Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Pumpedék 1x13 - Pumped farka nem gombás

2017. június 06. 07:00 - sixx

vlcsnap-00001_16.png 

A múlt heti, félbehagyott disznóvágást folytatjuk, immáron a zabálással, aminek több, kevésbé lényeges, inkább szórakoztató eleme is van, ott van pl. a Domán vs. Pumpedhugi szappanopera következő fejezete. Domán, a kappanhangú gyökér szeretné megtöcskölni Pumpedhugit, aki viszont ezt nem szeretné, vagy, ahogy azt a Büszkeség és balítéletben Collins tiszteletes megjegyezte akkor, amikor térden állva, az ujjai közt egy nagyon-nagyon kis virággal megkérte Lizzie kezét, aki persze nemet mondott, mert Mr. Darcyba volt már akkor is hótt szerelmes, szóval Collins Lizzie első, de határozott elutasítására aszonta, hogy

Arra merek következtetni, hogy ez egy amolyan női praktika és visszautasításával csak érzelmeim hevét próbálja növelni.

De nem, Pumpedhugi nem Domán érzelmei hevét vagy merevedése mértékét kívánja hevíteni, egyszerűen a fasza kivan a palival, aki úgy udvarol neki, már ha a "megbasználak" annak számít ugye, hogy az asztal túloldalán Betty szürcsöli a levest hangosan, fancsali képpel. Domán közeledése és megjegyzései Pumpedhugi mellett Pupedmamóból is kihozza az állatot, és a pali több pofont kap kettőjüktől, mint egy random rossz arcú statiszta egy Bud Spencer-filmben.

Pumpedhugi: Ha megeszed ezt az egész tálat, akkor...
Domán: Akkor leszopsz.
Pumpedhugi: ...elmegyek veled vacsorázni. (pofon)

A kaja egyébként húsleves, mi más, amihez egyrészt asztali áldás dukál, ezt Pumpedné igényli, hogy miért, azt nem tudom, illetve erős paprika, amit meg Soma kever a levesbe ipari mennyiségben, de nem derül ki, hogy meg is ette-e, mindenesetre üvöltve hányni nem látjuk.

A következő szegmens egy pincelátogatás éjjel, amitől az egésznek kicsit Blair Witch Project feelingje lesz, a szűk pincébe a stáb nem megy le, csak kézi kamera van az arcokba tolva, látszik a takonycsík az orrok alatt. Luna, aki nagyobb csöcsökre vágyik, nem tudja, mi a lopó, és a működési elvére úgy csodálkozik rá, mint a negyedik Real-gólra a Juve védelme a BL-döntőben, nahát, gravitáció? Isznak, bebasznak, Pumped nem, mert vezet és felelősségteljes. Az este kérdését Soma teszi fel:

- A tablettás és a rendes bor között mi a a különbség?
- A kémia.

vlcsnap-00011_18.png

Odakünn Luna hugyozni akar a sötétben, Pumped gavallér módon világít, hogy ne essen bele a húgytócsába, de ebből lesz egy kisebb hiríg, mert Pumpedné nem érti, miért nem Soma megy világítani a csajénak és miért Pumped. Luna igyekszik elmagyarázni, hogy ő nem fogja a bugyiját lehúzni Pumped előtt, de már késő, Pumpedné lelki szemei előtt Luna aranyzuhanyával áztatott arcú Pumped vicsorog.

Mi ez a faszság bazdmeg? Én nekem bazdmeg ne vidd el a palimat pisilni.

A szállásra érkezve a düh elszáll, közös zuhanyzás van Pumpedéknél és kúrás, ezek szerint szent a béke, a szerelmesek ismét együtt és el is hálják a dolgot.

Reggel kilenckor ébredés van, a legsúlyosabb Betty feje, aki a világát nem tudja 12 órányi alvás után. Pumped és Pumpedné elmegy kajáért, azaz vesznek kakaós csigát valami kisboltban, és egy közeli bobpályára is beugranak, mert miért ne. Az ötletet Pumpedné eleinte lelkesen fogadja, aztán amikor beindulnak a szárazbobpályán, rájön, hogy ez nem lassú, viszont gyors, és tulajdonképpen végig kurvaanyázza és sikoltozza az utat, miközben Pumped röhög és hiába kérlelik, nem fékez az istennek se.

Fékezz, geci! Bazdmeg! Azt mondtad, ez egy bobpálya! Ez egy hullámvasút, bazdmeg!

Vissza a szállásra, majd irány Budapest. Útközben a gyökerek a hátsó ülésen pornófilmesdit játszanak, de csak szűzkurvásan, ruhában, szuggesztív mozdulatokkal és imitált szopással. Ja, és megállnak venni egy késkészletet valami parkolóban. Eszem megáll.

Az epizód utolsó harmada az eddig csak érintőlegesen kezelt Pumpedné vs. Snezana konfliktust zárja le, Snezi ugyanis az instára feltolt egy fotót, amin Betty pulóverében pucsít picsát, persze Pumpedné pampog, pajzán pajtás primitív pina, paraszt paréjság patkányként parádézni pajtásom pulcsijában! Snezana ráadásul hiányol egy rakás cuccot, amiket nem hozott el a lakásból, és mire a születésnapos brigád hazaér odamegy, ami felbassza Pumpednét, mert a fasznak megy oda. Apróság, de amikor Facebook-élőztünk Pumpedékkel, kiderült, hogy Snezana tényleg meg akarta baszatni magát Pumpeddel, szóval Pumpedné felhorgadása jogosnak tűnik.

A leharcolt pornósnak öltözött Snezi a lakásba nem jut be, mer' az egyik zárhoz nincsen kulcsa, ha minden igaz, de az is előkerül, hogy Pumpedné lecserélte a zárat, amit azért nem hiszek, mert ruppótlan, nemigen költene pont erre. Miközben Snezi összeszedi a cuccait, mert Pumpedné csak beengedi, megy egymás oltása és némi kurvaanyázás is, miért kellene neked ide bejutni, kérdezi Pumpedné, az én nevem van a szerződésen, ja, kontráz Snezi, de nem tudtad fizetni egyedül, kajára nem volt sose pénzed! Luna, Soma és Pumped csendesen szemlélik a cicaharcot, Soma tuti azért drukkol, hogy legyen egy kis hajtépés. Akkor fagy meg kicsit a levegő, amikor Pumpedé megjegyzi, hogy Snezi állandóan más palikkal jött ide, mire Snezana kilátásba helyezi, hogy borít, ha nagyon kell.

Pont te vagy, akinek kussban kellene maradnia, és pontosan tudod, miről beszélek. (Snezi)

Pumped lecsap, miről is van szó? Snezi egyelőre nem bassza ki a adut az asztalra, hagyjuk, mondja. Pumpedné első körben felszólítja a színvallásra, majd amikor Snezana tovább csepegtet, hogy Pumpednét bármikor le tudja járatni, akkor visszakoz, húzzál innen a gecibe, mondja, ott az ajtó. A veszekedés folyamán felmerül, hogy Pumped kussoljon, mert megcsalta Pumpednét, és mi van, ha Pumpedné faszikkal beszélget? És ha tetszenek is neki? Akkor mi van? Pumpednek meg honnan lett gombás a fasza, már ha itt tartunk?

Nekem nem gombás a faszom bazdmeg! (Pumped)

Pumped fülében azonban ez a bogár már elült, és amikor Snezana elhúz, Somával és Lunával megállapítják, hogy valami nem kóser itten. A következő adásban Velencébe megyünk, remélem az is kiderül, hogy mivel lehet Pumpednét lejáratni, csak nem beszervezte escortlánynak a twerkkirálynő Snezi?

Címkék: 18+ pumpedék
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istvan Burjan 2017.06.06. 08:21:46

' Pumpedné pampog, pajzán pajtás primitív pina, paraszt paréjság patkányként parádézni pajtásom pulcsijában'

Ez a V for Vendetta mintájára P mint Pumpedék? :)

Zseniális!

ibizaiporszivo 2017.06.08. 02:16:13

Domán üde színfoltja a műsornak :DDD