Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x09 - Nemcsak szép, de okos is (18+)

2017. május 04. 08:28 - Dzsudibí

Volt az a mese, nem tudom ki emlékszik rá, egy csáléfülű kutyáról szólt, aki mindenféle csuda dolgot művelt, csak annyit kellett mondania, hogy "egyik fülem erre, másik fülem arra". Na pont ez a tételmondat jut minden alkalommal eszembe, valahányszor Szilvi Sylvi kusza kebleit meglátom, és mintha a stylist kifejezetten élvezné, hogy kizárólag olyan ruhákat aggat rá, amelyekben ordít, hogy a mi Sylvinket kicsit jobban hátbaverte a Jóisten a jobb oldalán, mint a balon. Az asszimetriát hangsúlyozandó féloldalas fülbevalót aggattak a fülébe, így igazán izgalmas lett az összhatás.

1_1.png

Berni és Milán randija még mindig tart, Milán ecseteli a 21. század legnagyobb dilemmáját, miszerint a férfiembernek nehéz a dóga, ha jó asszonyt akar, ugyanis nehéz olyat találni, mint Berni, aki egyszerre szép és okos is, Berni megértően bólogat. Milán tovább udvarol, szagmintát is vesz Berniről, aki egészen hitelesen adja a piruló szüzet. Az újpalotai paneltelepről kölcsönzött "Tropikál" fantázianevű faldekoráció előtt ücsörögve a riportszobában azért azt titokban megsúgja nekünk, hogy nem mindent hisz ő ám el, amit Milán mond, mert ugye mostmár tudjuk, nemcsak szép, de okos is.

2_1.png

3_1.png

4_1.png

Eközben a vellában Geri szervezkedik Tomi ellen, Zsuzsit próbálná meg rávenni, hogy a kivarrt szívtipró ellen szavazzon, ha már egyszer legutóbb kiállt a lány(?) mellett, Zsuzsi azonban inkább Gerit látná a villa falain kívül, úgyhogy lesz itt meglepi. Természetesen Geri arra kéri Zsuzsit, hogy Tominak egy szót se, kívánságának Zsuzsi eleget is tud tenni egészen addig, amíg fel nem ér Tomi szobájába, ahol aztán gyorsan mindent kipakol. Berni és Milán érkezik a randiról, Tomi féltékeny, mert a farka ugyan Franciskához húzza, akkumulátorsavat pumpáló kicsiny szíve viszont Bernihez. 

5_1.png

Terror tablet bejelez, 4 lakó részt vehet egy vízi programon, azt azonban egymás között kell eldönteniük, hogy ki megy, és ki marad. Mielőtt azonban nekiesnének egymásnak, hogy ki menjen pancsizni, az üzenetben figyelmeztetik őket, hogy minden döntésnek következménye van. Néhányan rögtön maguk alá hugyoznak, I. Nagyésbátor Tamás viszont dacolva a veszéllyel azonnal jelentkezik. Beugrik mellé még Berni és Alex is, Norbi is menne, de Zsuzsi visszarántja a pórázt. Negyediknek Francist próbálják meggyőzni, aki még az összevágott anyag szerint is negyed órát vergődik, mert nem akar úgy kimenni, hogy Tomi és Berni is ott van, mert mi van ha valaki kint marad, és Tomi Bernit választja ellenében. Tomi végül azzal győzi meg, hogy lehet, hogy fánk is lesz, ami azért sokkal jobb, mint a tízmilla.

6_1.png

"A tablet végén ott volt az a mondat, hogy a döntésünknek komoly következményei lehetnek." (Francis)

7_1.png

Alex nagyon örül, hogy eljött a programra, mert most először érzi, hogy Berni nem kerüli a őt (mert egy banánozáson könnyebb kerülni valakit, mint egy viszonylag nagy alapterületű viskóban). Francis nagyon élvezi a programot, még akkor is, ha egy esésnél összefejelt Bernivel, ráadásul a víz felment az agyáig (szimpla fizika kéremszépen, nem kell csodálkozni, a vákuum beszívta a fülén kersztül.)

10_1.png

11_1.png

Norbi és Andika taktikáznak, egészen pontosan Norbi beszél, Andika meg közben így néz ki:

8_1.png

Norbi leszámolja Tomi pártnereit Andikának, hogy ő is értse, miről van szó. Van ugye Francis, akit Tomi szerelmesre baszott Norbi szavaival élve, illetve Berni, akit ugye szintén, csak korábban. Ezután Gerivel is kupaktanácsolnak egy kicsit, Milánnal felvilágosítják, hogy ha eddig nem vette volna észre, elég szarul áll a szénája, aki leteszi a nagyesküt (lévén nincs más lehetősége nagyon), hogy a fiúk mostantól MMKK (azok kedvéért, akik nem Alekosz hívők utol vérig: Mindíg Minden Körülmények Között) számíthatak rá. 

9_1.png

Pandora. Gerinek nem kellemetlen a hármasban alvás, sőt, tízes skálán nyolcas, és az sem Francis miatt. Alex, a tavalyi csepeli Lewis Hamilton hasonmásverseny ezüstérmese, kissé féltékeny amiatt, hogy Milán megkörnyékezte Bernit, mert Berni iránt még mindig érez valamit. Legalábbis tetszik neki, saját bevallása szerint, ami manapság már felér egy komoly szerelmi vallomással. Norbinak már nem hiányzik Dia, mivel egyre jobban látja, hogy mennyire irányította őt. Azt hogy erre ráeszmélt, csakis Zsuzsinak köszönheti, aki viszont szerencsére egáltalán nem befolyásolja. 

13_1.png

12_1.png

Geri nem azért nézi mindig Zsuzsit, mert tetszik neki (szürpríz), hanem mert visszavárja tőle ami tett. A szeánsz után Zsuzsi nem sokat vár a nagy vallomásal, hoyg valójában ő tette fel ezt a kérdést Gerinek, mert FUSZTRÁLVA érzi magát attól, hogy Gerinek elvárásai vannak. Geri csalódott, mert a megbízható arcberendezéssel rendelkező Zsuzsitól titoktartást várt, ehelyett azonban mindenki előtt feldobta. A feszültséget levezetendő bulika következik, melyet Geri szomorú kiskutya szemekkel kintről követ csak.

15_1.png

18_1.png

A Laokoón szoborcsoport mintájára

19_1.png

Az igazi dráma azonban eddig váratott magára. A bulin váratlan vendég jelenik meg, egy legalább másfél centis gyík (vagy gőte? leguán? lábas piton? tököm tudja ezeket megkülönböztetni) zavarja meg az önfeledt táncot. Tamás megkergeti vele Francist, aki kappanhangon üvöltve futja le Usain Bolt összes csúcsát a teraszon körbe-körbe, annyira be van fosva a zsebpiszoknyi minisárkánytól, Tamás szerelmesen el is nevezi a lányt Gekkómilliomosnak. 

16_1.png

17_1.png

Mindenki lefekvéshez készülődik, Tomi a fürdőszobában süvölt Francisnak, hogy ő ugyan nem fog egy áruló senkiházival együtt aludni. Geri alvást színlel taktikusan, még akkor is, amikor Tomi közvetlenül az arcába üvölti sirámait. Tamás persze annál keményebb, minthogy az ellenállás hiánya megtörje lelkesedését, ezért ultimátumot ad a még mindig csukott szemmel fekvő Gerinek, hogy addig van ideje eltakarodni a szobából, amíg ő vissza nem jön. 

"Ez az itt alvok ott alvok egy kicsit gyerekes volt". (Zsuzsi)

Illetve:

"Kiásta a gödröt maga alatt". (Francis)

14_1.png

Geri nem él a felajánlással, így amíg Norbi mediátort játszik Tomi és Geri között, addig a többiek azt latolgatják, hol fogja Geri az éjszakát tölteni. Andika emberileg megengedné, hogy Geri velük aludjon, Zsuzsi értelemszerűen azonban mereven elzárkózik attól, hogy megossza vele az ágyát. Eközben Geri végre csak felkel, hogy szemtől szemben küzdjön meg véresszájú Tamással, aki szerint egy gerinctelen patkány. Geri a felsorolt vádakkal egyetért, de nyekergő hangon tudatja Tamással, hogy kissé igazságtalannak érzi, hogy Tomi cuccolt be az ő szobájukba, erre most neki kell költöznie.

21_1.png

Francis mérges. Mérges Gerire, mert nem védi meg magát, és mérges Tamásra is, hogy megint úgy beszél másokkal, mintha ő szarta volna a világmindenséget. Tamás a Hanyas vagy? szellemét megidézve óbégat Gerinek - Te ilyen kis senki vagy, te kurva te, hebegsz-habogsz mint egy szerencsétlen, ttte - eközben már azért a többiek is összegyűlnek a szobában, ha má' ingyencirkusz. Tamás végül úgy dönt, okos enged szamár szenved, vagy legalábbis valami hasonlóra enged következtetni az, hogy "akkó szopd le magad te köcsög", majd Francissal becuccolnak Norbiékhoz.

22_1.png

23_1.png

24.png

Nem is marad más a végére, mint hogy Zsu féltékenykedjen ey kicsit, mert Norbi táncolt Bernivel a bulikában, de Norbi az öccse életére megesküszik Zsunak, hogy ugyan két napja még másik nőhöz volt mindhalálig hűséges, de most már őhozzá. Holnap kiválasztás, ahol vagy Geri megy haza, vagy valaki más.

Ezt meg csak úgy a végére, mert engem mindig felvidít.

20_1.png

141 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halász jóska 2017.05.04. 09:29:39

Hol vannak a kommentok?!

tomfree 2017.05.04. 09:33:57

"Alex, a tavalyi csepeli Lewis Hamilton hasonmásverseny ezüstérmese"

Halló, a csepeliekkel nem vicceskedünk Kismackó! :-)

miciur 2017.05.04. 09:41:34

@tomfree: Jimmy és rajongói után ez elég viccesen hangzik..

Natura Qua 2017.05.04. 09:48:31

"újpalotai paneltelepről kölcsönzött "Tropikál" fantázianevű faldekoráció előtt"

Újpalotaiakkal sem poénkodunk. :))

chilii · http://chilii.blog.hu 2017.05.04. 10:04:08

Akkor egyelőre a következmények elmaradtak?

Dzsudibí 2017.05.04. 10:08:46

@Natura Qua: Én is újpalotai vagyok, úgy szabad. :)

tomfree 2017.05.04. 10:21:53

@Dzsudibí: @miciur: nálunk csak kakasra szabad lőni. Érzékeny a lelkivilágunk. :-)

Amúgy fasza volt ez a hogyvolt most, gratula.

Aharon 2017.05.04. 12:41:27

Remekmű, Dzsudi, köszi :)

Kár nem lehet már utólag elintézni, hogy Hamilton 2.0 masszívan leokádja Tamás báttyát. Jól mutatna rajta egy kis nyák.

Andriska vajh meddig marad bent? Már nagyon unalmas hogy ott van, de közben mégsem.

bkrix 2017.05.04. 13:23:09

@tomfree: dzsudibí jókat ír a Géza meg nem, ez az én véleményem.

NDallas 2017.05.04. 13:31:33

Azért ez egy nagyon paraszt epizód volt, frankón felrántottam magam azon, ahogy az a tapló telefonnepper ekézi azt a nyomorultat, mire csórikám csak alvást mer színlelni. Levert volna inkább neki egy kurva nagyot és tökösen dobták volna ki a játékból. Bár lehet hogy ma nagy fordulat lesz, hajaj!

arilari 2017.05.04. 13:39:30

Ez mekkora proliság volt a Zsuzsitól bakker... a kis hülye Geri miatt nem repült a játékból és annyira nem méltatja, ha szerencsétlen elkezd sügérségeket kombinálni, hogy "Te kis hülye, ne beszélj baromságokat, korai ilyeneket kombinálni még!" Erre neeem, megy az idióta éjszaki munkás és rögtön köp, köszönet, tisztelet sehol... Eddig sem volt szimpatikus ez a liba, remélem jó sokáig eljut és a vége előtt veri át vki, 2 év múlva bőrrák miattl kaszabolják szét a szottyadt testét...

tomfree 2017.05.04. 14:49:16

@arilari: azért valakinek bőrrákot kívánni egy idióta tévéműsor miatt minimum fanatizmust jelent...ez nem volt szép azért. Abban viszont egyetértek, hogy miért nem tudja tartani a száját a csaj, kipofázta a dolgot úgy hogy abból semmi haszna sem származott, mert a televarrt telefonnepper a spanja így is.

@NDallas: a telefonnepper srácot úgy megküldtem volna a langyi srác helyében, hogy lefekszik oda is ahova nem akart volna egyből. Legalább állva távozok, így meg egy igazi csicska lett a kissrác minden ismerőse előtt. Mondjuk van tűrőképessége az biztos vagy csak befosott a tetkós majomtól.

BAZINGA2 2017.05.04. 15:54:39

Ez a Zsuzsi egy jellemtelen alak. Nem kéne, ha egyedüli nő lenne a világon. Az embert kirázza a hideg a tőle. Na, és pont annak a kis pökhendi senkinek puncsol? Fújjjj, de visszataszító.

BAZINGA2 2017.05.04. 15:56:55

@BAZINGA2:
javítás: - ... kirázza a hideg tőle...

NDallas 2017.05.04. 16:05:40

@tomfree: szerintem sokkot kapott (komolyan!); mondjuk az durva volt, hogy egy ember marja, a többiek meg moziznak rajta, meg röhögik szét a fejüket. Én is rázúztam volna olyat, hogy beleőrül.

Kecsolecso 2017.05.04. 17:24:51

@tomfree: Nem gondolom, hogy befosott tőle. Tomek direkt arra játszik hogy valakit beugrasszon az erőszakba a szájkaratéval és kirakják. Gerire nem emlékszem az édenhotel háromból, de az a sejtésem, ott is elbénázta a dolgot. Állítólag színész.

Zsuzsa nem az a hálás típus úgy néz ki. Ha egy macskapöcsnyi gyíktól így megijed Franci, Tomeknek nem lehet nagy farka.

paranyuszi 2017.05.04. 17:59:40

@arilari: Amugy nemcsak Geri miatt nem repult a jatekbol... A legvegen Franci akasztotta Diacska nyakaba a bucsu csokrot... Egyebkent valoban ostoba volt szegeny Zsuzsi, ugy tehetett volna mintha Geri melle all -ha ennyire nem birja- aztan szepen meneszti. Nem nagyon erti szegeny a jatekot... Ehelyett full feszkot csinalt. A telefonneppert en is szajba vagtam volna. Amugy meg tenyleg rohely h egy elmeletileg taktikai jatekban szetalaz vkit mert taktikazik. :D (megha benan is) Meg hat furcsa az erkolcsi moralja Tomikanak, az egyaltalan nem zavarta, hogy a "baratja" Norbi, belehazudta Zsuzsi arcaba, hogy bent tartja, utana meg a nyakaba akasztotta szepen a lancot. Őt megsem csicska patkanyozta mint Gerit....

2017.05.04. 18:12:11

@Kecsolecso: "Ha egy macskapöcsnyi gyíktól így megijed Franci, Tomeknek nem lehet nagy farka."
Mekkora hüje vagy LOL xD

Kecsolecso 2017.05.04. 18:13:06

@paranyuszi: Ha Geri nem Diára rak hanem Zsuzsára, Francinak már nem lehetett volna beleavatkoznia.

Az alázás közben ott volt mindenki és még két-három kamerás, világosító, gyártásvezető, rendező, segédrendező helyettes, sminkes, biztonsági ember. Legalább kétszer küldték vissza Tomeket hogy egy kicsit több átéléssel azt a köcsögözést!:)

2017.05.04. 18:18:07

@paranyuszi: de most komolyan, hol vannak ezek a régi nagypályásokhoz képest...csak a szájuk jár a riportban, h mekkora taktikusok, közben meg fasorban sincsenek. Tomek mutatja szikráját vmi játékféleségnek, de ő meg egy taplógomba, kicsit sem szerethető karakter. Ettől függetlenül szükség van rá, am' nagyon várom, h érkezzen egy nála nagyobb vezérbika! (*aljas ikonok*)

paranyuszi 2017.05.04. 18:22:25

@Kecsolecso: Arra utaltam a csajok keze is vastagon benne volt, hogy Zsuzsi bent maradt, ok megsem nyomtak minden nap az arcaba, hogy mit varnak cserebe... :) /:DDDDDD nem tudom, de tuti azt akarta kiprovokalni a nepper, hogy Geri megusse, akkor kizaras es eggyel kevesebb....

paranyuszi 2017.05.04. 18:24:50

@Biriksz_Krokiksz!: haat... talan mar a regi emlekek is megszepultek.... :DDDD amugy en is varom h erkezzen mar egy igazi stratega, mert Latens Tamas kicsiben szorakoztato, hosszu tavon rohadtul idegesito... :/

2017.05.04. 18:31:54

@paranyuszi: viszont azt el kell ismetni, h elég jól tolja, ahogy építi maga köré a kis bázisát, kemény magját (#áthallási, rulez) az lesz szép, ha vki pont onnan fogja majd tökön szúrni ;)

paranyuszi 2017.05.04. 18:54:08

@Biriksz_Krokiksz!: es en pont ezt varom... ;) :))))

Kecsolecso 2017.05.04. 19:01:48

@paranyuszi: @Biriksz_Krokiksz!: Zsuzsa majd amikor Tomek Norbit kirakná

2017.05.04. 19:06:46

@Kecsolecso: nem hiszem, sztem zsuzsókám átlát norbi szitáján, a csaj is nagykanállal kavarja a trutymákot. ;)

2017.05.04. 19:09:38

@Biriksz_Krokiksz!: ...értem úgy, h nem tartom valószínűnek, h különösebben felizgatná magát norbi elvesztésén, ha úgy alakulna. Kicsit szirénázna, mintha, de am' hamar napirendre térne felette.

2017.05.04. 19:28:34

@Kecsolecso: perpill nemtom, lehet h az az ex még úton van. de simán lehet majd zsuzsó is, amint elkezd magának külön kört építeni, ami megtörténhet norbi elvesztésétől függetlenül is, pusztán játszásiból.

2017.05.04. 19:31:07

...beszéljünk a ma estéről. ;) Geri és Alex esélyes, mert gyenguszkák, de akár Milánt is kitaktikázhatják tomekgromek aknamunkájával.

etikette 2017.05.04. 19:45:12

Csak nekem tunik ugy hogy Andika azt se tudja hol van?

2017.05.04. 19:50:37

@etikette: andika egy tündérbogár biodíszlet, rendkívül karaktreres és beszédes arckifejezésekkel, a nulla reakcióiért pusztulok, bár tudnék ennyire a nyugalom szobra lenni, mint ő. szarik bele a nagyvilágba :)
Imádom.

2017.05.04. 20:01:42

@Kecsolecso: gyanús, de szeretnék meglepődni ;)

taga20 2017.05.04. 20:02:57

@Biriksz_Krokiksz!: segícs má! ez a zsu, ez nő?:)))

sZulamith 2017.05.04. 20:13:43

Valamikor az első "édent" néztem, azóta sem. Viszont a róla irt posztot mindig. Nagyon jó, szerintem jobb mint az élő adás:))))))

"Ezt meg csak úgy a végére, mert engem mindig felvidít." Engem is:)

2017.05.04. 20:17:35

@taga20: tippmixeljél, jóságos cukorkám.

etikette 2017.05.04. 20:18:35

@Biriksz_Krokiksz!: ahogy feleszmel neha a revedesbol

etikette 2017.05.04. 20:20:20

Vajon Tomi azert utalja Milant mert jobb a teste vagy mert bejon Berninek? Vagy mert nem vett tole meg okostelefont?

2017.05.04. 20:26:34

@etikette: sztem kifigyel mindenkit, és Lesből Támadó Ruhaszárítókötél lesz, majd figyuszold meg! xD de viccin kívül, tök elvan mindenkivel, nem fodrozza a vízet, feszkókból kimarad, ez már-már taktika (határát súrolja)!
xD

2017.05.04. 20:30:11

@etikette: "Ha jol lattam viz meg nem erte, nem pancsol ugy mint a tobbiek..." Komoly megfontolt felnőtt nő, mit ugribugrizzon a tacskókkal?! Tök igaza van, Etikém! xD

taga20 2017.05.04. 20:30:20

@Biriksz_Krokiksz!: asztán lehet, hogy andira gondoltam. a poszt végén van egy valaki, akiről nem tuttam eldönteni:)

drága cukorborsó, küldök egy nótát. kicsit durva a szövege, de nagyon állat:))

www.youtube.com/watch?v=ZJppqS8uDyQ&list=RDZJppqS8uDyQ

2017.05.04. 20:42:00

@taga20: jó ez fasza ez, úgyis várom a fear of the walking deadet, szemeket fognak enni benne kanállal. (A kanál fontos, evőeszköz használata kulturlényre vall)

Kecsolecso 2017.05.04. 21:32:32

A fekete ruha jól áll Szilvinek

2017.05.04. 21:36:52

Tamás, te rohadék <3
xD

Kecsolecso 2017.05.04. 21:38:35

Andika játszik talán végre

Kecsolecso 2017.05.04. 21:40:54

Szervezkednek a fiúk, de a lányok döntenek. Norbinak Zsuzsát kellene győzködnie.

2017.05.04. 21:43:45

Hun a Mókicc meg a Penike?

Chuck Νorris 2017.05.04. 21:44:11

jo estét, micsoda manipurálás megy, már követni sem tudom :)

2017.05.04. 21:44:53

@Kecsolecso: kicsit nem figyeltem, megint külön ment a kupaktanács a nemek közt?

Kecsolecso 2017.05.04. 21:46:49

@Biriksz_Krokiksz!: Ja. Tudsz úgy ugrani, mint Andika?:)

2017.05.04. 21:48:23

@Kecsolecso: krokodil vok, baszod, nem gyilkos bálna!

Chuck Νorris 2017.05.04. 21:49:15

@Biriksz_Krokiksz!: Peni még a müszempilláját pöndörget, Moki meg körmöt szárit

Kecsolecso 2017.05.04. 21:49:57

@Biriksz_Krokiksz!: Alex hindu? Ügyesen imádkozik

2017.05.04. 21:51:24

@Chuck Νorris: stratégiásan fontos pillanatokban végeznek, és ideérnek, merem remélni!

Kecsolecso 2017.05.04. 21:51:40

Francinak nagyon nehéz odabent

Chuck Νorris 2017.05.04. 21:54:11

amugy rájöttem kire hasonlit alex. Thierry Henryre

2017.05.04. 21:54:37

@Kecsolecso: nemtom, ma már olvastam egy poszt alatt sok vallás tematikás kommancsot, bezártam a fülem-szemem xD

Chuck Νorris 2017.05.04. 21:59:16

és lön a 3 héten megszületett Szent Andika a szilikon védöszentje

2017.05.04. 22:00:17

Alex uncsi. Semmit nem ad hozzá a műsorhoz, nenjen ő.

Kecsolecso 2017.05.04. 22:00:35

@Chuck Νorris: Úgy nevet, mint egy muraközi ló:)

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:02:27

Majmok értik a beszédünket, hát a majom alexnak lehet. :)
amugy jelbeszédeznek a makik nem?

Kecsolecso 2017.05.04. 22:03:09

Zsuzsa soha nem emeli föl a hangját, aha
Tomek segített Norbin? Mert kirakta Diát?

Kecsolecso 2017.05.04. 22:05:34

Zsuzsának mindenki fiatal és gyerek

Kecsolecso 2017.05.04. 22:07:54

Mekkora lenne, ha bedobnák, hogy mégis lány megy

2017.05.04. 22:08:16

@Kecsolecso: bazz, mindenkinek lyukat beszél az agyába, az a jó a másiknak, ami neki is, megvezet mindenkit...

2017.05.04. 22:09:43

sztem alexet dobják ki.

Kecsolecso 2017.05.04. 22:15:59

Ki támadta hátba Andikát?

naezjó... 2017.05.04. 22:16:16

Ha Andika rádobja T-amásra, offisől szurkolója leszek.

2017.05.04. 22:16:42

Berni nekem nem tetszik, olyan semmilyen, túl azon h helyes meg csinoska, semmi plusz nincs benne.

Mók_Ica 2017.05.04. 22:17:29

na, a végére ideértem :) a gépem frissített..... :(((( közben néztem ám :)
Alex mekkora volt, amikor a templomnál kijelentette, hogy hasonlít a majmokra :))))

Tompika gumihúzását asszem soha nem akartam látni :(((((

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:18:21

ez a bernike olyan kis buta tyuk, megérdemli hogy kukisogornöje legyen Francinak :)

Mók_Ica 2017.05.04. 22:21:09

@Biriksz_Krokiksz!: pusszancs :)))

@Kecsolecso: háttal volt, lehet hogy hegyezte :)))))

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:21:36

amugy nekem ez az alex fiu nem tünik negatib arcnak, inkább az állatlan savanyu ubi menjen :)

Mók_Ica 2017.05.04. 22:23:36

@Chuck Νorris: @Biriksz_Krokiksz!: helyes kislány.... azt még nem tudjuk, hogy mi van a buksijában ..... bár ha abból indulok ki, hogy Tomi és Alex az exei..... akkor nem túl okos.. :))))
egyébként ezért pont összeillik Milánnal :))))

Kecsolecso 2017.05.04. 22:24:10

De miért támadta hátba?

naezjó... 2017.05.04. 22:25:06

Hát, nem játsszák agyon a játékot.

Mók_Ica 2017.05.04. 22:25:48

a vv borítékolása ennyiből jobb..... előre megírni, hogy kit szavaz ki....

Hamiltonka, pááááá... ez most Tomikának rohadtul fájhat :)))))

Kecsolecso 2017.05.04. 22:25:49

Geri két hét múlva esik ki, semmit nem fog változni ezután

Mók_Ica 2017.05.04. 22:26:46

óóóó.. Tompika önkritikát gyakorolt????? :))))) rosszul keverte a szálakat......

2017.05.04. 22:26:57

Tom elégedetlen a fejleményekkel???? Oooooo.

Mók_Ica 2017.05.04. 22:27:15

@Kecsolecso: az a kérdés, hogy ki jön be :)))))

naezjó... 2017.05.04. 22:27:53

Milán a magvas gondolatok tárháza :)

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:27:57

jövö héten Berni repül. vagy Dia ha holnap visszajön Norbi exeként

Kecsolecso 2017.05.04. 22:28:25

Milán is kezd keresztapásodni, eltervezte és végrehajtotta

Mók_Ica 2017.05.04. 22:28:48

bye Alex..... höhöhöhööhöö :)))))

2017.05.04. 22:29:06

@Kecsolecso: el kell kezdenie kurvagyorsan aknamunkát folytatni tomek ellen. (alkalmatlannak látom erre)

Mók_Ica 2017.05.04. 22:29:40

@Kecsolecso: nem lett több agya az éden óta :))))

Kecsolecso 2017.05.04. 22:30:34

@Mók_Ica: Nekem?:)

@Chuck Νorris: Még nem jön vissza Dia, esetleg később

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:32:07

Andikának jön a 2. hapsija :D

Kecsolecso 2017.05.04. 22:33:33

@Chuck Νorris: Éden Levi vagy Mandula Csávó?

2017.05.04. 22:33:47

Mondjuk ha gecc lennék, bevágtam volna Alex távozása alá a beköszönős dumáját, h mekkora badass is ő, ehhez képest...csórikám. Biztos megírták, ő meg felnarrálta.

Mók_Ica 2017.05.04. 22:34:16

@Kecsolecso: Milánra írtam..... azt írtad, hogy kezd keresztapásodni :)))) sajnos nincs hozzá elég esze :)))

Kecsolecso 2017.05.04. 22:36:09

@Biriksz_Krokiksz!: Nem hagyott mély nyomot.

Jövőhéten Berni-Franci catfight?
Megint fiú jön be vagy Andika biszex?

Kecsolecso 2017.05.04. 22:37:28

@Mók_Ica: Arra írtam hogy "ki jön be?":)
Nincs, egyértelműen

Kecsolecso 2017.05.04. 22:38:14

@Chuck Νorris: Gyula jó fej volt annyi erővel, mint Geri

Mók_Ica 2017.05.04. 22:39:06

@Chuck Νorris: éden Gyula fele akkora, mint Andika.... vagy ezek az exek kamu exek??? :))))))))

Kecsolecso 2017.05.04. 22:40:04

@Mók_Ica: Gyula az eltitkolt fia:))

Mók_Ica 2017.05.04. 22:40:23

@Kecsolecso: ne zavarj össze ;))))) (hátrányos helyzetű szőke vagyok :))) )

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:42:07

jövö héten megkezdödik Pocakonia és az Izom unio nagy csatája. Izmosék rátesznek Francira hogy gyengitsék Pocakost, Geri Bernire rak cserébe hogy most rátett, Tomi hogy bevédje Francit , szintén Bernire rak. 2-2 szavi és az uj csaj, Andika leszbikus kapcsolata fog dönteni.

Mók_Ica 2017.05.04. 22:43:18

@Kecsolecso: Kroki igazi szakértő :))) tudja és tudja és tudja :))))

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:43:53

@Chuck Νorris: vagyis andika régi biszex kapcsolata, Gyula :)

Kecsolecso 2017.05.04. 22:45:05

@Chuck Νorris: Szerintem Dia fog dönteni levélben, mert a leszbikus ex lelép Bódi Szilvivel a kiválasztás előtt.

Kecsolecso 2017.05.04. 22:46:20

@Chuck Νorris: :))))

@Mók_Ica: Megette Penivaldest, mert hallgatnak

2017.05.04. 22:46:50

@Kecsolecso: nem is lepődtem meg, h ő lett kidobva, bármennyire is sulykolták tegnap a tom-geri genyózást.

Jövő héten a csajoknál nemtom mi lesz, francis nyilvan marad, andika is, ha csak nem feszül be a kemény mag ellen, bár ezt kétlem, berni esélyes, amennyiben látcányosan összemelegedne tom ősellenség milánjával. De ha szerkik benn akarják még tartani milut, akkor miatta bernit is. Passzolok.

Kecsolecso 2017.05.04. 22:48:08

Tomek taktikája elkezd recsegni, mert a két nője egymás ellen fordul

Kecsolecso 2017.05.04. 22:50:29

@Biriksz_Krokiksz!: Ha egyáltalán lány megy, lásd Andika exe bejön

2017.05.04. 22:51:55

@Kecsolecso: "Megint fiú jön be vagy Andika biszex?" simán lehet, mótvá' biszex szereplő az eredeti verzióban.

Chuck Νorris 2017.05.04. 22:52:39

@Biriksz_Krokiksz!: milánt most andika uj exével fogják gyíengiteni. berni és franci harca tomi pélojárol fog szolni :)

Kecsolecso 2017.05.04. 22:53:55

@Biriksz_Krokiksz!: Ha csaj jön be Andikához, hívjuk Gyulának:)

2017.05.04. 22:58:04

@Chuck Νorris: de bakk' ez nem pélóról szól, hanem hatalomról, ki mennyire tudja befolyásolni/megvezetni a többieket. hidd el nekem, csajnak, h marhára nem a farkatok körül forog a világ :)
(Na jó, valamennyire mégis ;))

2017.05.05. 07:19:33

@PeniValdes: pontosítottam, zárójelben ugyan ;)

Puncylla 2017.05.05. 08:19:46

sziasztok
a tegnapi műsor volt nekem az első. hát ez nem egy éden hotel
ha majd olvasom, hogy Tamás kiesett, akkor újra nézem
süti beállítások módosítása