Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8377-8378. rész

2017. május 03. 12:00 - Gillotte

Bandi úgy adja elő az autó meghúzásának történetét, hogy Renátát teljesen kihagyja belőle, úgyhogy Miki rendesen lebarmolja, ám Attila szerint nem eléggé. Szerinte büntetés is kéne neki, és nem kéne kivételezni vele csak azért, mert András fia. Miki elgondolkodik a dolgon, úgyhogy felveszi Bandit a Berényi Kft-hez lóti-futinak. Este ettől még megy Bandi műszakja a KisSzékben, Renáta már hozná a következő külföldi csoportot, de Bandi nem megy bele a piák drágábban eladásába, erre a részre írtak neki gerincet is.

bk_aprilis26_1_1.png

Vili belekezdett az előző részben egy sztoriba, amiben felvázolja, hogy ő írta fel az előkerült papírra Lacit, ezért kellett szerencsétlennek egy évig egy vidéki árvaházban sínylődnie. Ma már persze megbánta, de ahogy visszaemlékszik, Laci aznap különösen rossz gyerek volt, bezárta Andrást a vécébe, még Magdi nénit is megijesztette, úgyhogy Vilibá hirtelen felindulásból felírta a listára, hogy hadd menjen. Mintha átok ülne a Laci nevét tartalmazó papíron, Bözsi elvágja az ujját konyházás közben, és ezután baljósan ráközelítenek az asztalon lévő papírra. Novák eközben a kisboltban próbálja megfejteni a rejtélyt, hogy mi lehetett azon a papíron, Vili vajon miért dugdosta? Átmegy megkérdezni Vilit, de csak Alíz van otthon, aki beengedi Lacit, aztán a fürdőszobában matat. A kérdéses papíros persze a konyhaasztalon hever, Laci belenéz, és ahogy várható volt, rettentően kiakad.

bk_aprilis26_2_1.png

Zsófi izgatottan indul leszervezni egy ifjú festő tehetséget a galériájához, de az utolsó pillanatban hívja az illető, hogy inkább mégse, mert Bécsből hívták. Zsófi eléggé kétségbe esik, mert már a harmadik festő mondja vissza ilyen indokkal, és nem tudja, vajon mit csinál rosszul, de Ádám biztatja, hogy ezen minden kezdő galériatulajdonos átesik. Amúgy Zsófi is festő (vagy mi) miért nem fest képeket álnéven, aztán szervezhetne magának egy kiállítást. Mint mostanában mindig, erre is Gigi a megoldás, ugyanis a férje, ,,Tomci” jóvoltából ismer egy Timler Gyula nevű festőt, amitől Zsófi elájul, mert ez a fickó a modern festészet Istene. A fickó bármekkora király, nyitott arra, hogy a kezdő Zsófi kiállítsa a műveit. Zsófi boldogan meséli el Tóbiásnak, hogy Gigi férje, ,,Tomci” jóban volt ezzel a festővel. Tóbiás így ahogy van, továbbadja a sztorit az anyjának, akinek megakad a füle a ,,Tomci” szón, mert nemrég Gigi pont ezen a néven szólongatta Bencét…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása