Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az Édenben 1x11 - A nők újrafelosztása

2017. május 09. 07:25 - sixx

screenshot_1.png

Sylvi sehun, lehet megbetegedett a fodrász, és Balin nem volt senki, aki olyan frizurát csinált volna neki, amiben 45 évesnek nézne ki, vagy, és ez is egy lehetőség, már annyira összeizzadta az összes cukormadár göncöt, hogy legfeljebb tényleg szörfösbarbibnak lehetne öltöztetni, mutatom. Mekkora tragédia lenne, ugye?

Ami a vellát meg a drámát illeti, az van, hogy a Tamás és Norbi közt dúló, látványosnak nevezhető háború csak a felszín, sokkal izgalmasabb a Franci-Berni cicaharc, ami csendes, geciskedő megjegyzésekkel operál leginkább, de már eddig is két áldozatot követelt. Vagy csak kibaszottul túlgondoljuk itt az egészet, és mindenki madzagját a szerkesztők rángatják, most rázd meg a csöcsöt Berni, és mondd azt Francira, hogy olyan a lába, mint a kempingszék! Fasz tudja, realityműsor, ugye. A hajnal itt kísértetiesen olyan, mint másutt a napnyugta, de erre tuti van valami magyarázat.Az ébredés utáni első narratíva a Berni seggét egy rózsával a szájában fényesre nyaló Milán (mekkora képzavar, jézusom), akit érzelmekkel vádol meg Franci, de ő csak legyint, Berninek bejön, hogy valaki nőként kezeli. Berni egyébként reggelire tésztát zabél, csak mondom.

screenshot_9.png

Elöevél, nem sokat szarozunk, Andika, Geri és Milán mehet kifelé. Milán be van szarva, mert az ő exe az nem szépen lépett le. Mennek ki, remélem valami bula jön, a minta erre utalna, ugye, legutóbb Alex (ki?) jött és esett. Berni, akit a rózsa valóban meghódított, már arról beszél a kamerába, hogy csak ne Milán exe jöjjön, mert nem akarja elveszíteni. Nyugi, nem az övé jön, hanem Andikáé, azaz neki már két expasija van a vellában, bár Milán néha kiesik a szerepéből, és úgy kezeli, mint egy idegent. Na az új pali az egy jelenség, aki eddig nem látott kockahasat közelről, az jól nézze meg, mert ami Csabin, a 33 éves fodballistán van, azzal szokás ezt illusztrálni. Csabi úgy jár, mint akinek láthatatlan dinnye van a hóna alatt és akit most kúrtak seggbe, és még érzi a pélót odabent, ettől szökellget kicsiket. A bemutatkozó szöveg alapján aranybányára leltünk:

Jelenleg sofőrként dolgozom egy budapesti káefténél, ez mellett labdarúgással foglalkozom mint játékos.

Közben odabent a szerkesztők húznak egy genyót, és levelet küldenek be Norbidnak, Diától, papíralapút. Zsu ettől úgy meglepődik, hogy az arcán a pattanásokat is elfelejti lealapozózni, és csak áll, mint az egyszeri náci, aki most tudta meg, hogy nem Le Pen lett a francia elnök. A riportban aszongya, felháborító, hogy ilyen van. A levélben Dia szerelmet vall, komolyan gondolja az sz-betűs szót, írja, Norbid meg a riportban azt hazudja, hogy neki is vannak érzelmei, a mödanszié partján még pityereg is hozzá.

screenshot_34.png

Csabi nem tud mit kezdeni na mai fiatalsággal, mert fényképeznek, csücsörítenek és a pucsítanak, azaz bolondok mind, sőt, életképtelenek. Neki az olyan érett igazi nők kellenek, mint Andika. Az az Andika, aki, legalábbis saját bevallása szerint, hidegzuhanyként fogta fel Csabi érkezését, és olyan érzelmi hullámvasútra ült fel, ami kis híján kivezette a játékból. Nahát, mik történhettek a két nem fiatal, nem pucsító, nem csücsörítő FELNŐTT között, hogy Andika a szélsőséges érzelmek olyan tárházát vonultassa fel, mint a hat milliméterre elmozduló jobb szemöldök és a (részben) kitáguló és megremegő orrcimpa? Micsoda vihar dúl a 600 köbcentis műcsöcs és a sötétnarancssárgára szolizott, kissé cserzett bőr fedte lélekben?

Gondoltam, nem a Geri exe. (Milán)

Csabi szerint Andika rafkós (ugye mondtam?) és sokat változott, ez eufemizálás persze, csak azt nem mondhatta, hogy baszki, azért az a svejci masszázsszalon az eléggé leharcolja az embert, a pornóról meg nem is beszélve. Az exség 5 éve volt, 3-4 hónapon át, heves, de futó jelleggel, amibe Csabi, ha jól emlékszik, nem vitt érzelmeket. Geri szerint Csabi egy tapló, mert asztalra ült, és oda értelmes ember nem ül. Andika láthatóan vagy inkább hallhatóan felháborodik (nem az asztalra ülésen, Csabi szavain), azért volt abban érzelem is, mondja, Csabi erre elkezd röhögni, őt a pina érintette meg ebből, asszem szó szerint. A pinánál maradva, odabent Norbit olvassa Diát, akinek a kézírása olyan, amilyen nekem ált.isk. negyedikben volt, telesírt papírokról és el nem hált kapcsolatról ír, és beígér egy nagy kúrást a vella utáni létre, gondolom azt várva, hogy Norbid majd ettől rohan kifelé önként. Erre mondja azt a Judas Priest hogy

Tomi szerint Dia kamuzik persze. Franci együttérzően hallgatja egykori kebelbarátnője sorait, akit, ugye ő hajított ki a vellábúl. Norbid a riportban Diának üzen, ami kissé érthetetlen, mert a műsort idén februárban vették fel, azaz Norbid már akkor tudta, hogy nem fog a műsor után Diázni, vagy csak annyira hülye, hogy ezt fel sem fogta, esetleg a szerkesztők mondatták fel vele a sorokat. (Ha olvasod: kommentben várjuk a megfejtést.) Norbid tudja, hogy a levélolvasástól tüntetően távol maradó Zsunál most bizalmat kell építeni megint, mert bajban lesz, ha mégis faszi jön be. Zsu is tudja, hogy a kanosszát Norbit járja, így látványosan játssza a sértett picsát. Norbid szerint ilyenkor időt kell hagyni neki, mint minden nőnek. Tomi nem ebbe az iskolába járt, nem hagyja Zsut sírva úszni, odaül a mödanszié mellé, és mondja, hogy ő olvasta is a levelet, és nem érintette meg Norbidot cseppet sem.

Láttam rajta. Cseppet sem érintette meg. (Tomi)

screenshot_35.png

Jó emberismerő ő is, na. Norbitot utoljára a pap bácsi érintette meg úgy, mind Dia és a levele. Oké, Tomi nem ezért jött Zsuhoz, hanem taktikázni, szépen áztatja el a Norbid-Milán kettőst, ezek rád tettek, te, az nagyon aljas volt, mondja, és bármekkora geci is, el kell ismerni, hogy nagyon jó időzítéssel veri az éket Zsu és Norbidt közé. Nem mintha ezt odabent a szakállát festő(!) Norbitd és az arcát tulajdonképpen az első nap óta permanensen sminkelő Franci nem tudná. Jó ebédhez szól a gyúrósjóska, pont időben érkezik meg az újfiú a kajához.

Ez meg ki? Hol a csaj? (Tomi)

Franciska nagyon megörül, mert Csabi teljes mértékben az ideálja. Franciska nem a legélesebb kés ebben a fiókban, na. Az újfiú láthatóan ideges és kompenzál, ezért beszól, és a vezérhímek előtt parádézik virtuálisan, mindenki a pénzért jött ide, mondja, nem kell a vakítás, nem vagyok paraszt. A morbidra festett szakállú Norbitd, aki még Dia villán kívüli baszást belengető levele hatása alatt van, láthatóan megsértődött, HISZEN Ő MÁR MOST NYERTES, RÁTALÁLT A SZERELEM, MEG ALPOK ADRIA SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE (HARMADIK HELYEZETT). Zsu a riportban kéri ki magának a bunkóskodást (a kimondott igazságot, ugye), de valahol örül neki, mert Csabi lesz a közellenség, és egy régi valóságshow-s mondás szerint mindegy melyik segget akarják megpocsékolni, ha az nem a tied.

screenshot_31_1_3.png

Legszívesebben felpofoznám Csabit, kis hülyegyerek. (Norbid)

Na, kezdődik a hiszti Zsu és Norbit között, nem jöttél oda csókot adni, geci, mióta levelet kaptál, Dia bosszúja utolérte a tetovált pincérnőt/rúdtáncost. Ezzel majd ráérnek foglalkozni, mert Elöevél gyön, Csabi megy randira, Francival, azért nem Andikával, mert őt már ismeri, és nem kíváncsi rá, mint mondja. Nagyszerű. Franci megy öltözni, de savanyú a feje, ahhoz képest meg különösen, hogy Csabi az ideálja. Tomi nem féltékeny, csak nem érti Csabit, hiszen az etikett azt diktálta volna, hogy Andikát vigye ki. Milyen etikett? Hol? A randi elefántháton való lovaglás vagy miafasz, elefántolás, és Csabi is van annyira egyszerű, hogy elsüsse az "ezt tudtam intézni" poént. Franci élvezi az elefántolást.

Bent megy a szájtépés, Milán Andikáról gondolja, hogy el van gyengülve, és felkarolná (Andika arca rezzenéstelen), de Andika szerint faszságot beszél. Norbid is bevonódik ebbe a narratívába, és magyaráz Andikának, akinek, ki tetszett találni, meg sem rezzen az arca. Tomi, aki TÉNYLEG azt hiszi, hogy ő itten valamiféle májer, de legalábbis olyan taktikai géniusz, mint Johan Cruyff volt (pedig inkább Pintér Attila), Bernihez, excsajához fordul, én veled fogom folytatni a játékot, mert ez így megy, a nő meg kussoljon, és örüljön, hogy lehetőséget kap egy faszra, mi? Franci és Csabi elefántháton, Csabai érdeklődi, Faszfej Tamással mi a szitu?

Egészen hamar megtaláltuk a szimpátiát. (Franci)

Nem is tudtam, hogy keresni kell, mondaná erre Forrest Gump, ugye. Franci elegánsan kihagyja azt a részt, amikor Tomi rákucorodik és három perc alatt lerendezi, érthetően, fasz se akarna ezzel dicsekedni. Alakul a Csabi-Franci tengely, a csajok újrafelosztása ezerrel indul, és Andika manuperál: kamuvitát generál, mert...nem tudom, nem értem az észjárását, mindenesetre Tomi, aki vellamesternek képzeli magát, pedig csak egy kibaszott önkéntes rendőr, beszól neki, és Milánnak is, cseréld le, mert mentálisan instabil. Andika ezt akarta letesztelni, márminthogy Tomi geciségszintjét. Franciék jól elvannak odakünn közben, szóval Tomika segge körül egyre jobban szorul a bőrhurok. DE a szerkesztők inkább a csajos állóvizet kavarják meg egy hat méter hosszú kanállal, és Elöevélben beküldik, hogy odakünn elhangzott: ha csajválasztás lenne, Berni hullana. És ezt ugye Csabi nemigen mondhatta.

screenshot_31_1_7.png

Berni lefő, a haját igazgatja, és idegbeteg lesz, de nem mutatja ki látványosan. Bezzeg Tomi: összecuccol Franci mellől, és átköltözik Bernihez. Na, visszajönnek a turisták, fagyos a fogadtatás, Norbid kezdi, na elhangzott akkor Berni neve, ugye? Franci beleáll, ja, én mondtam, nem titok, Berni itten az ellenfél. Mivel eddig három ember is ő ejtet ki kvázi, mármint Franci, érthető, hogy nem szarozik ilyen piszlicsáré dolgokkal! Berni azzal vág vissza, hogy ja, akkor fasznak puncsolsz naphosszat? MERT EZ EGY JÁTÉK, LATINSEGG, AZÉR'. Jé, Gerit is megmutatják egy vágóképben, már azt hittem, beállt balinéz kosárfonónak. Az üvöltés megy tovább bent, ha most lenne szavazás Franci hullana, mint a közmondásos légy, Tomi higgadtan közli, hogy ő átcuccolt, és EZT a farkat TE már sose élvezheted 180 másodperceken át, Franci önérzete ettől sérül kicsit, de mint mondja, erre már fel volt készülve.

Megy tovább a cicaharc, Franci nem bírja már elviselni Bernit, elhiszem, mert kibírhatatlan gyökér az is, kezd ez itten alakulni, vége a cukiskodó mézesheteknek, mindenki rühell mindenkit.

Ne mosolyogjá'! (Berni)

Franci tovább mosolyog, mert ki nem szarja le Bernit. Csabi dönthet a szobabeosztásról, viszi is Francit, aki abban reménykedik, hogy legalább öt percig bírja majd benne. Este bulika, mindenki vigyorog, fasz se érti ezeket, öt perce még egymás vigyorgó kurva anyja volt. Csabi is így érzi, márminthogy ezek a bulik nagyon erőltetettek. Na fekvés, Milán, Andika és Geri egy ágyban, fasza lehet.

Címkék: exek az édeben
177 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranyuszi 2017.05.09. 21:57:50

@PeniValdes: én 2 perc 45 másodpercre tippelek...

Valaki fogad még? :DDD

Mók_Ica 2017.05.09. 21:58:40

úgy tűnik Bernike 2 vasat tart a tűzben .... :)))))

Chuck Νorris 2017.05.09. 21:59:24

nekem is van nagyon jo parfümötletem
sörszagparfüm - olyan nöknek akik nem akarnak aznap este szexelni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:01:01

@Chuck Νorris: szerintem egyszerübb ha kiküldöd az urad a fürdőbe,és utána elbarikádozod...

Mók_Ica 2017.05.09. 22:01:47

@Chuck Νorris: mármint a nő használja??? ez inkább egy uniszex antiszex illat :))))

Mók_Ica 2017.05.09. 22:02:37

@paranyuszi: 2 perc höhöhöhöhööh

Kecsolecso 2017.05.09. 22:02:46

@Chuck Νorris: A sört kár parfümre pazarolni

Kecsolecso 2017.05.09. 22:04:03

Norbi teljesen Milán felé dől és elhúzódik Bernitől

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:04:05

@paranyuszi: nem érted,én segíteni próbálok neki,hogy ne menjen el 3 perc alattt. hanem tornázza fel 5re

Mók_Ica 2017.05.09. 22:04:14

Norbit szerint Zsuzsi jól kezeli a helyzetet..... aham.... mi vmi másmilyen műsort nézünk....

Tompika mingyá megdöbben.... höhöhöhöhöö

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:05:08

@Mók_Ica: még mindig hiszi,hogy ő az atyaúristen?

naezjó... 2017.05.09. 22:05:29

Tamás: úgy hiszem a Norbival nagyon jó barátok vagyunk a kezdetek óta.
Norbi: wait for it...

Kecsolecso 2017.05.09. 22:05:40

Gerinek azt nem kellett volna bevallani, hogy ő tette fel a kérdést

paranyuszi 2017.05.09. 22:06:28

@Mók_Ica: :DDDDD nem vagy túl optimista.....

Mók_Ica 2017.05.09. 22:06:55

szerkik.... monnyatok le.... az összes "érdekes" kérdést már leadtátok előzetesben...... kevés volt és uncsi..... mindenkinek mindenkihez kellett volna kérdést írnia.....

paranyuszi 2017.05.09. 22:08:12

@PeniValdes: ebben mi úgysem tudunk segíteni...... hiàba szeretnénk... :DDDDDDD

Mók_Ica 2017.05.09. 22:08:58

@paranyuszi: Tompikából ennyit nézek ki....

@Kecsolecso: Geri sem a legélesebb kés ebben a fiókban...

Tompika is és Norbi is azt hiszi magáról, hogy ők fújják bent a passzát szelet.....mindkettő buta

Mók_Ica 2017.05.09. 22:09:33

@paranyuszi: én nem szeretnék neki segíteni.....

paranyuszi 2017.05.09. 22:09:52

Remélem Dia nézi az adàst.... :DDD

Mók_Ica 2017.05.09. 22:10:29

pandora2 - tulajdonság játék :))) itt legalább mindenki mindenkiről mond vmit :))))

paranyuszi 2017.05.09. 22:11:45

@PeniValdes: fiú kommtársak vélemènyét kellenne kikèrni...

Kecsolecso 2017.05.09. 22:12:09

@Mók_Ica: Reggel lesz mire körbe mennek minden kérdéssel és indoklással

Mók_Ica 2017.05.09. 22:12:29

húúúúúúúúú, Norbi Tompikát tartja a leghazugabbnak :))))) balhé!!!!

naezjó... 2017.05.09. 22:12:46

Micsoda tattika, fortély, ármány! Mindenki túlkombinálja, de Norbi nem. Norbi szarik rá :D

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:13:26

tomi feje felett lassan lengeni kezdett a bakó :)

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:14:17

@Chuck Νorris: szegény Peni , lehet holnap repül a csirkés szerelme :)

Mók_Ica 2017.05.09. 22:14:25

@Kecsolecso: ááááá.... sajnos vágott anyagot kapunk.....

@paranyuszi: a fiú kommtársak nem ilyenek, mint Tompika :)))) tuti bírják..... sokáig :)))) ;)))))

Kecsolecso 2017.05.09. 22:14:54

@naezjó?: Norbi őszinte:)

@Chuck Νorris: Csak nem a fiúk ejtik ki, hanem a lányok

Mók_Ica 2017.05.09. 22:15:52

@paranyuszi: tudom :)))) csak én annyira taszítónak tartom Tompikát....

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:16:27

@paranyuszi: sry én már a témát se fogom fel miröl beszéltek :)

paranyuszi 2017.05.09. 22:16:49

@Mók_Ica: Pont emiatt lehet technikàjunk, ezzel tudnak felelni Peny kèrdésère.... Tomi meg hàtha olvassa..... :DDDDDDDD

Mók_Ica 2017.05.09. 22:17:05

@naezjó?: azt akarod mondani, hogy Norbi eCCerű, mint a faék? :))))

Mók_Ica 2017.05.09. 22:17:45

@paranyuszi: zsigerből nyomják így ;)))))

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:18:17

@PeniValdes: jaja lesz minden, 3 perc élmény, feltört uj telo, meg sok sok csirke :)

paranyuszi 2017.05.09. 22:19:12

@Mók_Ica: huhhh, èn is irtózom tőle... de egyelőre mèg kevésbé idegesítő mint amennyire show elem. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:19:25

@paranyuszi: csak Milán tud olvasni. Hajrá Milán,te vagy a legjobb!

Kecsolecso 2017.05.09. 22:19:57

Csütörtökön egy párnak kellene távozni és párban kellene kiszavazni

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:20:47

@PeniValdes: már lestipistopiztam, max kibérelheted :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:21:46

@Chuck Νorris: figyelj én csaj vagyok,bármikor ledöntelek:)

paranyuszi 2017.05.09. 22:21:48

@Chuck Νorris: háát ... undorunkat lekűzdve próbàlunk online segíteni Tominak. :DDDDD

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:21:56

berni milyen buta arcot vágott mikor magát mondta bunkonak hehe

Mók_Ica 2017.05.09. 22:22:19

Norbi a testbeszéde alapján nem mond igazat.....

Kecsolecso 2017.05.09. 22:22:27

Volt az elején Szörfös Szylvy?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:22:56

@paranyuszi: pedig ha most odamennétek...és mondanátok,hogy lassicsá már Tamás

Mók_Ica 2017.05.09. 22:23:22

@Chuck Νorris: buta a lányka..... nem csak olyan arcot vág....

paranyuszi 2017.05.09. 22:23:34

@PeniValdes: én optikailag is Milánt preferálom... :D

naezjó... 2017.05.09. 22:23:38

@Mók_Ica: utalgatok rá. :) Amúgy Andi-Norbi nálam nyerő lenne, ha több lenne a taktikájuk, mint kivárni, aztán beolvasni.

Kecsolecso 2017.05.09. 22:24:04

Miért nem nyitnak ki egy új szobát?

Mók_Ica 2017.05.09. 22:24:11

Norbi és Tompika megbeszélik a problémájukat.... az öribarik.... höhöhöhöö

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:25:09

@paranyuszi: én azért mert vele tudnék közösen olvasni

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:25:48

@Kecsolecso: nincs több szoba , az egyik fürdöben is stábmunka ment :)
volt régen vmi cikk 6 szobát béreltek ki az egész mindenségnek

Mók_Ica 2017.05.09. 22:25:53

@naezjó?: Andikában van lehetőség, ezzel egyet értek :)))) Norbit még nem látom így.....

@Kecsolecso: mert akkor nem lenne konflikt....

Mók_Ica 2017.05.09. 22:27:00

@paranyuszi: :)))

Tompika csak Berniben látja a lehetőséget..... hmmm.....

paranyuszi 2017.05.09. 22:27:00

@PeniValdes: Ha most odamennènk, már lehet, hogy èpp a portugál "Zsuzsi" basztatná Paulot.... :DDDDDD

Kecsolecso 2017.05.09. 22:27:34

@Mók_Ica: Ja!:)

@Chuck Νorris: 7 szobás, akkor az egyikben csak a kaja van meg a pia

naezjó... 2017.05.09. 22:28:19

ki segített ember maradni? Tamás hangja, beszédstílusa mint egy kiadós fejfájás, és csak nyomja a saját magának sem összeálló faszságait.

paranyuszi 2017.05.09. 22:28:20

Andika Norbival smacizott????? :-O :DDD

Mók_Ica 2017.05.09. 22:28:42

Norbiban az roppant zavaró, hogy "sír" Dia után..... olvasgatja a levelet, aztán Zsuzsival csókolózik....

vonatozás..... minden buli legalja....

Kecsolecso 2017.05.09. 22:29:28

Jó a haja Szylvinek!

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:29:39

láttad kecsokám? a beszélö bábu itt volt a végén :)

naezjó... 2017.05.09. 22:29:56

tegnapi gyerek volt a legjobb ma.

Mók_Ica 2017.05.09. 22:30:26

holnap búcsúzunk vkitől .....

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:30:49

huha látom a holnapi bulvárt.
bódy sylvinek a bali strandon egy fütyülö volt a szájában

paranyuszi 2017.05.09. 22:31:36

@PeniValdes: arra utaltam, hogy lehet, hogy màr egy màsik ország, màsik csapata forgatja a saját Èden produkcióját....most, mert ezt amit látunk februàrban vették fel.

Kecsolecso 2017.05.09. 22:31:56

@naezjó?: Hogy hívják?

@Chuck Νorris: Jól nézett ki

@Mók_Ica: Vagy valakiktől. Vagy holnap 1től és csütörtökön is 1től

Chuck Νorris 2017.05.09. 22:32:53

@Kecsolecso: 4 szoba a játékosoké, 2 a stábtagoké, 1 be meg az uj beköltözők laknak :)

paranyuszi 2017.05.09. 22:33:04

@Kecsolecso: ezt akartam mondani, nemcsak, hogy volt Sylvi, de a haja is jó volt!!! :DDD

Kecsolecso 2017.05.09. 22:35:00

@paranyuszi: Tudom hogy ezt akartad, csak lassabb vagy mint Tompika:))

Kecsolecso 2017.05.09. 22:35:43

@paranyuszi: Már ezt is elmondtam helyetted:)

Mók_Ica 2017.05.09. 22:36:20

@Kecsolecso: erre gondoltam én is.... :)))

@paranyuszi: sztem holnap csak -1 és csütörtökön a másik -1

paranyuszi 2017.05.09. 22:36:46

@PeniValdes: így van! Pont ezèrt írtam, hogyha MOST mennènk, Tamàsnak már semmiképpen nem tudnànk segíteni. ;) (max Paulonak... :DDDDD)

paranyuszi 2017.05.09. 22:38:02

@Kecsolecso: Nem vagyok lassú, csak telefonon pötyögök.... :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.09. 22:38:57

@paranyuszi: és időutazásról még nem hallottál?
plusz csak Kecskemétre kéne mennetek,hogy támogassátok Tomikát

Mók_Ica 2017.05.09. 22:42:29

@paranyuszi: mmkk :)))) csak az a baj, hogy az előzetesek alapján, mindig kicsit többet várok.....

@Kecsolecso: mennyire bízol Tompikában.... höhöhöhö

Kecsolecso 2017.05.09. 22:45:34

@Mók_Ica: Gondoltam, ha Pnyúlka nem lassú, akkor olyan gyors lehet mint Tomek:)

Pekár Szabolcs 2017.05.10. 14:50:09

na mostan ez a Francseszka a Vigyél el c. fergeteges műsor után itt keres párt? (többes szám kellett volna)
süti beállítások módosítása