és megint ajánlatot tesz a lánynak, hogy este várja a bungalójában. Randallnak a mai reggel se indul túl jól. A munkahelyén új vetélytársa akad, aki vele ellentétben el tudott menni a tegnapi vacsorára.
Ugrunk a múltba, ahol Jack meglepetéssel készül a hazatérő Rebeccanak és egy olyan helyre viszi ma éjszakára, amit mindketten rég láttak már. Kibérelte egy romantikus éjszakára az első lakásukat, amihez rengeteg emlék köti őket, mindenzt azért hogy ne feledjék el kik voltak, és ne jussanak Shelly és Manuel sorsára. Elővesz még egy meglepetést, a házassági fogadalmaikat. Ezt felolvasva kapunk egy montázst a család tagjairól, Kevinről, akihez végül mégis elmegy Sophie a randira, Kate-ről, aki közel áll hozzá, hogy elfogadja a gondnok srác meghívását, majd Randallt látjuk, ahogy hazaérkezik este és egyáltalán nem érzi magát jól. Visszakapcsolunk Jackra és Rebeccara, és a nő elmondja, hogy turnéra indul a zenekaruk és szeretne elmenni.

vlcsnap-00006_13.jpg

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása