Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x16 - Dupla baj

2017. május 12. 12:00 - Chat Géza

A címből is érződik, hogy itt valami nagy gáz lesz. De kivel, miért és vajon mikor? Ja, és mekkora lesz ez a bizonyos dupla baj? Most kiderül.

Parkerék 4000 unciás célkitűzése elég vad álomnak tűnik. Ahhoz, hogy bármi sansz legyen annak elérésére, Parker annyi földet mos át, amennyit csak lehet. Hogy minden patentul működjön, felvesz egy embert és beülteti az egyik markolóba. Ez csak a díszhiszti miatt kell. a fickó nem terepmunkás, így nem is tud egy olyan egyszerű feladatot elvégezni, hogy ásson egy vízelvezető csatornát. Ezt Rick 10 perc alatt abszolválja, addig Parker kitölti a csávó felmondási szerződését. Mivel ezt a kis közjátékot leszámítva minden a lehető legnagyobb rendben megy, ezért csak a mérlegelés van hátra, ami egy kisebb gyász szertartásba csap át. Rick 12 unciával fejelte meg a tőle elvárt 100 unciás mennyiséget. Ehhez képest a kétszer annyi földet átmozgató Parker csak 87-et tudott felmutatni. Konklúzió: ez így nem lesz jó.

Tony eközben a kettes számű kotró szállításával szenved. Kell hozzá még valami daru, hogy vízre tudják tenni a cuccot. Ez pénzbe kerül, de a családi vagyont kezelű mama rábólint. A vödörlánc kiszedése a susnyásból se egyszerű. Két helyen ki kell szedni a peöcköket, hogy így három darabban elszállíthassák. Már csak a kotrón lévő fölösleges elemek szétbombázása van hátra. Mindenki nagy kalapáccsal üti a gépet, hogy ledobja magáról a külső fém burkolatot, mert legalább annyival könnyebb lesz a cucc, és egyszerűbb lesz vízre tenni. Hogy ez a gyakorlatban mennyire lesz piskóta, az majd később derül ki.

Na, és akkor Hoffmanéknál mi a szitu. Náluk van a dupla baj. Pontosabban: Dupl Baj, így nagy kezdőbetűkkel, ugyanis ez egy aranymosó gép beceneve. Persze nem véletlenül lett ez a neve, és nem az, hogy Steve, hanem mert sok vele a gond. Kezdve azzal, hogy öreg, rozsdás és kell bele egy cső, ami a dobban forgó köveket szétcsapathatja vízzel. Megy a fejvakarás, hogy szükség van-e erre, de persze, hogy igen. Megveszik, meghegesztik, amit megkövetel a haza, pikkpakk összedobnak egy DIY vízadagoló rendszert, oszt már mehet is, aminek mennie kell. Ennek a tesztüzeme majd legközelebb lesz, most már csak a mérlegelés maradt. Hoffman apja húzza a száját, hogy nem pont erre számított. Ember! Eddig alig fogtatok aranyat a szezonban! Örülj neki, hogy a lakótelepi homokozót sikerült aranyban gazdag területként a nyakatokba varrni. Amúgy 119 unciát hozott nekik a hét. Mivel ez az eddigi legjobb eredmény, ezért Hoffman felbátorodik, és már látja is, hogy szezon végére meglesz az 1000 uncia.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása