Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x15 - Kotrógép nélkül

2017. május 05. 14:00 - Chat Géza

A 4000 unciás kérdés, hogy vajon kinek a kotrógépe mondja be az unalmast?

A, Parkeréké

B, Tony csapatánál üt be a gebasz

C, Már megint Hoffmanékat sújtja a sors

Legutóbb senkire sem hullott bőséges aranyeső, ezen változtatni kell. Tony menten megőrül, hogy nem lesz meg a szezon végére a 2000 uncia, ezért lánya is kap egy külön mosót. Persze, hogy nincs üzemképes állapotban, előbb össze kell legózni, hogy működjön. Ehhez meg Kevin zseniális agyára van szükség. A munkagépekkel a megfelelő helyre toszigálják a mosót, vízszintbe helyezik, kis bénázás után a vízpara is megoldódik. Lényeg a lényeg, hogy Tony most már lányát is stabilan csesztetheti azért, hogy meglegyen a heti kvóta, és így a szezon végére a 2000 uncia arany.

kepernyofoto_2017-05-05_11_42_59.png

kepernyofoto_2017-05-05_11_41_33.png

Mindeközben Parkerék hete úgy kezdődik, hogy ki kell halászni a mocsárba ragadt kotrógépet. A munkás hülye volt, hogy ott hagyta a gányban, de ez van, bűnbánóan elismerte tettét, aztán vigyázó tekintetével támogatta Parkert, aki kiszenvedi valahogy a gépet. Ha azt hinnénk, hogy innen már semmi gond nem történhet, akkor nagyot tévedünk, hisz az alaszkai aranyásók élete fordulatosabb, mint egy brazil szappanopera. A hét második legnagyobb problémája, hogy valahogy kevesebb víz csordogál át Rick mosóján. A sok piszmogás helyett inkább beszereznek egy bika  szvattyút, a szivattyúk Ferrariját, ami aztán simán megmozgatja azt az istentelen mennyiségű vizet óránként, amire Parkeréknak szüksége van. A heti mérlegelés azt mutatja, hogy Rick is és Parker is 100 uncia fölött hozott a konyhára. DE EZ NEM ELÉG! Fejenként kellene 200-at. Ok. Ehhez cirka napi 20 órában kellene mennie a gépeknek, ja és olyan idális, már-már laboratóriumi körülmények kellenek, hogy mondjuk ne rohadjon le egy gép se, és ne szakadjon le se az ég, na apadjon ki a mesterséges tó, amiből a vizet nyerik, és így tovább. De amúgy simán megoldható a 200 uncia arany per koponya.

Hoffmanék annyit szívtak egész idáig, hogy igazán kijár nekik egy kis nyerő széria. Az új helyen egy hét alatt 50 unciát termeltek. Most az mindegy, hogy Tony ennyit piszkál ki a körme alól a rosszabb napokon, illetve Parker is csak nagy duzzogva hajolna le ennyi mennyiségért, de Hoffmanéknak ez már istenes. Egyből megadja a kedvet egy kis hurráoptimizmushoz, hogy ha több emberük lenne, akkor ennél még többet tudnának kibányászni. Hoffman fülét, farkát behúzva hívja fel a tőle elpártolt munkásait, hogy nem átverés, van meló, van arany, de kell a segítség. Hát senki sem jelentkezik, hogy azonnal jönne. Ugyanezt a telefonos kört az aranybányát megtaláló Freddy is megteszi. Na, neki már kötélnek állnak a többiek, és az epizód végére egy akkora családi összeborulás lesz, a kamionok  és terepjárók konvojával megérkező volt cimborák között, ami simán elmehetne a következő Halálos iramban filmbe a bajtársiasságot szimbolizáló. Összeállt a crew, kezdődhet az adósságból való kikecmergés.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása