Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x12 - Csira Norbi Átt baszott a zédenben

2017. május 10. 06:45 - Chat Géza

 

kepernyofoto_2017-05-09_20_19_12.png

A tésasszony felöltőjét magára stylingolt szegény ember Horváth Évája, a szörfös nindzsák királynéja, Bódé Szilva az előnytelenül feltupírozott, csúcsfejek frizurát elhagyva, most a klasszikus Jennifer Aniston hajjal, azaz középen, baltával elválasztva mondja élete felkonfját, hogy

Zsuzsin ismét eluralkodik a féltékenység zöld szörnye.

De hálistennek gyün egy új ex is, úgyhogy több fronton is kurvaanyázásba átcsapó patália várható.

A tegnap este ott ért véget, hogy Franciska és Berni elküldte egymást hóttak zimankós faszára. Na, ennek reggelre nyoma sincs, igaz, hogy Franciskából egy vágókép van, azon meg csak a csipát mossa ki a szeméből. Ennél egy fokkal volt érdekesebb, hogy Tomi örömódát zengett, mert végre kipihente magát. A drámát fokozandó máris jön a mennyből a pokolba efekt: Zsuzsi rányit Norbira, aki majdnem rárecskázik, de legalábbis egy hajszál választja el attól, hogy könnyniagarát eresszen a Diától kapott levelére. Zsuzsi idegre pakolja magát, mert mi már az, hogy Norbi úgy olvassa azt a szart, mintha magyaréretségin az lenne a példa szövegértelmezésnél. Elolvasta egyszer, tudja mi van benne, nem, akkor minek nézegeti még? - így puffog Zsuzsi, aki biztos Mészáros Lőrincért rimánkodik, hogy ezt az egy koszos rongyos papírlapot is kebelezze már be. Itt még nem tartunk, a felcsúti gázszerelő keze még nem ér el Balira, úgyhogy marad a verbális konfliktuskezelés. 

- Beszéljünk. (Zsuzsi)

- Nem akarok beszélni. (Norbi)

- Egy aljas, hazug, féreg vagy. (Zsuzsi)

Eközben Tomi, a jóbarát Zsuzsi, meg úgy mindenki háta mögött megállapítja, hogy ez egy dedó. Ugyan süvölt a tabletta, de amíg Franciska, T-Mobile (Tomi) és Geri kislattyognak a partra, hogy fölszedjenek egy újabb exet, addig Norbi és Zsuzsi kálváriája tovább folytatódik. Norbi épp szunyálna egyet, mert megunta a napágyon döglést, gondolom, de Zsuzsi ott károg fölötte feszt. Megint jönnek itt az elmúlt tíz évvel. Kis idő elteltével már a napozóágyaknál zajlik az emelkedett diskurzus. Norbi elmagyarázza, hogy Dia szerelmes levele csak megerősítette őt, hogy tudjon közeledni Zsuzsihoz. Zsuzsi szépen becumizza Norbi szavait, úgyhogy ezzel nincs is további teendő. Eközben Milán kierőszakolt egy csókot Bernitől.

Eközben a parton

Most az mindegy is, hogy T-Mobile-ba beleállt a kangörcs és bárkire rárepülne, de az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha mondjuk egy olyan ember jönne, akire elsőre nem emlékszek az adott ember, hogy ő az exe. Se a nevére, csak egy halovány emlékre, hogy a Pecek szülinapja után a Non-Stop Gyrosozó wc-jében lilufiztatta, aztán másnap jött a bejelölés facsén, de a mai nepig nem acceptálta, pedig kétszer már találkoztak. Bárcsak lenne egy ilyen szuperkellemetlen pillanat! Ez a mostani nem olyan. Geri futó kalandja, Barbi érkezik. Mérsékelt a lekesedés a lány iránt. T-Mobile kangörcse annyira megszűnt, hogy még a heréi is visszaszálltek a gyomrába. Persze a riportban azt mondja, hogy beleharapna a kis husigolyóba, elcuppogatná ezt a kis töltött galambot, mert biztos brutál jó vele a kefe.

kepernyofoto_2017-05-09_20_23_13.png

Még mielőtt, mivel múltkor nagyon hiányoltátok az oknyomozást, és nem tűnt fel, nem tudtam, hogy Geri amúgy már szerepelt valahol valamiben, ezért most hadd aranyba öntött embed kódba tárom elétek Barbi mocskos tévészereplős múltját, merthogy volt már a Vigyél el! című szuperprodukcióban. Sőt! talált is magának bikát, de ezek szerint Guidóval csak egy jól megrendezett naplementében ücsörgös, giccses randi erejéig bírta.

 

A villába visszatérve a személyzet már szolgálja is fel az all inclusive ellátáshoz dukáló királyi lakomát. Öszögetés közben derül ki, hogy Geri és Barbi kapcsolata tényleg csak egy túltolt siófoki éjszaka volt. Geri vezekel is a riportszobában, hogy ja, az egy olyan este volt, amit egy másodpercig se sírna vissza, ha amnéziás lenne. Berbi Milánnal megy pacsulit kotyvasztani. Addig Berni elcsicsergi T-Mobile-nak, hogy Milán érzéseket táplál iránta. Mármint Berni iránt. Oszt? 

TABLETTAAAA!!! Emberek, fullba nyomjuk a parlementet, jön az azonnali kérdések órája, megint mindenki cetlikre írt kérdésekkel állíthatja falnak a másikat! Az, hogy Barbinak kik a legszimpatikusabbak, pont a ki a faszt érdekel kategória, ahogy Andika válasza is arra, hogy szerinte rezeg-e alatta a léc. Amúgy szerinte nem, csak ezt négyszer, négy különböző módon mondja el egymás után. Na, jönnek a meleg piték, az első rögtön Norbi arcába, hogy nem idegesíti-e Zsuzsi, hogy folyton a sarkában van és mindenért féltékeny. Zsuzsi ezen a ponton citálná meg az anonim kérdésfeltevőt. Norbi úgy csavarja a szavakat, mint anno Beckham a focilabdát, hiba nincs a kitérő, de diplomata bullshitben. Jön a kérdés T-Mobile-nak, hogy szerinte még mindig van annyira hülye Norbi, hogy kajak beszopja a hazugságait? A válasz: ő őszinte, ezért is barátok, a Norbi ezt látja, tudja érzi, nem kell ezt ragozni, de őszinte volt, éés most is az, de ez nem szorul különösebb magyarázásra, hisz őszinte volt, van és lesz is mindorökké, amíg világ a világ. T-Mobile ott baszta el az egész játékát, hogy arcoskodva mindenki háta mögött szervezkedett már valamit, így egy szövetségese maradt: Berni. Egy emberre meg nettó hülyeség alapozni. Van egy vicces kérdés, hogy Csaba nem tartja-e magát öregnek ehhez a játékhoz, meg egy savas, hogy Norbi hányszor olvassa el naponta Dia levelét. Mi ez bazmeg az Országos Széchenyi Könyvtár, hogy számot kell adni a levéltár használatáról? Norbi bevallja, hogy napi egyszer.

kepernyofoto_2017-05-09_20_23_43.png

Ha nem lett volna elég, mindezt még egyszer megbeszélik a kajáztató vályúnál is. Node sunyiba elvonulva beszéli meg Zsuzsi és Norbi, hogy a faszrágó kérdéseket T-Mobile és Berni tette fel. Erre Andika is rájött. Közben Tomi priviben már Andikára kenné a balhét, de Norbi nem hülye, viszont okosan tetteti a hülyét, hogy ilyen oximoronnal éljek. Ennyi feszkó nem elég, mert TABLEEET!!! Itt egy doboz, benne cetlik, azokon tulajdonságok... Ki lehet találni, mindenkinek kötelezően mondania kell egy nevet, hogy az kire illik a legjobban. Franciska a leghisztisebb, ez tiszta, de a leghazugabbnál már van egy kis fennforgás. Norbi kimondja, hogy T-Mobile lenne az, de ezt most nem indokolja meg, majd pár nap múlva. Ezt meg is köll beszélni a napozóágyakon. T-Mobile kivillantja kecskeméti telefonnepperes foga fehérjét, elkezdi fenyíteni, hogy ő kivakarta a geciből, felnyitotta a szemét, segített neki embernek maradni.

kepernyofoto_2017-05-09_20_25_01.png

Már csak egy kiadós arconpörgés van hátra, amiben T-Mobile és Berni pásztor már nem vesz részt, inkább a szobában mormognak, hogy Norbi mekkora egy faszszopó csíra. Holnap ennél már csak jobb lesz, mert Tomi még ezt az egy szövetségesét is elveszti, de ami mégjobb, hogy lesz egy elég vészjósló röplabda deathmatch is.

 Plusz grátisz: na ki a leghülyébb a villában?

97 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.05.10. 08:19:40

"de az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha mondjuk egy olyan ember jönne, akire elsőre nem emlékszek az adott ember, hogy ő az exe. Se a nevére,"
Rajongok, Gézu. Vótmá ilyen: Aaron vs Maisie
xD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.10. 09:21:33

azért az új csaj elég messze van a húsgolyótól

2017.05.10. 09:34:18

Mi lesz vajon a strandröpi vége? Remélem, azonnal hatállyal ki kell rakniuk valakit, és nem csak kamuizgis beharangozás, különben mérges leszek.

aruhamiatt 2017.05.10. 10:50:20

Tetszett, jó az írás, köszi! :)

2017.05.10. 11:47:02

@takacs: jeszoké finom köszi!!!

(és itt -megjegyzem- marhajó Syl outfitje)

tena_lady 2017.05.10. 13:12:13

Érdekelne a háttérmunka, hogy hogy a fenébe tudnak olyan embereket összeszedni, akik már mind szerepeltek valamilyen műsorban - esetleg színészkedtek is a Barátok közt bisztrójában, mint hátsó asztalnál ülő randizó/szakító pár - ÉS még közük is volt egymáshoz legalább egy éjszaka erejéig. Főleg egy éjszakás kalandoknál érdekelne, hiszen lehet ezeknek még a facebookon sincs utólag nyoma.

oldalas 2017.05.10. 13:29:41

@tena_lady: úgy, hogy nem is volt közük egymáshoz

Natura Qua 2017.05.10. 13:35:13

Beküldhetnék majd Diát, mint Norbi exe. :))

2017.05.10. 14:24:39

@Natura Qua: @oldalas: tombolunk már egy ideje ezért a lépésért!
xD

Akasa27 2017.05.10. 14:25:28

@tena_lady: ez már a VV-nél is felmerült. van egy adatbázisuk, ahová a bármilyen műsorra jelentkezők adatai vannak és ha indul egy új műsor kikeresik az elvárt karakter, az pedig farokfelvágva rohan, hogy hülyét csináljon magából.:)))))

Akasa27 2017.05.10. 14:27:13

@Natura Qua: esélyes!
én azt is szeretném, ha olyan exeket küldenének, akik nem békében váltak el....mondjuk nem nyerni akar a játékos csak bosszút állni az exén.

Akasa27 2017.05.10. 14:32:12

@Natura Qua: ne mondd, hogy nem lenne szórakoztató!

Pekár Szabolcs 2017.05.10. 14:51:25

na mostan ez a Francseszka a Vigyél el c. fergeteges műsor után itt keres párt? (többes szám kellett volna)

2017.05.10. 15:42:10

@Akasa27: mindenkinek lenne egy vérszívó Zsuzsija!

Kecsolecso 2017.05.10. 16:59:33

@takacs: Jó helyre jelentkezett akkor Zsuzsa. Nem bírja a meleget és az ideget:)

Kecsolecso 2017.05.10. 21:36:43

Jó színe van Norbi szakállának

Mók_Ica 2017.05.10. 21:38:59

szííííp jó estét :) Norbi sík hülye.... mehet haza..... Diához

Mók_Ica 2017.05.10. 21:43:45

balhé lesz, Totya is megmondta.... :))))) Tompika....szájkarate indul :))))

paranyuszi 2017.05.10. 21:44:05

Jó estét! ;)

Tomika már magának is hazudik.

Kecsolecso 2017.05.10. 21:45:13

@Chuck Νorris: Én franciágyból nézem:)

@Mók_Ica: Most már Tamást se értem, naponta váltogatja a csajokat vagy hiányzik neki a csudapina

Mók_Ica 2017.05.10. 21:45:17

Tompikának érzelmei vannak..... ja.... a farkában....

Mók_Ica 2017.05.10. 21:46:39

@paranyuszi: de hát érzelmei vannak :)))))

@Kecsolecso: esélyes, hogy kiteszik.....

Kecsolecso 2017.05.10. 21:47:33

A pincér kinek az exe?

Mók_Ica 2017.05.10. 21:48:11

Milánnak rózsaszín tangapapucsa van :))))

Mók_Ica 2017.05.10. 21:49:09

most jön a vki megbántódik és vki kiesik..... :))))

Kecsolecso 2017.05.10. 21:50:54

@Mók_Ica: Gyanús:)

Most kiderült, Tomek manipuberált mindenkit!

Kecsolecso 2017.05.10. 21:52:00

@paranyuszi: Miről nézed? Fotel? Kanapé? Franciaágy? Kád? Busz?

Chuck Νorris 2017.05.10. 21:52:10

na most jönnek az izgalmak, bemennek a tengerbe egy elzárt részre, és beeresztenek közéjük 1 bikacápát :)

paranyuszi 2017.05.10. 21:52:11

@Mók_Ica: inkább, csak non-stop hazudik... már nem tudja, hogy kinek mit.... :) szegény Berni, tényleg nagyon oszobenkó. :/

Mók_Ica 2017.05.10. 21:53:55

@paranyuszi: az bizony.... Bernike buta.... és ezt minden nap bizonyítja is.....

paranyuszi 2017.05.10. 21:54:30

@Kecsolecso: mödanszièból ;) :DDDDDDD

Mók_Ica 2017.05.10. 21:55:27

mondjuk én szeretném látni Csabit, Andikát, újlány Barbit..... ők ilyenkor mit csinálnak????

Mók_Ica 2017.05.10. 21:56:06

@paranyuszi: remélem fűtött..... nehogy megfázz és köhögjél :))))

paranyuszi 2017.05.10. 21:57:02

@Mók_Ica: igen.. :/ a százas szög, hozzá képest integrált àramkör.

Kecsolecso 2017.05.10. 21:57:56

@paranyuszi: A melegre és az idegre vigyázz!:)

Mók_Ica 2017.05.10. 21:58:33

óóóó... Francihoz (höz) közel áll a röplabda.... csak ne üssék meg erősen.... :))))

@paranyuszi: :))))

és meggyütt Sylvy a fütyülővel.....

Mók_Ica 2017.05.10. 22:00:17

közhely kérdések, közhely válaszok..... pfffff

no, mindenki szavaz és bárkire savazhatnak... ez jóóóó :)))))

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:01:33

már nem is kell szavazni Zsu a leggyengébb :)

Mók_Ica 2017.05.10. 22:01:39

@Kecsolecso: ja..... vagy rosszul vágták... :))) rögtön kapott is egy láncot Geritől

Zsuzskánk meg mingyá elájul..... biztos nem evett rendesen

paranyuszi 2017.05.10. 22:01:51

@Kecsolecso: mindenképpen... ;) szegény Zsuzsi rossz rendezvényre jött... :))

Mók_Ica 2017.05.10. 22:03:12

Bernike téLLeg egy idióta.... Milánra tett..... mégis Tompikába szerelmes ez a lány.....

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:03:31

jo nagy hülye aki ellenkezö nemre pakol a kiszavazások miatt :)

Mók_Ica 2017.05.10. 22:03:57

mindenki kap 1 láncot :))) akkor ki dönt???

paranyuszi 2017.05.10. 22:04:26

@Mók_Ica: van tüdeje... :)))

Ha mindenki másra rakja, akkor mi lesz??? :DDD

Kecsolecso 2017.05.10. 22:05:16

Norbi miért nem Tomekre rakta?

Kecsolecso 2017.05.10. 22:05:46

Andika se, nem akarják kirakni?

Kecsolecso 2017.05.10. 22:06:23

Gyula is a legkönnyebbet választotta

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:06:24

csabi nem szivbajos ezért rárakta Barbira... nagy bátorság volt :)

Mók_Ica 2017.05.10. 22:06:29

@Kecsolecso: mer hülye.... Norbi sem a legélesebb kés.... :))))

Mók_Ica 2017.05.10. 22:07:07

no, Geri és Barbi 3-3... ki dönt???

naezjó... 2017.05.10. 22:07:27

"nem leszek szívbajos gyerekek, elindult a játék.... Barbi." :D
új fiú kőkemény stratéga.

Mók_Ica 2017.05.10. 22:07:41

Barbi, tegyél Gerire :))) ez az :))))

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:08:08

micsoda dráma a törpe kirakta állatlant, igaz ez nem volt álallhatatlan dolog a részéröl :)

Mók_Ica 2017.05.10. 22:08:38

most mindenki szereti Gerit..... höhöhöhö

paranyuszi 2017.05.10. 22:08:47

Érdekes..... a Tomika elleni összefogàs elhussant mintha sosem lett volna.... Szerkik belenyúltak?

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:09:39

na és most amelyik csaj, bennmaradt fiura rakott, az kaphatja a revansot :)

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:10:27

Bernike - én sem vagyok ám buta lány... ja nem :DDD

Mók_Ica 2017.05.10. 22:11:01

@Chuck Νorris: jól tette, ha már ilyen sanszot kapott, hogy neki kellett utoljára tenni láncot.... és pont döntetlen volt közte és Geri között ----

még egy ember kiesik ma, ugye???

no, Berni a vellában "megvilágosodott"???? jó kis magyarázkodást nyom..... pfffff Milán, te hülye vagy, hogy beszopod :))))

naezjó... 2017.05.10. 22:11:05

Milán,. miután rád tettem a virágbiszbaszt, elhiszed végre, hogy nem téged akartalak kirakni?

Mók_Ica 2017.05.10. 22:11:43

@paranyuszi: meglepő fordulat volt mindenesetre.....

Mók_Ica 2017.05.10. 22:12:46

és most ismét Tompikát ekézik..... Norbi idegállapotba kerül .....

naezjó... 2017.05.10. 22:13:11

oh, már ezért a pár másodpercért megérte. Hajrá Norbi, te kiszámíthatatlan! :D

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:13:38

@Mók_Ica: sosem értem miért nem titkos szavazás van, a szavazási sorrenddel befolyásolhatják ki eshet ki.

paranyuszi 2017.05.10. 22:16:29

@Mók_Ica: japppp..... de szegény Berni.... ultra sötét...

paranyuszi 2017.05.10. 22:17:55

@Chuck Νorris: le kellene adniuk előre, hogy ki - kire szavaz... ez így valóban nem okés...

Kecsolecso 2017.05.10. 22:19:50

Ebbe belenyúltak. Most jó alkalom volt kitenni Tomeket. Andika, Milán, Norbi és Geri (ha beszélt vele, akkor az Újcsaj is)

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:23:15

Berni nagyon puncsol Milannak :))

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:24:26

@paranyuszi: a Gyulát vártuk nagyon, helyette kaptuk a Csabát :)

Mók_Ica 2017.05.10. 22:24:43

@Chuck Νorris: @paranyuszi: igen, jobb lenne, ha borítékolnának.....

@Kecsolecso: Tompika műsort generál..... szerkik még bent akarják..... biztos jön még neki exe :))))

Mók_Ica 2017.05.10. 22:26:41

nem értem, hogy Norbi és Zsuzsi miért "érinthetetlen"????

Chuck Νorris 2017.05.10. 22:27:12

Norbi elmegy lefeküdni és lepacsiz a Pocakossal, elötte meg ott ugatott neki.
jobban figyelhetnének a vágók :)

Mók_Ica 2017.05.10. 22:28:09

azért Csabi most tök normális.... bevállalja a matracot és befogadja Andikát

Mók_Ica 2017.05.10. 22:28:43

@Chuck Νorris: ezt néztem én is.... az előbb még majdnem nekiment....

paranyuszi 2017.05.10. 22:30:54

Itt valami mókolàs volt... nem àllnak össze az események...

És még így is uncsi... :/

Mók_Ica 2017.05.10. 22:31:11

melyik lány megy holnap? sztem Barbi

Mók_Ica 2017.05.10. 22:32:56

@paranyuszi: nekem hiányzik az Édenes páros játék.... a mögéállós... +sztem kevesen vannak és ezért egy ilyen pöcs feszkó körül forog a játék....

paranyuszi 2017.05.10. 22:34:55

@Mók_Ica: nemtom, de hamàr manuperálják, csinálhatták volna diszkrétebben. *mérges szmájli
süti beállítások módosítása