Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x11 - Mindenki Pumpednére veri

2017. május 23. 07:05 - sixx

vlcsnap-00001_14.png

Ha van még egy olyan trash- vagy mindegymilyen reality, amiben annyi életbölcsességet fogalmaznak meg (és ilyan szofisztikáltan!) mint a Pumpedékben, akkor annak a linkjét tessék nekem elküldeni, mert tanulni akarok, nem szégyen az még egy ilyen vén fasznak se'.

Snezi kibaszarintása után vagyunk, Pumped meg kamerával a kezében ébred, mint minden rendes ember, de nem Snezana mellett, pedig esküszöm azt vártam, hogy a legendás tvörksegg ott fog meredezni mellette. Hálistennek a szerkesztők (vagy élet?) visszafogták magukat, és nem erőltették bele ezt a szálat a sztoriba. Pumped először megijed egy félig megevett pomelótól, majd megcsókolja példaképe, a fiatalon, infarktusban elhalt testépítő poszterét (akitől a táncot is nyúlta) és kimegy a fürdőszobába, hogy embert faragjon magából, ehhez pedig mi kell? Barnítókrém, az. Ami kifogyóban van (két palackkal is próbálkozik) de annyi még van, hogy farkára is jusson, MERT ODA KURVÁRA KELL BAZDMEG.

A jó dolgok sose tartanak sokáig. (Pumped)

Mester! Le ne állj!

Reggeli helyett videótelefonozás jön Pumpednével, aki úgyis Pumpedné lesz, nem NuÁgi, hiába mondja a telefonba, hogy elvan Pumped nélkül. A videótelefonálás lényege, hogy Pumpedné mutasson csöcst (mutat), meg segget (mutat) és szexiskedjen (megteszi), se Pumped a Snezi pinájában csapágyasra hajtott vibrátorra igazán nem volt kíváncsi, de Pumpedné ezt is megmutatja neki a kamerába. Pumped a testrészek láttán begerjed, és aszongya, hogy ha Pumpedné elérhető közelségben lenne, akkor ünnepélyesen beletenné a pöcsét, de még arra is hajlandó, hogy, és most idézem, átmenjen és jól széjjelbassza a punikát. Aztán kimegy a budiba, leül, és lusta mozdulatokkal elkezdi verni a faszát, de ezt, mivel nem a Bareback Boyz Vol. 5-öt nézzük, nem mutatja a kamera.

Faszért kell húzni az agyamat, bazdmeg! (Pumped)

A faszverés után Pumped elmegy otthonról, egy zöld Simson segédmotorkerékpárron, amit asszem ma robogónak mondanánk, bár ha ez itt robogó:

116.jpg

Akkor ez nem:

nagykep.JPG

Mindegy. Az egész jelentről süt a mesterkéltség, meg a következőről is, aminek az a lényege, hogy Pumped a gondjaira bízott két lúzert szabadtéren edzi, mert van valami szabadtéri gyúróspark, ami a sorozat szponzora lett, gondolom, és meg kellett mutatni. Más, értelmes indokot nem látok a dolog mögött, aminek a lényege, hogy ez a két lúzergyerek mínusz hatban, nagykabátban izzadja magát halálra (aztán meg biciklizzen haza Budafokra). Pumped azzal nyitja az edzést, hogy az egyiktől einstandolja a szendvicsét., amit aztán elhajít a gecibe, mert egyrészt egy troll, másrészt meg mert nem kell szénhidrát. A gyúrás közben elhangzó fontosabb gondolatok:

- Úgy húzózkodj, mintha a faszodra húznád a nőket!
- Gondoljatok arra, tesók, hogy ha ezt most nem csináljátok meg, akkor szarok lesztek egész életetekben!
- Olyan mélyre menj le, amilyen mélyen benne akarsz lenni egy csajban!

A másik szálon Pumpedné Snezivel együtt kibassza annak kis, strasszos asztalkáját is, de mivel nem szereti az üres teret a 12 négyzetméteres lyukában (a lakásra gondolok), vett bele menten egy ikeás fésülködőasztalt, amihez kapott alkatrészt, összeszerelő aluméniumlófaszt, utasítást, szóval mindent, amit egy ember a svédektől kaphat egy bútor összeszereléséhez, de ez sem elég, mert Pumpedné közmondásos bicskája így is beletörik a dologba. Jó, kéne még egy ember meg egy kalapács a művelethez, de nincs. MILYEN JÓL JÖNNE MOST SNEZI RÚDTÁNCBAN (?) MEGEDZETT SEGGE, MI? Sománé "nagy csöcsöt akarok" Lunácska nem ér rá a mókára, de Somát javasolja, mert egyrészt unatkozik, másrészt van neki barkácskészlete, saját.

vlcsnap-00014_16.png

A gyúrásfronton semmi különös, Pumped elárulja, hogy őt a példaképe fentről nézi gyúrás (nem kúrás, GYÚRÁS) közben, és ha nem csinálja meg, amit meg kell, akkor csalódottan elfordul. Ezt, ha lenne tehetségem hozzá, gobelinben ábrázolnám, és és milliókat keresnék vele. És ha azt hittük volna, hogy egy Pumpedék című műsorban nem kerül elő a legendás tánc, akkor tévedtünk, mert de, Pumped mutogatja a két lúzernek, hogy kell a Balaton Soundon a Velvet, majd az Index kameráit is felizgatni.

Ha elhiszed, hogy jól nézel ki, akkor a tested is követni fogja ezt a vonalat.

Pumped szerint a gondolat ereje a legjobb plasztikai sebész, ezzel én vitatkoznék, az utcán ugyanis nem térdig lógó fasszal mászkálnak a férfiak, és a nőknek sem akkor a csöcse, mint Pamela Andersonnak. A lassan pua-tanfolyamba átmenő, szürreális gyúrás végén Pumped a járásból is tart bemutatót, merev térddel és karral, de előre nyomott fasszal indul el a fűben, kész csoda, hogy nem borul fel. Istenem, remélem, hogy TÉNYLEG így jár.

Ez nem csak a gyúrásról szól. Ez az élet iskolája. Ez egy Shaolin-templom, és ti vagytok az első tanítványaim.

Az edzés végén a tanítvány felkapja az elhajított szendvicset, ezzel csodás keretbe foglalva a kalandot. Pumped felviszi magához a két kölyköt, és mutatja a falat a képekkel, köztük saját magával (szeretem magam nézni), és főz neki csirkét rizzsel, a csirkét odaégeti, de a szándék a fontos. A rizs is szar. Csajokat néznek az Instráról, a tévére nagyba' kitolva, mi mást, és közben jönnek a Pumped-gyöngyszemek.

Ha nincs pénzed és még csak ki sem vagy gyúrva, akkor rábasztál.

vagy

Egy okos nőt úgy kell meghódítani, hogy sokat kell vele beszélgetni, és amikor már azt hiszed, hogy kúrtok, akkor sem fogod megdugni.

vagy

Nehogy abba a hibába essetek, hogy piára hívogatjátok a csajokat, mert amikor mennétek haza, mind eltűnik.

Soma megérkezik pipereasztalt szerelni arany(?)órában, és nagyon mély gondolatokkal a fejében. A VV vellában mestere volt a barkácsnak, kiságyat rakott össze, de itt egyelőre nem megy neki a móka, mert ő sem tud svéd rajzokat értelmezni. Egyhosszú hajszáltól teljesen kiborul, és nem érti, miért nem porszívózza fel Pumpedné Snezana utolsó maradványait is. Miért, miért, mert nincs neki porszívója. Hálistennek, hadd tegyem hozzá, mert Soma csípőből vágja vissza a labdát:

A partvist kell rángatni, nem a faszt!

Somának nincs elég baja a svéd bútoriparral, Pumpedné még azzal is zargatja, hogy akkor most Pumped-vonalon mi a fasz legyen. Soma azt javasolja, menjen vissza Pumpedhez vagy fogadja vissza, mindegy, mert Pumpednek annyira tele a zsákja, hogy már kénytelen volt kiverni, igaz, Pumpedné bikinis képére. Jó, azt is hozzáteszi, hogy a közös filmnézés is hiányzik kedvenc gyúrósunknak.

Azt is hallottam, hogy a börtönben is rám verik. Mindenki rám veri a faszát!

Pumpedné rámutat, hogy ezzel az erővel pornózhatna is, Soma ezt remek ötletnek tartja, és meg is nézné, ha lenne ilyen film de jön a következő kérdés, oszt rám vernéd? Soma szarban van a válasszal, mert ugye, ha verné, akkor az kb. annyi, hogy "sunáznám a legjobb barátom csaját", ha meg nem, akkor Pumpedné annyira szar nő, hogy még egy faszt se' lehet rá kiverni. Azt válaszolja, hogy inkább kiposztolná, bármit is jelentsen ez. Pumpedné tovább flörtöl szegény Somával, Luna akkora csöcst akar, mint az enyém, az elég neked? Soma szakmai szemmel nézi, és még 100 köbcentit el tudna képzelni. A barkácsolás befullad, mert Soma sem képes egy kibaszott szeget beverni. Jön Doma, mert ha ő nem, akkor senki nem képest itten asztalt összetenni, addig Soma megpihen Pumpedné mellett, aki megmutatja, hogyan masszírozza Pumpedet.

vlcsnap-00032_8.png

Hát, Doma sem egy ikeanindzsa, Pumpedné sose fog megfésülködni, ha erre a szekrényre vár. Doma mesterember pedig. De nem is ez a lényeg, hanem a beszélgetés alatta.

Soma: Én a szűk lyukakat szeretem.
Pumpedné: Honnan tudod, nekem milyen lyukam van?
Soma: Pumped mesélte. Akkora, mint egy barlang.

A szekrényt/asztalt aztán összetörik, mert Doma, a mesterember ráül, és Pumpednére veri rá a balhét. Soma kihajítja a szekrény egyik felét az erkélyről, mire Pumpedné kiakad, bazdmeg Soma a 36 milliódat, nekem a 29999 forint is számít. Megjön Pumped is, ajándék csokival, Pumpedné üvöltve közli vele, hogy nem vannak együtt, de Pumped nem nyugszik, megyünk békítő kirándulásra, mint a szerelmesek. Mármint a következő részben, disznóvágásra.

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2017.05.23. 12:41:18

Áhh, még a végén bele kell néznem. Sixx bezmag, kérjél részesedést! :D

Nespa 2017.05.23. 13:56:35

@É2I: nézz bele! Egyrészt szerintem imádnivalóak ezek az emberek, másrészt valahogy még viccesebb hogyvoltot olvasni, ha láttad is az adott részt.

scz_hun 2017.05.23. 14:39:50

Velem van a baj, vagy tényleg nem készült hogyvolt a 9-10. részekről?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2017.05.23. 16:19:46

Pinával/dugással mindent el lehet adni... Asszem nekem is kell egy ilyen sorozatot csinálni csak több muff legyen benne. Ennyi.

alex4 2017.05.23. 16:40:00

„Mindenki Pumpednét bámulja"
Csak azért jöttem ide a fórumra - a cikket nem olvastam -, hogy megírjam: én nem!

CoolKoon 2017.05.23. 23:21:52

Néha nem tudom eldönteni, hogy sajnáljalak-e azért, hogy ezt nézned kell, vagy irigyeljelek, hogy ezért még pénzt is kapsz. Mennyivel jobb nekem itt, az online világban :P

2017.05.24. 03:59:04

hmm... tehát ha bunkó vagyok, és buzipornózom, tapadnak majd rám a nők? áá kösz nem, meg nem is hiszem, hogy ezzel az életvitellel az én célközönségemet vonzanám be.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.05.24. 07:25:51

@CoolKoon: hahahaha, ezért nem jár fizetés, hobbiblog.

CoolKoon 2017.05.24. 13:36:09

@sixx: LOL Hát, végül is mindenkinek van valami fétise :D

Csiberi 2017.05.24. 21:58:25

Soma sem képes egy kibaszott szeget beverni

Há' mer' csavar volt :D
süti beállítások módosítása