Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Time After Time 1x07 - A múlt bőröndjei

2017. május 29. 12:00 - Scott Pilgrim

Az epizód elején a kiscsapat a testőrökkel felszerelkezve elmennek Brooke laborjába John vezetésével, de üresen találják a helyet, minden és mindenki eltűnt, Vanessa sehol. Közben látjuk, ahogy Brooke-ék új házba költöznek. HGW-ék nyomok után kutatnak a helyen, de törölték az összes fájlt mindenhonnan. Közben Martin, HGW segédje egy titkos hangárban rejtőzik az időgéppel, ahogy megbeszélték. Brooke közben aggódik, hogy Griffin eltűnt, mióta összevesztek. Kiderül, hogy amit az időgép programjába installáltak, az egy vírus, ami révén be lehet mérni az időgépet, ha használatban van és elhozza megadott helyre, de egy napon belül törli magát. Brooke főtestőre nem bízik Johnban, ezért a ruhájába rejtett egy nyomkövetőt. Jane megállapítja, hogy Brooke elég magányos lehet, mert tök személytelen a hálója. HGW meg megállapítja, lehet újra kell gondolnia az erkölcseit, ha ki akarja szabadítani Vanessa-t. Brooke hívja HGW-t, de John veszi fel, John válaszokat akar, nem kap, Brooke üzeni HGW-nek, hogy megöli Vanessa-t, ha nem kapja meg az időgépet egy napon belül, John azt mondja, szarik Vanessa életére, és már amúgy is halott lenne, ha tényleg meg akarná ölni. Aztán váratlanul felbukkan egy kigyúrt kopasz és rátámad Johnra és egy testőrre, HGW-ék lemennek a zajra és hátulról egy altató injekcióval hatástalanítják. Közben kiderül, hogy Vanessa-t oda vitték, ahol felnőtt, és ami most Brooke-é, de nincs a nevén, így nem fogják megtalálni. Felfedi a mestertervét is, hogy az időgéppel megváltoztat mindent, megmenti az apját, és nem hagyja, hogy Vanessa apja ellopja az Utópiát. És állítólag ez nem is az ő terve, hanem az apjáé, akinek van egy hátrahagyott naplója. Közben HGW-éknek is kezd leesni, mi is az Utópia-projekt, meg miféle génkísérletek ezek.

vlcsnap-2017-05-24-16h31m56s992.png

Griffin hazatér, elnézést kér, és kibékül Brooke-kal. John közben vallatni kezdi a kikötözött kopaszt, bead neki valamit, amit talál a laborban, amitől rohama lesz. HGW pedig belép a szürke zónába, mert John megkérdezi, mi legyen, és azt tanácsolja neki, hogy folytassák a kínzásos vallatást. HGW mondjuk meg is bánja és felmegy Jane-hez zavartan, és bevallja, hogy mit csináltak lent. Jane megnyugtatja, hogy jó ember, majd elmondja, hogy az Utópia kormányprojekt volt, Dr. Moreau projektje, de a kormány leállította, mert a módszereit immorálisnak és etikátlannak ítélte. Közben Brooke-éknak sikerül bemérni az időgépet annyira, hogy tudják, valahol Bronxban van, de rövidesen meglesz a pontos helye is. Közben Griffin megmérgezi az egyik őrt és segíteni akar Vanessa-nak kijutni. Vanessa inkább megállítaná Brooke-ot, de Griffin mondja neki, hogy lassan tudni fogja, hol van, ha megkaparintja, akkor meg fogja ölni Vanessa-t, ha lebuknak, mindkettőjüket. A hátsó ajtón akarja kiengedni. Közben megvan az időgép helye, de nem tudják beindítani, amíg be nem kapcsolják. Brooke megpróbálja rávenni HGW-éket. Felhívja őket és elmondja, hogy megvan a cím, ha megvan az időgép, Vanessa meghal. HGW-ék bekapják a csalit, telefonálnak Martinnak, hogy el kell mennie onnan. Vanessa közben elveszi a halott testőr telefonját és hívja Jane-t. Martin bekapcsolja az időgépet. Elmondja, hogy csapda, ne használják az időgépet. Erre megérkezik Martin, de el is tűnik, gáz van. Közben megjelenik egy nem kopasz kigyúrt testőr és kiüti a telefont Vanessa kezéből. Az időgép megérkezik Brooke-ékhoz. Martin nem tudja vezérelni. Kilép az időgépből, Brooke pedig lelövi. Szól Martin telefonja, felveszi, és közli, hogy nála az időgép és Martin halott. A következő pedig Vanessa lesz, ha nem ugranak be hozzá, szóval szüksége van rájuk is a tervhez.

vlcsnap-2017-05-24-16h32m21s157.png

HGW összeomlik, fel akarja adni magát, John felajánlja, hogy inkább azt mondja, hogy átáll, aztán megöli Brooke-ot, mert ez az egyetlen megoldás, és akkor minden megoldódik. Végül belemegy HGW, elengedik a kigyúrt kopaszt, hogy elvigye Brooke-hoz. Persze még rajta van azért a nyomkövető. Közben Griffin arra toppan be a nappaliba, hogy ott ül Vanessa és számin kérik, mi lett a testőrrel, aki meghalt, egyben őt is, mert gyanús, hogy segített. John megérkezik Vanessa-hoz, HGW-ék pedig követik titokban. John válaszokat akar, de végül ő is a pincébe köt ki és fogolyként. Vanessa ugyanis sejti, hogy HGW sem lehet messze. Persze amint levezetik a pincébe Johnt, megkéseli az őrt egy rejtett késsel és kiszabadítja a megkötözött Vanessa-t. Megszöknek és az időgéphez mennek. De ott terem Brooke egy pisztollyal. Rohanni kezdenek. John az időgépbe menekül, megpróbálja ellopni, de nem tudja kezelni, Brooke elküldi vele valahova. A birtok körül a sötétben ólálkodó HGW-ékre rábukkan egy fegyveres kopasz, rögtön túszul ejti Jane-t és inti az utat HGW-nek, hogy merre kéne menni. Ott terem Griffin, átverve a kopaszt, és lelövi, amikor nem számít rá, és kéri HGW-éket, hogy keressék meg Vanessa-t. Meglesz Vanessa is hamar, a pajtához mennek az időgépért, de nyilván ott van Brooke fegyverrel, aki már számított rájuk. Griffin ráfogja a fegyverét Brooke-ra. Brooke mondja, hogy ha képes megölni a húgát, hát rajta. Griffin nyilván nem képes, de ez csapda, Brooke azonnal lelövi Griffint. Elfogja őket, meg akarja ölni Vanessa-t és Jane-t, de megjelennek Vanessa testőrei és végeznek Brooke testőreivel. Brooke elrohan. HGW-ék az időgéphez mennek, rájönnek, hogy Brooke irányítja, ott terem Brooke és a tudósembere fegyverrel, foglyul ejtik Jane-t. Brooke mondja, hogy megöli Jane-t, ha nem száll be az időgépbe. Jane könyökkel kiszabadul, HGW rálő a vezérlő laptopra, Jane-nel az időgépbe menekül, Brooke pánikba esik, mert mindennek úgy kell történnie, ahogy a naplóban van írva, de Jane nem mehet vele. HGW elszökik, az időgép a nyílt vízre érkezik meg, kiúszik a partra, de Jane sehol. És nem tudja magáról sem, hogy hol van és mikor.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2017.06.03. 15:34:59

nem valami konzisztens a sorozat címadása, az összes többi hogyvoltnak Időről Időre a címe, ennek meg az eredeti
ráadásul az URLben 1x08 van 1x07 helyett
süti beállítások módosítása