Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasság első látásra 1x05 - "Amit Isten egybekötött..."

2017. május 09. 13:00 - Jean Moriarty

Adri&Doma:

Breaking news, az álompárnál sz@r került a palacsintába, de ha ennek fejében most az évad végén az lesz a csavar, hogy a másik 3 pár boldogan él, amíg meg nem hal, akkor ha lenne tévém, kidobnám az ablakon. Szerencsére nincs és természetesen a műsort sem nézem. De kezdjük az elején, Doma a riportban próbálja rekontsruálni az eseményeket: tehát, a pár egy romantikus vacsorával zárja a nászutat. Nagy az összhang. Oldott a hangulat. Van pálinka. Van bizsergés. Doma érzi Adrin, hogy…(És itt kipixelezik, hogy mit mond, baszki! Ne már!) Éjjel lájtos petting. És… MÉGSINCS FULLSZEX! Doma összetört, mint egy ropi. Nem tudja értelmezni az eseményeket. Mert Adri a testbeszédével azt mondja, hogy benne lenne a dolgokban, és ez mégis hetek (és itt elcsuklik a hangja, halálkomoly, és hitetlenkedve rázza a fejét) távolságára van. Ez egy olyan helyzet, ami nem valós! Is this real life? Doma szerint a valódi életben ugyanis csak kétféle nőtípus létezhet: az egyik szende és visszafogott, a másik típus pedig szereti a szexet és nem mond nemet.

hel_1x05_01.jpg

És ez kb. így elhangzik. Adri szerint szép és jó minden, csak hozzányúlkálni nem szabad. Mert a női mivolta (tudjátok, ami Liliannak is van) az tabu ebben a műsorban. Másnap Adri érzékeli, hogy Domával van köztük egy nagy távolság (nem olyan nagy az, kb. 10-15 cm), Doma pedig, hogy Adri behúzta a kéziféket. Adózva a freudi pszichológiának, azt hiszem, a fallikus szimbólumokat kimaxoltuk. Doma tanácstalan, Adri próbál segíteni: „Hódíts meg!” Doma: „Ezt csinálom már 2(!!) napja!” Doma síkideg a riportban, Adri kinyírja a „lelkesedését” (így is lehet nevezni), „mi a faszért küzdjön, minek csókolja meg egyáltalán (attól ugyanis beindul), ha csak 3 hét múlva fekszenek le?”

hel_1x05_02.jpg

Kinga&Robi:

Kingáék számára az együttlakás lesz az a bizonyos 1% esély arra, hogy csoda történjen. Kinga próbálja felkészíteni Robit a kontrasztra a vidéki élethez képest: 7. kerület, kicsi folyosó, régi lift, 6. emelet, és egyékbént is minden nagyon pici. Robi egyre kevésbé lelkesen, de még mindig tartja magát az elhatározásához. Belépve Kinga rögtön ismerteti a szabályokat:

  1. Cipővel nem jövünk be a lakásba.
  2. Nem lehet baktériumokat behozni a lakásba (?).
  3. Utcai ruhában nem fekszünk az ágyra.

Nem tanított meg anyukád?

Robi, karizma pontjaid közel a nullára csökkentek, dobj újra. Robi meg sem mer moccanni, és nagyon, de nagyon kellemetlenül érzi magát.

hel_1x05_03.jpg

Másnap reggel láthatjuk, hogy Robi a kihúzhatós ágyon nyomorog, és morgolódik, a kipihent Kinga pedig lesújtóan ránéz, és közli: „Én szóltam előre, hogy ez lesz.” Robi ekkor rájön, hogy van olyan pillanat az ember életében, amikor érzi, hogy nem jó helyen van. És ez most egy olyan pillanat. Hiányzik neki mindaz a lágyság, kedvesség, visszafogottság, ami az előző feleségében megvolt. Mert az most nincs, csak a kőkemény megmondás van, szomizik Robi, de ez kellett neki ahhoz, hogy rádöbbenjen: még nincs túl az előző házasságán. Tudatja is rögtön a volt nejével a Viberen, hogy egy óriási hibát követett el vele kapcsolatban. A feleség (érthető módon) nem ugrik ettől az ölébe, szeretné élni a saját életét, ha már. Szakértőnk szerint Robi két szék közül a padlóra esett.

hel_1x05_04.jpg

Kinga anyukájának hogyvoltozik, Robi unalmas, és teljesen lejön tőle az életről. Kinganyuka felveti, hogy még ha Kingához egy érett gondolkodású férfi illik is, a mentális érettség nem minden esetben arányos az illető életkorával, sőt. A szakértő megint Kingaanyukáját oltja, mert mit érthet egy laikus (pfej) a tudományos módszerekhez, csak azért mert pl. 27 éve ismeri? Ugyan, bágátell.

hel_1x05_05.jpg

Lilian&Balázs:

Lilian és Balázs a megbeszéltek szerint külön utakon, mármint szó szerint, vezetős montázsokat kapunk. Lilian szerint a Kanári’ csodálatos volt, nem bán egy percet se, de tüske azért maradt benne. Talán Balázsban is, teszi hozzá éleslátóan. Jól gondolja, Balázs elmondja, hogy a nászút a legrosszabb rémálmaival sem hasonlítható össze. A leparasztozáskor köpni-nyelni nem tudott. Neki. Még. Ilyet. Soha. Kivéve a focipályán, ott lehet. Ez a kapcsolat részéről ennyi, be szeretné adni a válási papírokat. Lilian közben spontán kivesz egy hónap szabit a munkahelyén, úgyhogy ő most ráér a nyitásra és az ismerkedésre, és ezt el is mondja Balázsnak. Meg is beszélnek egy vacsit, ott pedig azt, hogy Lilian 2 napot Balázsnál tölt majd. Igen, Parasztiában. Lilian egyébként tényleg próbálkozik a jobb oldalát mutatni, Balázs pedig elismerésre méltóan toleráns és jó fej, és bár az a bizonyos „bocs, hogy leparasztoztalak” ugyan nem hangzik el, de elég jól alakulnak a dolgok.

hel_1x05_06.jpg

Rita&Zoli:

Konzultáció-time, Zoli kapta a szexuálpszichológust, Rita a sima pszichológust, akik külön-külön interjúvolják a pácienseket. Az első kérdés (mindkettőjükhöz), hogy ki mire gondolt, amikor először meglátta a másikat. Zoli: „arra, hogy egy kicsit duci.” Auch. Rita arra, hogy Zolinak hanyag testtartása van, és ez nagyon nem jó. De nem tetszik neki az sem, ahogy Zoli beszél, nem tetszik a mosolya, hogy határozatlan, és hogy nem figyel. Más baj nincs vele tulajdonképpen. A két pszichológus egymással konzultálva megállapítja, hogy Rita és Zoli gyűlölik egymást. DE. Legalább van egy erős indulati töltés, és a gyűlölet és szeretet végül is ugyanazon az indulati skálán helyezkedik el, elégedetten dörzsölik a tenyerüket, hogy ez húdefasza.

hel_1x05_07.jpg

Csak éppen a skála végpontjain baszki! Egyszerűen nem hiszem el, hogy szakembernek mondhatja magát az, aki egy kapcsolatban a gyűlöletet egy alapnak minősíti, amire lehet építkezni. Gratulálok. Vissza a műsorhoz, most már négyesben folyik a terápia. Zoli egyik problémája, hogy Rita nem vág a szavába. Komolyan, ez a probléma. Mert ő imádja, ha belevágnak a szavába, és iszonyatosan szereti látni egy másik nőn, hogy belevág a szavába, és miközben ezt taglalja, teljesen ellágyul az arca már ennek a gondolatától is. Döbbenten állok a jelenség előtt. Én még ilyen fétisről nem hallottam. Pedig.

hel_1x05_08.jpg

A szexuálpszichológus viszont úgy látszik igen, ő képben van, és fordít Ritának: Rita, Zoli ezzel arra vágyik, hogy te dominálj. Ritának, aki egész idő alatt mély apátiába süllyed, egy pillanatra felcsillan a szeme. Elérkezünk a hogyan továbbhoz, a pár mindkét tagja úgy érzi, hogy kettősség van benne a másikat illetően. Felvetődik, hogy barátként tudnának-e találkozni. Zoli igent mond, Rita habozik. „Csak barátként” kérleli Zoli olyan fájdalmas hangon, hogy a szív megszakad. Rita nagy nehezen rábólint, de a szexuálpszichológus tovább forszírozza a dolgot, ez remek, de mivel mi házastársaknak szántunk titeket, el kéne dönteni, hogy tudtok-e majd ebből továbblépni férfi-nő kapcsolatba. Rita itt már határozottan mond egy nagy NEMet, ő válni akar. Mert mindkettőjüknek így lesz a legjobb. Zoli vontatott hangon megerősíti: „Igen. Biztos.” – de pont úgy hangzik, mint ha az ellenkezőjét gondolná.

hel_1x05_09.jpg

Zoli sírdogál egy kicsit a riportban olyan All by myself módra, de szerintem nem kell aggódnia, mert ha kapkodni nem is fognak utána a műsor után, de jelentkező biztos lesz.

Félidőnél vagyunk, szavazzatok.

24 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InTheLongRunWeAreAllDead 2017.05.09. 13:56:12

Megerősödött bennem a gondolat, hogy a pszichológia áltudomány.

szociologus01 2017.05.09. 14:17:00

Rita Sárkánygyíkká változott mihelyt megkapta a gyűrűt :-) Remélem zsákba varják és vízbe dobják :-) talán így jártak a boszokányok az 1100as években :-)

ElPadre 2017.05.09. 14:39:23

@InTheLongRunWeAreAllDead: nem az, de amit itt a tévében művelnek, az a pszichedelia, na, izé, pszichológia teljes sárba tiprása.

pl nem lenne teljes hülyeség a gyűlölet használata, mint "visszatérítő" fegyver, ha, és nagyon erősen ha, van kémia két ember között. ami ugyanis tényleg nem menthető, az a közöny, vagy az undor. a gyűlölet, az érzelmi utálat még adhat alapot.

de ahogyan én sem fogom eljegyezni a kormánypárt vezető politikusait, ez a két kis csíra terapeuta-növendék rájöhetett volna a látottak alapján, hogy rita fizikailag undorodik zolitól, ezzel pedig nincs mit kezdeni.

soós istván borzalmas ember lehet.

oldalas 2017.05.09. 14:58:53

Kinga tökre úgy néz ki, mint Dzsudzsák Balázs, szörnyű:D

ravon 2017.05.09. 18:18:06

@ElPadre: Izé, köszi a jó megfogalmazását a dolgoknak, itt miért nincs like? :)

bekov 2017.05.09. 18:56:31

Ritának lehet nem ártott volna elgondolkodni, hogy mégis viszi Zolit, mert ezután egy értelmes ember se fog szóba állni vele, az fix xD

Cimili 2017.05.09. 19:08:04

A hangmérnök meg monyon le! Hangos az aláfestőzene, alig érteni, h mit makognak a párok.

csincsilla72 2017.05.09. 21:07:40

@Cimili: szia:-)
Egyetértünk, monnyon le!

Lilith.Inanna.1 2017.05.09. 21:50:45

Feliratozni kellene , sokszor nem értem mit mondanak és nyilván nem szeretnék semmi "jóból" kimaradni. Hisztérika Ritát és Robit egy percig sem bírnám elviselni.Számomra mindkettő taszító.

Lilith.Inanna.1 2017.05.09. 21:52:39

Nem is ide akartam írni. :D :D Na mindegy.
Doma cuki.

csincsilla72 2017.05.09. 21:59:00

Bírom, ahogy a szakértő magyarázza a bizonyítványát. Ők tudják, hogy a zistenke is egymásnak teremtette a két fiatalt, csak a család telebeszéli a fejüket... Ja.

Csöcsös 2017.05.10. 07:21:12

@csincsilla72: na igen, eddig nálam a szagértő a legalja a műsorban, még a parasztozó csaj, meg a "nekemhercegkellezértnyígokszőke" is szimpatikusabb

Csöcsös 2017.05.10. 07:23:20

egyébként van valami szuper ajcsi, ha együtt maradnak? pl 1 év házasság együttélés után ház, kocsi, sok milla???

Warlimont 2017.05.10. 10:45:15

A pszichologus karakter elegge vicces.... Kulsöre is teljesen hozza a pszichologusokkal szembeni minden elöiteletet, kizalalt haj es kisse zilalt tekintet, plusz akkora szakall, mint Freudnak es összes tanitvanyanak egyutt sem volt. Meg jobb lenne, ha egy nagy suppedös karosszeskböl, szivarozgatva osztana az eszt. :)
De a legjobb benne, hogy barmi törtenik azt ö ugye mindig elöre megmondta, es naugye. :) Ha ezutan az ellenkezöje törtenik, ö azt is megmondta, es naugye. Ha valami rosszul kezd alakulni, ö a veszelyt is elöre latta, es naugye.
Engem nagyon irrital a pökhendi, okoskodo stilusa, miközben nyilvanvaloan nem összeillö paros a Robi-Kinga, egyik oldalrol sem, kar ezt megallas nelkul magyarazni. A Rita-Zoli paros azonnali kudarca sem renditette meg nyugalmaban, nyilvan csak ez a ket hulye baxta el a kulönben tökeletes tervet. :)

ElPadre 2017.05.10. 12:40:06

@Lilith.Inanna.1: rontóc: a következő részből kiderül, hogy doma nem cuki, hanem egy sértődős pöcs, akinek kb. nulla empátiája van. (de még mindig vállalhatóbb, mint akár robi, akár zoli. balázs más kategória, ő egyszerűen jó fej, ahogy van.)

persze az is lehet, hogy megjátsszák az egészet, de ha nem, akkor azért meglepő, hogy valakinek ennyire nulla beleérző képessége legyen, meg hogy valakit ennyire a farka vezesse.

ElPadre 2017.05.10. 12:42:47

@Warlimont: brutálisan féltéglás a pali. ez a fajta kenetteljes beszédmód, rejtett felsőbbrendűségi érzés, és a saját ötletekben való maradéktalan hit (vs. mondjuk odafigyelni a páciensre) az, ami miatt a pszichoterápiának rossz a hírneve. csernus, akármennyire is brutális, jó terapeuta, ez a pali viszont böeehh.

Warlimont 2017.05.10. 12:55:23

@ElPadre: En ugy pontositanek, hogy van egy betegcsoport, ahol a Csernus meglepöen hatekony lehet, szerintem ezek pl a drogosok, alkoholistak, akikkel szemben jobban mehet a kemenyseg, de depresszios-erzekeny kis haziasszonyt mar nem biztos, hogy igy le kell tamadni. Raadasul Csernus irta a könyveket a hazassagrol, nökröl, stb, es pont közben nem vette eszre, hogy lelep a sajat felesege. :)

www.life.hu/sztarok/20151203-csernus-imre-pszichiatert-megkeselte-masodik-felesege.html

Lilith.Inanna.1 2017.05.10. 13:07:01

@ElPadre: Igen, ebben igazad van. Na majd kiderül hogyan tovább... ki hogy reagál.
(talán nem megfelelő volt a megfogalmazás , s elnyújtani sem akartam a kommentem. A hangját bírom, s ahogy beszél. )
:)

#szájbergyerek# 2017.05.10. 13:11:13

@ElPadre:
Azért sem semmi, ahogy Adrika játssza az első bálozós kislányt.
A következő előzetesből meg azt vágták be, hogy puncival próbálja becsicskítani ezt a Doma gyereket. Az mennyivel kifinomultabb már. :)

Trisi · www.alphawing.hu 2017.05.10. 13:35:20

@InTheLongRunWeAreAllDead: nem az, de ebben a műsorban a bulvárpszihológia dívik, ami egy nagy baromság!

Trisi · www.alphawing.hu 2017.05.10. 13:42:12

@Warlimont: Csernus stílusa egy hatalmas pofon, ami sok elkényeztetett kislány esetében bejön és akkor is ha van egy adag önsajnálat vagy látszólagosan felvett "mindenbenszupercsajvagyok" hozzáállás, mert azt egy lépésben földbe tiporja és onnan lehet éíptkezni. De depressziósoknak nem ajánlott, mert hamarabb veszik a szikét mint ha nem szólna hozzájuk..

katemoss 2017.05.11. 15:17:04

@Warlimont:
első kézből tudom, hogy Csernus a drogosoknál, alkoholistáknál sem válik be hosszú távon, de nem akarom offolni a témát. :)

Sanda.Ipse 2017.05.12. 12:09:05

Adriennek már nem tellett takarítóra és költöztetőre az új szalon megnyitásához. Éppen kapóra jött Domonkos:))) Egy műkörmös bikinikirálynőtől kifinomult intelligenciát nem kéne elvárni.
süti beállítások módosítása