Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x18 - Amikor visszanyalt az almondos fagyi

2017. május 19. 08:07 - Dzsudibí

Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy felkavaró üzenetet hagy maga után. Na lássuk.

1_6.png

A kecskeméti amorózó egyre erősebb érzelmeket táplál a taktika nagyasszonya, Francis iránt, ezalatt egy plüsskutyát szorongat az ágyon fekve, én meg egy mogyoró nagyságú  könnycseppet morzsolok el a szemem sarkából. Mondjuk bízni inkább Berniben bízik, ami egyrészről okos döntés részéről, hogy Franciban nem, merthát ugye tudjuk mit szervez az a kis huncut nőszemély, másrészről eszeveszett faszság, hogy Berniben igen, aki szegénykém már azt se tudja, hogy merre hány méter, annyi mindennel tömték már a kis fejét.

2_6.png

A tablet parancsára az időt Mr és Mrs Herkules versennyel ütjük el a kiszavazásig, Milán már megint Norbi bőröndjéből öltözködik, mert kurvára nem mindegy, hogy melyik fekete trikót veszi magára. Mindenki hozza a tőle megszokott formát, Milán és Norbi feszítenek, mintha nem lenne holnap, Tamás csak az utódnemzés közben használt izomcsoportokra szokott gyúrni, ezért tőle egy imitált szopatást és levegődugást láthatunk, köszönöm, pont erre volt kora reggel szükségem. Ja, meg ugye van még Csabi. 

3_6.png

4_6.png

5_6.png

6_6.png

És akkor jönnek a lányok, Berni produkciója alatt Zsuzsi a szemmelverés fogalmát egészen új szintekre emeli. A saját fenekéről egyébként van egy kedves sztorija, amit meg is hallgathatunk, mert nincs más választásunk. Anyukája szerint azért olyan a feneke, amilyen, mert "farral született a világra" (kedves Zsu, ha ezt olvasod esetleg, üzenem: ideális esetben mindenki farral születik a világra, ettől még nem leszel különleges), és 18 órán keresztül úgy vajlódott a kedves Mama, hogy Zsu feneke volt kint. Ez egyben magyarázatot adhat arra, hogy a feje miért lett ilyen retk.

7_6.png

8_6.png

9_6.png

10_6.png

11_6.png

Na de, a versenyt Franci és Csabi nyeri, kapnak 7 jégkrémet, amit eldönthetnek, hogy egyedül esznek meg a gardrób mélyén görnyedve pálcikástul, vagy megosztják a többiekkel. Utóbbi mellett döntenek végül, de ez is csak arra jó, hogy a 23 éves felnőtt Zsu felbassza magát Bernin, aki elveszi előle az almondosat. Berni viszont sztár, ha ezt direkt csinálta: két nyalintás után unott fejjel közli, hogy már nem is kéri, és a nyálas jégkrémet Zsu orra alá dörgölve ajánlgatja a szinte teljesen érintetlen édességet. ZSENI BAZDMEG, 10/10. 

13_6.png

12_6.png

A lányok elmehetnek egy kis bjuti end szpá kezelésre, a fiúk egyetértenek abban, hogy rájuk is fér, mert már nagyon le vannak lakva, bájos. Franci szervezkedik még indulás előtt, most kell kitenni Tomit, ezért ő Norbira tesz, Zsu Tomira, Berni meg Csabira, és akkor Milán fog dönteni, ő meg majd jól hazaküldi Tomit. A szalonban aztán egyenként beteszik őket valami zsákba, miközben a másik kettőt masszírozzák, és nekem azóta is ritmikusan zakatol a fejemben a kérdés, hogy mi a büdös picsa ez. Aki tudja, kérem ossza meg velem is, mert beledöglök a kíváncsiságba. 

14_5.png

15_5.png

16_4.png

Berni kihasználja az alkalmat, és meginterjúvolja Zsuzsit, hogy mi a baja vele, Zsu persze azonnal előrángatja a mi felnőttek hogyan intézzük ezt lemezt. Berni lezárja magában annyival a dolgot, hogy ő aztán magasból keresztbe telibefossa, hogyha Zsu féltékeny, mert ő nem fog máshogy viselkedni. Eközben a fiúkat is programra viszik, a helyi strandfoci válogatottal játszhatnak, vagy ahogy Norbi mondaná, Hángérien verzusz Indonézia. Úgy tűnik, az indonéz férfiak átlagmagassága elmarad az európai férfiakéhoz képest, ezt Milán úgy értelmezi, hogy akkor ezek itten még "kissrácok", és majd jövőre megnőnek. A kissrácok gyanakvó tekintettel, ám udvariasan megvárják, amíg a kanok elsüvöltik a Himnuszt. Miközben a fiúk remekül érzik magukat, a lányok otthon véresre rágják még a lábkörmeiket is, hogy hol vannak a fiúk, és ki fog most kiesni. A fiúk visszatérése Zsuból érdekes érzéseket vált ki, saját elmondása szerint úgy rohant oda Norbihoz, mint a kisoroszlán az apukájához, mindenki döntse el maga, hogy szokott-e úgy odarohanni a szerelméhez, mint az apukájához.

17_3.png

18_3.png

19_3.png

Na és akkor jöjjön, aminek jönnie kell, mindenki kibaszta magát rendesen ezekre a fontos pillanatkora, legalábbis próbálta, szegény Zsunak például kevéssé sikeredett, ragaszthatsz egy pingvinre őszes kecskeszakállat, attól még nem lesz James Hetfield, mint ahogyan aggathatsz egy báli ruhát a görnyedező Zsuzsira, hogy szép legyen, de attól ő azt még be fogja tűrni a melltartója alá, és a mikroportját is úgy figja hozzá viselni, mint egy postástáskát. Sylvi megjegyzi, hogy Barbi távozása nem viselte meg nagyon a lakókat, be kell vallanom engem sem, mert hirtelen el kellett gondolkodnom egy pillanatra, hogy ki a pöcsöm az a Barbi. Kicsit feszítjük a húrt még a Norbi-Zsu-Bernike tengelyen - Zsu, miért vagy féltékeny a nálad sokkal jobb nő Bernikére? Norbi, ha nem lenne itt Zsu, dugnád Bernit? Bernike, tetszik neked is Norbi? Zsu, neked most tikkel a szemed, vagy csak ilyen gyakran kell pislognod?

20_3.png

21_3.png

Jön a szavazás, mindenki Csabára aggatja a füzeret, ezek szerint Francis visszavonulót fújt az utolsó pillanatban, remélem majd kiderül miért, mert nekem ez most nem tiszta. Sylvi fenyegetőzik, előbb találkozunk, mint gondolnátok kis gyökerek, Csabi bőröndöstül füzerestül haza, hogy aztán a többiek zavartalanul folytathassák a taktikázást. Zsu rögtön letámadja Milánt, mert azt szeretné, hogyha legközelebb ő megy haza, akkor Norbi még véletlenül se Bernivel álljon össze, ezért Milánra bízza, hogy ezt majd intézze, Milán testbeszéde prájszlessz. 

23_3.png

Na de jön a csavar a végére, végre a szerkik is összekapták magukat. Csabi ugyanis indulása előtt még megkavarinthatja a habos szarral megtöltött vájlingot és kisorsolhatja, hogy az utolsó héten ki kivel aludjon együtt. 

"Alig várom, hogy belenyúljak" (Csabi)

24_2.png

Egészen véletlenül Norbi összekerül Bernivel, Zsu Milánnal, Franci meg Tomi továbbra is együtt. A kis gyökerek gondtalanul bulizgatnak, amikor megcsörren a tablet, közölve a szomorú híreket (már akinek szomorú). Zsu elviharzik, de a kutya nem megy utána, mert Norbinak muszáj leülnie, hogy spontán erekcióját és a szája sarkában megbúvó kéjes vigyort valahogyan el tudja rejteni a többiek elől, a többieket meg kurvára nem érdekli Zsu viselkedése, ami ugye nyomokban sem emlékeztet Dia korábbi féltékenységi rohamaira.

25_1.png

26.png

27.png

Az előzetes alapján az utolsó hét még tartogat fordulatokat, és továbbgyűrűzik a féltékenységi botrány is. Én eddig reménykedtem benne, hogy Pókmajom életében legalább egyszer összeakadt egy teliholdas éjszakán valamelyik dzsentölmennel, ezennel hivatalosan elengedtem ezt a fonalat. 

Címkék: exek az édeben
169 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAZINGA2 2017.05.22. 21:10:24

@Mutyuer:
Tökéletesen egyetértek veled... mindenben! Azért inkább Milánt kellett volna válassza Berni! Jobban összeillenek, mint a nagyképű Tamással! Tamásban semmi férfiasság nincs, még a beszéde is borzasztó. Igaz, Ő nagyon sokat képzel magáról. Egy beképzelt majom.

BAZINGA2 2017.05.22. 21:12:51

@brigi0204:
Így igaz! Nem érdekel, hogy kinyeri...csak Tomi ne!!! Remélem, hogy lesz annyi eszük, hogy most kirakják a finálé előtt!

Nethooligan 2017.05.22. 21:28:31

Újra itt...
Már nem is emlékszem mi várható ma.
Talán most már, hogy közeleg a vége valamelyik agysebész rájön, hogy nem a gyenge, semmi vizet nem zavarókat kell kirakni, hanem valaki erősebbet. Bár az is lehet, hogy már késő

Nethooligan 2017.05.22. 21:30:57

Igazából már csak azért nézem, mert kíváncsi vagyok hogy lesz a vége.
De szerintem Tomi tuti ott lesz a döntőben. Bár ne lenne, kíváncsi lennék az öntelt képére ha kibaszcsiznák valahogy. :)

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:33:36

joestét exek a fotelben :)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:37:02

jó estét exek :))) @Chuck Νorris: kanapé :))))

@Nethooligan: hát most már én is csak azért nézem..... mert kivi vagyok :))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:38:20

Na már Norbival is döntőzne Berni? Eddig kizárólag Tomiban "gondolkodott".

Na jó, ez a gondolkodás azért erős volt. :DDD

Kecsolecso 2017.05.22. 21:39:28

Bácsalmáson kevés a majom!:)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:39:33

@Nethooligan: nincs agya :)))) nem tud gondolkodni.....

Mók_Ica 2017.05.22. 21:40:20

@Kecsolecso: Budaörsön van láma, teve, zebra..... majom itt sincs :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:40:43

Mi a szar ez a sok randi?
Ezek a szerkesztők képtelenek bármi izgalmat csempészni a műsorba?

Mók_Ica 2017.05.22. 21:41:42

Milán erősíti a zöldszeműt Zsuzsiban ..... hihihihihii

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:41:57

milan : ...és ennek megszivhatjuk a kárát
:))

Nethooligan 2017.05.22. 21:41:58

@Mók_Ica: igen, ahogy leírtam, már éreztem is, hogy nem a tökéletes szót használtam. Finoman fogalmazva. :)))

Kecsolecso 2017.05.22. 21:42:41

Berni nem tud bent beszélgetni, hiába vannak ketten

Mók_Ica 2017.05.22. 21:42:46

@Kecsolecso: csak ma jöttek.... időnként jönnek cirkuszosok, és ilyenkor látom az ablakból őket :))) múltkor elefánt is volt.....

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:43:35

franci: egyszer ültem lón
tudnak ezek beszélni :)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:43:59

@Nethooligan: :))))) nem baj.... legalább szép kislány.... ;)))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:44:24

Aha! Ezek valami fóbia-erősítő randik.
Milán-majom, Franci-ló.
Vajon a Norbi-Berni párosból ki és mitől fél?

Mók_Ica 2017.05.22. 21:44:44

Norbi is ugyanolyan öntelt pöcs, mint Tompika.....

Kecsolecso 2017.05.22. 21:45:08

@Chuck Νorris: Mondta neki magyarul hogy jobbra

@Mók_Ica: Ja, cirkusz:)

Nethooligan 2017.05.22. 21:46:32

@Mók_Ica: Az igaz. De hát ezzel pár éjszakánál tovább nem fog jutni értelmes palival. (Bár szerintem az ilyen exek-szereplőknél sem.)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:47:32

@Kecsolecso: az biz..... nem szeretem egyébként a cirkuszt..... :((((

Franci tud tolatni a lóval :))))))))))))))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:47:33

Fú bazdmeg. A ló a buta...
Én már kész vagyok! :DDD

Mók_Ica 2017.05.22. 21:48:45

@Nethooligan: tuti nem fog egyedül maradni, én nem aggódok emiatt :))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:49:32

Na eddig is Milánnak szurkoltam, de egyre inkább.
Csak sajnos a nagy barátok szerintem ki fogják túrni.

Mók_Ica 2017.05.22. 21:49:51

@Nethooligan: ne add fel, ez már az utolsó hét :))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:50:29

@Mók_Ica: Hát nem, mindig lesz, aki egy-két éjszakára bevállalja. :)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:51:17

@Nethooligan: menjen inkább Norbi..... vagy Tompi.... drukkoljunk Milánnak

Kecsolecso 2017.05.22. 21:51:57

Norbi nem akar "csikicsukázni" bármi is az

Mók_Ica 2017.05.22. 21:52:09

@Nethooligan: sztem még el is veszik feleségül

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:52:26

jo unalmas ez a rész eddig

Mók_Ica 2017.05.22. 21:53:09

Zsuzskának nagyon rossz állapotban van a haja.....

Nethooligan 2017.05.22. 21:53:59

@Mók_Ica: Nem adom fel! Kibírom, ha beledöglök is! :DDD

Bár ha kirakják Milánt, akkor képtelen leszek szurkolni bárkinek a fiúk közül. Tomi eleve egy féreg (a szememben), míg Norbi éppen most ássa el magát végleg a sokadik pálfordulásával.

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:54:10

picit ideggyengének tünik ez a zsuzska jányka

Kecsolecso 2017.05.22. 21:54:23

@Chuck Νorris: Ehhez jön még 10perc Zsuzsa féltékenykedés

Nethooligan 2017.05.22. 21:58:22

@Mók_Ica: Ő messze a legegyenesebb ember bent. Legalábbis úgy tűnik.

@Kecsolecso: Jaj, ne! Már nagyon unalmas, hogy vagy Zsuzska hisztizik, vagy a takarókat mutatják.

Mók_Ica 2017.05.22. 21:59:22

na végre, egy kis vásárlás :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:00:01

Vajon miért nem lep meg, hogy Berni imádta a vásárolgatást?

Mók_Ica 2017.05.22. 22:01:57

@Nethooligan: ebben az édenben Milán a legnormálisabb.......

e-löevél elárulta Norbi és Berni kémiáját a bentieknek..... bakker, Norbi a macsó2 .... pffffff

Kecsolecso 2017.05.22. 22:02:23

@Nethooligan: Az exek vége eléggé leült, az nem izgalom, hogy az egyik féltékeny a másikra. Szerintem ezt a hibridet ne folytassák jövőre mert még kevesebben fogják nézni

Mók_Ica 2017.05.22. 22:02:28

Zsuzsi hiszti 125647 on :))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:03:03

@Kecsolecso: már elég hamar leült..... sajnos.....

Mók_Ica 2017.05.22. 22:03:40

Zsuuzsi tetemre hívja Norbit..... popcornt + kólát mindenkinek :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:04:36

@Kecsolecso: Már csütörtökön azt mondtam, hogy ÉH-t vissza! Ebből az exekből én többet nem kérek.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:04:41

"teszed rá a lapátokat"..... idegállapotba kerülnek mind a ketten :)))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:05:43

Norbi most Tompika vagy Milán barátja???

Nethooligan 2017.05.22. 22:05:46

@Mók_Ica: A popcornt és a kólát sem szeretem, de inkább azt, mint Zsuzsa hisztijét folyamatosan. :)))

Kecsolecso 2017.05.22. 22:06:08

@Nethooligan: Csatlakozom!

@Mók_Ica: Maúk Isza! Há idegállapottva kerűtem!:)))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:06:33

rájöttem, Zsuzsi áldozatvállalási szindrómában szenved!!!

Mók_Ica 2017.05.22. 22:07:50

@Kecsolecso: több foguk van, ennyi a különbség :))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:08:49

esti kiruccanás a beach-re..... exonthebeach :))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:09:20

Azért sajnálom Zsuzsit, de már utálom nézni a non-stop hisztit.

Ugye kiraknak valamit a közös kiruccanás alatt? (Ez csak álom részemről.)

Mók_Ica 2017.05.22. 22:11:32

@Nethooligan: valakit is és valamit is :)))))

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:11:44

pocakos soha nem akart norbinak rosszat csak kibaszcsizta Diát akinek Norbi bosszut fogadott. két hiteles ember története :)

Nethooligan 2017.05.22. 22:12:06

@Kecsolecso: a rókát és/vagy Tompikát :)))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:13:42

Franci.... butus vagy..... pfffff

Nethooligan 2017.05.22. 22:14:40

Uram Isten! Ez a Franci butább, mint hittem!
Ki kéne rakni, de nem most? Hát mikor, a műsor után? :/

Kecsolecso 2017.05.22. 22:14:41

@Nethooligan: Tompika az ász bent nem lehet kitenni. Tud lovagolni:)

Nethooligan 2017.05.22. 22:15:21

@Kecsolecso: Még nem, majd 2 hét múlva. :D

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:15:24

elvitték buliba öket, jo kis pánsipos kongás dizsi

Kecsolecso 2017.05.22. 22:15:45

@Nethooligan: Kivéve ha nyer és pénze van

Mók_Ica 2017.05.22. 22:15:51

buli van a parton :))))) pont zsiráfmozgású Francit találták meg először a bali táncosnők :))))

Kecsolecso 2017.05.22. 22:16:52

Amíg nincs Szylvii addig nincs kiszavazás

Nethooligan 2017.05.22. 22:18:27

Hát ma nem raknak ki senkit úgy néz ki. :(

De ahogy látom Milán legalább tökös. Kár, hogy úgy néz ki, pont e miatt és az őszintesége/egyszerűsége miatt fogják kirakni.

Kecsolecso 2017.05.22. 22:21:40

@Nethooligan: Majmot csempésznek az ágyába és önként elmenekül:)

Nethooligan 2017.05.22. 22:23:11

@Kecsolecso: Francinak meg lovat? Vagy csak egy lófejet? :)))

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:25:42

tomi ugy emelgeti a fejét mint egy teknöc :)
Teknöc Tomi

Kecsolecso 2017.05.22. 22:25:46

Ezt a konnektororrú Tompikát olyan jó nézni:)

Nethooligan 2017.05.22. 22:26:16

Milán el akarja venni Tomi ájfonját Tomi szerint?
(Azt akarja, ami az enyém)

Nethooligan 2017.05.22. 22:27:18

@Kecsolecso: Az még lehet, hogy tetszene is neki.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:27:37

@Chuck Νorris: @Kecsolecso: én komolyan nem értem, hogy hogy a francba tetszhet ez a fickó bármelyik lánynak is...... undi kívül-belül

Mók_Ica 2017.05.22. 22:29:15

Zsuzsinak is jutott még VV Iza nyugi teájából :)))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:30:34

remélem Dia nézi :)))))

holnap megy vki...... 1 lány.....

Nethooligan 2017.05.22. 22:31:44

Na ezt most nem értem.
Valamelyik lány megy, de akkor mit rak(nak) a borítékba?

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:32:13

@Mók_Ica: Franci ravasz, manuperál, párszor megdugatja magát a 10 millioért és holnap lecsap :)

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:33:48

remélem ugy lesz, hogy egy lányt kiszavaznak a fiuk, és a lány dönthet hogy kjit visz magával a fiuk közül :)
volt vmi hasonlo ilyen, másik müsorban nem?

Nethooligan 2017.05.22. 22:34:50

Újabb tök unalmas rész. Ez szörnyű.

Gyanús, hogy Zsuzsi megy holnap. Milán simán Bernire szavaz, hogy menjen, de a másik két "gerinces" szerintem Zsuzsit. Hacsak Norbi véletlen fel nem fogja, hogy neki Zsuzsi az igazi esélye. De szerintem a farkával gondolkodik, agya nincs...

Mók_Ica 2017.05.22. 22:34:55

@Nethooligan: azt tippelem, hogy borítékolja mind a 3 lány, hogy szerinte ki menjen...... így kellett volna az elejétől......

@Chuck Νorris: holnap 1 lány megy....

Mók_Ica 2017.05.22. 22:36:50

@Nethooligan: gondolod fiúk is szavaznak? az előzetes megtévesztő is lehet, de nekem úgy tűnt, a csajok maguk közül kell válasszanak, ki menjen haza....

Nethooligan 2017.05.22. 22:37:00

@Chuck Νorris: Az tetszene. Bent meg menne a manuperálás a fiúk részéről a semmiért. :)

Nethooligan 2017.05.22. 22:38:21

@Mók_Ica: Eddig csak a fiúk szavaztak a lányokról. Szerintem nem fog változni, bár ki tudja.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:39:25

@Nethooligan: igaz.... holnap meglátjuk.... egy újabb "izgi" részben :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:40:59

@Mók_Ica: Amilyen ötlettelenek a szerkesztők, lehet, hogy a borítékba leírják a lányok, melyik lányt raknák ki, de csak azért, hogy ha esetleg mindhárman 1-1 szavazatot kapnak, akkor az döntsön.

Komolyan mondom izgalmasabb, hogy próbálom kitalálni minek a boríték, mint az egész műsor.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:48:10

@Nethooligan: legalább egy kis izgalom :))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:52:03

@Mók_Ica: Na igen. A másik izgalom, hogy rájönnek-e a Viasatnál, hogy vissza kéne térni az Éden Hotelhez azokkal a szerkesztőkkel, akiknek legalább ötletük volt, hogy lehet úgy belenyúlni a műsorba, hogy érdekes legyen?

Mók_Ica 2017.05.22. 22:55:01

@Nethooligan: erősen remélem, hogy rájönnek..... vagy javítanak ezen a konstrukción......

Pietrosz Abroszbatosz 2017.05.22. 23:00:07

Nálunk Görögországban is volt ilyesféle "exek", de akkor a szerkesztőket meglincselték.

Mutyuer 2017.05.22. 23:20:39

@BAZINGA2: Jaja, egyetértek én is

Akasa27 2017.05.23. 09:21:12

úgy izgulok....ja nem.
ez az egész egy nagy fos!
süti beállítások módosítása