Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasság első látásra 1x07 – A párterápia

2017. május 11. 12:57 - Jean Moriarty

Lilian&Balázs:

Balázs elárulja, hogy mindig is arra vágyott, hogy felkeljen előbb, mint az asszony, és reggelit tudjon neki készíteni. Minden egyes nap. Hagyok időt a női olvasóknak, hogy ezt feldolgozzák, esetleg hogy jelentkezzenek a második évadba. A pár ezután duplarandira megy egy baráti párral. Nem bántátok meg a műsort? Nem. Az elején voltak nehézségek, konkrétan szerintem meg akartuk ölni egymást, vallja be Lilian, de aztán kiderül, hogy csak Lilian akarta megölni Balázst. Lilianék végig kézenfogva sétálnak, tegnaptól ez lett a default beállítás. Pistánk (most már csak így, Pistánk, 1 hét után már úgy érzem, közel kerültünk egymáshoz) nem tett volna nagyobb öszeget arra, hogy a nászút után még összejöhet valami. Ugyan Pista, ne szerénykedj, tudtad te ezt.

hel_1x07_01.jpg

Mindkét fél egybehangzóan megállapítja, hogy a hétvége nagyon pozitív volt, Lilian szerint a nászúton félreismerték egymást, Balázs szerint most már jönni fognak az érzelmek is. Eljött a búcsú ideje, nagy ölelés, széles mosoly, puszika, majdhívjál. Nekem azért bevillant a Toldi-idézet, de örülök, hogy Liliannak nem.

hel_1x07_02.jpg

Adri&Doma&Szalon:

Jó hírem van, szépen haladunk a köpködős csicshkaghecizés felé! Adriban határozottan van potenciál. A nap úgy indul, hogy Doma szeretné megbeszélni a problémákat, Adri viszont nem kíváncsi rá, és sorolni kezdi a kiadásait: bérleti díj, üzemanyag, telefon, riasztó, stb, a lényeg, hogy havi félmilla a rezsi. Akinek ekkora rezsije van, oktatja ki Domát, az egy picit idegesebb, vagy többet dolgozik. Te most egy alkalmazott vagy. Valahol. Neked nincsenek ilyen gondjaid. Te ezt nem értheted.

hel_1x07_03.jpg

Doma türelmesen próbálja a saját álláspontját előadni, egészen addig, amíg Adri egy „hagyj békénnel” elküldi Domát a faszba. Kétszer. Végül is, a szalonnak megvolt már az ingyenreklám, oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló. Domának viszont akkora fekete karikák vannak a szemei alatt, mint egy csészealj, ölég szarul néz ki, fel is hívja Pistánkat, hogy baj van, Pista meg beutalja őket a párterápiára. Az előző párterápia kimenetelét ismerjük, lássuk, sikeresebb lesz-e ez a kísérlet. (Spoiler: kurvára nem).

hel_1x07_04.jpg

A párterápia négyesben indul, Doma kezdi, a feladat, hogy hogyvótozza a kapcsolat eddigi alakulását. Szépen és jól indult, blablabla, de az elmúlt két hétben 0-24-ben mindenben csak Adrinak próbált segíteni, és az ő életét éli. Ezután Adri feladata, hogy hogyvótozza Doma hogyvótját (micsoda hogyvótception). Ez többé-kevésébé sikertelen. Adri megint a szalonra hivatkozik (Gerő Szépségszalon, Budapest, XXI. kerület, most már menjetek el, a ’zistenit már, mert addig úgysem nyugszik). Domának az a baja, hogy Adri nem érdeklődik iránta, csak az számít neki, hogy ő élje az életét. Adri gúnyosan visszakérdez: „Volt már neked olyan barátnőd, akinek munkája van?

hel_1x07_05.jpg

A pszichológusok néha elvétve kicsit magukhoz térnek a popcornozásból, biztos eszükbe jut, hogy hiszen mintha szöveges lett volna az ő szerepük is, és próbálkoznak ilyen kérdésekkel, hogy Adri, mit érez most szerinted Doma. Fogalmam sincs, válaszol Adri, és olyan arccal gusztálgatja Domát, mint egy nem különösebben vonzó ganajtúró bogarat, kicsit felidézve bennem ezzel a best of Rita-jeleneteket.

hel_1x07_07.jpg

Nekem fogalmam sem volt, hogy mit érzel, mert sosem mondtad el, folytatja Adri. Adri, hazudsz! Írásos bizonyítékom van rá, itt a Hogyvolt Online Magazin oldalain. „Ezek a dolgok hidegzuhanyként érnek engem, mert most először hallom ezeket, hogy te az én életemet éled, és abban nem érzed jól magad.” Doma kijavítja, ő nem mondta most sem, hogy nem érzi jól magad. Ezen a szófordulaton megy egy kis rugózás, a pszichológusnő szerint nem hangzott el ilyen, Adri a férfipszichológustól várja, hogy megerősítse, de ő szegény meg sem mer szólalni, nemhogy ellentmondani Adrinak.

hel_1x07_06.jpg

Doma szép finoman tovább próbálja megértetni Adrival a problémáját, Adri közbevág, bullshit az egész. A pszichológusnő arcáról leolvasható, hogy fogalma sincs, hogy milyen rendezvényen van, kik ezek az emberek és mit akarnak tőle, akár a Tv2 Ezek megőrültek c. műsora is lehet ennyi erővel.

hel_1x07_08.jpg

Adri panaszkodik: arról szól a kapcsolatuk, hogy ő védekezik, és bizonyítania kell, hogy nem akkora szar, mint amilyennek Doma mondja. Doma ellenkezik, ő nagyon sok jó tulajdonságot is mond róla a rosszak mellett. Na, akkor mondjad, hergeli Adri, mire a teljesen vakvágányánon levő pszichológusnő kap az alkalmon, „Igen-igen, beszéljünk a jóról, mi az, ami tetszik neked a feleségedben?” Adri bekussoltatja, ő a rosszakat akarja hallani Domától, gyerünk, bele az arcomba. A pszichológusnő a Mónika-show legrosszabb pillanatait idéző erőtlen módon próbálja békés mederbe terelni az eseményeket, és felvilágosítja Domát, hogy Adri az előbb azért provokálta, hogy „erőteljes férfias reakciókat hozzon ki belőle”. Doma nem érti, vitában semmi értelme ilyen reakcióknak, az információközléshez ugyanis nem kell ordibálni. Félek, ő az egyetlen a teremben, aki ezt így gondolja. Az egyre leszedáltabbnak tűnő pszichológusnő az ún. UST-re vezeti vissza a negatív rezgéseket, mire a pszichológus gyorsan Adrihoz fordul: „Szex közben mennyire lenne szerinted Doma férfias?” Adri zavarba jön, de azért bevallja, hogy a szexuális együttlét szerinte tökéletes lenne Domával. Doma arca:

hel_1x07_09.jpg

Adri: „De nem fogok addig megnyílni feléd, amíg azt nem érzem, hogy én vagyok neked az Egyetlen, a Minden, a Nő, és akiért meg tudsz halni, annyira szerelmes vagy belé. Csak akkor fogok lefeküdni feled.”

Doma: „Ne feküdj le velem. Nem akarom.”

hel_1x07_10.jpg

Adri úgy veszi, hogy ez a végszó, mert berekeszti a konzultációt, és kiviharzik, a két pszichológusnak valószínűleg időpontot kell kérniük egymástól, hogy feldolgozzák az átélt élményeket. Pistánk próbálja ecsetelni a párterápia előnyeit, amiből ugyan itt nem láthattunk sokat, de no problem, örül Pista, mert igaz, hogy a pár most magára van utalva, de annál nagyobb megerősítés nincs, ha majd saját erőből tudják rendezni a nehézségeket. Tehát minden fasza lesz. Pista, add fel, komolyan. És még van folytatás, Doma otthon egy füzettel a kezében felvezeti Adrinak, hogy őt annyira feldúlták az elhangzottak, hogy hazafelé félreállt az autóval, és írt a lánynak egy levelet, abba a füzetbe, amit éppen a kezében tart. Érdekel? – kérdezi Adrit.

„NEM.”

Inenntől Adriból kibújik a domina, Doma beszélni is csak az ő engedélyével beszélhet, mert egyébként csendben kell ülnie és inni az ő szavait, melyek nagyrészt ezek: „Megaláztál. NÁLAM. Egy férfi. Nem alázhat meg egy nőt.

hel_1x07_11.jpg

Kinga&Robi:

Kinga és Robi újra Budapesten, és egy nagyon fura jelenetet látunk, aminek az lenne a hivatalos megfogalmazása, hogy „Robi azt hitte, hogy kikapcsolta a kamerát, amikor telefonon beszélt Kingáról.” Mi azt látjuk, hogy az autóban leveszi a kamerát a helyéről, és bekapcsolva az ülésre rakja, majd felhív valakit: „Most nem vagyok bekamerázva, úgyhogy most tudunk beszélni. Be van most is kamerázva, persze, de most kikapcsoltam, úgyhogy fel tudok hívni egy-két embert úgy, hogy az ország ne hallja.” Ezután elmeséli a mulatós éjszakán történteket, ha nagyon kihasználta volna, hogy Kinga a pia hatása alatt van, szexelhetett volna vele. Biztosítja a barátot, hogy ha lesz még egy ilyen hétvégi elhajlás, akkor már nem fogja kihagyni, akkor már nem lesz dzsentlömen.

hel_1x07_12.jpg

Érdekes. Mint ahogy az is, hogy ezt a sztorit Kinga szemszögéből még mindig nem hallottuk, és egy képet sem láttunk belőle. Ennek nekem nagyon kamuszaga van, és ha tényleg az, akkor ritka nagy hányás még az Rtl-től is. Kinga közben anyukájánál van, egy családi szülinapra hivatalosak. Robi jöhet? Kérdezze meg a szülinaposéktól, mondja anyuka, de szerinte nem jó ötlet. Kinga elmeséli a riportban, hogy élete során sokszor mondott ellent anyukájának, de előbb-utóbb mindig bebizonyosodott, hogy anyukájának volt igaza. Úgyhogy most próbál előre anyukájára hallgatni. Később találkozik Robival, és szakít vele: „Nem akarlak téged megbántani, de… ennek nincs jövője. Szóval… ez ennyi.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlie100 2017.05.11. 13:44:24

Üdv! Köszi a kimondottan szórakoztató hogyvoltokat! Megörültem, amikor láttam, hogy erről a műsorról is vannak, ráadásul nagyon jók! Megrendezett vagy sem, elég sok priceless jelenet, beszólás van a műsorban. A palik feje meg legtöbbször epic, ahogy néznek őszinte értetlenséggel maguk elé. Azért kíváncsi vagyok Adriennhez ezek után ki mer beülni kuncsaftnak?

InTheLongRunWeAreAllDead 2017.05.11. 13:56:45

Ezeket a pszichológusokat nem hiszem el. Légyszi mondjátok, hogy ők csak statiszták közhelygyűjteménnyel a hónuk alatt.

szociologus01 2017.05.11. 14:13:44

Ezek a pszichológusok, annyira akarták megmenteni az Adri-Doma kapcsolatot, mint a Fidesz a CEU-t.....
Szegény Doma lassan rájön, hogy kifogta a hiszti/domina királynőt, akibe szorult egy vonóval is, úgy tud kiabálni. Tény, lesznek még itt "csicskageci-kutyavagy" mondatok.

Egyébként Adrit lassan tehetjük Rita mellé, mert pár évig ki kell vonulnia a párkapcsolati piacról. Max lesz egy-két legény, aki jó lesz berepülő pilótának az életében, de hosszútávra nem fog párt találni egyik sem.

Csöcsös 2017.05.11. 14:16:34

@InTheLongRunWeAreAllDead: azok!

Úgy szeretném, ha a sírós Puhap Öcsi kapna egy saját műsort, ahol választhatna magának egy múzsát! Pont, mint a Benkő, vagy Noszály Sanyi

Natura Qua 2017.05.11. 15:02:25

Nekem az a fura, hogy a többi pár esetében a lagzin ott voltak a szülők, míg az Adri-Doma kettősnél nem. Ezért gondolom, hogy az ő konfliktusaik megrendezettek, valójában nincsenek együtt, színészkednek.

Cyberkid Gábor Katona 2017.05.11. 15:35:39

@Natura Qua: Na, most jól leleplezted őket! Úgy kell nekik!

csincsilla72 2017.05.11. 15:48:39

@Natura Qua: Adri a jelek szerint az új szalonját kívánta promózni. Sikerült:-) Se meló, se pasi az elkövetkezendő évekre. Nem hiába fog üvölteni a mai részben.

csincsilla72 2017.05.11. 15:49:37

@Csöcsös: Van csaja. Klasszisokkal jobb, mint a Rita. Csak mondom:-)

Trisi · www.alphawing.hu 2017.05.11. 15:57:43

@Natura Qua: Létezhet az is hogy nincs szülő és akkor nem lehetett ott. Például nekem egyik sem él és ha házasodnék, hát elég üres lenne a szülői szektorom.

Roppantó 2017.05.11. 16:20:39

A kamerát az anyósülésre tevő jelenetnél elképesztően kilógott a lóláb. Inkább ne írták volna bele ezt a történetbe, nagyon illúzióromboló volt. Addig még adtam egy pici esélyt annak, hogy nem megrendezett az egész, de onnantól már...

Viszont amit a legjobban csodálok ezekben az álrealitykben, hogy ha nem adsz konkrét dialógust a szereplőknek, csak egy általános jelenetleírást, akkor tökre hitelesen tudnak játszani a totál amatőrök is.

introverted22 2017.05.11. 16:44:43

Lehet, hogy csak azért volt lerakva a kamerás sztori, hogy ne kelljen fizetni, amiért headset nélkül telefonál :D Persze az is lehet, hogy teljesen mást volt az eredeti szöveg, de azt inkább kivágták belőle és finomíttattak vele :)
Tetszik a műsor, mert vannak benne nagy pillanatok. Lilian hangja még mindig meglep amikor aznap először szólal meg. A pszichológusok arca és reakciói meg kihagyhatatlanok :) Kár, hogy lassan kifut az évad, remélem lesz még.

csincsilla72 2017.05.11. 16:54:08

@Jean Moriarty: közösségi oldalon. Törölte magát, link nincs. Igaza van, az ő magánélete :-)

csincsilla72 2017.05.11. 17:29:44

Miért kamuznék? Amikor elkezdődött a műsor, megtalálható volt, de még a lány nélkül. Majd később, a válás után feltett magukról közös képeket is. Nagyon helyes csajszi volt.:-)
Ha nem hiszed, hát nem hiszed. Ez Zoli életét semmilyen szempontból nem fogja befolyásolni, örülök, hogy neki összejött:-) Az pedig a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy hiszel-e nekem vagy sem.

oldalas 2017.05.11. 17:49:21

@csincsilla72: ha ennyire nem érdekelne válaszra se méltattál volna

csincsilla72 2017.05.11. 19:05:42

@oldalas: Reflektáltam rád, de lépj bátran tovább.

Zb74 2017.05.11. 19:21:34

@windsor: Lilian hangja pont olyan, mint Bata Éváé ;-)

perszepolisz 2017.05.11. 19:29:45

Ez a faszi teljesen vakon vak. Most már amúgy kíváncsi vagyok az első feleségére.

csincsilla72 2017.05.11. 19:32:43

@perszepolisz: Már én is sajnálom. Azt mondjuk nem értem, hogy Kinga helyett miért anyuka dönt. 26 évesen még kistini?

perszepolisz 2017.05.11. 19:37:49

Ez a FőnökAdri meg egy tipikus alkalmazott belét kitaposó főnök lehet. Nem dolgoznék neki.

csincsilla72 2017.05.11. 19:38:40

A nő teljesen pszichopata.

perszepolisz 2017.05.11. 19:40:59

Hű de laza baráti társaság: Mindenki faszi kötött nyakkendőt. :D

hszs 2017.05.11. 19:54:04

@csincsilla72: Az nem kifejezés! :-) Erőszakos, unintelligens tyúk, hihetetlen, amit előadott a szerencsétlen "urának". A megalázás kapcsán kvázi fogalomzavarban szenved, némi sérelemért cserébe ő az, aki elássa a másik felet. Királykislány - a férfi, akiről álmodozik, lehet egy ilyen helyzetben lekever párat.

csincsilla72 2017.05.11. 19:56:21

@hszs: Szerintem kapott már :-) A gyógyszerezését is ideje lenne ellenőrizni.

perszepolisz 2017.05.11. 20:04:35

Ez a Balázs mekkora játékos már: Elérte hogy a csaj teperjen érte.

hszs 2017.05.11. 20:08:13

@csincsilla72: Lehet, hogy azért ütődött... :-) 1-1 nap biztos kihagyja a Frontint.
Még neki sem kívánok rosszat, saját kárán majd eltanulgat alapfokon a következő években.

ElPadre 2017.05.11. 22:20:14

áááá, ezt meg kell osszam. rtl-most-on nézem a sorozatot, az meg ugye időnként bevág egy reklámot. a mai időzítése tökéletes volt. adri épp fullos wifezillát játszik, erre *REKLÁMSZÜNET milka, gyengédség pillanatai REKLÁMSZÜNET OFF* adri: HOZZÁDBASZOM A LAPTOPOT ÚGY, HOGY ELTÖRIK, BAZMEG!

köszönöm nektek, az iróniai istenei. ez így tökéletes volt.

☺ágica 2017.05.12. 06:43:54

Jean, köszi a posztokat:))) Ezen konkrétan visítottam: "A pszichológusok néha elvétve kicsit magukhoz térnek a popcornozásból" :DDD

Csöcsös 2017.05.12. 07:02:10

@hszs: nekem az is furcsa, hogy annyira nyomja, hogy csak bijó és friss meg szuper egészséges és bla bla bla ehhez képest a bőre épp olyan, mintha láncdohányos, zugivó, szotyizgató éjszakai pillangó lenne ...

hszs 2017.05.12. 08:34:29

@Csöcsös: Biztos szüretelnek már bio-dohánylevelet valahol Dél-Amerikában... :-)

Sanda.Ipse 2017.05.12. 10:36:25

Fuss Doma, fuss! és ugyanezt tedd, Balázs!
Megnéztem a neten a részeket egymás után. Adrienn egy közönséges, alpári liba, aki ha nem lenne jelen a kamra, a tettlegességig is elmenne. Kezdetben sem egy "mosolygós" lány, hanem egy vihogós, komolytalan csaj. Két véglet létezik csak nála. Lenézi Domát, hogy egy senki, "csak" egy alkalmazott. Hányszor fogja ezt még odavágni a képébe egy esetleges folytatásban.
Reménykedem, hogy nem kerül rá sor. Mármint a folytatásra.
Balázs egy komoly fiatalember, aki - szerintem - kizárólag a műsor kedvéért adott a lánynak még egy sanszot. Hogy lehetne azt elfelejteni, hogy Tenerifén Lilian közölte vele, hogy akkora paraszt, hogy kirázza tőle a hideg. Hogy felejthetné el, hogy kezdetben még egy közös fotótól is irtózott? Ekkora hendikepet nem lehet behozni, ez mindig tüskeként és kérdőjelként élne a srácba.
A harmadik pár? Szóra sem érdemes. Robi egy egyszerű, de nem rossz szándékú ember, Rita egyetlen esélyt sem hagy ki, hogy alázza azzal, hogy rávilágít Robi hiányosságaira. Nyilván ő is csak a műsor miatt vállalta fel eddig a folytatást. Ha valamennyi párnál nézzük a pszichológusok "sikerét", a beharangozás ellenére az Rtl semmiféle műsort nem tudott volna ebből összehozni. Egy dolog bizonyítására viszont remek a műsor. Emberek! Ne ilyen módon próbáljátok megtalálni a hozzátok illő társat! Garantált kudarc.

csincsilla72 2017.05.12. 11:09:19

@Sanda.Ipse: Igen, ebben a műsorban a pasik sokkal normálisabb nőket érdemeltek volna. Adrienn nem csak közönséges és alpári, hanem végtelenül buta is. Missz Málta a médiában nem fog befutni, az biztos. Csodálom, hogy valamelyik bikája nem verte ki a fogait. Mellette még Baukó Éva is finom úrihölgy.

Elocs 2017.05.12. 11:21:44

Amúgy Doma nem alkalmazott, van egy vállalkozása, fennvan a közösségin. Bár azért se kellene lenézni valakit ha alkalmazott szerintem

#szájbergyerek# 2017.05.12. 11:41:40

Amire egy lyukas forintot sem tettem volna fel az elején:
- Lilian+Balázs páros így kibontakozik.
- Adri+Doma kapcsolata eddig fajul.

Azért arra kíváncsi lennék, hányan "haltak meg" Adrikáért azok közül, akikkel korábban lefeküdt.

Úgy tűnik, ennek a nőnek két baja van Domával:
1. Meg akarja dugni.
2. Nem akarja megdugni.

Innen szép nyerni.

Sanda.Ipse 2017.05.12. 12:23:46

A műkarmos úgy csinál, mintha legalábbis egy gazdasági vagy jogi tanácsadó céget tulajdonolna és irányítana.
Egy műkarmos kiképzése gondolom néhány hónap. Egy kozmetikusnak érettségi után vagy 2 évig kell tanulnia anatómiát, dermatológiát, kémiát, mittomén mit. Ez már túlnőtt volna a műkarmos szellemi színvonalán. Maradt számára mások lealázása, amitől többnek hiszi magát.

Natura Qua 2017.05.12. 13:58:29

@Trisi: Sajnálom, kedves Trisi! :) Adrinak van anyukája, a tegnapi részben láthattuk is.

Sanda.Ipse 2017.05.12. 14:10:05

@Natura Qua: itt valamennyi pár szétment volna a nászút után. Ha némi gázsi ellenében nem vállalták volna a folytatást, semmilyen műsor nem lenne. Balázs is a válás mellett döntött, Robi is a régi asszonyt sírta vissza, Domokos is teljesen eltávolodott a lánytól. A negyedik párnál a dagilány nem vállalta a folytatást pénzért sem.
Valaki szólhatna a szépségkirálynőnek, hogy írtó ronda és visszataszító az arca, ha hisztizik.

Jean Moriarty 2017.05.12. 19:12:03

Gikszer van az élesítéssel, nem tudom mikor lesz kint a mai poszt, ha kint lesz egyáltalán. Bocsi.

csincsilla72 2017.05.12. 19:38:04

@Jean Moriarty: Kár:-(
De majd hozzácsapod a mai rendkívül eseménygazdag részt is.

mildi 2017.05.13. 15:33:13

kiscsaj drága. már a szalonja :D ellenben tele helyesírási hibával az oldala

Madam. 2017.05.13. 19:12:47

Továbbra is a pszichológusokkal -
vagy kik ezek - van bajom.
Most már arcuk is van az unetikus szakmagyakorlásukhoz.

stylex450 2017.05.14. 12:54:00

A Jóisten óvjon meg minden férfitársamat a Rita, de különösen az Adrien típusú nőktől. Pár évvel megrövidítették a műsorbeli férjeik életét.
Robinak pedig a szerkesztők választhattak volna egy korban hozzáillő, elvált, gyerekes nőt, aki a Kingácskánál kevésbé finnyásabb, viszont hálásabb, és értékelte volna Robi profi, de annál nyálasabb stílusát.
De persze ez a műsor nemcsak a sikeres társkeresésről szól.Akkor a lóf@sz se ülne le a képernyő elé. Ide dráma kell a nézettséghez.

stylex450 2017.05.14. 12:56:02

@stylex450: a szereplők jó párosításához még csak szipológusnak sem kell lenni...
süti beállítások módosítása