Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X12 – The Big Day

2017. május 09. 11:00 - Bruti

Jack és Rebecca múltjában járunk, életüknek abban a szakaszában, mikor még várták az ikreket. Ahogy telik az idő, Rebecca egyre nyűgösebb és kiállhatatlanabb lesz, pedig a férje mindent elkövet, hogy könnyebbé tegye az életét. Aztán eljön a Jack születésnapja, amiről az asszony elfelejtkezik, és pont azon a napon még a szokásosnál is undokabb.

vlcsnap-00002_11.jpg

A kor ugyanaz, csak most ugrunk dr. K-ra, és úgy néz ki, hogy a mai részben kapunk egy kis ízelítőt az ő életéből is. Már meghalt a felesége, de ő még mindig ragaszkodik a közös szokásaikhoz. A következő snittben meglátogatjuk azt a tűzoltót, aki bevitte a kórházba a kicsi Randallt. Neki is komoly gondjai vannak a házasságával. Most éppen egy papnak meséli el, hogy ismerkedtek meg a feleségével.
Vissza Jackre, aki csendesen eszeget a konyhában, mikor megjelenik az egykori felesége, aki mára házisárkánnyá változott a terhesség alatt. Dúl-fúl, és gyakorlatilag elkergeti férjét a házból. Miután Jack lelép, jön rá, hogy a férfinak ma van a szülinapja, és, hogy ezt nagyon elkúrta.

vlcsnap-00003_11.jpg

Dr. K a szupermarketben vásárolgat, mikor összefut egy ismerősével. A nő konkrétan flörtöl vele, majd meghívja magához, ha társaságra vágyna, de az öreg elég ridegen elutasító. Ugrunk a tűzoltóra, akit otthon a nem túl barátságos felesége fogad. Ő elmondja neki, hogy azért volt a templomban, hogy segítséget kérjen a házasságához.
Jack és Manuel egy golfpályán találkoznak és bár Jacknak semmi kedve a golfhoz, a barátja szerint nem a golf a lényeg, hanem, hogy teret adjanak egymásnak a feleségével. Közben Rebecca a ki van borulva, mert semmi nincs otthon, így nem tudja elkészíteni Jack kedvenc tortáját, ráadásul a barátnője se veszi fel a telefont. Úgy dönt, hogy gyalog útnak indul és beszerzi a kellékeket, ami ezzel a testtel nem lesz egyszerű mutatvány.

vlcsnap-00005_11.jpg

Dr. K-hez megérkeztek a gyerekei, akik abban sántikálnak, hogy összehozzanak valami randit az öregnek, de a doki átlát a szitán.
Manuel és a haverjai próbálják Jacket rávenni, hogy lazítson, és örüljön, hogy nem kell otthon az asszony hülyeségeit hallgatnia, de mint tudjuk emberünk másképpen van bekötve. Ő már nagyon haza akar menni a feleségéhez, és faképnél hagyja a golfosokat. Rebecca végre elért a boltba, de szerencsétlenségére ez egy italbolt, ahol nem sok torta alapanyagot árulnak. A végén vesz egy banános muffint meg pár csomag cukorkát és egy fura feliratú törölközőt.
A tűzoltóságon vagyunk, mikor csengetnek. A már ismert emberünk nyit ajtót és megtalálja a küszöbön Randallt. Úgy dönt, hogy ő majd eljuttatja a rendőrségre. Rebecca végre hazaért, összedobta a tortát, és amíg a férjét várja, a gyerekekhez beszél arról, hogy milyen tökéletes az apjuk és, hogy mennyire fogja szeretni őket. Ekkor lép be Jack és kiderül, hogy egy ideje már filmezi a feleségét, mivel meglepte magát egy kamerával. Rebecca elmondja, mennyire sajnálja, hogy undok volt és elfelejtkezett a mai napról, majd Jack ráveszi, hogy a szokásos szülinapi táncot előadja neki.

vlcsnap-00006_11.jpg

Dr. K kicsit összekap a gyerekeivel, mivel azok még mindig azon rágódnak, hogy az öregnek ismerkednie kéne. De 53 év házasság után nem megy ilyen egyszerűen a dolog. Ugrunk a tűzoltóra, aki hazaviszi a feleségének a kisbabát, mivel ő arra gondolt, ha már nekik nem lehet gyerekük, mi lenne, ha megtartanák. De az asszonynak nem jön be az ötlet, inkább arra kéri, hogy vigye be a rendőrségre, vagy a kórházba, addig, amíg le nem tartóztatják.
Jack felkészül a hagyományos táncára, levetkőzik, és úgy várja az asszonyt. Amíg ők bohóckodnak, a doki meglátogatja a felesége sírját. Elpanaszolja neki, hogy elég nehezen bírja nélküle, de ekkor jelez a csipogója, be kell mennie a kórházba. És szépen érnek össze a szálak, amiket már láttunk más nézőpontból. Bent be kell ugrania egy kollégája helyett Pearsonékhoz, akik már bent fekszenek és várják a szülést. Közben a tűzoltó elindul a kórházba a kicsivel, majd a doki közli Jackkel, hogy elvesztették az egyik babát.

vlcsnap-00007_6.jpg

Rebecca nagyon rosszul fogadja a szörnyű hírt, és azt is látjuk, ahogy Jackban megérlelődik a doki tanácsa a citromról, meg a limonádéról. Végül úgy dönt, hogy megpróbálja hazavinni a babát és ezt előadja a feleségének is. A tűzoltónk hazatér a kórházból, és a felesége a nappaliban várja. Már ő is rájött, hogy a férje csak jót akart a babával, így megpróbálják az újrakezdést. A doki is indul haza, de az egyik nővér elmeséli neki, hogy Pearsonék örökbe fogadják a kis árvát. Otthon és ennek hatására végre erőt vesz magán, és megpróbál túllépni a felesége halálán.
Az utolsó képkockákon már a Pearson család a gyerekekkel nézi azt a filmfelvételt, amit az Jack készített anno a szülinapján. Még feltűnik a tűzoltó, aki egy étteremben randizik a feleségével, meg a doki is, aki végül elfogadta az ismerős hölgy vacsorameghívását. A végére mindhárom szál jó véget ért, de pontosan ezt várjuk ettől a sorozattól.

Címkék: This Is Us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása