Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8391-8392. rész

2017. május 10. 14:00 - Gillotte

Kristóf húga, és annak a férje meg akar szabadulni a csokigyártól, stílusosan bele akarják olvasztani egy másik, nagyobb cégbe, és éldegélni abból, amit érte kapnak. Kristóf viszont azt vallja, hogy az apjuk élete volt a gyár, nem adhatják csak úgy el. Rendben – mondja a húg – ha hirtelen ilyen fontos lett neked a gyár, nem adjuk el, de akkor teljesítsd apa végakaratát, és nősülj meg! Jó, mikor így támogatja az embert a család.

bk_majus8_1.png

Rudi, Tóbiás, és Krisztián a Fittlaborban vannak, és azon filóznak, Krisztián hogy szerezhetné vissza Alízt. Rudi és Tóbiás a kidolgozott testben látja a megoldást, és nem erősítem meg, de nem is cáfolom a dolgot. A Rózsához érve még mindig Alíz visszaszerzése a kérdés. Még jó, hogy Ádám arra jár, és megmondja Krisztiánnak az egyértelműt: vedd el! Úgyis arra vágyik, hogy valaki elvegye a hitel miatt, de nyilván az lenne a legjobb, ha Krisztián tenné. Milyen romantikus…

bk_majus8_2.png

Kár, hogy Alíz eközben Kristóffal tequliázgat, és rájönnek arra, ami várható volt: mindkettőjük baján a házasság segítene, úgyhogy Kristóf le is térdel Alíz elé, aki boldogan igent mond.

bk_majus8_3.png

Ottó és Liza kitalálják, hogy elmehetnének a Plitvicei tavakhoz, de amint Ági meghallja az ötletet, lebeszéli Ottót, hogy nehogy Liza ott is rohamot kapjon, szerinte inkább meg kéne várni, hogy jobban legyen. Ebbe Ottó sem tud belekötni, úgyhogy amikor Liza legközelebb rákérdez, arra fogja, hogy sok a munkája, úgyhogy egy ideig halasszák el a dolgot. Midőn Liza elpanaszolja az anyjának, hogy Ottó mégsem akar menni kirándulni, Ági helyesel, hogy igaza van, tényleg jobb, ha megvárják, míg Liza meggyógyul. Mivel Ottó indoka nem ez volt, a kiscsaj levágja, hogy az anyja utasította Ottót arra, hogy most ne vigye Lizát sehova, úgyhogy a lány szépen összebalhézik mindkettőjükkel.

bk_majus8_4.png

Peti hiába itatja meg sörrel Pált, a dokumentumfilmjének főszereplőjét, nem hat, az ürge ugyanúgy bestresszel a kamera előtt, úgyhogy inkább feladják ezt a dolgot, Peti keres másik alanyt. Pál búcsúzóul barátilag azt tanácsolja Petinek, hogy ha annyira szereti Hannát, ne hagyja, mert ő is hagyta elveszni az ő Krisztináját még ’83-ban. Egészen belemelegszik, meg is könnyezi a sztorit, úgyhogy Peti jelez Ádámnak, hogy gyorsan vegye fel, amíg sztoriban van a fickó. Peti nagyon boldog, csak Ádám van velünk, és értetlenkedik, hogy ha egyszer közmunkáról csinál dokumentumfilmet, akkor egy régi szerelmes sztoriban mi a jó, de mindegy.

bk_majus8_5.png

Annyi minden volt belesűrítve ebbe a részbe, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Ági levelet kap Németországból, de magyarul van címezve. A borítékban egy kotta van, mégpedig a Requiem kottája. Ági szerint ebben az a jel, hogy Liza folyton ezt hallgatta, szerintem azt, hogy rendkívül letargikus, és a Mozart filmben erre a zenére földelik el Mozartot. Ági elbizonytalanodik abban, hogy tényleg a Herr testét látta-e a hullaházban…lehet, hogy mégsem ő volt? Na ez a durva, mikor nem is kamuzta Ági, hogy a Herr meghalt, hanem annyira azt akarta, hogy őt is látta holtan.

bk_majus8_6.png

Bandi megvallja Nórának, hogy a gimnázium alatt folyton cseszegették a társai. Volt ez a Török Norbi nevű srác, aki egy egyetemi bulin elkezdte Bandit fojtogatni a vécében, aki erre ellökte a srácot, majd beledöfött egyet a könyökébe, minek hatására ez a Norbi nekiesett a falnak, de Bandi hátra se nézett, csak menekült. Nóra szerint ez kérdés nélkül hívható önvédelemnek, már csak be kell bizonyítani, hogy tényleg az volt. Tanúk nélkül? Sima ügy. Nóra, ahogy kell Mikinek és Julinak is elpofázza, hogy van valami Bandival, de ennél többet nem mondhat, mert köti az ügyvédi titoktartás. Mikit meg is kéri, hogy faggassa ki Bandit, úgyhogy Miki némi whiskeyvel oldja unokaöccse nyelvét, de az nem derül ki, mond-e többet Mikinek, mint Nórának.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása