Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8409-8410. rész

2017. június 04. 12:00 - Gillotte

Bözsi parancsára Vili bepálinkázik Krisztiánnal, hátha alkohol hatására elszólja magát a fiú arról, hogy házasodnak Alízzal. Krisztiánnak egy picit sem árt meg a pia, Vilibá ellenben teljesen eláztatja magát. Másnap irgalmatlan fejfájással ébred, és még Bözsitól is kap fájó fejére, mert semmire nem emlékszik az estéből, így a mission was not completed.

bk_majus19_1_1.png

Kristóf tehetetlen. Mivel nincs felesége, és nem is lesz, nem tudja megmenteni az apja csokigyárát, pedig el is tudja képzelni magát cégvezetőként. Újra elbeszélget hát húgával, de mivel a húga annyira pocsék módon ragaszkodik a gyár eladásához, Kristóf kínjában kinyögi, hogy amúgy van menyasszonya.

bk_majus19_2_1.png

Ottóék levágják, hogy nagyon belerondítottak Peti és Natasa majdnem csókjába. Ottó számon is kéri barátját, hogy milyen ember lett belőle, hogy Hanna háta mögött Natasára gerjed.

bk_majus19_3_1.png

Irma, Rudi és Tóbiás beszélgetnek egymásról, egymás életéről, terveiről, és Rudi arra a felismerésre jut, hogy az élete egy rakás szart nem ér. Irma rosszul fogalmazza meg válaszát, azt mondja, ,,sokkal többre vihette volna…akarom mondani, vihetné”, de már késő. Irmának még másnap is bűntudata van emiatt a mondat miatt, úgyhogy Tóbiással karöltve felmennek Rudihoz, és belegondolnak, hogy tulajdonképpen az ő életük sem egy hajde. Tóbiásnak fogalma sincs, mit kezdjen magával a kisbolt után, és Irma sem akar egyedül elmenni a világkörüli hajóútra, amit a barátnője lemondott. Sanyarú sorsok…

bk_majus19_4.png

A könyvklub után csak Félix és Emília van otthon, úgyhogy a férfi végre felteszi a kérdést Emíliának: hozzám jössz feleségül? Emília rettentően meglepődik, de elutasítja az ajánlatot, de bárki kérné, visszautasítaná, ez nem Félixről szól, azt viszont határozottan állítja, hogy szereti a férfit, és ezt Félix másnapra boldogan elfogadja, és arra a kérdésére, hogy leélné-e vele Emília az egész életét, igen választ kap.

bk_majus19_5.png

Az epizód zárásaként Miki narrál, a Büszkeség és balítéletből olvassa fel Mr Darcy Elisabethhez intézett szavait, de nem megyek bele, mert mindig azt írjátok, hogy írásban nem megy át. A lényeg, hogy közben mutogatják a szereplőket.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása