Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8399-8400. rész

2017. június 01. 12:00 - Gillotte

Zsófi izgatott, mert hamarosan megnyithatja a galériáját az ismert Timler Gyula képeivel, de meglepetésére a művész ezúttal a hiper-minimalizmus stílusjegyeit követve mini-képeket küld, ami egy fél falat nem fog kitölteni a galériában. Ádám javasolja, hogy ő esetleg lefényképezhetné a festményeket, és nagyban ki lehetne rakni a kis képek mellé. Zsófi olyan ideges, hogy elrohan, de nem baj, helyette ott van Gigi, aki keverheti a szart, és elhinti Ádámnak, hogy milyen fura, hogy Zsófinak eszébe sem jutott még Ádám képeit kiállítani, hanem inkább rohangál össze-vissza képekért. Igaz, hogy azok festmények, de Ádámnak is vannak kiállításra érdemes képei – mondja Gigi, és célt ér, ugyanis innentől Ádifiú hirtelen úgy gondolja, hogy érdemesek a képei egy kiállításra.

bk_majus12_1_1.png

Krisztián sértődés helyett jó nagyot röhög azon, hogy Kristóf is eljegyezte Alízt – érdekházasság alapon. Indul az esti iszogatás, ám reggelre már nem ilyen idilli a kép, mert csak zavarja Krisztiánt és Tóbiást is a dolog, hogy a párjaik egymással házasodnak össze, és nem velük.

bk_majus12_2_1.png

Ági régi ismerőse, Brigitta, akit régebben Ági és a Herr átvert, meggyanúsítja Ágit, hogy a férjével kavar, ugyanis a férje dolgozószobájában talált négy, Áginak címzett borítékot, amiben kották voltak. Ezen felül még egy virágcsokor számláját is megtalálta, és azt is, hogy Ági címére jött. Ági rettentően megkönnyebbül, hogy a nő férje, Luis küldte ezeket, és nem a Herr, de nem kell ahhoz nagyon fantáziadúsnak lenni, hogy felmerüljön bennünk: tuti a Herr keze van a dologban, és összejátszik a nővel. Ági kikéri magának a gyanúsítgatást, hogy Brigitta férjével viszonya lenne, elzavarja a nőt, aki azért még meghallja, hogy Ági felhívja ezt a Luist, és elbeszélget vele. A fickó azt mondja, hogy csak meg akarta ijesztgetni, mert egyszer őt is átverte. Ja, jó ilyen régi dolgokra fogni, de a lényeg az, hogy Ági teljesen kicserélődik a tudattól, hogy nem a Herr ijesztgeti, úgyhogy Liza is örülhet, mert nem kell elköltözniük.

bk_majus12_3_1.png

Renáta felhívja Petit, és kikéri magának, hogy ,,meghurcolták” mert vele senki nem bánhat így – még akkor sem, ha éppenséggel ő verte át Petiéket. Mindenre megesküszik, hogy tönkreteszi a KisSzéket. Mivel Renáta állítja, hogy Bandi is benne volt a Petiéket átverős balhéban, Petiék kirúgják Bandit, és megállapítják, hogy nem lett volna szabad sem felvenni sem. Nóra ügyvédként nem örül a hírnek, mert a bíró szemében pont az lett volna a jó, ha Bandi hasznos tagja a társadalomnak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása