Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x02 - Badda Bling

2017. június 02. 11:00 - Scott Pilgrim

Tizenöt évvel ezelőtt indítunk újfent. Az első részben látottak előzményeit látjuk, Vic rablás után az embereivel osztják a szajrét, amikor rájuk tőrnek a rendőrök, kiderül, hogy Bob nevű tettestársuk beépült közéjük, lelőnek mindenkit, Vic-nek sikerül csak egyedül elmenekülnie. Ugrunk a jelenbe, és mivel két szállító autó is jött egyszerre, felmerül, hogy mi van, ha nem Castillo pénzét lopták el, mert ő nem aranyrögökben tartja valószínűleg a pénzét, hanem egy másikat, főleg, hogy a szajré is nagyobb mint amiről az info szólt. Na de kinek a szajréját lopták vajon el? Amíg kiderítik, addig egy titkos szobába helyezik el a rögöket, úgy döntenek. Vic látja a videót a börtönben a rablásról. Látja a videót a rablásról Bob is, aki azóta is nyomozó, bár nem túl megbecsült, nyomozni akar az ügyön, de a felettese elhajtja. Megismerkedünk egy Saul Gold nevű fickóval, meg kegyetlen jobbkezével, Windrush-sal, Vic telefonon tőle érdeklődik a rablásról. Az is kiderül, hogy az első részben látott órás lány neki dolgozik. A srácokat közben hívja Lotti, hogy kéne a része. Találkoznak vele, és közlik, hogy végül mégse rabolták ki Castillot, mondja, hogy tud róla, viszont látta a videót a rablásról, és tud róla, hogy egy másik autót viszont igen. Szóval továbbra is kéri a részét, de a másik szajréból. Közben Al hívást kap az apjától, meló van, Saul Gold a megbízó. Kiderül, hogy Bob összejátszik Castilloval, infókért cserébe segít neki, érdeklődik az aranyrablásról. Charlie közben otthon megtudja az inasuktól, hogy eltűnt az óra, amit ellopott, az inast gyanúsította az apja, és ezért kirúgta.
vlcsnap-2017-05-31-23h02m52s560.png

Elmegy visszaszerezni az órát az óráslánytól, megtudja, mennyi felárral adta tovább és megkéri, hogy próbálja visszaszerezni. Már majdnem elhívja randira, amikor betoppan Al, Saul Goldhoz megy a meló miatt, Charlie vele megy. Egy Heimel nevű családot kell összeszedni a reptérről és elhozni. Al megkérdi, mi ér ezen annyit, Saul nem árulja el, Al mondja, hogy akkor kiszállnak, végül kiszedik belőle, hogy egy maréknyi gyémánt van náluk. Al erre feljebb alkudja az árát és kezet ráznak. Saul egy béna rokona a sofőr. Közben Bob kideríti a furgon vezetőjétől, hogy az egyik rablónak posh (előkelő) akcentusa volt. Charlie-ék megérkeznek a reptérre, és kiderül, hogy a Heimel család egészen konkrétan három hásszid zsidó. Meg furák, szórakozásra vágynak, és betolnak fejenként egy-egy molly-t (ami az MDMA egyik legtisztább formája), Charlie is kér tőlük egyet. Közben Castillonak fura, hogy a másik autót pont akkor és pont ott rabolták ki, amikor és ahol az ő szállítmánya is ment, kifizeti Lottinak azt, amivel lehúzta, majd megkérdi tőle, tud-e valamit róla, mert fura neki. Lotti mondja, hogy nem, de talán az övét akarták kirabolni és csak véletlenül rabolták ki a másikat. Castillo fenyegetően érdeklődik, de végül abban maradnak, hogy ha hall valamit róla, akkor szól neki Lotti. Közben Al anyja, Lily felveti Vic-nek, hogy mi van, haz az ő aranya, amit anno ellopott. Lotti meg beállít Billy-hez és elmennek motorozni. A bemollyzott Heimelék viszont látnak egy sztriptízbárt út közben, és mondják a sofőrnek, hogy húzódjon le, Al mondja neki, hogy neki, az egyik előkap egy pisztolyt és ráfogja, lehúzódik, de kiderül, hogy gyújtó, nem igazi. Bemennek a sztriptízbárba, Al, mivel nincs választása, velük tart, viszont a legkisebb Heimel kint marad, mert túl fiatalnak ítéli a kidobó. A művészbejárón próbál bejutni, sikerül is, az értetlenkedő táncos száját hamar befogja azzal, hogy megvillant egy gyémántot. Egy pillanatot kér, elmegy, és telefonál Castillo jobbkezének, Manny-nak leadni a drótot a gyémántokról.

vlcsnap-2017-05-31-23h03m01s217.png

Alt hívja Saul és dühös. Mikor lerakja, Al kinéz az ablakon és látja, hogy motorosok érkeznek fegyverrel. Gyorsan bombariadót csinál, mindenki kirohan, lövöldözés tőr ki, a sofőrjüket meglövik, a fiatalabbik Heimel rohan ki és dobja a gyémántokat az idősebb felé, de béna, és sikerül véletlenül az egyik motoroshoz dobnia, aki simán elhajt vele. Mivel kilőtték az autó kerekét, ezért kereket kell cserélniük, mielőtt utánuk tudnak eredni. Kicseréli, Heimelék mondják, hogy ők lelépnek vissza Brooklynba, Al mondja, hogy kizárt, mennek vele Saulhoz, de kést rántanak rá mindhárman, mondván dehogy, szépen elviszi őket a reptérre. Elmennek a reptérre, Heimelék meg lelépnek. Visszamennek, az óráslány, aki Chloe, szól Charlie-nak, hogy vissza tudja szerezni az órát, 20ezerért. Saul leordítja Al fejét, kap 48 órát, hogy visszaszerezze, vagy kifizesse az árát, ami 250 ezer, különben levágják a farkát. Charlie meg úgy dönt, visszaszerzi az órát, kivesz egy keveset az aranyból, de nyilván egy apró darabot elejt, mert idióta, és nem veszi észre, ott marad a padlón. Lotti hazaér motorozásból, megbeszél Billy-vel egy következő titkos randit, majd látja, hogy a gyémántokkal bajlódik Castillo és titokban lefotózza. Charlie találkozik Chloe-val, átadja az aranyakat, hogy adja el, de vigyázzon, hogy kinek, mert többszörösen lopott. Chloe megkérdi, hogy Al tud-e róla, Charlie azt mondja neki, hogy ő futtatja a bizniszt csak, de ha Chloe jól csinálja, akkor lesz még több onnan, ahonnan ez jött. Bob a felvételekről közben kiszúrja Charlie cipőjét a rabláskor, ami előkelő és van rajta egy címerszerű valami. Alnak meg leesik, hogy az arany, amit elloptak, tényleg az az arany, amit az apja anno ellopott, ahogy az anyja sejtette, mikor összerakja az apjától kapottat egy rabolt darabbal.

Címkék: blöff snatch
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.06.07. 18:47:02

Talán ez a sorozat elmenne más néven, mert ezekkel a tinédzserekkel telibevert szerencsétlenkedés ne dobjon egy ótvar nagy zongorát a Gájricsis Blöffre, mert az jó volt, ez meg iszonyat xar.
Az összes karaktert diszlájkolom úgy ahogy van.
Vágom hogy a tinivámpíros sorozatokat kedvelőket szeretnék megérinteni ezzel, de akkor nem lesz valami nézett, és akkor kuka a 2. évad.

off
Tinipuma nem írja a Fargo 3. évadját ?
on
süti beállítások módosítása