Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 2X10 – Vámpír Anna és a meglepetésvendég

2017. május 25. 13:00 - Bruti

A műsor rajongóival rossz hírt kell közölnöm, mert akármilyen fájó is, de ezzel az epizóddal véget ér a második évad. Készhelyzet idei utolsó adásában a szokásoknak megfelelően két híres embert dobnak be, egy számukra teljesen ismeretlen helyzetbe.

1_16.jpg

A mai tematika a „vérmérséklet”, a temperamentum, ami a megfelelő vendég „kezében” jó téma lehet. Hajós minimál stand-upja után, amiből megtudtuk, hogy az olaszoknak miért áll olyan jól a veszekedés, érkezik az első vendég, aki színpadi fellépéseivel már bizonyította, hogy temperamentumért nem kell a szomszédba mennie. Ő Pásztor Anna színész, táncművész, akit legtöbben az Anna and the Barbies énekesnőjeként ismerhetnek. Az öltözőben már kiderült a ruházatából, hogy minimum valami nemesasszony lesz a szerepe, de, hogy pontosan mire számíthat, azt csak akkor tudja meg, mikor Hajós rövid beszélgetés után betessékeli a jelenetbe.

2_16.jpg

Nagyot nem tévedtek, hisz a Báthory családba csöppen be, akik itt történetesen vámpírok. A fia fogadja, majd az édesanyja is üdvözli. „Izabella” átnyújtja neki az ajándékot, amit az öltözőben a kezébe nyomtak és közli, hogy hozott egy kis nátrium-kloridot. A család már nagyon várta, sőt, vacsorával várták, mivel egy srác ájultan fekszik egy koporsóban és Izabellát rögtön meg is invitálják egy kis kóstolásra. Elsőre nem is emlékszik, de a fia megmutatja, hogy kell vért szívni és miután lelkiismeretesen rákérdezett, hogy az áldozat betöltötte már a 18-at, nekiáll a vérszívásnak. A következő fogás egy adag konzervvér lesz, amit infúzión kötnek be főhősünknek. Ekkor kopogtatnak és érkezik egy ellenőr a Népjóléti Minisztériumból, aki Izabella leültet a koporsó szélére. Az emberünknek olyan kérdései vannak a Báthory család felé, mint például hányan laknak együtt, milyen az egészségi állapotuk, mennyit költenek élelmiszerre. Izabellának mindenre van egy frappáns válasza, az ellenőr látszólag nem gyanakodik, de újra kopogtatnak és megérkezik Elvira néni a szomszédasszony, aki egy nagy keresztet szorongat a kezében.

3_17.jpg

Állítása szerint ő már évek óta gyanakszik erre a családra és most akarja kiborítani a bilit, de Izabella nem hagyja szóhoz jutni, folyamatosan magyaráz az ellenőrnek, hogy szegény szomszédasszony nem teljesen százas. Ekkor elkezd ébredezni János is, akiről kiderül, hogy a negyediken lakik. Izabella őt is elintézi némi vérszívással, majd miután az ellenőr szóvá teszi, azt a választ kapja, hogy csak megcsókolta, mert ő a vőlegénye. Így már minden rendben van, és amíg Izabella próbálja visszatuszkolni Jánost a koporsóba, az ellenőr közli, hogy nem is zavarna tovább, de kiderül, hogy innen senki nem megy sehová. A fiú letámadja a népjóléti biztost és kiszívja a vérét, Izabella pedig Elvira nénit veszi kezelésbe nagyon viccesen. Eddig tartott a jelenet, ami, köszönhetően Pásztor Annának végig vicces és gördülékeny maradt, és végre volt egy rendes befejezése is!

4_17.jpg

A második fellépőről a rutinos Készhelyzet nézők már sejthettek valamit, hiszen a múlt évadban is berángatták Hajós Andrást egy szerepbe. Most sincs ez másképp, maximum annyi lehet benne a csavar, hogy ezt nem az évad végén vették fel, hanem még aznap, amikor a Gáspár Laci jelenetét is forgatták. Ugyanis ugyanarra a sémára húzták fel a történetet. Érkezik a feszülő ocelot ruhás menedzser csaj és közli Hajóssal, hogy itt a nagy lehetőség, mivel a városban van egy csúcsproducer és ő elintézte, hogy meghallgassa őt, Ricky-t. „Ricky” kicsit hezitál, mert józanon szerinte nem tudja megcsinálni a produkciót, de a csaj hajthatatlan. A jelszava: az új Ricky, a józan Ricky!

5_17.jpg

Bevonulnak a jelenetbe, lepacsiznak a zenészekkel, majd a producer következik, aki egy nagyon laza amerikai fickó. Miután összehaverkodtak, Ricky egy szívességre kéri meg: szerezzen neki valami cuccot most még utoljára, mert józanon nem megy a mutatvány. A producer készült, elő vesz egy üveg piát, amit Ricky alaposan megdézsmál, majd szinte kicserélve, új emberként veti bele a zenélésbe. A dal kiválóan sikerül, mivel ez hazai pálya Hajósnak, szóval ez a része nem meglepetés. A nagy buliba érkezik meg Ricky csaja Angelika, akire először nem emlékszik, de aztán felrémlik neki, hogy egy nagyon gazdag vállalkozó az apja, így újra fellángol köztük a szerelem, és folytatódik a blues, egész a lezárásig.

7_8.jpg

Hajós ma testhezálló feladatot kapott, hiszen zenében verhetetlen, így az alkalomhoz illő lezárást hoztak össze az évad végére a Grund színház tagjaival és a zenészekkel. Ennyi volt tehát erre az évre a Készhelyzet, ha lesz következő évad (már pedig miért ne folytatnának egy sikeres műsort), akkor találkozunk jövőre is.

8_2.jpg 

 

Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása