Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az Édenben 1x22 - Zsu esete az önszopatással

2017. május 26. 10:36 - sixx

screenshot_13_7.png

Vége. Ennyi volt. 22 rész után kiderült, hogy az Exek az Édenben plakátján heverő tetovált arc csak kapott egy nem túl nagy rakás lóvét a plakát másik végén áll seggtől, és most ezt, mármint hogy a segg adta a lóvét, tessék szó szerint érteni, mert Zsu, hogy aztán szerkesztői utasításra, vagy saját agyból, ez valahol mindegy is, de kimaxolta a picsaságot annak minden jellegzetességével.

De ne szaladjunk ennyire előre, így sem történt annyi dolog a le grand finaléban, hogy csak úgy pazaroljuk a karaktereket. Ahogy azt sejteni lehetett már az első hét után, faszifronton Tomi, a nyaktetoválását reflexből mutogató, és ezért egy visszahúzott fitymájú faszra emlékeztető fejű telefonnepper és Norbi, a műsorban három nőnek is ugyanazt hazudozó mittudoménmi, asszem pultos, került a döntőbe. A csajok részéről Franciska és Berni van ott, előbbi magas, utóbbinak kerek segge van, Franci az, aki a bentmaradásért még faszt is szopott, Berni meg az, aki jó érzékkel akaszkodott éppen arra, akit a legerősebbnek vélt, de dugni tán nem volt hajlandó a milliókért.

screenshot_3_7.png

Sylvi ezzel a frizuval úgy néz ki, mint egy elf, de ez most tényleg mindegy, el kell engedni ezt a dolgot, nem tudják se öltöztetni, de fodrászolni, oszt kalap, pedig lehet, tessék megnézni a fotósorozatait. Azzal nyitunk, hogy Zsu, a karján egy, a Wizzair terminológia szerint kis kézipoggyásznak minősülő ridiküllel érkezik vissza a vellába, és felkelt mindenkit, közben pikírten megjegyzi, hogy Berni meg nem sokat szarozott, hogy Norbi ágyában kössön ki. Mégis, hol kellett volna neki? A többi szobába nem mehet ugye, mert azt a személyzet fertőtleníti éppen, aludjon a mödanszié mellett/-ben? Franciban vigyázzban áll a szar, mert Zsut mint oly' sok játékostársát ő baszta ki innen, és ha Zsu befolyással bír majd a végső kimenetelre, akkor ő jobban teszi, ha már most bepakol.

Az ebédlőben Zsu elkezdi a sértett picsát alakítani, és tetemre hív, mit romantikázol itten ezzel a kurvával, he? Elmúlttízév? Az smafu? Tominepper röhög, és megjegyzi, hogy ez olyan, mintha Norbi rémálmodná a dolgot. Pedig a fotalicska még csak most indult meg, Zsu arról érdeklődik, hogy oszt vót valami? Smár? Fingerli? Szopinyali? Dugi? Smár, áll bele Norbi, és a hangsúlyokat figyelve azt mondom, itt volt egy kis újrázás, lehet amikor elsőre, élesben vallott, Zsu egy villával a keziben vetődött át az asztalon, és le kellett fogni. A csaj teljesen készen van ugyanis, a székben ülve ficereg feszt, folyamatosan füstölögve forgatna faéket fejekben, faszokban. Csalódott, mondja a riportban, élesben meg családozik, amit Norbi nagyon nem áll, és máris emelkedik a hangsúly. Zsu baja az, hogy miután kihajították a vellából (Franci,ugye), Norbi Bernivel van. MIÉRT, KIVEL LEGYEN???

screenshot_24_5.png

Zsu az a fajta, rém idegesítő picsa, aki azt hiszi, ő a világ középpontja, és ha folyamatosan pofázik, akkor mindenki rá figyel majd, és az ellenállást lassan, de biztosan begyűri. Ezért azt hajtogatja, hogy Norbi HAZUDOTT a játékban, bizony. Perszehogy hazudott. Ez egy játék, tízmilliós főnyereménnyel, de ez nem esett le Zsunak egy percig sem, hiszen ő kijelentette, hogy Norbiért jött be, nem a lóvéért. A hazugság az, jelenti ki, hogy Norbi érzelmekről beszélt, majd Bernivel nyelvelt. Norbi aszongya, ő ilyet sose mondott, mire bevágják azt a jelenetet, amiben de, és a halott öccsére esküszik, akit ugye a mellére varratott és elméletileg fontos neki. Most szólok, ha ez lesz a menet, azaz valaki hazudik valamit, majd flashbackben megmutatják, mit, abbahagyom a hogyvoltot, mert nem fogok itt ülni egy napig.

Közjáték: Egy dolgot nem értek. Ez az elmúlttízév. Zsu 24-nek mondja magát, tegyük fel, hogy elhiszem, akkor 14 évesen kúrt Norbival először? Az nem korai? Vagy csak én vagyok ilyen konzervatív?

screenshot_32_8.png

Zsu Tominak panaszkodik és kutyázza Bernit, de hiába, mert Berni, aki Tomi exe, egyben a legjobb barátja húga, és felelősséggel tartozik érte, azaz, gondolom, egyfajta organikus fogamzásgátlóként ott állt az ágy mellett tennap este, és amikor Norbi vesszője Berni vulvája felé igyekezett, akkor elé a fejét, és aszonta, BUMM! Berni, miközben az ágyon fetrengve pink bugyiba rejtett homlokos pinát villant, azt szeretné tudni, hogy Norbi miért nem állt ki mellette. Mert vigyázni kell a szavakra, mondja Norbi, aki már javában azt tervezi, hogy mi legyen a folytatás, mert ugye ha kúrni akar, Zsu ott van, ahogy tíz éve mindig, szóval a menekülőút az nyitva. De Bernit is csak meg kellene húzni, ha más nem, hazafelé valami budiban a gépen, még mielőtt Diával összefut a reptéren. Nem egyszerű dolog ez logisztikailag, izzad is rendesen.

Közjáték: bejön Milán. Meg Csabi. Aztán egy tök ismeretlen nő, valami Barbi. Meg Andika. Azaz az öt legutóbbi kieső, pedig Diát is vissza kellett volna rángatni, ez nagy öngól.

A visszatérő játékosokat látva mindenki úgy tesz, mintha örülne, nagy összeölelkezések vannak és hátveregetések. Zsu arca mindig is ilyen erősen vakolt volt, vagy csak most jöttek elő a ripácsák, Berni csókjától? Zsu folyamatosan pezsgőzik, ami nem tesz jót a beszédének, galuskás és széteső eleve. A legszebb a visszaérkezésekben, hogy amikor pl. Andika belép, Zsu és Barbi, azaz két kieső, akikkel egy hotelben pocolt odakünn, úgy üvölt, mintha nem 4 perccel ezelőtt, a villa ajtajában váltak volna el egymástól. Zsu minden beérkezőnek elsírja, hogy Berni a büdös kurva, és Norbi ŐTET MEGBÁNTOTTA, mintha ez bármit, bármennyire is érdekelne. Ja, Andika, a vaker és a vakerál az nem feleltethető meg a baszás és baszik, szavaknak. Gugli a barátod. Berni meglepően jól bírja a kiképzést. Én nem, 11 perc telt el, és már a faszom kivan ezzel az adással.

screenshot_37_6.png

Megjön Sylvi is, hogy elmesélje, hogy lesz a döntő. A haja rettentő, DE SZAKADJUNK MÁR LE ERRŐL. A döntő úgy lesz, hogy kiáll a két páros, az öt visszatérő meg 2-2 millát adhat oda annak a párosnak, amelyiket kevésbé gyűlöli. Azaz a főnyeremény tényleg tízmilla, de tuti nem lesz egységes a döntés, így a Viasat jó esetben két, még jobb esetben négy milliót menten megspórol. Ügyes, na. Kampányoljatok, mondja Sylvi, Zsu meg csóválja a fejét, baszki, most mi legyen. Norbi nem kampányol, ha adjátok, adjátok, ha nem, nem, leszarom. Tomi, aki a riportszobában már lassan úgy ül be a székbe riportozni, hogy közben a plafont nézi hátrahajtott fejjel, csak hogy az a kurva varrás benne legyen a kamera képében, aszongya, a legigazságosabb, ha ő meg Franci kapja a lét. Az a Franci, Tomikám, aki téged a repülőn hazafelé már nem fog megismerni.

Legszívesebben senkinek nem adnék pénzt, mind a négyet megfojtanám. (Zsu)

screenshot_38_5.png

screenshot_39_6.png

A következő szegmens legalább érdekes, keresztbe vágják a két pár szobáját, ahová folyamatosan jönnek be a lúzerek, ezek meg a saját igazukat bizongatják. Például Norbi, aki Zsunak négyszemközt megint azt mondja, elmúlttízév, rendbe hozom. Megkapod a lóvémat, mondja Zsu, de utána köztünk vége. Norbi láthatóan megkönnyebbül és ugyan egy erőtlen "nem a pénz kell, hanem te, ne állj mellém"-mel megpróbálkozik, de ezt senki nem hiszi el neki, még a robotkamera sem. Elöevél, avagy csilingel a terrortablet, menjetek a moziterembe, videózni fogtok. Ajaj. A moziterem fasza, nagy vászon, kanapé, sok röhögés, mert jönnek a magánbeszélgetések, stiklik, simlik, susmorgások, sajnálkozó súgások, sunyi sompolygások, sértődött savazások, sebtében - semmiből? - sejtetett, sekélyes silányságok a susnyásban. És addig nagyobb baj nincs is (pedog Tomi lesemmirekellőzi a népet), míg be nem vágják nekik az előző estét, Norbi és Berni smárját, amiben tényleg több van első blikkre, mint egy taktikai csókban.

Zsu meg kiborul. Kiakad. Kikészül. Kiárad. Kibillen. Kibelez. Kiherél. Kihisztizik. Kidühöng. Kifakad. Kioktat. Kipellengérez. Kiprédikál. Kinyilvánít. Kimenekül. Kint iszik tovább és üvölt, folytatja a benti narratívát, ezek gecik, jön le belőle. Jó, tudta, hogy volt smár, szóval annyira nem kellene meglepődnie, de más hallani valamit meg látni. Visszamegy, hogy tovább nézze a videót, a hangulat kissé fagyos. A móka után Zsu tetemre hívja az exjátékosokat, Norbi meg sajnálkozik, hogy ezt nem kellett volna megmutatni neki. Azaza fosik, hogy veszélyben a lóvé.

Áruló faszszopó geci! (Zsu)

Zsu eldönti: Tamás nyeri meg a műsort, és üvölt, csak ő, és más se', és mindenki ráteszi, mert Tomi gerinces! Zsu kezdi elveszíteni a kapcsolatot a valósággal, és szétesik, amit nagyon kellemetlen látni. Az is kellemetlen, hogy Zsu és a megcsalása vagy miafaszomja rátelepedik a narratívára, és a többiek ki sem tárgyalhatják többi genyóságot, pedig volt belőlük bőven, ez a nap csak Zsuról szól és az ő sértett lelkéről. Ez a műsornak és a szereplőnek sem tesz jót, előbbi unalmas és kínos lesz, utóbbi meg a kamerák előtt épül le, ami nem kellemes látvány, bár ha nagyon vitatkozni akarnék, azt is mondhatnám, hogy ez a műsor sava borsa, csak éppen engem ez hidegen hagy, mert miért akarnék nézni egy idegösszeomlást?

Zsu: Berni, nem szégyelled magad, hogy ekkora szűzkurva vagy?
Berni: Nem.

Kicsit később Norbi azzal védekezik, hogy Zsu kérte meg arra, hogy mindenáron nyerje meg a lóvét, és hát ez abban benne van.

Legszívesebben mindegyiket szíven szúrnám. (Andika)

Na, fejezzük ezt be, mert kezdek kiborulni én is. A Visatnak meg jár egy faszkorbács, mert a döntő savazás előtti bejátszót azzal fejezik be, hogy Zsu aszongya Norbinak, hogy nem neki adja a zsák pénzt, azaz egyértelmű, hogy nekik fogja, csak tart még egy hegyibeszédet. Gyakorlott realitynézőket ezzel nem lehet megvezetni. A döntőre Norbi esőerdőben dolgozó favágónak öltözött, Tomi az inge felső gombját is kioldja, hogy a kibaszott varrással kiemelje a faszfejét, Francira erdei tündéreknek rendszeresített virágkoszorút adnak, a ruhájából oldalt meg folyamatosan szökne a melle, Berni meg úgy néz ki, mint egy pultoscsaj a trópusokon. Sylvi a betanult szöveget gépiesebben mondja, mint valaha, de ez már nem oszt nem szoroz. Zsu szemmel láthatóan még be van baszva kicsit, és van benne egy nyugtató is (vagy kettő), remélem nem omlik össze még egyszer.

Na, szavazzunk. Mindenkinek van egy zsákja, benne kétmilla, mondanak valami magvasat és leteszik a zsákot - közben a helyi állatvilág folyamatos rikácsolással kommentálja az eseményeket. Barbi kezdi, Tamásnak szívesen adja, Franciska szopja le. Berni hal a szatyorban, Norbi, bazdmeg, engem is megbántott a csók. Tomiék kapják a kétmillát. 1-0. Milán gratulál Tomiéknak, akik mozgatták a szálakat (miket?), Berni, jól indultunk, gyökér lettél. Norbi, te igaz barát vagy. Norbiék kapják, 1-1. Sylvi is konstatál, tényleg 1-1. Ki kéne írni. Csabi Berniékre tesz, amitől Franci látványosan kikészül, ezt nem hiszem el bazdmeg, lehet leolvasni a szájáról, és valóban, elég fura döntés, de ez van, 2-1. Franci nem érti az indokot, hiszen Csabi szerint is jobban játszott, mint a másik páros.

Természetesen Andika jön, mert úgy lesz dráma, ha 2-2-re alakul a verseny, Andika sír, mert Norbi micsoda geci volt vele (???), Tamáséknak adja, 2-2. És jön Zsu, a drámai csúcspont, A Sértett Nő, aki hegyi beszédet tart, majd aszongya, ezt a zsákot nem Norbinak adja, hanem a testvére emlékének, és most kicsit belehánytam a számba, elnézést. Franciska és Tomi vezényszóra eljátssza a sértődöttet, felrongyolnak, és dühösen pakolnak, kik ezek, te, ki nem szarja le őket, te, mi a faszom, te, ez megy, majd, miután a szerkesztők szólnak, hogy elég lesz a színház, bezárják a bőröndöt és lemennek a többiekhez, mosolyogva. MERT HOVA A FASZOMBA IS MENNÉNEK A KIS KEREKES BŐRÖNDJÜKKEL HAJNAL KETTŐKOR???

Full. Kamu. Az. Egész. Norbiék a hatmilliót a családjukra költik, sok sikert. Sylvi szerint Tomi és Franci szerelemre talált, ezen még az érintettek is röhögnek.

Köszönjük a kitartó figyelmet, Géza és Dzsubi segítségével amit lehetett, kihoztunk ebből az élvadból, ami ismét bebizonyította, hogy a castingon múlik minden, ezek közül az szereplők közül jó, ha hárman befértek volna egy tisztességes Éden Hotelbe. Ha van isten, az ÉH- jogok visszaszállnak a Viasatra, és lesz Éden Hotel 4, mihamarabb. Ősszel jön a Survivor-hogyvolt, már ami a realityvonalat illeti, addig is tessék olvasgatni a többi hogyvoltot.

Címkék: exek az édeben
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2017.05.26. 11:06:23

Hát ez nagyon nem sikerült jól. Egy másik posztnál már leírtam a három dolgot, amiért el van kefélve a formátum, és ja, vissza az ÉH-t, de azzal a szerkesztőgárdával amelyik ott volt, mert itt nem csak a casting volt szar, de a szerkik is mélyponton voltak.

Dalae · http://morzsagyujtogeto.blog.hu/ 2017.05.26. 11:45:17

A Tomi-Franci páros tényleg jobban megérdemelte volna a győzelmet, de nekem mindent megért, hogy röhöghettem egy jót azon az öntelt faszkalapon, amikor ideges lett, hogy ez nem sikerült :D Igaz, ez nyilván a mindenki más hibája :D

szociologus01 2017.05.26. 11:48:22

0. Miért kellett levetiteni a kiesetteknek, mit mondtak roluk a hatuk mogott. A kiesettek is beszeltek igy a dontosokrol a hatuk mogott a jatek alatt.....
1. A dontosoknek eszukbe nem jutott volna, hogy taktikazzanak egy kicsit es aki nekik adja zsakot azoknak visszajuttatnak vmit....
2. A kiesetteknek is atadnek egy faszkorbacsot...ok is taktikazhattak volna....mondjuk megbeszelik hogy jo en akkor rakom rad ha visszaadsz 1 misit. De tegyuk fel jo arcok es eldontik hogy akkor jofejsegbol egy parra rakja mindenki a penzt...10 misi....es igy meg osztozkodhatnak is.......
3. Bocs, a faszkorbacs a viasate....aki ezekkel az agyhalottakkal akarta eladni a musort....gratulalok...

Bankotsu Mester 2017.05.26. 11:51:10

Jó volt ez, mondom úgy, hogy csak hv-t olvastam.
sixx, írhattál volna többször is, Gézának 1x kijár a faxkorbács, mert a címbe írta bele, ki takarodott el, dzsubid meg egy csaj (???), mert olyan szinten kapott rá Szilvia bóti csöcseire, mint tyúk a takonyra. A lányok qva kegyetlenek tudnak lenni, ha irigyek.

Hála Istennek az a páros nyert, akit én a legszimpibbnek (handsome+cukilatinsegg) tartottam a majomketrecből. 22 rész meg kevés, azt hittem lesz min. 50.
Szerintem még mindig jobb volt, mint az éves vv, szarfaktor felhozatal a komplett agyhalottakkal.

Amúgy most már őszintén: eskü, hogy minden alkalommal amikor kibaszták őket valami helyre, mindegyik benyögte az "na milyen helyre hoztalak?" szöveget??? Lehet a szerkik szóltak nekik, hogy szarok vagytok, egész nap a faszotokat veritek, nyögjetek be adásonként 1 viccet oszt hadd legyen kielégítve a nép.

tena_lady 2017.05.26. 11:53:10

"Közjáték: Egy dolgot nem értek. Ez az elmúlttízév. Zsu 24-nek mondja magát, tegyük fel, hogy elhiszem, akkor 14 évesen kúrt Norbival először? Az nem korai? Vagy csak én vagyok ilyen konzervatív?" - 23 volt kiírva, nem? Nekem úgy rémlik, hogy 10 éve ismerik egymást és 6 éve vannak se veled, se nélküled kapcsolatban. Amikor Zsuzsi beköltözött, akkor mondott valami ilyesmit, de a 10 év drámaibban hangzik.

Kartontigris 2017.05.26. 12:10:35

Ez de kevés volt....
Az exondöbícsen azért van olyan, hogy egy csajon átment a fél pasitársaság előzőleg és fordítva is, miközben ilyen Zsuzsis faszszopózásból is van rendesen ami után bejön valaki aki azonnal megborítja az egyensúlyt.
Itt meg egy váratlan húzás sem volt végig az ostoba ésszerűtlen döntések sorakoztak.
És a vége.
tényleg ez az átlátszó feszültségkeltés a végére! Hagyjuk már!!!!

2017.05.26. 12:19:00

"pedig Diát is vissza kellett volna rángatni, ez nagy öngól"
...egyrészt jaja, másfelől viszont Zsuzsa is doszt elég volt, így is szinte az egész adást erre a feszkóra fűzték fel.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.05.26. 12:35:12

@Dalae:
Franci toporzékolása is megérte a magáét, ahogy leesett neki, hiába hagyta megpocsíkolni magát napjában többször is Tomi által, ebből bizony nem lesz pénz.

Nethooligan 2017.05.26. 12:49:25

Tényleg voltak bajok a castinggal, de hogy ezek a szerkesztők semmit sem csináltak azért, hogy a műsor akár csak egy kicsit is érdekes(ebb) legyen, az tuti. Agyhalottakkal is lehetett volna érdekes ez a műsor, de egyetlen meglepő fordulatot nem sikerült kiprovokálni belőlük. Mondjuk egy védettség, vagy meglepetésszerű kiesés, vagy bármi.
Szóval szerintem a castingnál nagyobb baj volt a szerkesztők töketlensége, ötlettelensége.

BAZINGA2 2017.05.26. 13:40:16

Érdekes volt, mert azt nem játszották be, amikor Tamás győzködik, hogy Andikát ki kell dobni a játékból! Szóval ha mindent megmutatnak, Tamásék nem kapnak 1 zsákot sem. Mehettek volna haza üres kézzel, telve szerelemmel! :))))) Vajon Francinak megért 2 millát a dugás??? Igaz, még lejön az adó stb...nem hiszem, hogy nyert valamit a nyaraláson kívül! ... de hírnevet! Éden Franci.

Puncylla 2017.05.26. 13:47:29

@BAZINGA2: Azt is vedd figyelembe, mennyire felmegy majd Franci tarifája a műsor után. Abban lesz a nagy pénz, az igaz haszon.
A dugás pedig nem volt dugás, csak nem akart kiesni a gyakorlatból.

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.05.26. 13:52:56

De jo hogy vege lett.

Egyetertek azzal, hogy faszkorbacs a Viasatnak! Ha nincs eleg kreativsag ott, akkor ezennel lenne ket javaslatom. Az egyik en magam vagyok a masik pedig az, hogy nezze vissza legalabb egy rabszolga az osszes korabbi angol es magyar nyelvu ilyesmi musort es legalabb abbol probaljon kikukazni otleteket amik mukodnek...

Annyi minden lett ebben elbaszva:
1. Miert nem volt vedettseg soha? Hogy ki kaphatta volna? Peldaul egyszer az, akit az uj bekoltozo randira visz. Aztan egyszer az, aki az elozo kiszavazason a masodik legtobb szavazatot kapta. Stbstb...
2. Miert csak egyetlenegyszer tortent barmi a kiesett jatekossal (Csaba) ? Siman minden kiesovel lehetett volna meg kezdeni vmit (visszamegy es o is szavaz a kovetkezo szavazason; Az o szavazata 2-t er; Valakire rakhatott volna vedettseget; Valakit vihetett volna magaval; stb)
3. A vegen amikor 6an voltak, akkor mi a fasz volt ez az elbaszott szavazasi rendszer? Oke, a lanyok valasszanak maguk kozul, de akkor utana a fiuk is. Vagy nem igy lett volna logikus? Ha igy van, akkor nyilvan T-mobile repult volna es B, F, N, M jut a 4be. (Arrol nem is beszelve, hogy a ket ostobenko kurvanak lehetett volna annyi esze, hogy megbeszelik h EscortFrancit most a legegyszerubb kidobni es ezzel novelni a gyozelmi eselyunket. Nem pedig arrol paniksirankozni, hogy csak Norbikanak legyen jo.
Bernikenek ugyis mindegy volt kihez dorgolozik, ha Zsu marad es EscortFranci megy, akkoris dontobe jut.)
3.b Ha a vegen a pasik valasztanak maguk kozul eloszor, akkor szinten T-mobile megy haza ugye es akkor a parvalaszto ceremonian Norbi moge all Zsu, Milan moge NaturFranciskaVegigSzajba, Bernike meg ismetcsak mindegy, mert repul. S mennyivel masabb lett volna a vege, mint igy, nyakig a dogunalomban, ahol semmi mas nem tortent, mint a csicskagecizes.
4. Tobb olyan onkentes program is volt, amikor nagyon ki lett hangsulyozva, hogy "de itt mindennek bizony komoly kovetkezmenyei lesznek". Ehhez kepest lofasz kovetkezmenye nem lett semminek, folyt tovabb a langyos fos es kb az volt az esemeny, hogy szegeny FadarabkentKibiromAztAKetPercetFranciska epp dilemmazik, hogy kit basszon ki. Mert o bizony jatszani jott ezt a jatekot es minden donteset aszerint hozta meg, hogy mi a legjobb a jatekanak. Kiveve, hogy az erzelmei ( HAHAHAHAHAHAHA) miatt nem dobta ki egyszer se Thomast.

Egyetertek sixx-szel, szerintem is orult nagy kamu volt ez az egesz.
Amivel nincs akkora baj ebben a temaban, csak legalabb lett volna izgalmas, mozgalmas, erdekes, fordulatos...

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.05.26. 13:54:01

@BAZINGA2:

A vesztesek nem kaptak meg azt a penzt, amit rajuk pakoltak.

etikette 2017.05.26. 14:34:31

Na ennek is vége. Én egy fillért nem adtam volna egyiknek sem, bőven elég volt, hogy 8 hétig hédereltek, "nyaraltak" ingyen, Balin. Az étel, ital, friss ruha, eléjük volt téve, főztek, mostak, takarítottak rájuk. Csak dögleni kellett meg kicsit konspirálni (khm) Szerintem ezért nem hogy 10 vagy 6 de még 1 milliót sem érdemeltek. Sajnálom őket, hogy olyan nagy reményeket fűztek az egész műsorhoz, bár ki tudja hol látjuk még őket viszont :P Annyira már most mindegyik sztár mint az a málnáshülyegyerek a legutóbbi vvből :D

Dzsudibí 2017.05.26. 14:40:36

@Bankotsu Mester: nyunyikám, előbb tanulj meg olvasni. DZSUDI-BI, mely már magában hordozza mindenfajta pszichológiai fejtegetés nélkül, hogy melyik nemhez tartozom. A többire nem is reagálnék nagyon, sajnálom, hogy eddig ilyen rossz tapasztalataid voltak a nőkkel.

mézescsók 2017.05.26. 15:16:12

@FalcaoTheGodOfFutsal: Már tudom, de csak onnan, hogy többen mondják.
Amilyen hülye vagyok, rákerestem az Exek.... szabályaira. Szóval ott fejeződik be a video, hogy csak egy pár viheti haza a 10 milliót. Ebből aztán nagyon szélsőségesen még azt is értelmezhetném, hogy ha senki sem kapja meg a 10-est, akkor nem visz haza senki semmit. Mert vagy 10 milcsi vagy semmi.

A kreatívok tolták el az egészet, mert a casting sem volt jó, de azon normális kihívásokkal lehetett volna segíteni. Ez az egész kb. arról szólt, hogy mindennap kimegy valaki egy másik játékossal "randizni", hetente egyszer hú, de provokatív kérdéseket tesznek fel egymásnak, amiknek borzasztóan drámai következményei lesznek, hetente egyszer pózolási vagy vízbeugrálási versenyre kerül sor, csütörtökön pedig valakit megkoszorúznak.

@tena_lady: 23 volt kiírva és 10 évfet emlegettek, amiből az utolsó 6 olyan hol volt, hol nem volt időszak lehetett. Pont azon dünnyögtem pár napja, hogy mit rugózik folyton Berni 19 évén Zsuzsa, amikor 13 évesen ő sem igen lehetett érettebb.

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.05.26. 15:23:24

@mézescsók:

Meg aztan O 23 evesen annyira veszettul okos, erett es megfontolt no, hogy siman leszolhat egy 19 evest. Ja nem.
Pontosan ugyanolyan eszetlen birka mindketto, csak Bernike nem nez ki tizzel tobbnek, mint amennyi :)

S meg mielott barki ramsutne a belyeget, h nalam is tizpertiz a kisasszony: Ha nem szolalna meg soha, akkor par hetig sziven dolgozgatnek rajta. De ez a tajszolas ahogy beszel, egeszen remes. Raadasul egy darab ertelmes gondolatot nem hallottam tole soha, de a pofija es a popsija tenyleg rendben van.

Cpeti123456 2017.05.26. 15:31:20

Sixx, köszi az írást a segítőidnek is respect.
A műsor készítői szereplői, Szilvikével együtt pedig szarjon sünt vagy faszkorbács...

alex4 2017.05.26. 15:53:07

Én a szóbanfogó sorozatból egy mp-et sem láttam - max. egyszer-kétszer itt olvastam bele a „történésekbe". Azt furcsállom, hogy egy ilyen témában egyetlen 18+ anyag sincs. Ennyire lájtosan adták elő vagy délutáni matinéban ment és ott az ilyet nem szabad?
Egyetlen egyszer láttam a 18-as számot - most az előbb, hogy 18 komment van eddig...

blue_violet 2017.05.26. 16:03:07

@BAZINGA2: Franci győzködte Tamást, hogy rakjon rá ő is. De Tamás erre úgy reagált, hogy hülye lenne. Andikára ő tuti nem teszi, az biztos. Illetve Tamásnak volt oylan kijelentése is, hogy Anika játszik jól, nyerje ő meg, neki drukkol. Illetve Milán idióta, hogy kitette Andikát.

blue_violet 2017.05.26. 16:04:32

Sajnálom, hogy vége. Remélem jövőre is lesz, és nem Ádám keresi Évát évad lesz megint.
Az viszont, hogy Norbi nyerte, rettentő. Kiborító, miket csinált.

Hétkilenced 2017.05.26. 16:05:07

A döntőt így elbaszni, hogy egy szereplő kiborulására legyen felépítve, tudok hozzá gratulálni. Ez mindenkinek kínos volt, és mindenki csak arra fog emlékezni, mekkora kalap szar volt még a döntő is, és Berninek még a seggét is elfelejtjük jövő hétre, nem hogy a nevét. Az, hogy a védettséget az egész műsorból kihagyták, igen nagy hiba volt. Hiszen a világ legkönnyebb dolga az 1-2 napja bejött új játékost kiszavazni, és meg se kell erőltetni magát senkinek, hogy szervezkedjen a riválisa/ellensége kiejtésére.
Igaz, az utolsó héten kezdtem kommentelni, de a hv-kat előtte is olvastam és minden elismerésem sixxnek, gézának és dzsudinak, hogy élvezhetőt hoztak ki belőle. Kedvencem dzsudi oldalasos posztja lett.:) A kommentelő törzsgárdának meg köszi az infokat az aktuális napi eseményekről.:)

mézescsók 2017.05.26. 16:17:10

@FalcaoTheGodOfFutsal: Valamelyik részben - szokás szerint Zsuzsa basztatta Norbit Berni miatt -, hogy a nő azt mondta a pasasnak: mindig hülye nőkkel kezd. Hát, ja.

Sir Gombóc 2017.05.26. 17:03:05

@Dzsudibí: Ezzel a névvel akár bantunéger is lehetsz. :-)

2017.05.26. 17:24:51

@Dzsudibí: köszi a posztokat, élmény volt mind.

BAZINGA2 2017.05.26. 17:25:30

@Puncylla: @FalcaoTheGodOfFutsal:

Köszi az infót! Mindjárt jobb a kedvem. :)))) Akkor felesleges volt a 2 perces gyömöszölés. Az igaz, hogy Dubaiban nagyot nő az ázsiója a csajnak. Nem hiszem, hogy együtt maradnak. Így már tetszik, hogy Tamás pofára esett!!! Azt hittem viszik a 2 zsákot a 4 millával. Ja NEM!

É2I 2017.05.26. 17:27:48

Na majd visszanézem a fancy (sic!) meg a tré fejére kíváncsi vagyok. ;)

DE! Sixx! Bezmag! Leköptem a monitort a "Tomi, a nyaktetoválását reflexből mutogató, és ezért egy visszahúzott fitymájú faszra emlékeztető fejű telefonnepper " beköpéstől. Ez annyira betalált erre a suttyóra, hogy na. De azon ilyen lazaság mellett ne akadj fel, ha a jánykákat 13-14 évesen már járatják, mert elég régóta megy ez így. Még ha az úri felfogás elhessegeti ezt úgy 18 év utánra, az érettebb lányokat - és sokszor nem csak azokat - beviszi a kíváncsiság, no meg a hormonok. Szóval nem csak a fiúk akarnak minden repülő legyet is megba..bonázni. ;)

A realötyiről meg annyit, hogy 1-2 részt néztem az elején, aztán csak olvastam a triumvirátus hogyvoltjait - mondom erre is jobb, mint maga a műszőr. Várom a következőt.

Köszi a munkátokat Dzsudi, Géza és Sixx!!!

Dzsudibí 2017.05.26. 17:48:09

@Sir Gombóc: sose mondtam, hogy nem vagyok!

2017.05.26. 18:13:21

Franci sztem jól játszott, a végére határozottan megkedveltem a rafkósságát (csak a hangszínét feledhetném el, bárcsak), azon csúsztak meg, h számítaniuk kellett volna szimpatia szavazásra is, de nem tudhatták, ugye.
Berninek meg mákja volt, jókor volt jó helyen, lottózzon.

2017.05.26. 18:32:53

@Kartontigris: az erdzsó exonthe'bitch'-ben már eleve az egy jó kis csavar, h az alapcsapi számára ott a helyszínen derül ki, h melyik riliti rendezvényre is kerültek éppen :))))))

verkli 2017.05.26. 20:26:48

- DzsB, Géza, sixx - Szép munka volt. Egy-egy teljes adás videóból 5-10 percet tudok csak megnézni sérülés nélkül, pedig érdekelne a többi rész is. Szerencsére ti, a hősök, vigyáztok az egészségemre, olvasva már nem fertőző a cucc, köszi.

- Végigsírtuk az éden hotelt, hogy mennyi szükségtelen szerkesztői beavatkozás volt, most meg szinte semmi...ez is baj. Kéne egy matekos a szerkik/írók közé, úgy talán meg lehetne találni a helyes arányokat.
- Most elfelejtem, hogy egy szerkesztett tévéműsor volt. Talán Franci és Berni győztek meg leginkább, mint játékosok. Franci jó intrikus, és volt érzéke ahhoz is, hogy ez ne szúrjon szemet; Berni pedig jó naiva. Ráadásul mindketten csinosak, a tévébe az is kell.

BAZINGA2 2017.05.26. 21:16:15

Igaz, hogy néha belenéztem a sorozatba, de mivel eseménytelennek tartottam, sokszor csak a posztokat olvastam el... Azok tetszettek, jókat nevettem rajta. Köszönöm a posztíróknak a munkájukat, tényleg szuperek voltak. Amúgy ez volt a leggyengébb sorozat. Viszlát MKI!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.26. 22:20:12

Franci Tomi most tényleg együtt? vagy csak marketing?

pogona vitticeps 2017.05.26. 22:29:21

Köszi mindenkinek, aki helyettem nézte, szarból épített várat nekünk a hogyvoltokkal, illetve kommentelt. Remélem, hogy lesz még lehetőségünk 4-500 hozzászólást írni/ olvasni egy olyan műsorhoz amit élvezet lesz nézni és kivesézni. Még egyszer köszi Sixx, Dzsudi és Géza. Ja és a kreatívokhoz jelentkeznék én is ezúton... hátha.

Falatkányi 2017.05.27. 11:11:59

@PeniValdes: instan #szerelem #veledalegjobbkelni #exekszerelem a kozos agyban selfiek alatt.

mocskosmacska 2017.05.29. 09:08:01

Az lett volna az igazi, hogyha páros számú kiesőt hívnak vissza. És ha egyenlő arányba állnak be a párosok háta mögé, akkor döntetlen, és senki sem nyer. Nem vagyok kárörvendő, de ez esetben megnéztem volna a fejeket.

tomfree 2017.05.29. 12:49:06

Ez az egész sorozat egy kalap szart sem ért. A fele után már nézni sem bírtam az egészet, jó hogy itt tudtam követni.

BAZINGA2 2017.05.30. 15:19:19

@PeniValdes: !

Válasz Neked... meg azoknak, akik erre tévednek! Franci és Tomi együtt van, és össze is költöztek. Dúl a szerelem köztük.... A másik páros, Dia és Norbi együtt vannak. Összeköltöztek és már a házasságukat tervezik. Itt küldöm a linket:

www.life.hu/sztarok/20170530-az-exek-az-edenben-szereploi-egymasba-szerettek.html

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.30. 16:28:14

egyébként fiuk annak van vmi realitása hogy Dia és Norbi már házas? Csak mert február 11 óta vannak együtt,és most láttam olyan friss képet Diáról meg Norbiról,ahol a csajszi rucija akár mennyasszonyi ruha is lehet...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.30. 16:33:41

@PeniValdes: elsősorban jogi szempontból keresem a választ.

BAZINGA2 2017.06.01. 15:56:59

@PeniValdes: !

Itt van a legújabb hír róluk. Olvasd el, mai hír. Biztos nem volt még esküvő, csak 2 hónap óta együtt laknak. A múltkori cikkben is azt írta, hogy tervezik az esküvőt. Itt lehet olvasni, hogy kivel tartanak kapcsolatot...stb!

www.origo.hu/teve/20170601-osszekoltozott-dia-norbi-az-exek-az-edenben-utan.html
süti beállítások módosítása