Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x20 - Zsuzsi hazaféltékenykedte magát

2017. május 24. 09:09 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-05-24_8_56_34.png

Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz. Na, nézzük, hogy mi történt a nettó 45 perces adásban, amit Sylvi oly' gyönyörűségesen felszopott itten!

kepernyofoto_2017-05-24_8_56_09.png

T-mobile, az édenbe száműzött kecskeméti baszógép reggeli dugattyúzását Zsuzska zavarja meg, amikor kopogás nélkül berontott, hogy jelezze, idő van, jön a nap egyik legfontosabb eseménye: a reggeli ingyenkaja. Lehet növeszteni a pókhasakat, mint egy egyhetes bulgáriai all inclusive családi nyaraláson. Megtömött bendőkkel máris jobban megy a taktikázás, csak minek, ugye. T-mobile önismétlésbe fulladva nyomja, hogy Milán egy gyökér csíra, továbbá ő szívvel és fasszal szándékozik végig vinni a játékot, azaz Franciskával marad. Az, hogy Bernivel mi lesz? Púpot szarik rája.

kepernyofoto_2017-05-24_8_56_43.png

Egy kis közjáték erejéig Milán és T-mobile a napozóágyaknál izmoznak. Megbeszélik a tegnapi vacsoránál meg nem beszélteket. Nincs ezen mit megbeszélni. Kihátrálsz a beszélgetésből? Nem, de te egy gerinctelen fíreg vagy. Én? Hisz te szervezkedsz a hátam mögött... Na, ez az emelkedett vita kurzus még eltart egy pár percig aztán jön a TAAAAAABLEEEEEET, ami azonnali szkanderezésre kényszeríti a játékosokat. Milán a kolbászon nevelkedett vidéki gyerek Norbit is lenyomja. Zsuzskának annyi kedve van az egészhez, mint Berni és Norbi randiján felesleges harmadikként tartani a gyertyát, de azért csak odaül unott pofával és lenyomja a kis 19 éves csipszart, aztán, hagyja, hogy Francis elkenje a száját. Ezzel Franciska és Milán mehetnek el külön programra. Itt már feltehetőleg Bali utolsó eldugott kis szegletére is elvitték már a jómadarakat, így az jutott, hogy a villán belül egy külön szobába elvonulva masszírozzák meg egymást. No, itt megint megbeszélik a T-mobile kibaszarintásának nagy mestertervét, de Franciska nem szereti, ha érzelmileg folyásolják befele. Erről ennyit, gyön a tablett, megin, hogy a lányok mehetnek közös progira. Defasza, bazmeg, mondja Zsuzsi olyan arccal, mint aki éppen sünt szar/szarik!szarikázik.

kepernyofoto_2017-05-24_8_57_04.png

A csajok szörfözését Bódi Sylvi pisálja keresztül, amikor megjelenik és közli, hogy egymás közt kell eldönteniük, hogy ki húzza el a belét. Eközben a villában a srácok pont a csajokat parodizálják, ahogy illik, mint az Irigy Hónaljmirigy már több mint 20 éve, igénytelenül beöltözve. Milán eléggé kis tünci lett Zsuzsika topjában, de azért Norbi se néz ki különbül, mint egy telibeszart bűvárruha, amint Berni pink melltartójában, picsagatyájában és szűk felsőjében tipeg. T-mobile nem tudja kifigurázni Franciska üveghangon való sipítozását, ezért az asztal szélére ülve, terpesztve imitálja, hogy tosszák, és nyögi Tomi nevét. Szerinte ez Franciska. Norbi szerint Berni meg egész nap a röplabdával játszik, mint egy idomított fóka. Bezzeg Milánnak sikerül hitelesen előadniaa minden menetrend szerint érkező one man show-t, amikor Zsuzska féltékenységi rohamot kap és a sminkjét lesírva küldi el a göthös picsába Norbit.

kepernyofoto_2017-05-24_8_57_19.png

A parton meg megy a dimi-dumizás, aminek se eleje, se vége, csak közepe van, az meg a már jól ismert: "én, de Norbi is belehalna, ha nem bűcsűzhatnók el tőle; én Norbi miatt csinálom ezt az egészet." A kőre rakott három borítékba kell belerakni annak a lánynak a fényképét, akivel az illető nem akar tovább egy légtérben lenni. Na, itt még visszamennek a villába elhogyvoltozzák, hogy mi történt, kis remegés, izgulás, aggódás, azzán jön is Sylvi, akor vallatótisztként még kikérdezi a fiúkat is, majd jön a borítékozás és a meglepetés: Zsuzsi mehet haza. Franciska megint kibaszott Norbival. Itt el is kezdődik a parttalan kurvaanyázás. Annyira beleélik magukat, hogy rendesen elküldjék egymást a zimankós faszba, hogy le se szarják, hogy Sylvi még mindig ott tipródik szerencsétlen az asztalfőnél. A veszekedés sokadik percében mondja halkan, hogy akkor ő most távozna, ha nem gond.

Amint Zsuzska kilép az ajtón, hirtelen mindenki lenyugszik a faszra. Kivéve Milánt, aki idegre pakolja magát, mert Berni egyszer felemelte a hangját és belevágott a mondatába. Summa summárum az egész ott lett elbaszva, hogy Zsuzsi nem Franciskára rakta a jelét, mert akkor óriási körbeszavazás lett volna, ugye, aztán a faszik dönthettek volna. Na, aztán mindenki sűrű bocsánatkérések közepette megbeszélik a dolgokat. Norbi öribarija lett Tominak, megint; Milán baráti jobbot nyújtott Berninek, de a lány belecsulázik a tenyerébe, mert az nem fog menni, hogy Norbival közösen kibasszanak. Akkor már csak annyi van hátra, hogy Tomi koituszra lépjen Franciskával, Milán meg szerelmet valljon Norbinak, hogy ő még a holnapi randin, amire a két csajjal megy, odateszi a faszát, bika lesz, aztán este repülőre száll. Ennyi.

kepernyofoto_2017-05-24_8_59_25.png

kepernyofoto_2017-05-24_8_49_04.png

Norbi még nézegeti magát a tükörben, egy szöcskével harcol, és annyira be van szórakozva, hogy észre sem veszi a neki írt üzenetet. Kis meghatódás, így máris békésen lehet smárolgatni Bernivel az este folyamán.

Ennyi volt hát. Én már nagyon izgulok, hogy ki viszi haza a 10 milkát. Azt mondom, Tomi bassza át Franciskát, majd ha úgy van, akkor Berni ideje korán ejtse le a bizalom nagy diszkógömbjét, hogy csak az övé legyen a lóvé.

Címkék: exek az édeben
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr Glatzkopf 2017.05.24. 10:30:26

Norbi sokáig tartotta magát... :D
A hisztipicsa kilépett az ajtón és este már ment is a csöcsfogdosás. :D

tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.24. 10:38:32

Nem is értem, hogy ez a Norbi gyerek ilyen amnéziás, hogy már nem emlékszik, az első körben ő akarta kirakni Zsuzsit Milánnal egyetemben. Ennek a szerencsétlen Zsuzsának meg Tomi mentette meg a valagát. Aki igazán hátba szúrta az a nagy szerelme volt. Milánnak meg a feje benne van a Norbi seggében, nincs egy önálló gondolata, mindig azt csinálja amit a főnök elrendel. Még Andikát is kirakta, aki a legnagyobb szövetségese lehetett volna, vele még meg is nyerhette volna. Megérdemli, hogy repüljön. A legnagyobb manipulátor Franci. Ő legalább érti a játék lényegét. Hajrá Franci!!!

É2I 2017.05.24. 10:52:58

Géza! Jó lett!
A végére tett kívánalmad meg kb. az enyém is. Annyi kivétellel, hogy hidegen hagy melyik is kap ezért 10 millát, mert egy likas kétfillérest se ér egyiksenem.

blue_violet 2017.05.24. 10:54:05

Zsuzsi is nagyon amnéziás. Könnyen elfejetette, hogy Norbi és Milán ki akarta tenni, jól átpártolt melléjük, és Tomi ellen fordult. Ez hülye húzás volt. Ha nem szervezkedik Tomi ellene, akkor Franci se teszi ki szerintem.

Nem irigylem Zsuzsit, ha nézi a műsort. Hülyét csináltak szegényből.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.05.24. 10:58:28

@ble_violet: @tejfölöszöldbabfőzelék:

Norbi amnéziája nem három hetes, hanem egy napos. Még oda sem száradt a nyálhab a szája sarkába, amivel Tomit verebezte meg semmiemberezte, fél órával később meg már ott tartott, hogy hú, de félreértettem ezt a Tomit, milyen rendes srác is ez... Ugyankérem...
Kell a pörgés, a szerkesztők meg egyre látványosabban nyúlnak bele a show-ba.

blue_violet 2017.05.24. 11:03:45

Ez részéről abszolút taktika szerintem. Tudja, hogy neki most Bernivel van esélye, ezért akkor újra kell Tomi szövetségese. Norbi nagyon ügyesen hazudik amúgy.

blue_violet 2017.05.24. 11:04:45

Milán eddig se kedveltem, de ahogy Bernivel beszélt... Azért ő is eljutott Tomika szintjére.

szociologus01 2017.05.24. 12:33:26

Milyen jó érzés lehetett visszanézni Zsuzsinak, ahogy Nornbi este már Bernikét maszatolja :-) :-) Ja és örökszerelmének Diának is :-)

blue_violet 2017.05.24. 13:11:44

Kár, hogy a műsor után nem beszélgetnek a kiesetekkel.

mézescsók 2017.05.24. 13:23:05

@ble_violet: Nem kellett hozzá segítség, megoldotta egyedül is.
Viszonylag rövid idő alatt elég sok hülyeséget mondott/csinált:
1. Taktikai játékokba nem érzelmi életet élni és megtört szíveket gyógyítani járnak egyesek.
2. A 19 évet felhánytorgatni baromság. A kor nem érdem és nem jellemhiba, hanem állapot. Ő 13 évesen kezdte Norbival (10 évet emlegettek hol együtt, hol külön töltve). Mennyivel volt több élettapasztalatban és agyilag 13 évesen, mint Dia és Berni 19 évesen?
3.Túltolta a féltékenykedést.Az impulzivítás nem zárja ki a józan észt. Már persze akkor, ha van az illetőnek.
4. Múlt héten arról faggatóztak, hogy ki, mióta van egyedül. Zsuzsa 4 évet mondott. Ennyi idő után a sokszor felmelegíthető káposzta is szarrá ment már.
Ettől függetlenül Berni kiejtése talán bölcsebb lett volna Franci részéről. Berni számíthat Norbira, talán Tamásra (sosem lehet tudni). Zsuzsának nem volt B terve.
"Embernek maradtam" mihez képest?

Ma esti tippem: Tamásra tesz Milán és Norbi.

chilii · http://chilii.blog.hu 2017.05.24. 13:42:01

A két egysejtűnek összesen nem volt annyi sütnivalója, hogy ahelyett, hogy hagyják Francit dönteni, inkább együtt szavazták volna ki a fenébe... akkor aztán tovább marakodhattak volna a Norbijukon.... tényleg agyhalottak...

Nethooligan 2017.05.24. 13:57:55

@mézescsók: Ez lenne várható az eddigiek alapján, de nekem gyanús, hogy Norbi Milánra fog tenni. Már ha egyáltalán ők szavaznak majd.

@chilii: Ha nem lennének agyhalottak, akkor Tomi már rég nem lenne a játékban.

BobbyEwing 2017.05.24. 14:16:01

@mézescsók: szerintem a lányok fognak dönteni, melyik fiú menjen haza. és ha Tomi túltolja ma, akkor Franciska kiteszi. Az eddigi "fordulatokat" követve azonban Milán megy haza. Meglátjuk, lesz-e most csavar a sztoriban.

tulajdonképpen úgy viselkednek, mint akik nyaralni mentek. Taktika helyett hangulattól, impulzusoktól függően kezdenek el szövetkezni valaki ellen. És ez a valaki majdhogynem óránként változik mindegyikük esetében.

szociologus01 2017.05.24. 14:45:05

"Summa summárum az egész ott lett elbaszva, hogy Zsuzsi nem Franciskára rakta a jelét, mert akkor óriási körbeszavazás lett volna, ugye............."

Akkor számoljuk csak újra, Zsuzsi Franciskára rakja a jelet, Berni ugyan úgy Zsuzsira, és Franciska is ugyan úgy Zsuzsira, akkor is 2-1 Zsuzsinak, mehet haza........ :-)

Úgy látszik a Chat Géza sem a legélesebb kés a taktikázás boszorkánykonyhájában :-)

Chuck Νorris 2017.05.24. 17:36:24

"Summa summárum az egész ott lett elbaszva, hogy Zsuzsi nem Franciskára rakta a jelét, mert akkor óriási körbeszavazás lett volna, ugye, aztán a faszik dönthettek volna."

nem kötözködésképpen de ettöl még nem lett volna körbeszavazás :)

Chuck Νorris 2017.05.24. 17:36:57

ehh nem olvastam el összes kommentet...

2017.05.24. 18:31:55

@Chuck Νorris: ja, jó sok volt, én is félig kihaltam, mire átrágtam magam. xd
____
Milu lesz sztem is a mai kieső, már ha lesz ilyen kiszavazósdi. Egyrészt párja sincs, még ha tököt növesztenének Norbival Tomi ellen, akkor se látnék sok esélyt arra, h nyerjen. De igazából még azt sem tudjuk, h képzelték el a szerkik a végjátékot, bizalom gömbbel vagy mással. 'Bizalomgömb', most röhögök, tekintve a párokat.
xD

2017.05.24. 19:17:58

(am' azt mondom, nyerjen most már Franci&Tomek, ők legalább nyomokban taktikát is tartalmaztak, a többieknek is ugyanennyi lehetőségük volt összefogni ellenük, meg bázist kiépíteni)

2017.05.24. 21:34:06

Kanapészörnyek, kezdünk!

Mók_Ica 2017.05.24. 21:34:28

szasztok :) lesz ma meglepi vagy sem???

Nethooligan 2017.05.24. 21:35:07

@Mók_Ica: Mi számít meglepinek? :)

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:36:07

joestét exek a butorokon :)
norbi: ez még csak egy flört bernivel
a mai flört szo ugy tünik más mint a régi :)

Mók_Ica 2017.05.24. 21:36:17

@Nethooligan: hogy Tompika vagy Norbi megy haza :))))

Nethooligan 2017.05.24. 21:36:17

Jó estét, jó műsort! :)

2017.05.24. 21:36:47

@Mók_Ica: szia, mókim!
én spec nem várok meglepcsit, az lesz az, ha megteszik ;) (kétlem)

paranyuszi 2017.05.24. 21:37:12

@Chuck Νorris: butorok? Semmi konkret? :D
Jó est!

Mók_Ica 2017.05.24. 21:37:30

@Chuck Νorris: Norbi azt mondta riportba', hogy kint 3 lánnyal kell elszámolnia..... vajh ki a 3dik??? höhöhöhööh

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:37:56

pocakos szerint a csajok egyike sem romantikus alkat... mert ö biztos az :)

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:38:41

@paranyuszi: itt mindenki máson exel, már lusta vagyok mindet leirni :)

Mók_Ica 2017.05.24. 21:38:47

@Biriksz_Krokiksz!: eddig nem volt meglepi..... most már jó lenne :))))

@Nethooligan: várom én is :))))

@paranyuszi: szia Nyuszi :))))

Mók_Ica 2017.05.24. 21:40:46

nem valamilyen szinten, hanem kurvára megvezetted Milánt, Franci.......

Kecsolecso 2017.05.24. 21:42:35

Mindenki kémikusnak tanul?:)

Mók_Ica 2017.05.24. 21:43:24

a szerkik ideális randi helyszínt választottak...... enyhén zajos ez a vízesés.....

Mók_Ica 2017.05.24. 21:44:01

@Kecsolecso: ja.... Szabó Béla is :)))))

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:44:54

norbi szegényke már mindenkibe csalodik, pedig csak 3 csajt hülyitett a játékban

Mók_Ica 2017.05.24. 21:45:36

miért kapom? - kérdi Berni a lufikat látva.... Hát mert a szerkik ezt találták ki..... gondolhatja, hogy nem mentek ki a fiúk vásárolni ......

paranyuszi 2017.05.24. 21:46:17

Berni milyen ostoba!!!! :-0 Franci Milant pusholja... johogy a gyengebb jatekost akarja.... :)

Mók_Ica 2017.05.24. 21:46:39

@Kecsolecso: tényleg? de jó neked :))))) :DDDDD

paranyuszi 2017.05.24. 21:47:35

@Mók_Ica: totál faék ez a nő!!!! (Berni)

Kecsolecso 2017.05.24. 21:48:03

@Mók_Ica: Átkapcsoltam a teletex 667dik oldalára:)

Mók_Ica 2017.05.24. 21:48:12

bakker.... Norbi hol Tompikát patkányozza, hol Milánt..... menjen haza Norbi!!!

Nethooligan 2017.05.24. 21:48:31

Norbi szerint mindenki patkány. Ő tuti nem rakna ki senkit...
Szánalom!

Mók_Ica 2017.05.24. 21:49:18

@paranyuszi: eCCerű.... és idegesítően beszél.....

@Kecsolecso: sose használtam teletextet :))))

Kecsolecso 2017.05.24. 21:49:28

A mai adásban kirakják Milánt, a többi felesleges körítés

Nethooligan 2017.05.24. 21:51:04

@Kecsolecso: Szó szerint, ráadásul unalmas körítés.

paranyuszi 2017.05.24. 21:51:27

@Mók_Ica: hát mert ott a kapanyél... azért nem tud szépen artikulàlni... ;) :D

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:53:32

Noirbi ritka egyenes, ja várjunk csak, már az elején szembeköpte a tesojára tett esküt
a végére még Tamás is szimpatikusabb lett :)

Mók_Ica 2017.05.24. 21:53:42

@Kecsolecso: uncsi.... egyik sem érdemli meg a nyereményt.....

@paranyuszi: jó nagy az a nyél.... pfffff

Kecsolecso 2017.05.24. 21:54:28

@paranyuszi: Kell valami a szájába hogy felvegye az artikulációs formát:)

Nethooligan 2017.05.24. 21:54:35

Most a fiúk fognak vajon szavazni?
Akkor Norbi Milánra rakja. Milán Tomira. Tomi meg ha tényleg csak egy picit is taktikus, akkor Norbira.
Ez utóbbit nem hiszem egyébként.

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:55:06

@Kecsolecso: Hát ha fiuk szavaznak csak, akkor esélyes, de ha lányok választanak párt akkor bizok picit franciban, meg a szerkik meglepiforgatokönyvében :)

Nethooligan 2017.05.24. 21:55:32

@Chuck Νorris: Igen, nekem is szimpatikusabb már Tomi, pedig...

2017.05.24. 21:56:09

@Mók_Ica: tomek-franci párost vizionálok a végjátékban, és hogy melyikőjük mennyinél dob. ikszdé!

mézescsók 2017.05.24. 21:56:27

@Nethooligan: Tomi elég sokszor kihúzta a gyufát Norbinál, ezért gondoltam, hogy N. rászavazna, ha ők döntenének, hogy melyikük megy haza. És azért is, mert nekem így tetszene, ami kb. senkit sem érdekel. A női kiesőről is nők döntöttek, így lenne logikus.
@BobbyEwing: Ld. egy sorral feljebb.Két nőnek három pasiról kéne döntenie, nagyon esélyes lenne az érvénytelen szavazás.
Viszont perceken belül kiderül.

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:56:53

Milán sokadszor lebutázza a kis cigánylányt.
legjobb arc :)

paranyuszi 2017.05.24. 21:58:10

@Kecsolecso: és pont nem volt rágó... :DDDD

Kecsolecso 2017.05.24. 21:58:38

@Chuck Νorris: Ha valamilyen sorban haladnak Franci nem mondja elsőnek Tomeket, a sor végén inkább. Ha boritékos lesz akkor bevállalhatja

Mók_Ica 2017.05.24. 21:59:07

ha ketten kapnak két nyakláncot, akkor ki fog dönteni????? vajon borítékolni fognak????

paranyuszi 2017.05.24. 21:59:09

@Mók_Ica: már nekem kellemetlen... :DDDDD

Chuck Νorris 2017.05.24. 21:59:54

a legfájdalmasabb hogy ez az ostoba bernike döntöt játszik :)

Nethooligan 2017.05.24. 21:59:59

Franci Milánnal szeretne ott állni, csak éppen Tomival fog. Milán közellenség lett.

paranyuszi 2017.05.24. 22:00:15

@Chuck Νorris: èn így nem mertem leírni ... :))(

Kecsolecso 2017.05.24. 22:00:21

Milyen csend van Zsuzsi nélkül

Mók_Ica 2017.05.24. 22:01:10

most kéne a párvalasztó, mögé beállós!!! :)))))

paranyuszi 2017.05.24. 22:01:37

Franci kicsapná Tomit.... óriàsi lenne.... :DDDDDDD

Nethooligan 2017.05.24. 22:02:11

@Nethooligan: Na akkor kiderül, hogy Franci igazat mondott-e a riportszobában. :)

Kecsolecso 2017.05.24. 22:02:23

@Biriksz_Krokiksz!: Senki sem mondta hogy dobni kell:)

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:02:26

franci kap két virágot milánt válassza Tompika még pont elcsipi zsut a reptéren :)

Mók_Ica 2017.05.24. 22:02:51

párválasztós.... és a lányok döntenek :)

Mók_Ica 2017.05.24. 22:03:52

Dia Norbi barátnője????? höhöhöhö

Nethooligan 2017.05.24. 22:03:57

@Chuck Νorris: Így legyen, ez tetszene.

Na Norbi éppen most köp szembe mindenkit. Újra...

Kecsolecso 2017.05.24. 22:04:18

@Chuck Νorris: Milán Tomeket választja és ők nyernek

Mók_Ica 2017.05.24. 22:04:36

Franci elég tökös lesz???

Hétkilenced 2017.05.24. 22:04:39

Na, csak megnézem én is az utolsó kettőt, pedig eldöntöttem, hogy nem fogom. Végre mögéállós dolog. Norbi álmai nője Latinsegg. Sírok.

Nethooligan 2017.05.24. 22:05:06

Franci dobja ki a döntő előtt a lányt és a fiút is. :)

Mók_Ica 2017.05.24. 22:05:50

pöcsfejek, nincs meglepi......

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:05:55

jajj Franci szegény áldott lélek

Kecsolecso 2017.05.24. 22:06:28

Milánt fogjuk még látni másik realityben

Hétkilenced 2017.05.24. 22:06:37

Ez a Franci hülye, de ki lepődött meg, tegye fel a kezét! Csá Milán!

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:07:36

a döntö eléggé érdektelen lesz számomra, három pöcs meg Franci

paranyuszi 2017.05.24. 22:07:39

@Nethooligan: nem tudtam befejezni... :DDD. Majdnem mindenkit Franci dobott ki.... :DDDDD

Mók_Ica 2017.05.24. 22:07:47

Bernike, ne okoskodj...... nem áll jól....

2017.05.24. 22:08:13

@Kecsolecso: vmit kell csinálnia az utsó párnak, vkinek dobnia kell (ha maradnak az éh forgkönyvnél), vagy feleznek, de olyan (szinte) tuti nem lesz. De ha már, akkor a franci-tom párosból nézném ki, ahogy azt is h egyik megszivatja a masikat. De sztem nem, ketten fognak ott állni a vegen, es nem dobják le a lasztit.

Nethooligan 2017.05.24. 22:08:18

Hát remélem Tomi és Franci lesz a döntős vagy mi.
Aztán valahogy jó lenne ha mindenki bukna. Olyan nem lehet?
Vagy tényleg nyer a Norbi-Tomi páros.

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:09:10

@Kecsolecso: az édenbe sokkal eccerübb volt, ebben már teljesen pozitiv arcként szerepelt. ki tudja, lehet felfedezik :)

pinkgirl7 2017.05.24. 22:09:12

legkiszámíthatóbb valóságshow ever

2017.05.24. 22:10:12

@paranyuszi: franci elejétől fogva összejátszott tomekkal, ketten csináltak ki mindenkit. nyerjenek!

Mók_Ica 2017.05.24. 22:11:15

Norbi szenved..... aszittem bebaszcsizott...... nem lesz így keksz az éjjel.....

Kecsolecso 2017.05.24. 22:11:30

@Biriksz_Krokiksz!: Ismétlem magam, eddig nem hangzott el hogy lesz a vége lebonyolítva
Műveltségi vetélkedő már volt:) Esetleg a kiesettek mögéállása?

Hétkilenced 2017.05.24. 22:11:42

Nekem az is megfelelne ezek után, hogy bódiszilvi holnap közli, szopás van, gyökerek, és lelép a pénzzel.

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:11:43

Norbinak fáj a keze de szerencsére az alkohol gyogyit :)

Nethooligan 2017.05.24. 22:11:48

@Biriksz_Krokiksz!: Jó, valamelyik nyerjen, de bassza át a másikat.
Ha ÉH-s dobós lesz.

paranyuszi 2017.05.24. 22:12:27

Hmmm... valamelyik kommtars irta, hogy latta kint Norbit es DIAT... valaki mas irta, hogy látta Francit es Tomit.... ezek alapjan sztem boritekolhato a holnapi nap forgatokonyve.. Uncsiiiii

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:13:19

ez a kornyikálás nagyon kellett csucspontként :)

Nethooligan 2017.05.24. 22:13:23

@Hétkilenced: Azt hiszem ez lenne a nekem legjobban tetsző forgatókönyv! :DDD

paranyuszi 2017.05.24. 22:14:43

@Biriksz_Krokiksz!: sztem Franci jatszott. Tomi az esemenyek utan kullogott es utana beallitotta sajatjakent....

Kecsolecso 2017.05.24. 22:15:18

@Hétkilenced: Előtte benyögi hogy a villabérlés sincs kifizetve még:)

Mók_Ica 2017.05.24. 22:15:58

@Biriksz_Krokiksz!: ha labda dobálós lesz, sztem megszívatja vmlyikük a másikat...... és ha így lesz, akkor Francinak drukkolok :)))

busifa 2017.05.24. 22:16:18

Mi ez a pusztìtò alpàrisàg és szégyentelenség itten???

Kecsolecso 2017.05.24. 22:16:30

@paranyuszi: Tomek végig irányította ... magát:)

paranyuszi 2017.05.24. 22:17:08

@Kecsolecso: legyen IQ teszt... ha nem éri el senki a 80-at, a lóvé marad.... :DDDDD így kéne... :DDD

Nethooligan 2017.05.24. 22:17:16

@Chuck Νorris: Szerintem ennél rosszabb műsort lassan képtelenség összehozni.
Képtelenek kb. 45 percet kitölteni, ráadásul teljes ötlettelenség látszik a szerkiken, akik képtelenek voltak legalább kicsit élvezhetővé tenni a játékot. Így az folyt abban a mederben, amit ezek az agysebészek képesek voltak nyújtani.

2017.05.24. 22:18:25

@Kecsolecso: ezt én is írtam, tőled függetlenül, h egyelőre halvány lila ibolyám sincs, miként képzelik el a szakik a végjátékot.

2017.05.24. 22:19:14

@Mók_Ica: franci a favorit nálam is.

2017.05.24. 22:20:31

@paranyuszi: ugye! remélem h nyer a kis rafkós picsuka. xd

Kecsolecso 2017.05.24. 22:20:38

@Biriksz_Krokiksz!: Ha nem lestél rólam akkor oké:)

@paranyuszi: Nem castingnál követelmény volt a 80 alatti:)

2017.05.24. 22:21:32

@busifa: nemtom, Puzsikám. ;)

Hétkilenced 2017.05.24. 22:21:51

@Nethooligan: Most miért mondod? Itt van ez a szupcsi-izgi, és innovatív karaoke, amit, még SOHA SENKI nem csinált.:D

Kecsolecso 2017.05.24. 22:21:55

@Mók_Ica: Köztünk kellene kiosztani a pénzt, akik néztük

Nethooligan 2017.05.24. 22:22:10

Buta vagy Berni. Ki és mit taktikázott volna az utolsó este???

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:24:00

norbi keze meggyogyult a karaokétol :)

2017.05.24. 22:24:01

@Kecsolecso: lesért sárgalap jár, ilyenre vigyázkodok.

Nethooligan 2017.05.24. 22:24:17

@Hétkilenced: Persze, teljesen jó lehetett volna valamikor a közepén, amikor a győztes mondjuk védettséget kap, de lehet, hogy csak én vagyok már képtelen értékelni ezt a műsort.

paranyuszi 2017.05.24. 22:25:05

@Kecsolecso: de lehet, hogy valaki sunyin átcsúszott 79.5-tel :DDDDDD

Hétkilenced 2017.05.24. 22:25:11

Mindenesetre elmondhatjuk, hogy Franci bebaszta magát a döntőbe.

Mók_Ica 2017.05.24. 22:25:47

@Kecsolecso: jól jönne :)))) menjünk belőle Balira nyaralni :))))

@paranyuszi: @Biriksz_Krokiksz!: Franci most idegállapotba került Tompika miatt..... ezt ne felejtsd Franci és szívasd meg holnap Tompit :))))

Nethooligan 2017.05.24. 22:25:59

"Szegény-szegény" Franci.
Megviselte Zsuzsi és Milán kiesése, akiket tulajdonképpen ő rakott ki.

Hétkilenced 2017.05.24. 22:26:25

@Nethooligan: Vicceltem csak:) Úgy érzek, ahogy te.

Mók_Ica 2017.05.24. 22:27:25

Dia és Zsuzsi remélem együtt nézi :)))))

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:27:40

szerintem ezeknél a franci tamás ágyjeleneteknél mindig ugyanazt a felvételt mutatják az eleje ota :)

Kecsolecso 2017.05.24. 22:28:15

Tudtam hogy visszajönnek!!

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:28:43

huha zsákdobálás lesz, ez olyan mint a kövezés gondolom :)

2017.05.24. 22:28:53

@Mók_Ica: de lehet h csak vígszínházkodnak, minket is megvezetve orrunknál fogva. egyelőre nagyon gyanakszom, h ezek ketten durván összejátszanak, ellenünk is.

Mók_Ica 2017.05.24. 22:28:54

a kiesett játékosok választanak..... ÉH :))))
azoknak a legjobb, akik kiestek, ott hédereltek eddig :)))))

Nethooligan 2017.05.24. 22:29:58

Na az utolsó részben végre érdekes rész is lesz. Ezek szerint a régieket megvideóztatták és ők döntenek a döntős párról. Párról?

Nethooligan 2017.05.24. 22:30:49

@Hétkilenced: Tudom! Szerintem mindenki így érez! :)))

Chuck Νorris 2017.05.24. 22:31:48

a legjobb lenne, lemenne a döntö, este a stáb összepakolna suttyomban, ök meg ott maradnának lemosogatni a villabérleti dijat :)

Kecsolecso 2017.05.24. 22:32:10

@Mók_Ica: Le voltak fagyasztva mint Han Solo:)

Nethooligan 2017.05.24. 22:33:12

@Kecsolecso: Nem láttam. Szerintem csak Andika és az utána kiesők voltak.

Mók_Ica 2017.05.24. 22:34:14

@Kecsolecso: Sylvy olvasztotta fel őket :))))

Kecsolecso 2017.05.24. 22:34:40

@Nethooligan: Zsuzsira emlékszem:)
Most újra azzal telik el tíz perc holnap hogy szidja Norbit

2017.05.24. 22:35:48

@Nethooligan: JURY! (ez már kicsit survivoros vonal is)
Figy, meggondoltam magam, mégiscsak imádni fogom a holnapi részt, lszi ne basszák el...

Mók_Ica 2017.05.24. 22:39:38

@Nethooligan: @Biriksz_Krokiksz!: hagyom magam meglepni :)))) eddig az ígéretes előzetesek után, uncsi részeket kaptunk...... bízom benne, most nem így lesz....

Nethooligan 2017.05.24. 22:45:51

@Biriksz_Krokiksz!: @Mók_Ica:
Én már meglepődnék, ha meglepődnék. Még átverős spoilert se sikerült nekik összehozniuk.

Egyébként kezdem azt hinni, hogy mehetnék én is castingra, így, hogy ezt képes voltam végignézni kezdek gyanús lenni magamnak, hogy az én IQ-m is 80 alá süllyedt. :)))

Nethooligan 2017.05.24. 22:49:31

Az is biztos, hogy ha a Viasat még egy Exeket összehoz, akkor azt el sem kezdem nézni.
Finoman fogalmazva nem szeretem a "valóság"showkat, az egyetlen az ÉH volt. Most ugyan más címmel, kicsit más koncepcióval, de azt vártam. Erre ehhez képest még a tévékettes ÉH is jó volt...

Mók_Ica 2017.05.24. 22:50:32

@Nethooligan: mi nyaralni megyünk oda :))))) kipihenni, hogy végignéztük :))))

@Biriksz_Krokiksz!: ezt imádom :)))) mindig tudok rajta röhögni :))))

2017.05.24. 22:53:08

@Nethooligan: ne kezdd már te is baszki ezt az iq minősítgetést, mintha azon múlna, h megnézünk ilyen holmikat -is-, faszomka.
xD

Nethooligan 2017.05.24. 22:53:36

@Mók_Ica: Nem rémlik, hogy a nézők között kisorsolnának egy bali utat vagy nyerhetnek a nézők is. :)))
Mondjuk akkor sem bírnám rávenni magam, hogy újra elkezdjem nézni, ha ilyen lehetőséggel kecsegtetne a végignézése. :DDD

Nethooligan 2017.05.24. 22:55:27

@Biriksz_Krokiksz!: Mintha az IQ-n múlna valami is az életben a logikus gondolkodás képességén kívül.
De tényleg agyilag zokninak érzem magam az Exek után. :)))

2017.05.24. 22:57:10

@Nethooligan: ez a mix nem volt jó, megnéztük, értékeltük, nézettségi info nincs, de majd elmondja a százalékokat fatter.

Nethooligan 2017.05.24. 23:01:15

@Biriksz_Krokiksz!: Egyébként is, csupán magamat hülyéztem le, nem mindenkit, aki képes volt végignézni. :D

tena_lady 2017.05.24. 23:06:27

A mai részben az volt a legviccesebb, hogy a kiszavazósdi előtt bevágták Norbit és Tomit is, amint arról beszélnek, hogy milyen VOLT a kiszavazás. Ezek után halálra izgultam magam, hogy ki megy haza. -_-' Jó, oké Milán már ott elvesztette, hogy kidobta a saját párját, Andikát, de akkor is. Legalább ne lőtték volna le a poént.
Egyébként a mai döntés Franci részéről tét nélküli volt. Akármelyikkel erősebb páros, mint Norbiék. Bár most már a poén az lenne, ha Norbi nyerné meg a harmadik nővel. Zsuzsi idegbeteg ordítozásait pedig már alig várom. Egy teljes napon át nélkülöznöm kellett.

2017.05.24. 23:07:45

@Nethooligan: ne ostorozd magad, ezen röhögök, én is írhattam volna:
'Én már meglepődnék, ha meglepődnék'.

Nethooligan 2017.05.24. 23:13:04

@tena_lady: Egész jól viselem a Zsuzsi féle hiszti nélkül. Főleg, hogy volt helyette hasonló élményt nyújtó karaoke. :)))

Costanza 2017.05.25. 01:18:00

nem ertem miert nem volt fonyeremeny vezerbikanak meg egy negyedik no is a sorban, hogy azt is felhuzza a farkara :S (az a nyelves ritka taszito volt, erezni is rossz ilyet, nezni meg foleg undi

Darth100 2017.05.25. 09:46:03

"Summa summárum az egész ott lett elbaszva, hogy Zsuzsi nem Franciskára rakta a jelét, mert akkor óriási körbeszavazás lett volna" - Nagyon nem, mert a Zsuzsi akkor is kettőt kapott volna, ha Franci Bernire rakja akkor lett volna körbe nyalakodás

bigfatliar 2017.05.25. 10:34:21

@paranyuszi: Ha Morbid és Dia eddig együtt is voltak, ez a két rész után már biztos nincs együtt :D A balinéz inasoknak még idejük se volt becsukni az ajtót Dia és Zsuzsi után Norbi már más csaj szájában volt. Meg ilyen kijelentést tenni Berninek: Ha te jössz be előbb nem a Dia akkor veled lennék nem vele... Vagy valami ilyesmit mondott Börninek :D

paranyuszi 2017.05.25. 12:18:26

@bigfatliar: Viccelsz? :) hiszen a riportban elmondta, hogy Zsuzsi szétcincàlná szexuálisan... Bernike àlmai nője... Diával meg együtt lenne.... minden nő àlma egy ilyen faszi! Jahhh! Nem! :D

Új post van, link eggyel fentebb.
süti beállítások módosítása