Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8401-8402. rész

2017. június 01. 14:00 - Gillotte

Miki segít elhozni Nórának a bíróságról pár doboznyi iratot, ami segíthet Bandi ügyében, és összefutnak a Bandi által megsebesített srác ügyvédjével, csak Nóra ugyebár nem tudja, hogy ez az ürge is ügyvéd. A fickó mint mindig, most is nagy mellénnyel udvarol Nórának, és a névjegykártyáját is odaadja. Nóra persze felháborodik már annak a lehetőségén is, hogy akár találkozhatnának is, de később csak felhívja az egyelőre név nélkül működő ismeretlen férfit, akit arrogánsnak tart, de azért bejön neki. Találkoznak is, Nórának látszólag bejön a fickó (egyébként a hangja tényleg kifejezetten megnyerő) és azt játsszák, hogy kitalálják egymás foglalkozását. A férfi titkárnőnek tippeli Nórát, míg Nóra brókernek a férfit. Oh, ha tudnák, hogy ugyanaz a mesterségük!

bk_majus15_1.png

Miki elbeszélget Renátával (,,ide figyelj, kisanyám!”) és felvilágosítja, hogy ő nem olyan beszari, mint Bandi vagy Peti, úgyhogy ad a lánynak némi pénzt, és nyomatékosan a tudomására adja, hogy ha még egyszer előkerül, nagyon rosszul jár. Hát Mikikém, jobban hinnék a tököd létezésében, ha nem támasztottad volna alá pénzzel az álláspontodat…

bk_majus15_2.png

Sok a vendég a KisSzékben, Ottónak és Lizának lejár a műszakja, készül haza, de Peti majdhogynem sírva könyörög nekik, hogy maradjanak már ott helyette, mert megtalálta annak a Pálnak a régi szerelmét, akivel forgatta a filmjét, Ottóék meg rendesek, úgyhogy belemennek. Peti rohan a kamerájával és két Esztergomba szóló vonatjeggyel Pálhoz, és izgatottan meséli neki, hogy az ő régen látott szerelme, Krisztina várja őt Esztergomban. Pál szívesen látná élete nőjét, de nem akarja, hogy Peti felvegyen egy ilyen pillanatot, és ha ez az ára, hogy lássa Krisztinát, inkább nem is megy sehová.

bk_majus15_3.png

Ádám rákérdez Zsófinál, hogy nem lehetne-e, hogy az ő képeit állítják ki. Zsófi rohan az ötlettel Gigihez – aki mint mi nézők tudjuk, az értelmi szerző – ám most lebeszéli Zsófit arról, hogy Ádám képeivel nyissa meg a galériáját, mert milyen már, hogy a pasija képeit állítja ki elsőként.

bk_majus15_4.png

Laci meghallja, amint Kristóf és Tóbiás arról beszélnek, hogy Kristóf elveszi Alízt, úgyhogy rohan haza a hírrel Gizihez. Novákné nem tartja jó ötletnek a dolgot, és ahogy várható, nekiáll lebeszélni Alízt a házasságról. Nevek persze nem hangzanak el, úgyhogy Gizit meglepetésként éri, amikor Alíz azzal érvvel, hogy ,,dehát szeretjük egymást!”.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.06.01. 14:28:03

" A fickó mint mindig, most is nagy mellénnyel udvarol Nórának, és a névjegykártyáját is odaadja."
ennek ellenére nem tudja Nóra, hogy a faszinak mi a neve és a foglalkozását is ki kell találni. Egy ügyvéd névjegykártyáján általában ezek rajta szoktak lenni

Gillotte 2017.06.01. 22:27:28

@RTB: Hát látszik, mennyire sötét vagyok - vagy mondjuk úgy, hogy az írásra koncentráltam - nekem ez el sem jutott az agyamig. Jó, hogy itt vagy! :D
süti beállítások módosítása