Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 2X08 – A fura család és az UFO

2017. május 11. 13:00 - Bruti

A mai adás megint nagyot gurított. Két nem mindennapi, de teljesen különböző stílusú embert sikerült elhívni, és meg is lett az eredménye. Varga Livius és Stefanovics Angéla személyisége teljesen alkalmas a feladatra, és szerintem sikeresen ki is aknázták a lehetőségeiket.

6_14.jpg

A műsor mai témája a „másság”, és így már teljesen érthető, miért ez a két művész kapta a meghívást. Jön Livius, aki teljesen hétköznapi szerelésben érkezik, kezében egy süteményes dobozzal. Az öltözéke alapján tehát nem érdemes tippelnie, de az biztos, hogy rettentően kíváncsi a feladatra. Ami most következik, arra viszont ő sem számíthatott. Jön egy csinos lány, megcsókolja, és közli vele, hogy ma fogja bemutatni a szülőknek. Be is ráncigálja a jelenetbe, ahol már várja őket az anyuka. Nagyon közvetlen, elhalmozza csókokkal „Egont”, aki átadja a süteményeket, miközben próbál rettentően udvarias lenni. Ekkor érkezik az apuka, aki először a lányának örül meg, de annyira, hogy egyből szenvedélyes és hosszú csókot váltanak. Egon tátott szájjal nézi őket, de a közvetlenségre fogja a dolgot. Aztán amikor az apa felé közeledik és próbálja őt is lesmárolni, akkor látszik a szemén, hogy baj van. Kibújik az ölelésből, inkább beszélgetést kezdeményez.

5_15.jpg

Egon a szülők kérdésére elmondja, hogy agronómus és azt tervezik Sárikával, hogy leköltöznek egy kis faluba, de vinnék a szülőket is, ha már ilyen közvetlenek. Ennek anyuka és Sárika úgy megörülnek, hogy ők is csókolózni kezdenek. Előkerülnek a poharak, mire Egon megjegyzi, hogy kifejezetten szeret inni. Főleg ilyen helyzetekben. Az apa kérésére még egy tósztot is mond, amiben kifejti, hogy milyen jó, ha egy családban ekkora a „szeretet”. Ekkor toppan be az öcsike, akivel természetesen az apa több csókot is vált. Majd Egon is bemutatkozik, de mielőtt még csókra kerülne a sor, Egon inkább egy öleléssel megelőzi a srácot. Na, erre az egész család körbeveszi és összeölelkeznek. Egon meg majdnem elsírja magát és inkább az italba menekül. Miután kér még egy pohárral, kínjában elmondja, milyen szép is mikor egy család úgy szereti a gyerekeit, mint azt csecsemőkorukban tették. Az apa a csecsemő szóra felkapja a fejét, hogy csak nem gyermekáldás elé néznek, mire Sárika bejelenti, hogy, ha már így szóba jött, akkor elárulhatják, hogy igen. Ennek megint mindenki nagyon örül, kivéve Egont, aki próbálja elmagyarázni, hogy az ő családjukban az a szokás, hogy csak negyven év után mutatják be a csecsemőt a nagyszülőknek. És még folytatta volna, de Hajós ezt tökéletes végszónak gondolta és lecsengette a jelenetet.

4_15.jpg

Nem is kérdés, hogy Livius zseniálisan megoldotta a feladatát, pedig elmondása szerint, ennél kínosabb és váratlanabb helyzetbe nehezen hozhatták volna. De, hát pont ez a műsor lényege és most ezt nagyon eltalálták.
Következő vendégünk életművéből egyértelműen kiderül, hogy ő egy igazi különc. Ez ma se változik, sőt, ha lehet hinni neki, akkor a saját ruhájába öltöztették, bár én ezt inkább nézem jelmeznek. Egy kék műanyag csillogó űrszerkó van rajta, és extravagáns frizurát is kapott. Hajóst annyira lefoglalja a kosztüm, hogy a szerepléssel kapcsolatos kérdéseit el is felejti feltenni.

3_15.jpg

Újra a színpadon vagyunk, érkezik Stefanovics Angéla. Kb. fele akkora, mint Hajós és kicsit talán zavarban is van ebben a szerkóban, de azt legalább tudja, hogy ő egy UFO, hiszen az űrruha mellett kapott szép nagy füleket is alufóliából. Kezdődik a jelenet, egy űrhajón vagyunk, ahol három fura alak navigálja a hajót. Angéla a kapitány, akinek meg kell adni a hőmérsékletet, meg különböző adatokat. Hamar megtudjuk, hogy a kapitány titokban lejár a földre, és a többiek arra kérik, hogy parodizálja már az embereket, mert ő olyan jól csinálja. Aztán kiderül, hogy az egyik lila fejű ufós allergiás a földi mosogatószerre. De csak azért, mert a kapitány szerint megitta.

2_14.jpg

A beosztottak egy kis meglepetéssel készülnek, és felsugároznak egy nőt, aki pongyolában, fején hajcsavarókkal máris ott áll az űrhajó közepén. A kapitány egyből ráismer, hiszen ez Marika, akivel valamilyen baráti viszonyt ápol, de sajnos Marika többet akart barátságnál, így faképnél hagyta. A beosztottak el vannak képedve, hogy ezek ketten ismerik egymást, és gyanakodni kezdenek arra, hogy a kapitány valójában ember. Ezt csak megerősíti, mikor rájönnek, hogy alufóliából vannak a fülei. Végül az ufosok belátják, hogy nem is lehet annyira ciki embernek lenni, és úgy döntenek, hogy ők is lemennek bulizni egyet a földre.
Nem is feltétlen a jelenet történései voltak viccesek, hanem ahogy Stefanovics mászkált köztük flegma stílusával és osztogatta őket. Hozta, amit szokott, ha nem is volt fergeteges, de igazából nem csalódtam benne.
Még két epizód van az évadból, és az előzetesből az is kiderül, hogy nem kell aggódnunk, a következő részben is jól fogunk szórakozni.

nevtelen-1.jpg

 

Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása