Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x19 - We would like take a ride this

2017. május 23. 10:32 - Dzsudibí

Egy kis visszatekintéssel kezdünk, ki kit baszott át a palánkon eddig, kinek kellett a halott öccse emlékét meggyalázni vagy éppen szerelmet színlelni fostos 10 millió forintért (aminek ráadásul csak a fele lesz az övé, és gondolom ez bruttó, tehát jó esetben futja majd egy használt golfra meg egy közepesen szar balatoni hétvégére korlátozott mennyiségű májszbittével). Zsu az első különtöltött éjszaka végig Diával álmodott. Először azt hittem azért, mert mostmár visszasírja inkább őt Berni helyett, ami matematikai szempontból valóban helyes megközelítés lenne, hiszen Berni egy fullos csillagos tízes, Dia (szigorúan sminkben, mert anélkül retkebb) olyan 6-8 között attól függően, hogy éppen milyen szögben éri a fény, Zsu meg alulról súrolja az 5-öt, de azt is inkább a teste miatt. De nem, Dia álmában is gonosz ribanc és el akarja vennni tőle Norbit, szerinte nevezhetjük ezt rémálomnak is, szerintem meg jó lenne, ha szakemberhez fordulna, akivel tisztázhatnák, hogy Norbi nem az ő tulajdona, egyébként meg keressen magának egy jóravaló tisztességes fiatalembert, akivel szex közben nem annak halott öccse képmásával kell szemeznie. 

1_7.png

2_7.png

3_7.png

Az alvópárok együtt mennek randira, először Milánt és Zsut szólítják a tableten keresztül, el sem hiszem, de ezek még mindig nyomják a milyen helyre hoztalak örökbecsűt, befosok komolyan. Egy majomparkba kapnak belépőt, és most először kibaszott irigy vagyok, ha esetleg valakit érdekel (de ha nem, akkor is elmondom), a majom a kedvenc állatom, úgyhogy ha valakinek van otthon egy fölös példánya elfekvőben, nyugodtan passzolja le nekem, huszármajmok előnyben, de jöhet minden, ami kisebb egy gorillánál. Milán be van szarva, mert két-három majommal még elbánna, de ezek itten túl sokan vannak, és ugyan nem csimpánzok, de a szemükben látszik, hogy friss vérre és ropogós emberi szemerkre szomjaznak. 

4_7.png

Indonéz Dávid szobor

5_7.png

6_7.png

"Mikor ott álsz egy majomcsorda közepén" (Milán)

illetve:

"Megszívhatjuk a kárát" (Milán)

Megy egy kis taktikázás is, Milán szerint tönkreteheti a játékukat Zsu féltékenységi parádéja, de Zsu tegnap kiadta magából a mérget, ma már nyugodt és megfontolt, és csak a játékra koncentrál, lehet fogadásokat kötni, hogy ez 10 vagy netán 20 percig marad így. Az egyik majom annyira megsajnálja Zsut, hogy felajánlja neki, hogy ő majd gondját viseli, és nem cseréli le Bernire, én meg könnyes szemekkel hüppögök, hogy a faszért nem jelentkeztem a játékba. 

7_7.png

9_7.png

Tomi és sir Francis, majd nem sokkal később Berni és Norbi is indulnak, aminek Berni nagyon örül, mert amikor ő és Norbi beszélgetnek, akkor a külső tényezők úgy annyira nem érdekesek. Norbi kicsit máshol jár, gondolatban már kutyapózban rakja Bernikét - de neeeem, ez csak poén - mondja, - vagy nem? - vagy de? - neeeem, ez csak poén, persze. Kivéve, ha Berni is akarja, mert akkor nem. Nekik egy utcai konflis jut, Norbi tökéletes angolsággal intézi a dolgot - Sorry we would like take a ride this - miközben egy hátsó kocsiból a helyi taxis Béla Bernikét stíröli, ahogy felpakolja magát az ülésre. 

10_7.png

Francis és Tamás a tengerparton lovagolnak, Francis értelemszerűen fosik, mert fél a lovaktól, Tamás viszont, aki ugye mindenhez IS ért, természetes, hogy lovaglásban is otthon van. Még nem értünk a végére, de nekem máris megvan a kedvenc pillanatom ebből a részből, amikor is Francis úgy gondolja, hogy ezek olyan lovak, melyek a világ bármely random nyelvén megértik a vezényszavakat:

Lovagló leckék indonéz lovakhoz

 

Tamás: - Állítsd meg a lovat!

Francis: - Állj! Állj! Hó!!!!

 

Irányváltás Franci módra: - Menj arra!

Irányváltás egy alternatív módja: - Nemnemnem!!!!!

11_7.png

12_7.png

Eközben Norbi és Bernike megtapasztalhatják, hogy milyen egy közlekedési dugó Balin, melynek romantikája végül csak kihozza a fiatalokból a taktikai buldózert, és megegyeznek, hogy a végére összeállnak egy párba. Eközben Zsu és Milán hazaérnek, Zsu nyugalma eddig tartott, és máris felbassza magát azon, hogy Norbi és Berni is nyilvánvalóan randira mentek, de még bele sem lovalhatja magát igazán, a balhés tablet máris megöntözi az eddig csak parázsló szikrákat egy kis napalmmal, és közvetíti a randin elhangzottakat, miszerint Norbi és Berni egyetértenek abban, hogy működik közöttük a kémia. Zsuzsi engem ugyan nem érdekel felkiáltással teszi le a balhéra éhes gonosz kis tabletet, de aztán a bevágásból, hogy mi várható a reklám után ennek ellenkezőjét látjuk, Zsu zokog és zokog és zokog, éppen csak a közönség más minden bevágásban.

13_7.png

14_6.png

Berni és Norbi visszatérése után Zsu nem is vár sokat a botrány kirobbantásával, kíváncsi lennék, mennyivel lenne több a rikácsolás, ha ez az egész érdekelné. Norbi felölti magára az áldozati bárány szerepét, hiszen nem ő kérte, hogy Zsuzsi szeresse, és egyébként is, Berni iránti vonzalmát Zsu viselkedése váltotta ki, máskülönben ő hűséges maradt volna mindhalálig, esküszik az öccse életére. 

"Most komolyan, teszed még rá a lapátokat" (Zsu)

15_6.png

16_5.png

Norbi továbbra is tartja a gerinces vonalat, és biztosítja Zsuzsit afelől, hogy a játékot vele kívánja befejezni, és nem akarja őt lecserélni. Hogy most esküszik-e öcsire vagy nem, azt nem tudjuk meg, de Zsu mindenesetre magát és lelki épségét többre taksálja tízmillánál. 

17_4.png

Miközben Tomi duruzsol Norbi fülébe, hogy Zsuzsit márpedig ki kell rakni, ha nyerni akar, Milán nyugtatja Zsut, hogy Norbi semmi pénzért el nem cserélné. Üzenet érkezik, este együtt mennek bulizni, nyilván mindenki azonnal arra gondol, hogy már nem hatan térnek majd vissza a villába, ezért azonnal elkezdődik a számolgatás. Milán, Norbi és Zsu Francit győzködik, hogy itt a remek alkalom pöröghetsz a farkamon, hogy kitegyék Tamást, Francis visszakozik, mert neki ez nagyon nehéz. Olyannyira nehéz, hogy aztán rögtön fut az infóval Tamáshoz, aki persze bosszút esküszik.

18_4.png

A bulikában aztán elszabadulnak az indulatok, Tamás Milánt kóstolgatja, miért romlott meg a kapcsolatuk Bernivel? Bernike továbbra is bízik Tamás gondosan felépített politikai programjában, és meggyőződéssel mondja a kamerának, hogy ő ugyan nem értette, minek kellett elbaszni ezt a remek estét balhézással, de ha Szentésges Tamás most hozakodott elő a farbával, akkor annak bizonyára jó oka volt. Hazatérve Franciska is kérdőre vonja, Tamás arra fogja a dolgot, hogy csak Francis érdekeit akarta védeni, mert Milán vele szemben "oldalaskodik". 

22_4.png

19_4.png

21_4.png

24_1.jpg

Zsu próbálja még menteni a menthetetlent, és bocsánatot kér Norbitól, holnap egy lány távozik, egyelőre azonban nem úgy tűnik, hogy a szerkesztőknek szándékában áll érdekessé tenni a műsort, úgyhogy valószínűleg ez is egy unalmas, a végletekig kiszámítható rész lesz, de ne legyen igazam.

25_2.png

23_4.png

Címkék: exek az édeben
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAZINGA2 2017.05.23. 10:54:22

Ennyi ostoba szerencsétlent még az életben nem láttam. Milán az Édenben is buta volt, de most itt Ő a legemberibb. Nem drukkoltam senkinek, ám ha rajtam állna, neki adnám a 10 millát. Tominak akkora arca van, hogy taszító az egész ember, kieshetne a vége előtt! Franci szerint "buta a ló", pedig ha tudná, hogy egy ló okosabb mint ők hatan összesen! Alig várom, hogy vége legyen, úgy xar az egész ahogy van. A legunalmasabb sorozat, amit láttam eddigi életemben.

BAZINGA2 2017.05.23. 10:57:10

A poszt tetszett... Gratula Dzsudibínek! Kedvelem az írásait, jókat lehet nevetni rajta. =D

BobbyEwing 2017.05.23. 11:11:37

hát ez jó volt. igazán. mármint az írás, mert a műsor nagyon gyatra. itt senki nem játszik, mindenki csak sodródik a majdcsakleszvalahogy elv alapján. Milán beszólása mikor visszaértek: "lehet mi nyertünk" - persze poén, de valahol ő is érzi, hogy legfeljebb a szerencsében bízhat, mert nem igazán tudja, mit kellene csinálni. Egyedül a telefonosnak vannak elképzelései, a maga kis egyszerű módján kavarja is a sz*rt, de az éden 1-2 ből úgy tették volna ki, hogy azt csak saját bőröndjében ülve vette volna észre a visszajáraton. Siralmas, hogy ezek mennyire buták.
Feltűnt másnak is, hogy a poszter előtti megszólalásoknál van egy alapzúgás? Minőségi munka a hangtechnikustól is, nem csak a szerkesztők tettek ki magukért ebben az évadban.

BobbyEwing 2017.05.23. 11:14:42

@BAZINGA2: egyetértek, Milánnak nincs ugyan esze a játékhoz, de messze a legkorrektebb. MrMinit is pont az a karakter, akinek egy telefonbizniszből éldegélő pöcsöt képzelek.

PublicEnemy 2017.05.23. 11:36:43

Ez a mobilnepper a tipikus vidéki 30-as suttyó megtestesítője,aki mindig ostoba tinipicsákat fűzöget,mert a vele egykorú nők körberöhögik.

É2I 2017.05.23. 12:46:39

Dzsudi! Általában mindenkinél van otthon egy majom, csak éppen nem tudja, hogy ő az. Így is kellene? Mert hamar megtelik a lakásod, bármekkora is. :D

Na olvasom tovább, eddig jó :)

É2I 2017.05.23. 13:02:43

@PublicEnemy: Ehh, de beletaláltál! :D
Annyit még, hogy ezekre az önjelölt nepperekre valahogy csak csavarodnak a fruskák. Aztán amikor rájönnek, hogy a pofáján kívül semmije sincs (értsd: se gerince, se pénze, se kinézete, se esze - legtöbbször piszok lusta is) gyorsan le is lépnek tőlük. Persze úgy jöhet a következő, még jól is járt az arc.

szociologus01 2017.05.23. 13:42:30

Ez a rész sem szól semmiről. Akkor öngól volt ez a műsor mint anno az MB1ben Durica öngólja........
Kicsit jobb casting kellene, mert az agyhalottakkal nehéz műsort készíteni.
Bódi (Guszti) Szilvi......szerintem ma kiesik egy lány......mekkora fordulat...dzsízösz krájsz

gróf Kéteffy Pszilon 2017.05.23. 13:49:27

@É2I: Csavarodnak bizony. A mi Penivaldesünk például bevallotta, hogy nedvesedik tőle.
Ezért félek, hogy Tompika meg is nyeri ezt a szart.

Nespa 2017.05.23. 14:11:35

Milán korrekt? Ja, Andikát korrektül kibaszta, vele talán lett volna esélye, de annyira hülye, hogy inkább ment arra, amerre a farka vinné, ha Bernike engedné... Norbi is egy tipikus, önigazoló faszfej, nála még Zsu is jobbat érdemelne, aki szerintem igenis jó csaj, oké, hogy vannak pattanásai, és akkor mi van? Az arca kimondottan helyes a gödröcskéivel.

Lehet, kiröhögtök, de én izgulok, ki esik ma ki - mondjuk kb. mindegy, ha nem Franciska. Bár ha Bernike marad, az elég unalmas lesz (annak ellenére, hogy kimondottan bírom, ahogy a kamerába megfogalmazza a gondolatait). Igazából Zsunak tenne jót, ha vagy ô kiesne, vagy Norbi, nagyon kivan a csaj - szerelmes, a szerelme egy köcsög fasz, szóval érthetô a hisztije.
Kár, hogy nem fiú esik ma ki, szép lenne, ha Norbika kiesne, undorító az az ember. A többieket bírom, akkor is, ha írtam róluk negatívat.

blue_violet 2017.05.23. 15:14:14

@BobbyEwing: Háááát nem annyira korrekt az, ahogy Andit, illetve (majdnem) Zsuszit is kitette Milán. Kis sunyi módon játszotta mindkettőnél, hogy minden oké, aztán hátba támadta őket. Tomi legalább nyíltán utalja azt, akit kiszavaz. A játék után itt Milán és Norbi az, akinek nehéz lesz tükörbe néznie.
Szegény Zsuzsit nagyon sajnálom, Remélem a játék után, örökre kiábrándul Norbiból, és soha többé nem dől be neki.
Norbi amúgy tényleg Berni társaságában viselkedik még a legnormálisabban. A többi csaj mellett (Zsuzsi, Dia) azért lehetett látni a fején, mennyire elege van, hogy paracsolgatnak, meg hisztiznek neki.

blue_violet 2017.05.23. 15:16:13

@ble_violet: És borzasztó, hogy még szegény Zsuzsi kért a végén bocsánatot Norbitól... Jesszus.

blue_violet 2017.05.23. 15:22:12

Memagyarázhatlan okoból Tominak drukkolok. Bár leeshetne neki, hogy Norbi Dia kiszavazása miatt fordult ellene.

"Ti annyira aljasok vagytok! Komolyan mondodm... Fölköpnék a helyetekben és alá állnék"
Ezen besírtam XD

aruhamiatt 2017.05.23. 15:34:56

Azt tudjuk, h Franciska miért nem akarja már Tomit kiejteni? Már nem tart attól, h Bernivel akarja a pasi befejezni? És Berni kivel akar a döntőbe menni? Nagy, követhetetlen katyvasz, fordulatok nélkül.

Chuck Νorris 2017.05.23. 15:39:22

nem tulzás egy kicsit hogy Bernike fullos csillagos tizes? :)
Szerintem egy ilyen jellemzéshez tulzottan alacsony, ráadásul baromi ostoba arcot tud vágni. Az hogy jo a segge meg van melle, bármelyik sportosabb 20 év körüli lányrol elmondhato.
ja és buta is mint a tök.

BobbyEwing 2017.05.23. 16:30:29

@aruhamiatt: minden nap mást gondolnak. kivéve azokat, akik beleszerelmesedtek a másikba.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.23. 17:58:52

ahogyan Tomi ül azon a lovon,mint ha Marcus Aureliust látnám

gróf Kéteffy Pszilon 2017.05.23. 18:34:01

@PeniValdes: Én meg mintha egy majmot, köszörűkövön.

Dzsudibí 2017.05.23. 18:46:40

@Chuck Νorris: a szépség mindig ízlés dolga. Az, hogy hányadikként végezne a kerületi fizika versenyen, teljesen más tészta. Ez a kiscsaj SZERINTEM annyira szép, hogyha faszi lennék, dugnám mint a lopott biciklit, de ettől még másnak lehet kevésbé attraktív. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.23. 19:08:04

@Dzsudibí: szépnek szép,csak annyira nem kiemelkedő,pontosabban a világon sőt a városban is van csomó 10-es.

2017.05.23. 19:16:30

A tegnapit már meg se néztem, a poszt pont elég volt.
Zsuzsit ma kiszavazzák, nem nézem azt se, mert szétreped az álkapcsim az ásítástól, oly izgalmas.

pogona vitticeps 2017.05.23. 20:36:15

@PeniValdes: Mármint az agg Marcus Aureliust? Mert azt leokézom :)
Én se nézem már egy jó ideje, csak Dzsudit olvasom, aki a szarból várat építés felkent istennője.
Amit viszont továbbra sem értek, hogy némely kommentelők miért várnak egy ilyen műsorban szálfaderekú, igazmondó - a való életben sem létező - szuperlényeket. De ezt régen se értettem és majd ezekután sem fogom. És Milánnak drukkolok, merméne? :De

Harlestone 2017.05.23. 20:37:05

Remélem Zsuzsi ha végignézte a műsort rájön hogy mekkora féreg patkány a norbika. Bernipásztor meg egy ocska pronyo nem értem mit kajálja mindenki ennyire.

anonymand kommentelő 2017.05.23. 20:40:13

@PeniValdes: Szerintem Franci is10-es. És olyanból, mint ő, nincs egy csomó.

Puncylla 2017.05.23. 20:46:17

@pogona vitticeps: Szálfaderekú? Tompika pocakjára gondolsz?

Dzsudibí 2017.05.23. 21:01:07

@PeniValdes: nem mondtam, hogy nincs. Itt vagyok rögtön jómagam, saját értékelésem szerint 10++ fölé átlaggal (vannak jobb és szarabb napjaim).

Chuck Νorris 2017.05.23. 21:12:06

@Dzsudibí: semmi gond, az enyim is csak egy vélemény a sok közül.
nálam Franci se tizes de nagyon jo alapanyag, bár biztos van aki nem szereti az ilyen vékony magas lányokat, tehát másnál lehet még lejjebb van az oddsa :)
elsö lépésként a hajával csinálnék valamit az zavar a legjobban, nem vagyok járatos a ami divatban de most ez le van növe, vagy más szinü a pothaj, vagy mi? és ez most divat? mert szerintem tök ronda :)

pogona vitticeps 2017.05.23. 21:12:12

@Puncylla: Neeem... nem... valami egész másra gondoltam, de már bánom, hogy nem csak gondoltam. Derekas ember- rendes ember- egyenes ember- igaz ember... leszarom, hogy valakinek van-é hája avagy nincs, mint ahogy az is mindegy nekem, hogy alacsony vagy magas, kopasz vagy dudaorrú, tetovált vagy szakállas, kislábú, hosszúcombú, kalapácsujjú, nagyfülű, kancsal, kacsaszájú, faros, csöcsös, vagy épp tyúkmellű. :D

Nethooligan 2017.05.23. 21:32:02

Húha, fordulat??? Kizártnak tartom.

Chuck Νorris 2017.05.23. 21:33:21

jo estét exek a franciaágyban és kanapén :)

Nethooligan 2017.05.23. 21:34:07

@Chuck Νorris: Jó estét, az eddigieknél jobb műsort! :)

Chuck Νorris 2017.05.23. 21:35:31

Pocakos ma csucsot döntött volna ha nincs Zsu

Mók_Ica 2017.05.23. 21:37:48

jó estét :)))) ki ázott ma el? (én igen..... )

@Nethooligan: tippcsizzünk ki esik ma ki a lányok közül?

Nethooligan 2017.05.23. 21:38:51

Milánnak legalább töke van. Már-már ő tűnik a legokosabbnak a fiúk közül.

Jó, tudom az okos erős szó rájuk. :D

Mók_Ica 2017.05.23. 21:39:36

így-így Zsuzska...... 2 alkalmat is elszalasztottatok, hogy kitegyétek Tompikát..... hát így jártatok....

Nethooligan 2017.05.23. 21:40:30

@Mók_Ica: Én csak kicsit és csak kívülről. :)))

Tippem: Berni (vagy Zsuzsi, de bízom Norbiban, hogy nem Zsuzsit akarja kirakni)

Mók_Ica 2017.05.23. 21:40:35

Tompika mingyá bekakkant..... :))))

@PeniValdes: részemről rendben :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.23. 21:42:27

@Mók_Ica: őszintén röhögnék ha tényleg az lenne

Nethooligan 2017.05.23. 21:42:55

@PeniValdes: De tegyék ki!
Most már úgyis mindegy, nem hoz semmit a műsornak. :)))

Mók_Ica 2017.05.23. 21:43:27

@Nethooligan: én is csak kívülről..... de teljesen..... minden ment mosásba.... még a cipőm is....

Berni esélyes..... de melyik fiú szavazna rá?

Nethooligan 2017.05.23. 21:44:55

@Mók_Ica: Milán tuti.
De ahogy nézem Norbi a farkával gondolkodik, így ő lehet, hogy nem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.23. 21:45:18

@Nethooligan: érthető,engem is idegesít...főleg mert hasonlít egy régi hódomra

Mók_Ica 2017.05.23. 21:46:06

@PeniValdes: ma lány esik ki, ne aggódj :)

Nethooligan 2017.05.23. 21:46:59

@PeniValdes: Á, én csak a fejét szeretném látni. :))
De ennyi agyhalott mellett még a végén megnyeri.

Mók_Ica 2017.05.23. 21:47:28

@Nethooligan: ha a csajoknak kell dönteni, akkor Zsuzsi és Franci is Bernit küldik haza

Mók_Ica 2017.05.23. 21:48:36

@PeniValdes: Milán most sokkal jobb, mint anno az Édenben..... de az is lehet, hogy vakok között félszemű effektus....

Nethooligan 2017.05.23. 21:49:21

@Mók_Ica: Ekkora fordulatot el sem tudok képzelni a szerkesztők részéről, hogy ne a fiúk dobjanak ki egy lányt. Bár a beharangozó alapján elképzelhető. :)

Nethooligan 2017.05.23. 21:50:49

@PeniValdes: a kiesése után szeretném látni, amikor próbálja megérteni, hogy hol siklott ki a zseniális taktikája. :D

Nethooligan 2017.05.23. 21:52:38

@PeniValdes: Én csak neki szurkolok. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.23. 21:53:19

@Nethooligan: á tuti az lenne,hogy nyújtogatná a nyakát,meg hasonlók

Nethooligan 2017.05.23. 21:53:45

@Mók_Ica: Már nem nagyon emlékszem, de ott Milán csak benézett és ment is, nem?

Nethooligan 2017.05.23. 21:54:27

@PeniValdes: Ahhoz ki sem kell esnie a teknősnek.

Chuck Νorris 2017.05.23. 21:55:34

én tudom mi lesz a fordulat. Tomi, Zsu, Norbi, Franci jut a 4es döntöbe, avégén Tominak ki kell választania kivel nyeri meg a 10 millát.
és akkor kiderül hogy homokszem került a balio gépezetbe, mert a végén norbit válassza, és miközben bankjegyesö hull rájuk, eltitkolt szerelmük egy hosszu mámoros csokban testesedik ki

Nethooligan 2017.05.23. 21:56:03

Zsuzsi nem most akarta kipróbálni a szörföt. Gondolom itthon a Palatinuson...

Kecsolecso 2017.05.23. 21:56:34

Most kinyújtják a bugyikat és nem kézzel

Kecsolecso 2017.05.23. 21:57:43

@Nethooligan: A hegyekben:)

Kivontatják őket a nyílt óceánra és amelyik kettő először ér vissza, az maradhat

Nethooligan 2017.05.23. 21:57:59

Na a lányok dobják ki az egyik lányt.
Akkor meglepne, ha nem Berni menne.

Nethooligan 2017.05.23. 21:59:48

@Kecsolecso: Na erre végképp nem gondoltam.
Melegszik a bali villa közben. Köcsögdudák! :DDD

Mók_Ica 2017.05.23. 22:00:03

@Nethooligan: kb...ott nem sok vizet zavart..... és butusnak is tűnt....
no, a csajok dobnak ki maguk közül 1et.... Berni, pápá.....

@Chuck Νorris: erre már célzott Tompika ;))))

bakker...... ezt mondták nekik, hogy vegyék fel a csajok ruháit????

Kecsolecso 2017.05.23. 22:00:17

Milán hová rakta a családi ékszereket abban a gatyában:)

Mók_Ica 2017.05.23. 22:00:45

Zsuzskának mi van az állán??????

Nethooligan 2017.05.23. 22:01:50

@Mók_Ica: Homok. Hasra eshetett szörfözés közben.

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:02:11

zsu picit tul sokat képzel magárol :)

Mók_Ica 2017.05.23. 22:02:22

Zsuzsi teljesen idióta......

Mók_Ica 2017.05.23. 22:03:11

@Nethooligan: még szörfözés előtt került oda.....

Kecsolecso 2017.05.23. 22:03:36

Visszamegy két lány, nagy dráma, a fiúk meg ott állnak röhögve a cicitartókban

Mók_Ica 2017.05.23. 22:03:44

@Kecsolecso: öregapám a wc-n morog.... :))))

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:03:58

Tomi egész csini kislány

Nethooligan 2017.05.23. 22:04:19

@Mók_Ica: A parton is szörföztek.
Na jó, jöjjön már a szavazás, mert megöl az unalom.

Mók_Ica 2017.05.23. 22:04:32

én kérem azt a nehezék követ..... tetszik :))))

Kecsolecso 2017.05.23. 22:04:43

Franci berakja mindkét másik lány fotóját a borítékba

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:05:26

sztem ez a beöltözés nem saját ötlet volt

Mók_Ica 2017.05.23. 22:05:48

@Chuck Νorris: most viccesek voltak a fiúk :))))

@Nethooligan: száraz szörfözés, olyan mint a száraz dugás? :))))

Kecsolecso 2017.05.23. 22:06:09

Miért öltöztek vissza?

Nethooligan 2017.05.23. 22:06:11

@Chuck Νorris: Nem hát! Most mondta Tomi, hogy jó volt a program.

Mók_Ica 2017.05.23. 22:06:25

@Kecsolecso: rosszat jelent..... :))))

Nethooligan 2017.05.23. 22:06:57

@Mók_Ica: Szerintem rosszabb lehet! :)

Mók_Ica 2017.05.23. 22:07:43

@Nethooligan: itt van Sylvy, mingyá kiderül ki megy.....

Kecsolecso 2017.05.23. 22:07:48

Szylvi odaadná a számlát, fizessenek!:)

Nethooligan 2017.05.23. 22:08:12

Hol az a fordulat, amiről Sylvi beszélt???
Csak nem a párjával megy egy fiú is?

Mók_Ica 2017.05.23. 22:08:35

@Nethooligan: hát ha választani kell, akkor tudnék :))))

Kecsolecso 2017.05.23. 22:09:08

Nem véletlen Franciét hagyják utoljára

Kecsolecso 2017.05.23. 22:10:22

Zsuzsi elegánsan tud veszíteni, Norbi az éjjel megpocsékolja Bernit szárazon:)

Mók_Ica 2017.05.23. 22:10:42

na, Zsuzsi megy...... erre Zsuzsi le is kurvázza kedvesen Francit.....
Zsuzsi komplett idióta..... Norbival együtt..... egyébként Zsuzsi vigye Norbit is..... pffff

Nethooligan 2017.05.23. 22:11:06

@Nethooligan: Mégsem...
Na okos Franci is remélem bukik ezek után. Mondjuk Tomi átugrik Berni mellé.

Mók_Ica 2017.05.23. 22:11:14

@Nethooligan: no, nem is kellett várni a reklámra....

Mók_Ica 2017.05.23. 22:12:07

@Nethooligan: akkor hirtelen Milánban bízna Franci

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:12:23

örülök a döntésnek megnött az esély hogy franci és milán nyer, ha kibaszcsizzák tomit a fiuk :)

Nethooligan 2017.05.23. 22:13:54

Viszont ha a kieső fiúról a fiúk döntenek majd, akkor Tomi valószínű nem fog döntőt játszani.
Milán meg pillanatnyilag teljesen esélytelennek látszik.

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:14:44

@PeniValdes: szomoru hogy megcsaltad pocakost, olyan vagy mint franci :)

Kecsolecso 2017.05.23. 22:15:11

Berni jobban akarja majd Norbit, mint Milánt
Milánra mindig fintorog

Nethooligan 2017.05.23. 22:15:35

@Mók_Ica: Ha csak pici esze van Milánnak nem bízik Franciban. És eldobja 10 Ft-nál a gömböt Budapestig. Már ha az lesz a vége.

Nethooligan 2017.05.23. 22:18:15

@PeniValdes: Bírnám, ha Milán egyedül nyerne! :)

aruhamiatt 2017.05.23. 22:18:31

miért van hányingerem? Miért nem fogadom el, h Franci erősebb párosnak tartja a Norbi-Zsuzsi páros, saját magára nézve, ezért tett Zsuzsira. Logikai, stratégiai alapon tökéletes döntés, de ahogyan ide jutott az hányinger..... Ez a játék nem ettől szép

Nethooligan 2017.05.23. 22:19:53

@aruhamiatt: Nemrég még Berni miatt aggódott, hogy átbassza vele Tomi.

aruhamiatt 2017.05.23. 22:19:56

Még szerencse, h Zsuzsi ember maradt :)))))))

Kecsolecso 2017.05.23. 22:20:24

@Nethooligan: Kíváncsi leszek, lesz-e gömb vagy automatikusan felez a győztes páros. Ha nem lesz, akkor azt elszúrták alaposan

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:20:34

jo nagyot koppanhatott itthon zsuzsika mikor Norbi ujra összeállt Diával :)

aruhamiatt 2017.05.23. 22:20:38

@Nethooligan: ez még benne van a pakliban..

Mók_Ica 2017.05.23. 22:20:55

@Kecsolecso: Norbi menjen a levesbe... Dia és Zsuzsi után..... pfffff

@Nethooligan: egyébként Milánnak Bernivel kellene lennie...... sajnos Berni akár Tompival, akár Norbival jobban érezné magát....

Mók_Ica 2017.05.23. 22:22:53

asszem Milán megy haza.....

Nethooligan 2017.05.23. 22:23:19

@Mók_Ica: Kb két hete annak nincs realitása.

Kecsolecso 2017.05.23. 22:23:48

@Mók_Ica: Erről beszélek, Berninek nem kell Milán

Mók_Ica 2017.05.23. 22:24:48

még jó hogy ez az utsó hét..... Norbi még hány lányban látná meg az igazit??????

Nethooligan 2017.05.23. 22:25:17

Lassan ott tartok, hogy jobb lenne, ha Norbi menne.

Mók_Ica 2017.05.23. 22:25:29

@Nethooligan: @Kecsolecso: látom..... mondjuk Milánnak sem kell Berni....

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:25:36

na ez az ostoba norbi a végén milánt teszi ki :)

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:27:00

ez a berni, istenem milyen buta, ahogy beszél kivagyok töle :)

Mók_Ica 2017.05.23. 22:28:15

basszus.... Norbi fél órája ott táncikál a tükör előtt és nem vette észre az üzenetet...... hihető....
remélem Zsuzsi Diával együtt nézi a műsort most :)))))

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:28:16

jol berugott a két nyomi :)

Nethooligan 2017.05.23. 22:29:10

@Chuck Νorris: Talált új igazit. És az új igazi Milánt dobná ki. Könnyen lehet, hogy így Norbi is őt fogja.

Mók_Ica 2017.05.23. 22:29:45

@Chuck Νorris: amióta bejött ezt mondom.......

Milán és Norbi szerelmet vall egymásnak és ezek után Norbi kamatyol egyet Bernivel :))))))))

Kecsolecso 2017.05.23. 22:30:54

@Nethooligan: Igen, Norbi-Tomek álomdöntő lesz

Nethooligan 2017.05.23. 22:31:49

Na ez mi? Mindenki dönthet a kiesőről holnap?

Mók_Ica 2017.05.23. 22:33:22

milyen exek az édenben lesz most még a viasat-on???

Kecsolecso 2017.05.23. 22:35:51

@Mók_Ica: Volt amelyiket nem láttam és szóltam ismételjék meg:)

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:37:01

@Mók_Ica: a 14. rész rendezöi változata lesz kommentárral. eddig nem látott 2 percnyi adás is lesz benne.

Mók_Ica 2017.05.23. 22:42:13

@Kecsolecso: @Chuck Νorris: a upc box téves információkat ír ki..... 22.30-ól és 23.30-tól is az exek az édenben megy szerinte.... persze más műsor van valójában......

Kecsolecso 2017.05.23. 22:42:48

@Mók_Ica: Az egésznek vége holnapután:)

Chuck Νorris 2017.05.23. 22:44:34

@Mók_Ica: a tv ujságba is az van nyugi

Mók_Ica 2017.05.23. 22:46:30

@Kecsolecso: aszittem lenyomják ma az egészet.....
@Chuck Νorris: olyat már rég nem olvasok :)))) de köszi, mert így nem érzem magam annyira hülyének :))))

Kecsolecso 2017.05.23. 22:47:18

@Mók_Ica: Nyugodtan érezd, ha jól esik:))

Nethooligan 2017.05.23. 22:54:10

@Mók_Ica: Digi EPG is azt írja, hogy Exek az Édenben 14. része van éppen. :)))

Mók_Ica 2017.05.23. 22:57:26

@Nethooligan: lenyomhatták volna ma végig.... oszt jó napot.....

Nethooligan 2017.05.23. 23:02:29

@Mók_Ica: Hát ilyen izgalmas részeket egymás után tuti nem tudnék végignézni, úgy felmenne a sok izgalomtól a vérnyomásom, hogy könnyen lehet, elaludnék közben és csak a másnapi HV-ból tudnám meg mi történt. Vagy mi nem. :)

pfff_ 2017.05.24. 07:11:33

Bírom amikor a Norbi lapatkányoz mindenkit, aki a közelébe megy. De nála nagyobb patkány nincs.
Nem tudom, lehet csak a vágás miatt, de megfigyeltem, hogy Franciska a kiszavazósdik után nagyon bölcsen csöndben marad, nem vesz részt az adok kapokban. Mint tegnap is. Hagyta, hogy lekurvázzák, meg elmondják minennek. Ült és várt. Nagy rafkós az tuti. Szerintem ő nyer.

Hétkilenced 2017.05.24. 09:19:52

A műsor iránti érdeklődést már valóban csak a hv öfik tartják fenn. Az oldalasos képen sírva röhögtem percekig.:)
Amúgy Viasat menj haza, részeg vagy. Ekkora rakás szart... 1-2 hete már én sem bírom nézni, de én sem tudok újat mondani, a többi kommentelő el is mondta a véleményem, akkor is felháborító, hogy csak agyhalottakat sikerült kasztingolni. Nem hogy Corleone, Pókmajom, Kira (nagy kedvencem), de még egy Hiper vagy Botox (Mariann, a csendes geci) jellegű játékost nem sikerült összeszedni. Azt is megkockáztatom, hogy már talán előre meg is állapodtak a nyertes(ek) kilétét illetően, azért van ilyen összevisszaság a szavazásokon. Arra viszont nincs magyarázat, hogy kínosan igyekeznek elkerülni a műsor izgalmassá tételét. Se (megszerezhető) védettség, se kötődés az emberek között, a 20. pózolási versenytől egyenesen agyfaszt kap az ember. Ordítozással, baszással és az egymáshoz való hozzáállás percenként teljesen ok nélküli változásával engem nem szórakoztatnak. Szóval beállok én is az "Éden hotelt vissza, de ilyen szart soha többé!" táborába.

Puncylla 2017.05.24. 10:14:57

@Hétkilenced: Szerintem viszont ilyem szerkesztői hozzáállás mellett semmiféle kaszting nem segített volna. Se Corleone, se Pókmajom, se senki. Ők szétzilálták volna a műsor kereteit, szerkesztői beavatkozásokat kényszerítettek volna ki.
Na, azt nem, inkább csak szép tunyán! Inkább hamarosan kidobatták volna őket.
süti beállítások módosítása